Įspūdingos graviravimo staklės – itin kompaktiško dydžio, tačiau galima graviruoti bet kokio dydžio paviršių („Alfawise C30“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  ()

„Alfawise C30“ – tai lazerinės graviravimo staklės, kurios turi 2500 mW galingumo lazerį ir yra tinkamos graviravimui ant odos, medienos, kartono, plastiko, bambuko ir kitų panašaus tipo paviršių. Šios lazerinės graviravimo staklės pasižymi 0,01 mm tikslumu ir maksimaliai gali graviruoti ant 45 x 40 cm dydžio paviršiaus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Alfawise C30“ specifikacijos

  • Lazerio galingumas: 2500 mW.
  • Didžiausias graviruojamas paviršius: 45 x 40 cm.
  • Tikslumas: 0,01 mm.
  • Graviravimo paviršiai: oda, mediena, kartonas, plastikas, bambukas, popierius ir kt.
  • Korpusas: pagamintas iš aliuminio lydinio.
  • Papildomos funkcijos: keičiamas lazerio modulis; didesnis nei įprastai graviravimui skirtas paviršius; lengvai keičiama pagrindinė plokštė.
  • Matmenys ir svoris: 48 x 4 x 18 cm; 2 kg.

„Alfawise C30“ kaina

  • „Gearbest“155,67 €.
  • Dabar parduodamos su 16% nuolaida, o pasinaudojus ALC30WI302 nuolaidos kodu taikoma papildoma 3,65 € nuolaida.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Lazerinis graviravimas tampa vis labiau populiarus. Naudojant šį metodą savo daiktus galima papuošti norimais ornamentais, logotipais ar netgi tekstu. Džiugu pranešti, jog kinams pagaliau pavyko sukurti kompaktiškas ekonominės klasės lazerines graviravimo stakles, kurias kiekvienas norintis nuo šiol gali naudoti tiesiog namuose.

Paprastai graviravimo staklės pritaikytos nedideliems daiktams, tačiau šios yra visiška išimtis – jas galima pastatyti ant bet kokio dydžio paviršiaus ir išgraviruoti norimus vaizdus. Pavyzdžiui, su šiomis staklėmis galima išgraviruoti net ir visą stalo paviršių, tiesiog graviruoti reikės keliais etapais, perstumiant stakles į naują vietą, Iki šiol tokios galimybės neturėjo nei vienos kiniškos staklės.

Lazerines graviravimo staklės „Alfawise C30“ yra maksimaliai kompaktiškos (48 x 4 x 18 cm) ir sveria apie 2 kilogramus. Be to, jos yra suderinamos su populiariausias graviravimui skirtų rinkmenų formatais (JPG, BMP, SVG, G-code) ir gali veikti tiek su „Benbox“, tiek su „GRBL“ programine įranga.

„Alfawise C30“ maloniai stebina dėl tos priežasties, nes yra vienos iš nedaugelių lazerinių graviravimo staklių Kinijoje, kurios gali pasigirti net 45 x 40 centimetrų dydžio maksimaliu graviravimui skirtu paviršiumi. Būtina pridėti ir tai, jog „Alfawise C30“ galima naudoti graviravimui ant medžio, odos, bambuko, popieriaus, kartono, plastiko ar kitų panašių medžiagų. Vis dėlto šios lazerinės graviravimo staklės nėra tinkamos graviravimui ant metalinių paviršių.

Pristatydamas šias lazerines graviravimo stakles gamintojas taip pat akcentuoja jų tikslumą. „Alfawise C30“ geba užtikrinti 0,01 milimetrus siekiantį tikslumą, todėl aukšta graviravimo kokybė yra išlaikoma ir graviruojant ant didelių paviršių. Svarbu pridėti ir tai, kad „Alfawise C30“ programinė įranga leidžia lengvai keisti graviruojamo vaizdo taškų tankumą bei paties objekto dydį. Būtent toks sprendimas padeda sutaupyti nemažai laiko, nes graviruojamų objektų papildomai nereikia apdoroti su kitomis trečiųjų šalių programinėmis įrangomis.

„Alfawise C30“ santykinai daug pagyrų susilaukia ir dėl gana galingo 2500 mW graviravimui skirto lazerio. Tai tampa itin dideliu privalumu tuomet, kai tenka graviruoti ant didesnių paviršių. Trumpai tariant, graviravimas ant didelių paviršių yra galimas ir su mažesnio galingumo lazeriais, tačiau tuomet gana ženkliai nukenčia graviruojamų objektų kokybė bei ryškumas.

Galiausiai norisi paminėti ir tai, jog lazerinių graviravimo staklių „Alfawise C30“ gamybai yra naudojamas aliuminis. Toks gamintojo pasirinkimas padėjo ženkliai sumažinti lazerinių graviravimo staklių svorį ir taip pat padeda apsaugoti „Alfawise C30“ paviršių nuo galimos korozijos įtakos bėgant metams.

„Alfawise C30“  atsiliepimai

„Alfawise C30“ lazerinės graviravimo staklės domina vis daugiau pirkėjų, o jas jau spėję įsigyti pirkėjai visuomet lieka daugiau mažiau patenkinti. Pavyzdžiui, šiuo metu Kinijoje „Alfawise C30“ gali pasigirti 4,6 žvaigždučių įvertinimu, kas reiškia, jog daugiau nei pusė šias graviravimo stakles įsigijusių pirkėjų joms skyrė maksimalų galimą 5 žvaižgdučių įvertinimą.

  • Delia. Tai pirkinys, kuriuo tikrai džiaugiuosi. Mane tenkina tiek šių lazerinių graviravimo staklių tikslumas, tiek kokybiškos „Alfawise C30“ korpuso gamybai panaudotos medžiagos. Be to, galimybė graviruoti ant gana didelių paviršių taip pat yra labai naudinga. Atkreipiu dėmesį ir į tai, jog „Alfawise C30“ naudoja atviro kodo pagrindinę plokštę, kurią esant poreikiui bet kada galima lengvai pakeisti.
  • Jozsoe. Pristatymas buvo labai greitas, o supakavimas tikrai kokybiškas ir maksimaliai saugus. Mane šiek tiek nuvylė komplekte prideda instrukcija, todėl instrukcijos kaip pilnai paruošti šias lazerines graviravimo stakles darbui teko ieškoti „Youtube“. Kol kas graviravau tik ant medienos – rezultatu esu patenkintas.
  • Catherine. Puikus kainos ir kokybės santykis. Pirkdami ką nors iš Kinijos mes visuomet tikimės gauti kur kas mažiau nei teigia aprašymas. Vis dėlto „Alfawise C30“ yra maloni išimtis, nes šį kartą gavau kur kas daugiau nei galėjau tikėtis. Šiuo metu dažniausiai graviruoju ant bambuko ir rezultatu kiekvieną kartą lieku maksimaliai patenkinta.
  • Shirley. Gavau šias lazerines graviravimo stakles šiek tiek pažeistoje pakuotėje, bet viduje viskas išliko nepažeista. Nors esu šiek tiek nusivylusi pristatymu, pačios lazerinės graviravimo staklės mane tenkina tiek savo kokybe, tiek funkcionalumu. Rekomenduoju „Alfawise C30“ naudoti gerai vėdinamose patalpose, nes graviruojant medieną išsiskiria santykinai daug dūmų.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(12)
(6)
(6)

Komentarai ()