Nuolaidų kuponas ir dabar vienas pigiausių naujos kartos išmaniųjų šepetėlių su išskirtinai teigiamais pirkėjų atsiliepimais: „mano dantys yra kur kas švaresni nei naudojant paprastą šepetėlį“ („J-Stylelife 1741A“ kaina, Specifikacija, Atsiliepimai)  ()

„J-Stylelife 1741A“ – tai bene vienas pigiausių elektrinių dantų šepetėlių rinkoje, turinčių tiek 5 valymo režimus, tiek specialią į išmanųjį telefoną diegiamą taikomąją programą. Šis elektrinis dantų šepetėlis dar gali pasigirti net 40000 kartų per minutę siekiančiu vibracijos dažniu bei talpia net apie 30 dienų atlaikančia 800 mAh baterija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „J-Stylelife 1741A“ specifikacija

  • Vibracijos dažnis: 40000 kartai per minutę;
  • Baterija: 800 mAh.
  • Valymo režimai: 5 režimai.
  • Galvutės: galvutės yra keičiamos; komplekte iš karto pridedamos dvi galvutės.
  • Atsparumas vandeniui: IPX7.
  • Ryšiai: Bluetooth 4.0.
  • Programėlė: yra, tinka tiek „Android“, tiek „iOS“.
  • Išskirtinės savybės: labai aukštas vibracijos dažnis; iki 30 dienų atlaikanti baterija; technologija, kuri aptinka dantų valymo progresą ir jį atvaizduoja išmaniajame telefone.
  • Dydis ir masė: 2,7 x 2,7 x 24,86 cm; 180 g.

„J-Stylelife 1741A“ kaina

  • „Gearbest“ – 27 € su nuolaidos kuponu GB-HBZJSLE
  • Dabar parduodamas su 21% nuolaida.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Jeigu ieškote elektrinio dantų šepetėlio, kurį taip pat būtų galima susieti ir su išmaniajame telefone diegiama taikomąją programa, tuomet naujos kartos „J-Stylelife 1741A“ elektrinis dantų šepetėlis kaip tik jums. Jis šiuo metu puikiu pasirinkimu tampa ne tik dėl funkcionalumo, bet ir dėl kainos.

„J-Stylelife 1741A“ elektrinis dantų šepetėlis turi net penkis darbo režimus ir komplekte iš karto atkeliauja su dviem keičiamomis galvutėmis. Maloniai stebina ir tai, kad komplekte taip pat yra pridedama ne tik įkrovimui skirta stotelė, bet ir specialus elektrinio dantų šepetėlio dėklas, kuris itin praverčia kelionių metu.

Reikšmingu „J-Stylelife 1741A“ elektrinio dantų šepetėlio privalumu tampa ir galingas variklis, kuris šiuo atveju padeda sukurti net 40000 kartų per minutę siekiantį vibracijos dažnį. Praktika rodo, kad aukštas vibracijos dažnis padeda pašalinti kur kas daugiau nešvarumų ne tik nuo dantų paviršiaus, bet taip pat ir šalia dantenų bei tarpdančių.

Šiuo atveju būtina paminėti „J-Stylelife 1741A“ elektrinio dantų šepetėlio unikalų techninį sprendimą, kuris geba aptikti kuriuos dantis jau valėte, o kuriuos dar ne. Trumpai tariant, susiejus „J-Stylelife 1741A“ su išmaniuoju telefonu ekrane bet kada galėsite matyti aiškų dantų valymo progresą bei dar nevalytas dantų vietas.

Įdomu ir tai, kad „J-Stylelife 1741A“ taikomoje programoje galima stebėti įvairią su dantų valymu susijusią statistiką, o esant poreikiu pravartu atsižvelgti ir į teikiamas rekomendacijas. Pavyzdžiui, taikomojoje programoje galima matyti kiek laiko įprastai valote dantis, kaip dažnai juos valote. Be to, taip pat galima matyti kurias dantų vietas valote dažniau, o kurias žymiai rečiau.

Pristatant „J-Stylelife 1741A“ elektrinį dantų šepetėlį dar norisi pabrėžti ir 800 mAh talpos baterijos privalumus. Gamintojas tvirtina, jog dantis kiekvieną kartą per dieną valantis 4 minutes, „J-Stylelife 1741A“ elektrinį dantų šepetėlį be papildomos įkrovos galima naudoti net apie 30 dienų.

Galiausiai maloniai stebina ir tas faktas, kad išmaniajame telefone diegiama taikomoji programa geba stebėti ir analizuoti dantų valymo intensyvumą bei tam skiriamą laiką. Būtent remdamasi šia informacija taikomoji programa nusprendžia ir laikas nuo laiko informuoja naudotoją, jog jau atėjo laikas keisti elektrinio dantų šepetėlio galvutę.

„J-Stylelife 1741A“ atsiliepimai

Elektrinis dantų šepetėlis „J-Stylelife 1741A“ kol kas nepalieka abejingų pirkėjų. Bent jau kol kas visi šį elektrinį šepetėlį įsigiję pirkėjai lieka maksimaliai patenkinti, todėl visi be išimties jam skiria didžiausią galimą 5 žvaižgdučių įvertinimą.

  • Ryan. Pasakysiu atvirai, kad prieš pirkdamas elektrinį dantų šepetėlį iš Kinijos nesitikėjau, jog ji gali būti toks geras kaip teigia aprašymas. Vis dėlto šį kartą likau maloniai nustebintas ir tiesiog noriu pasakyti, kad „J-Stylelife 1741A“ maksimaliai pateisino mano lūkesčius.
  • Sebastian. Turiu pripažinti, kad „J-Stylelife 1741A“ dantis valo tiesiog puikiai. Jau seniai ieškojau elektrinio dantų šepetėlio panašaus į „J-Stylelife 1741A“, kuris būtų ne tik funkcionalus, bet ir santykinai pigus.
  • Marico. Puikus elektrinis dantų šepetėlis už visiems prieinamą kainą. Man patinka, kad „J-Stylelife 1741A“ turi pakankamai daug nustatymų bei gerą taikomąją programą. Taip pat labai greitai pamėgau „J-Stylelife 1741A“ integruotą funkciją, kuri praneša jog pasiekiau rekomenduojamą 2 minučių trukmės dantų valymo laikotarpį.
  • Djr. Ilgiau pasinaudojus „J-Stylelife 1741A“ iš karto pajutau, jog mano dantys yra kur kas švaresni nei naudojant paprastą dantų šepetėlį. Nors kiti į elektrinius dantų šepetėlius vis dar žiūriu skeptiškai, aš tiesiog turiu pripažinti, kad jie savo darbą atlieka puikiai.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai ()