Įspūdžiai išbandžius vieną perkamiausių „Baseus Bluetooth Selfie Stick“ asmenukių lazdą ir trikojį viename: „veikia, kaip šveicariškas laikrodis - šiuo metu tai yra, ko gero, geriausias pasirinkimas rinkoje“ („Baseus Bluetooth Selfie Stick“ apžvalga, Foto)  ()

„Baseus Bluetooth Selfie Stick“ yra kompaktiška asmenukių lazda ir trikojis viename. Apžvalgininkas, teigia, kad šiuo metu tai, ko gero, geriausias pasirinkimas rinkoje ir jam pritaria tūkstančiai pirkėjų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Aliexpress pirkėjai šiam įrenginiui duoda net 4,9 iš 5 balus, jau yra virš 2000 atsiliepimų ir virš 3300 užsakymų. Akivaizdu, kad produktas yra labai populiarus ir gerai pirkėjų vertinamas.

Apžvalga pradedama nuo „Baseus Bluetooth Selfie Stick“ pakuotės, aptariama pagaminimo kokybė, nuotraukose parodoma, kaip šis daiktas atrodo įprastai sulankstytas, pilnai ištrauktas (iki 69 cm), telefono laikiklis ir kt.

Apžvalgininkas teigia, kad asmenukių lazda ir trikojis „Baseus Bluetooth Selfie Stick“ atkeliauja tvarkingoje pakuotėje – „tokį produktą galima ir padovanoti, pakuotė atrodo gražiai“.

O jos dėžutės viduje randame „Baseus Bluetooth Selfie Stick“, įkrovimo laidą, asmenukių lazdos nešiojimui su savimi skirtą maišelį ir naudojimosi instrukciją.

Pagrindinės „Baseus Bluetooth Selfie Stick“ specifikacijos

Asmenukių lazda ir trikojis pagamintas iš aliuminio lydinio, plastiko ir gumos bei su magnetukais.

Nuotoliniu valdymo pulteliu (kapsule) galima duoti „Baseus Bluetooth Selfie Stick“ komandas („Bluetooth“ ryšiu) nutolus iki 5 metrų.

„Baseus Bluetooth Selfie Stick“ asmenukių lazda ir trikojis yra teleskopinio tipo. Tai reiškia, kad kai šis įrankis yra sulankstytas – jis tėra 19,8 cm ilgio, o kai jį pilnai ištraukiame – jo maksimalus ilgis siekia 69 cm. Skersmuo vos 3 cm, o sveria tik 210 gramų.

„Įrankis pagamintas labai kokybiškai, iš aliuminio lydinio, liesti šią asmenukių lazdą yra malonu, paviršius lygus. Ji atrodo puikiai.

Lazdos apačioje yra dangtelis, po kuriuo paslėptos trys, maksimaliai 13,5 cm ilgio kojelės su silikoniniais antgaliais, apsaugančiais nuo slydimų. Gerai ir tai, kad dangtelis dar papildomai turi magnetuką, tad tai suteikia papildomo sandarumo.

Manau, kad gamintojo padaryti sprendimai dėl trikojo yra labai teisingi. Baseus produktas iškart išsiskiria iš kitų produktų – jis ant paviršių stovi stabiliau ir reguliuojamas kojelių ilgis suteikia daugiau manevringumo. Ypač ant nelygių paviršių (1 foto, 2 foto).

Be to, dėl tokio dizaino sprendimų, pats asmenukių korpusas lieka vientisas ir jį yra malonu laikyti rankoje. Turime vientisą prietaisą, o ne iš gabalų sudėtą kažkokį daiktą.“

Valdymo pultelis ir suporavimas su išmaniuoju telefonu

Apžvalgininkas teigia, kad valdymo pultelis yra nesudėtingai nuimamas, paspaudus fizinį mygtuką, bei vėl pritvirtinamas. Jo dydis yra maždaug 5 cm.

„Baseus tikrai pasirūpino, kad jų produktas atrodytų puikiai. Net ir nuėmus šį valdymo pultelį asmenukių lazda atrodo fantastiškai.

Nuotolinio valdymo pulto suporavimas su išmaniaisiais įrenginiais yra labai paprastas:

  • tereikia išimti valdymo pultelį, nuspausti ir 3 sekundes palaikyti jo korpuse esantį mygtuką – indikatorius pradės mirksėti žalia spalva;
  • tada savo telefone atsidarome Bluetooth prietaisų skiltį, susirandame Baseus ir jį pridedame.

Svarbu, kad telefonas palaikytų ne žemesnį, kaip Bluetooth 4.2 standartą. Papildomos programėlės Baseus nepalaiko.“

„Baseus Bluetooth Selfie Stick“ teleskopinė dalis ir telefono laikiklis

„Dar kartą noriu atkreipti jūsų dėmesį į šio įrenginio išvaizdą. Jis atrodo ne tik gražiai, bet ir tie spalvų – mano atveju raudonos – apvadai, leidžia lengvai atskirti asmenukių lazdos ir trikojo puses. O tai yra svarbu.

Vienoje pusėje jau apžiūrėjome aliuminio kojeles, o štai priekyje galime ištraukti teleskopinę dalį ir taip asmenukių lazda pailgėja. Šioji dalis pagaminta iš aliuminio lydinio, su plastiko intarpais.“

„Šis mechanizmas veikia, kaip šveicariškas laikrodis. 50 kartų jį ištraukiau ir vėl atgal sustūmiau ir nieko blogo nenutiko – viskas veikia tobulai.

Telefono laikiklis yra tvirtas ir iš visų pusių padengtas guma. Jį galima susiaurinti iki 3 cm, o maksimalus plotis siekia 8,5 cm.

Laikiklis labai tvirtas ir telefonas tikrai neiškris. Be to, jį galima palenkti tiek į priekį, tiek ir atgal, o visą jį pasukti 360 laipsnių kampu. Tad telefoną galėsite pakreipti tokiu kampu, kokiu norėsite.“

Galutinis žodis

„Išbandęs Baseus Bluetooth Selfie Stick asmenukių lazdą ir trikojį viename galiu pasakyti, kad jis neturi trūkumų.

Jis labai patogus naudotis, ergonomiškas, puikus dizainas ir labai gera pagaminimo kokybė. Šiuo metu tai yra, ko gero, geriausias pasirinkimas rinkoje. Puikus daiktas.“

Speciali akcija ir sąlygos

„Baseus Bluetooth Selfie Stick“ asmenukių lazda ir trikojis viename:

  • Aliexpress - 19,44 €;
    • 20 % nuolaida;
    • 0,88 € už siuntimą į Lietuvą.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(0)
(3)

Komentarai ()