Itin geros kainos vaizdo registratorius su 3 kameromis ir dideliu ekranu – filmuoja priekyje, gale ir salone („Tecney 3“ kaina, Specifikacijos)  ()

„Tecney 3“ – tai aukštąją raiška (1920 x 1080) filmuojantis automobilio vaizdo registratorius, kuris komplekte atkeliauja su galinio vaizdo kamera. Šis vaizdo registratorius turi naktinį pašvietimą santykinai didelį 4 colių ekraną, automatiškai geba užfiksuoti judesį automobiliui stovint aikštelėje ir taip pat dar gali filmuoti kas dedasi automobilio salone.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Tecney 3“ specifikacijos

  • Rezoliucija, vaizdo kokybė: 1080p (1920 x 1080), FHD raiška; 30 kadrų per sekundę (FPS).
  • Kamera: objektyvo apžvalgos kampas – 170 laipsnių; naudojamas CMOS tipo sensorius.
  • Atmintis: Micro SD kortelė.
  • Ekranas: 4 colių, TFT tipo.
  • Valdymas: mygtukais ant korpuso.
  • Papildomos savybės: integruotas judesio daviklis; turi naktinį pašvietimą; komplekte atkeliauja su galinio vaizdo kamera; gali filmuoti automobilio saloną.
  • Baterija: 160 mAh.
  • Jungtys: Micro SD kortelės lizdas, Micro USB jungtis įrenginio maitinimui.
  • Komplektavimas: registratorius, galinė vaizdo kamera, maitinimo laidas, laikiklis.
  • Išmatavimai ir svoris: 10,8 x 7,8 x 1,5 cm, 410 g.

„Tecney 3“ kaina

  • „Gearbest“36,63 €, su nuolaidos kuponu GBDEAL3801 papildoma 3€ nuolaida
  • Lietuvoje neparduodamas.

Automobiliui skirti vaizdo registratoriai jau tapo kasdienybe net ir Lietuvos keliuose. Senesnės kartos vaizdo registratoriai geba užfiksuoti tik tai, kas dedasi automobilio priekyje. Tuo tarpu, šiais metais pasirodę vaizdo registratoriai jau turi nemažai papildomų funkcijų, kurių galimybes šiuo atveju puikiai atspindi naujos kartos automobilinis vaizdo registratorius „Tecney 3“.

Šis vaizdo registratorius yra aprūpintas dideliu 4 colių įstrižainės ekranu ir ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes korpuse turi integruotas net dvi kameras. Viena iš šių kamerų kaip ir įprasta filmuoja vaizdą pro priekinį automobilio stiklą. Tuo tarpu, kita integruota kamera šiuo atveju leidžia užfiksuoti tai kas dedasi automobilio salone.

Būtina pridėti dar ir tai, jog šio vaizdo registratoriaus pagrindinė kamera filmuoja aukštąja FHD raiška (1920 x 1080), o jos apžvalgos kampas siekia net 170 laipsnių. Įvertinus tai, kad automobilio saloną filmuojanti kamera geba užfiksuoti vaizdą matomą pro priekines automobilio dureles, pridėjus vaizdą filmuojamą pro priekinį stiklą bendrame rezultate analizuojant užfiksuotas situacijas galima turėti itin platų apžvalgos kampą.

„Tecney 3“ vaizdo registratorius maloniai stebina dar ir dėl tos priežasties, nes puikiai filmuoja net ir nakties metu. Šis sprendimas naudingas dėl tos priežasties, nes padeda kokybiškai užfiksuoti vaizdo įrašus ne tik automobiliui judant, bet ir tuo metu, kai jis, pavyzdžiui, būna paliktas be priežiūros kieme nakties metu.

Aukščiau aptartą sprendimą papildo integruotas judesio jutiklis. Kitaip sakant, „Tecney 3“ vaizdo registratorius turi specialų parkavimo režimą, kuris užtikrina, jog vaizdo registratorius pradėtų filmuoti tik tuomet, jeigu yra aptinkamas judesys. Būtent toks sprendimas leidžia greitai peržiūrėti visus momentus, kuomet prie jūsų automobilio slampinėjo nežinomų ketinimų turintys asmenys.

Galiausiai norisi atkreipti dėmesį dar ir į tai, jog automobilinis vaizdo registratorius „Tecney 3“ komplekte atkeliauja su specialia galinio vaizdo kamera. Taigi, įsigijus „Tecney 3“ galima matyti ne tik kas vyksta automobilio priekyje, salone, bet taip pat užfiksuoti ir tai kas dedasi automobilio gale. Be to, toks sprendimas naudingas dar ir dėl tos priežasties, nes šiek tiek palengvina automobilio parkavimą esant blogam matomumui.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(9)
(3)
(6)

Komentarai ()