„Per 15 minučių trukmės seansą raumenis išmasažavo labai gerai“. Praktiškai išbandė vos 11€ kainuojantį viso kūno masažuoklį - kaip veikia, ką daro ir kokios išvados („Tlinna“ viso kūno TENS masažuoklio apžvalga, Video)  (2)

„Apie šį viso kūno masažuoklį sužinojau perskaitęs kito apžvalgininko apžvalgą ir man jis iškart patiko. Taip pat dauguma šį Tlinna masažuoklį įsigijusių pirkėjų labai teigiamai apie jį atsiliepė. Tad tiesiog negalėjau vos 11 eurų kainuojančio masažuoklio neišbandyti.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apžvalgininkas papasakoja ką rasime pakuotėje, kokia šio masažuoklio kokybė, kaip juo naudotis ir pasidalins asmeniniais įspūdžiais.

Jis teigia, kad „Tlinna“ masažuoklis turi skaitmenį ekraną ir naudoja medicininius elektrodus.

Palaikomos 6 skirtingų kūno vietų masažų programos, 4 skirtingi masažavimo tipų režimai ir reguliuojamas intensyvumo lygis. Pastarųjų iš viso yra 10 lygių.

„Tlinna“ masažuoklis maitinamas su pakuotėje esančiu adapteriu, prijungus prie elektros tinklo, arba trimis AA tipo baterijomis.

„Aš šį daiktą nusipirkau tam, kad jis man masažuotų pečius ir nugarą. Kai atkeliauja šaltesni orai, man dažnai skauda kairįjį petį.

Ir kiekvieną kartą eiti daryti masažą man yra šiek tiek per brangu. Tad nusprendžiau išbandyti šį Tlinna masažuoklį.“

Apžvalgininkas teigia, kad masažuoklis atkeliauja įprastoje pakuotėje, be jokių išskirtinių ženklų, tačiau jos turinys yra labai gausus.

Už 11 eurų gauname „Tlinna“ masažuoklį, maitinimo adapterį, net 16 porų elektrodų (vienos poros užtenka bent 50 masažų ciklų), dviejų tipų laidus prie kurių pritvirtinami elektrodai – prie vieno galima pritvirtinti du elektrodus, o prie kito pritvirtinti 4 elektrodus.

Masažuoklio priekyje yra ekranas ir daugybė valdymo mygtukų: kairėje pusėje yra mygtukai, su kuriais pasirenkami iš anksto nustatyti masažo režimai skirtingoms kūno vietoms; o dešinėje pusėje mygtukai skirti pasirinkti masažo tipui.

Masažuoklio priekyje yra dvi jungtys: viena skirta maitinimo adapteriui, o kita – prijungti laidams, prie kurių pritvirtinami elektrodai.

„Tlinna“ masažuoklį galima naudoti ir be šio maitinimo adapterio. Nugarėlėje nuimame dangtelį, įdedame 3 AA tipo baterijas ir su šiuo masažuokliu galėsime patogiai įsitaisyti kėdėje ar lovoje.

„Man patinka, kad įjungus šį Tlinna masažuoklį, jo ekrane pateikiama tiek daug informacijos. Iškart galima matyti kokia pasirinkta konkreti masažo programa, kuriai kūno vietai, koks masažo intensyvumas, masažavimo tipas ir kt.

Beje, masažo laiko keisti nėra galimybės – ir vienas masažo ciklas trunka 15 minučių.“

Apžvalgininkas teigia, kad naudotis šiuo įrenginiu yra labai paprasta. Tereikia elektrodus prijungti prie laidų, o pastaruosius prie masažuoklio. Nuo elektrodų nuimti apsaugines plėveles ir elektrodus priklijuoti prie norimos masažuoti kūno vietos.

„Elektrodai turi specialų, lipnų sluoksnį, tad prie kūno labai gerai prilimpa. Žinoma, jei kūnas labai plaukuotas, kaip mano atveju, tada lipnumo savybės šiek tiek suprastėja.

Iš esmės, naudojimasis šiuo Tlinna masažuokliu yra labai paprastas. Patogiai atsisėdame, priklijuojame elektrodus, pasirenkame norimą programą bei intensyvumą ir tiesiog kaifuojame.

Prisipažinsiu, prieš pirmąjį šio masažuoklio išbandymą aš buvau šiek tiek skeptiškai nusiteikęs, bet kai jį išbandžiau – likau sužavėtas.

Iš pirmo žvilgsnio jis atrodo toks paprastas ir net nerimtas daiktas, bet kai tik elektrodus priklijavau prie nugaros bei kaklo srities ir įjungiau Tlinna masažuoklį, mano nuomonė iškart pasikeitė.“

„Jis iš tikrųjų masažuoja ir raumenys yra sutraukiami bei atpalaiduojami. Masažo metu galiu keisti galią ir intensyvumą. Net sunku tiksliai nupasakoti tuos pojūčius, kuriuos patiriu masažo metu.

Jis skleidžia mikroimpulsus, dėl kurių raumenys susitraukia ir atsipalaiduoja. Ir per 15 minučių trukmės seansą mano raumenys išmasažuojami labai gerai. Dėl to man šis prietaisas ir patinka.

Už 12 dolerių (11 eurų) gauname tikrai gerą masažuoklį. Nesu tikras ir tikrai negaliu patvirtinti ar jis turi stebuklingų galių ir gydo ligas, bet šis masažuoklis man labai patinka.

Įrenginys yra visai paprastas – ant kūno užklijuojame vieną ar daugiau elektrodų porų, įjungiame patį įrenginį ir mėgaujamės. Dar vieną tokį masažuoklį užsakiau ir savo tėvams. Labai geras daiktas, rekomenduoju.“

Štai šis apžvalgininkas pademonstruoja, kaip veikia „Tlinna“ masažuoklis ir teigia, kad jo veikimu ir funkcionalumu yra labai patenkintas:

Speciali akcija

„Tlinna“ viso kūno TENS masažuoklis:

  • Aliexpress - 11,49 €;
    • 29 % nuolaida;
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(11)
(-6)

Komentarai (2)