1A srovė, LCD ekranas, specialus dangtelis ir kitos gudrybės: nuolaidų kuponas ir labai gera kaina itin universaliam baterijų įkrovikliui su išorinės baterijos funkcija („Nitecore F4“ kaina, Specifikacijos)  ()

„Nitecore F4“ – tai universalus aksesuaras, kuris gali būti naudojamas tiek 18650 tipo baterijoms įkrauti, tiek kitų elektroninių įrenginių baterijoms įkrauti naudojant šių įkrautų baterijų energiją. Šis baterijų įkroviklis per integruotas USB jungtis geba atiduoti iki 2 A siekiančią srovę, todėl tikrai puikiai tinka net ir naujausių išmaniųjų telefonų baterijoms įkrauti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Nitecore F4“ specifikacijos

  • Suderinamumas: tinka įkrauti 18650 tipo baterijos.
  • Jungtys: Micro USB; 2x USB; 4x 18650 tipo baterijų įkrovimo jungtys.
  • Maksimali įkrovimo srovė: 1 A.
  • Maksimali USB išėjimo srovė: 2 A.
  • Korpusas: pagamintas iš tvirto karščiui atsparaus plastiko.
  • Papildomos funkcijos: turi LCD ekraną, gali būti naudojamas kaip išorinė baterija.
  • Matmenys ir svoris: 11,34 x 8,6 x 2,7 cm; 122 g.

„Nitecore F4“ kaina

  • „Gearbest“ – 36,60 € arba 22,87 € pasinaudojus NTREF4GB nuolaidos kodu.
  • Net 13.73€ nuolaida
  • Į Lietuvą siunčiamas registruotu paštu už 1,82 €.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Praktika rodo, jog 18650 tipo baterijos yra vienos populiariausių įvairiuose įrenginiuose. Pavyzdžiui, jeigu turite šiuolaikinį LED žibintuvėlį, tuomet pasirūpinti 18650 tipo baterijų įkrovikliu yra tiesiog būtina. Džiugu pranešti, jog kinai į baterijų įkroviklį sugebėjo pažiūrėti kiek kitaip, o tai šiuo metu bene geriausiai patvirtina „Nitecore F4“ pavyzdys.

„Nitecore F4“ vienu metu sugeba įkrauti keturias 18650 tipo baterijas. Gamintojas pabrėžia, kad maksimaliai šis įkroviklis baterijas gali įkrauti 1 A srove. Šiuo atveju svarbu atkreipti dėmesį tik į tai, jog 1 A srovė pasiekiama įkraunat dvi baterijas. Tuo tarpu, įkraunat visas keturias baterijas iš karto kiekvienai jų tenka po 0,5 A.

Pristatant „Nitecore F4“ baterijų įkroviklį svarbu pabrėžti ir tai, jog jis turi LCD ekraną. Šiame ekrane yra pateikiama informacija apie kiekvieną įkraunamą bateriją atskirai, o „Nitecore F4“ naudotojas gali matyti ne tik kiekvienos baterijos įtampą bei srovę, bet ir esamą baterijų įkrovos lygį.

Šis baterijų įkroviklis ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes jo korpuse yra integruota ne tik Micro USB jungtis 18650 tipo baterijoms įkrauti, bet dar ir dvi papildomos USB jungtys. Būtent pastarąsias jungtis galima naudoti siekiant „pasisavinti“ įkrautų 18650 tipo baterijų energiją. Kitaip sakant, šis papildomas funkcionalumas „Nitecore F4“ leidžia veikti ne tik kaip baterijų įkrovikliui, bet dar ir kaip įprastai išorinei baterijai (angl. power bank).

Gamintojas tvirtina, jog kiekviena „Nitecore F4“ korpuse integruota USB jungtis išėjime gali sukurti 2 A siekiančią srovę. Tokio dydžio srovės pilnai pakanka net ir pačių naujausių išmaniųjų telefonų baterijoms įkrauti. Pavyzdžiui, gamintojo atlikti bandymai parodo, kad naudojant „Nitecore F4“ kaip išorinę bateriją išmanųjį telefoną „iPhone X“ pilnai įkrauti galima maždaug per dvi valandas.

„Nitecore F4“ naudoti kaip išorinę bateriją yra patogu dar ir dėl tos priežasties, nes šis aksesuaras turi specialų 18650 tipo baterijas uždengiantį dangtelį. Šis sprendimas leidžia jaustis maksimaliai saugiai ir taip pat garantuoja, jog „Nitecore F4“ esančios baterijos atsitiktinai tikrai neiškris ne laiku ir ne vietoje.

Tuo tarpu, jeigu „Nitecore F4“ nuspręstumėte naudoti mišriu režimu, tuomet jums tikrai pravers kitas integruotas techninis sprendimas. Trumpai tariant, „Nitecore F4“ integruotų 18650 tipo baterijų energiją naudoja dviem atskiromis grupėmis, todėl visų pirma energija įkrovimui yra imama iš pirmos ir antros baterijos ir tik vėliau prireikus papildomų energijos resursų jų bandoma pareikalauti iš trečios bei ketvirtos baterijų poros.

Toks sprendimas yra patogus dėl tos priežasties, nes naudotojas esant poreikiui visuomet aiškiai žino, kurios baterijos „Nitecore F4“ naudojant mišriu režimu gali būti iš dalies išsikrovusios, o kurios pilnai įkrautos. Taigi, pavyzdžiui, jeigu nuspręstumėte naudodami „Nitecore F4“ įkrauti išmaniojo telefono bateriją ir tuo pačiu dar norėtumėte pakeisti išsikrovusias LED žibintuvėlio baterijas, tuomet į LED žibintuvėlį pagal rekomendacijas reikėtų dėti trečioje bei ketvirtoje jungtyje esančias 18650 baterijas.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(1)
(1)

Komentarai ()