„Šiuo metu surasti geresnį ir galingesnį mažų gabaritų LED prožektorių yra tiesiog neįmanoma“. Įspūdingas naujos kartos „Nitecore TIP2“ žibintuvėlis ir labai geras kuponas su beveik 15€ nuolaida (Video, Atsiliepimai)  ()

„Nitecore TIP2“ – tai jau antrasis „TIP“ serijai priklausantis naujos kartos mažų gabaritų LED prožektorius, kuris maksimaliai geba sukurti net 720 liumenų siekiantį šviesos srautą. Šis LED prožektorius naudoja du „CREE XP-G2 S3“ tipo LED ir gali pasigirti integruota įkraunama 500 mAh talpos baterija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Nitecore TIP2“ specifikacija

  • Šviesos srautas: 720 lm.
  • LED tipas: 2x „CREE XP-G2 S3“.
  • Režimai: turbo mode (720 lm); high mode (200 lm); medium mode (20 lm); low mode (1 lm).
  • Baterija: ličio jonų 500 mAh, įkraunama.
  • Korpusas: pagamintas iš 6063 tipo aliuminio lydinio.
  • Matmenys ir svoris: 6,26 x 2,69 x 2,69 cm; 38 g.

„Nitecore TIP2“ kaina

  • „Gearbest“ – 28.09 € su NITETIP2 nuolaidos kodu.
  • Dabar parduodamas su 7% nuolaida, tačiau NITETIP2 nuolaidos kodas suteikia net 14,65 € nuolaidą. Kuponų kiekis ribotas. 
  • Lietuvoje neparduodamas.

Jeigu jau anksčiau teko domėtis mažų gabaritų LED prožektoriais, tuomet greičiausiai puikiai žinote ir „Nitecore TIP“ LED prožektorių. Skubame pranešti, kad pagaliau buvo pristatyta antroji „Nitecore TIP2“ LED prožektoriaus versija, kuri maloniai stebina ne tik nauju funkcionalumu, bet ir dar didesniu galingumu. Žinoma, už naujus privalumus tenka mokėti bene dvigubai brangiau.

LED prožektoriaus „Nitecore TIP2“ korpuso matmenys siekia 6,26 x 2,69 x 2,69 centimetrus, o svoris neviršija 40 gramų. Įdomu ir tai, kad „Nitecore TIP2“ geba sukurti net 720 liumenų siekiantį šviesos srautą, kai tuo tarpu turintiems „Nitecore TIP“ tenka tenkintis maksimaliu 360 liumenų sukuriamu šviesos srautu.

Šį kur kas geresnį rezultatą „Nitecore TIP2“ atveju pavyksta pasiekti dėl tos priežasties, nes šis LED prožektorius priešingai nei „Nitecore TIP“ jau turi ne vieną, o du integruotus „CREE XP-G2 S3“ tipo LED. Gamintojas tvirtina, jog „Nitecore TIP2“ dirbdamas maksimaliu režimu gali apšviesti objektus esančius už maždaug 93 metrų.

Svarbu pridėti ir tai, kad naujos kartos LED prožektorius nuo šiol yra pilnai atsparus vandeniui ir dulkėms – tai patvirtina ir jam suteiktas IP67 sertifikatas. Priminsime, kad „Nitecore TIP“ pagal šį aspektą gali pasigirti tik ženkliai žemesnės klasifikacijos IP54 sertifikatu.

Gana unikaliai atrodo ir „Nitecore TIP2“ galinėje dalyje integruoti du magnetai. Gamintojas tvirtina, jog šių magnetų pagalba galima lengvai pakelti daiktus sveriančius apie 2,5 kilogramo. Be to, šie magnetai gali tapti tikru išsigelbėjimu ir tuomet, jeigu, pavyzdžiui, norėtumėte ištraukti kur nors užkritusius raktus ar kitus metalinius daiktus.

Lygiai taip pat kaip ir anksčiau anonsuotas LED prožektorius, taip ir „Nitecore TIP2“gali pasigirti keturiais darbo režimas. Šiuo atveju skirtumas tik toks, kad dėl didesnio galingumo „Nitecore TIP2“ pasirinkto atitinkamo režimo metu sukuriamas ženkliai didesnis šviesos srautas nei naudojant „Nitecore TIP“ LED prožektorių.

Galiausiai norisi pridėti ir „Nitecore TIP2“ integruoto naujojo ATR (angl. Advanced Temperatur Regulation) techninio sprendimo privalumus. Būtent šios technologijos pagalba „Nitecore TIP2“ darbo našumas yra automatiškai adaptuojamas atsižvelgiant į paties LED prožektoriaus darbo temperatūrą. Šis sprendimas, žinoma, padeda išvengti nenumatytų perkaitymų ir taip pat atitinkamai garantuoja gerą paties „Nitecore TIP2“ bei jame integruotų LED ilgaamžiškumą.

„Nitecore TIP2“ atsiliepimai

LED prožektorius „Nitecore TIP2“ jau spėjo pasiekti pirmuosius pirkėjus. Jų įvertinimai nuteikia labai optimistiškai. Pavyzdžiui, šiuo metu „Nitecore TIP2“ įvertinimas siekia 4,86 žvaigždutės, kas reiškia, jog vos vienas pirkėjas šiam LED prožektoriui kol kas skyrė mažesnė nei 5 žvaigždučių įvertinimą.

  • Petr. Tai puiki atnaujinta senesnės kartos LED prožektoriaus versija. Asmeniškai man „Nitecore TIP2“ atrodo tobulas mažų gabaritų LED prožektorius visomis įmanomomis prasmėmis. Bene labiausiai džiuginantis atnaujinimas – tai dar didesnis galingumas.
  • Ovelix. Puikus dizainas, greitas pristatymas ir kas svarbiausia patikimas bei savo vardą jau spėjęs užsitarnauti gamintojas. „Nitecore TIP2“ jums garantuoja ne tik gerą kokybę, bet ir maksimalų ryškumą bei visuomet gerą kainą. Rekomenduoju.
  • Roman. Tai pirmasis mano LED prožektorius iš „Nitecore“. Esu maksimaliai patenkintas savo pasirinkimu įsigyti „Nitecore TIP2“, nes nuo šiol mažame korpuse turiu tiek galios kiek kartais sunkiai gali pasiūlyti ženkliai didesni LED prožektoriai.
  • Luciano. Puikiai surinktas ir labai gerai šviečiantis LED prožektorius. Man patinka, kad „Nitecore TIP2“ taip pat turi gale integruotus du magnetus. Manau, kad šiuo metu rasti geresnį ir galingesnį mažų gabaritų LED prožektorių už „Nitecore TIP2“ yra tiesiog neįmanoma.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(5)
(-2)

Komentarai ()