„Įjungei ir pamiršai - patiems nieko nereikia daryti“. Parduodamas šaunus naktinis LED šviestuvas „Yeelight YLYD10YL“ (Video)  ()

Maloni ir švelni 2500-3000K spalvų temperatūra, automatinis įsijungimas ir išsijungimas, paprastas naudojimasis ir gražus dizainas - „Yeelight YLYD10YL“ yra šaunus naktinis LED šviestuvas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaina ir sąlygos

  • Šiuo metu 4 vnt. „Yeelight YLYD10YL“ kainuoja 19,92 eurus;
  • galima rinktis ir kitą šviestuvų kiekį;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą;
  • 30-ies dienų pinigų grąžinimo garantija.

„Yeelight YLYD10YL“ yra naktinis LED šviestuvas, kuriuo yra labai paprasta naudotis.

Tereikia jį įjungti į elektros tinklą ir viskas - jau galima apšviesti savo namus.

Žinoma, „Yeelight YLYD10YL“ yra skirtas naudoti nakties metu ir šis šviestuvas neatstos didžiųjų, prie lubų pritvirtintų šviestuvų. Tačiau „Yeelight YLYD10YL“ yra puikus pasirinkimas, kai nakties metu norime matyti kur statome kojas ir tuo pačiu nesinori įjungti pagrindinių šviesų.

Tai tampa ypač aktualu, kai drauge miega maži vaikai. O ir tiems patiems vaikams bus gerokai jaukiau ir drąsiau nukeliauti iki tualeto, kai jų kelią apšvies „Yeelight YLYD10YL“ šviestuvai.

„Yeelight YLYD10YL“ turi jutiklį, tad jis automatiškai pradeda šviesti, kai tik kambaryje sutemsta. Švietimą galima įjungti/išjungti ir su fiziniu mygtuku.

Šis šviestuvas įjungiamas į 100-220 V elektros tinklą, yra 0,5 W galios ir užtikrina malonią 2500-3000K spalvų temperatūrą. Šviestuvas šviečia tik balta spalva.

„Yeelight YLYD10YL“ yra kompaktiškas šviestuvas: 66 x 66 x 36 mm, pagamintas iš plastiko ir metalo bei gali dirbti nuo -10 iki 40℃ laipsnių temperatūroje.

Kaip ir teigia apžvalgininkas, „Yeelight YLYD10YL“ yra gana paprastas, kokybiškai pagamintas ir gražiai šviečiantis LED šviestuvas. Vieniems jis padės naktimimis pasišviesti sau kelią, o kitiems tiesiog bus graži interjero detalė.

„Kas yra ypač gerai, tai kad šį šviestuvą prijungiau prie elektros tinklo ir viskas - galima ji pamiršti. Kai tik sutemsta, jis pats įsijungia ir nieko patiems nereikia daryti. Šaunus daikčiukas“:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(7)
(-2)

Komentarai ()