Juokinga kaina, bet vien tik teigiami pirkėjų atsiliepimai: vienas perkamiausių, 10 W galios „2 in 1“ belaidis įkroviklis „W31“ su įdomiomis technologijomis ir apsaugomis  ()

„W31“ – tai kompaktiškas silikonu padengtas belaidis baterijos įkroviklis, kuris tuo pačiu laiko momentu gali būti naudojamas net dviejų elektroninių įrenginių baterijoms įkrauti. Šis belaidis įkroviklis turi silikoninį paviršių, įrenginius maksimaliai geba įkrauti 10 W siekiančia galia ir yra pilnai suderinamas su visais „Qi“ standartą palaikančiais įrenginiais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „W31“ specifikacija

  • Suderinamumas: gali būti naudojamas su „Qi“ standartą palaikančiais įrenginiais.
  • Efektyvumas: 70%.
  • Įkrovimo atstumas: 8 mm.
  • Maitinimas: 5 V ir 3 A arba 9 V ir 2 A.
  • Sukuriama galia išėjime: iki 10 W.
  • Papildomos funkcijos: vienu metu galima įkrauti dviejų įrenginių baterijas; silikoninis paviršius, kuris nebraižo įkraunamų įrenginių korpuso.
  • Matmenys ir svoris: 20 x 9,2 x 1 cm; 134 g.

„W31“ kaina

  • „Gearbest“ – 18,30 €.
  • Dabar parduodamas su 50% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Jau kuris laikas daugelis naujos kartos išmaniųjų telefonų baterijas siūlo įkrauti belaidžiu būdu. Vis dėlto gamintojai bent jau kol kas komplekte belaidžių įkroviklių neprideda. Problema išlieka ir tai, jog originalūs belaidžiai baterijų įkrovikliai kainuoja tikrai daug. Nepaisant to, alternatyvų šiam nepatogumui yra ir jų geriausia dairytis Kinijoje.

Šiuo metu bene geriausiu pavyzdžiu tampa naujos kartos „W31“ belaidis baterijos įkroviklis. Svarbu pabrėžti, jog šis įkroviklis yra pilnai suderinamas su visais „Qi“ standartą palaikančiais įrenginiais ir tuo pačiu laiko momentu gali įkrauti net dviejų įrenginių baterijas. Negana to, „W31“ kaina tiesiogine ta žodžio prasme yra juokinga ir dažnu atveju prilygsta gamintojų originalių išmaniųjų telefonų kelioninių USB adapterių kainai.

Pristatant „W31“ būtina pridėti dar ir tai, jog šis belaidis baterijų įkroviklis išėjime geba sukurti iki 10 W siekiančią galią. Palyginimui, lygiai tokią pačią maksimalią išėjimo galią geba pasiekti ir originalus „Samsung“ belaidis baterijos įkroviklis. Skirtumas tik toks, kad pastarojo įkroviklio kaina yra bene 3-4 kartus didesnė nei „W31“.

„W31“ belaidį baterijų įkroviklį norisi pagirti ir dėl puikaus dizaino. Paties įkroviklio storis siekia vos vieną centimetrą, tačiau kur kas svarbiau šiuo atveju yra tai, jog „W31“ yra pagamintas iš silikono. Toks įkroviklio paviršius leidžia garantuoti maksimaliai gerą sukibimą su bet kokiu paviršiumi ir taip pat užtikrina, jog ant jo padėtų įkraunamų įrenginių paviršius nebus subraižytas.

Įdomu ir tai, kad „W31“ įkroviklis geba atpažinti įvairius ant jo paviršiaus padėtus nepageidaujamus daiktus ir apie tai akimirksniu praneša naudotojui. Nors gamintojas nedetalizuoja šio sprendimo privalumų, tačiau galima numanyti, jog jis potencialiai padeda išvengti nenumatytų elektromagnetinių laukų susidarymo greta kitų įkraunamų įrenginių.

Galiausiai norisi pridėti ir tai, jog „W31“ puikiai susitvarko ir su tais atvejais, kai, pavyzdžiui, išmanusis telefonas paliekamas įkrauti visai nakčiai. Gamintojas tvirtina, kad šis įkroviklis geba aptikti įkraunamų baterijų įkrovos lygį, o atėjus poreikiui automatiškai persijungia į specialų palaikymo režimą, kuris atitinkamai leidžia palaikyti reikiamą srovę nedarant jokios pašalinės įtakos pačiai baterijai.

„W31“ atsiliepimai

Belaidis baterijų įkroviklis „W31“ susilaukia vis daugiau ir daugiau pirkėjų dėmesio. Šiuo metu visi be išimties „W31“ įsigiję pirkėjai lieka maksimaliai patenkinti. Tai bene geriausiai įrodo bei patvirtina 5 žvaigždutes iš tiek pat galimų siekiantis šio belaidžio baterijų įkroviklio reitingas.

  • Zebulon. Tiesiog pavargau kiekvieną kartą išiminėti išmanųjį telefoną iš dėklo, o mano turimas USB laidas yra gana trumpas. Džiaugiuosi savo pasirinkimu įsigyti „W31“. Anksčiau mane nuolatos persekiojusios problemos jau yra praeitis. „W31“ suteikia man tai ko ir tikėjausi. Neturiu jokių priekaištų šiam belaidžiam įkrovikliui.
  • Osborn. Turiu du „Android“ išmaniuosius telefonus, todėl „W31“ man tapo tikru išsigelbėjimu. Taip pat esu maksimaliai patenkintas šio įkroviklio dizainu bei kokybe. Turiu pripažinti, jog „W31“ man taip patiko, kad netgi nusprendžiau įsigyti antrąjį lygiai tokį patį įkroviklį – jį planuoju naudoti darbe.
  • Leah. Galimybė tuo pat metu įkrauti dviejų įrenginių baterijas yra būtent tai ko ieškojau. Tai man itin praverčia namuose, nes Qi standartą palaikančius įrenginius turi ir kiti šeimos nariai. Žinoma, belaidis įkrovimas užtrunka ilgiau nei naudojant USB laidą, tačiau tokį įkroviklį renkamės dėl patogumo, o ne dėl greičio. Rekomenduoju.
  • Steager. Nusprendžiau jog jau pats laikas pradėti naudotis belaidžiu įkrovikliu. Manau, kad mano pasirinkimas įsigyti būtent „W31“ pasiteisino maksimaliai. Šis įkroviklis veikia puikiai, o jo kaina yra patraukli ir tikrai prieinama kiekvienam norinčiam. Turiu pripažinti, kad tiesiog esu laimingas pirkėjas, ir tiek.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(2)
(-2)

Komentarai ()