Triukšmo slopinimo technologija (DSP), didžiulė 800 mAh baterija ir atsparumas vandeniui - už ypatingą kainą parduodamos naujosios „Xiaomi Haylou GT1 Pro TWS“ ausinės  (5)

Puiki kokybė, didelės talpos baterija, naujausi techniniai sprendimai - „Xiaomi Haylou GT1 Pro TWS“ ausinės tikrai turi kuo pasigirti ir ypač už tokią kainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaina ir sąlygos

  • „Xiaomi Haylou GT1 Pro TWS“ šiuo metu parduodamos už 20,94 €;
  • 48 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą;
  • labai ribotas prekių skaičius.

Verta atkreipti dėmesį, kad šiuo metu tai yra viena žemiausių šių puikių belaidžių ausinių kaina. 

Įprastai jos ir su nuolaidomis kainuoja bent 5-7 eurais brangiau, tad jei ieškote kokybiškų belaidžių TWS ausinių - dabar yra puiki proga jas įsigyti. Be to, pardavėjas papildomai prideda ir dovanėlių.

„Xiaomi Haylou GT1 Pro TWS“ yra belaidės TWS ausinės, o tai reiškia, kad jas iškart galima naudoti abi arba po vieną.

Tai yra patogu, jei ketina ausines naudoti, kaip laisvų rankų įrangą ir reikia girdėti kas dedasi aplinkui. Galite naudoti vieną ausinę, o paskui, kai jos baterijos energija išseks, naudoti kitą ausinę.

Muzikos ir pokalbio valdymas vyksta liečiant ausinių išorinę dalį. 

Ausinės yra laikomos kokybiškame ir tvirtame dėkliuke, kuriame ir yra įkraunamos.

O energijos suvartojimo rodikliai yra tikrai geri. Dėkliuko turimos 800 mAh baterijos energijos užteks net 26 valandoms. Vienu ausinių įkrovimu muzikos galėsime klausytis 4 valandas, o jas su dėkliuke esančia baterija įkrauti net 5,5 kartus. Iš tiesų puikūs rezultatai.

Smagu ir tai, kad ausinių dėkliuke yra šviesos indikatoriai, kurie ir parodo kiek energijos yra likę pačioje dėkliuko baterijoje. Ši informacija leis lengviau suprasti kiek dar turime energijos ir ar jau metas įkrauti dėkliuko bateriją.

„Xiaomi Haylou GT1 Pro TWS“ ausinės taip pat palaiko keletą skirtingų balso asistentų, tad ausines galima valdyti ne tik su  ant jų korpusų esančiais ir į prisilietimus reaguojančiais mygtukais, bet ir duodant balso komandas.

„Xiaomi Haylou GT1 Pro TWS“ ausinės aprūpintos naujausiu Bluetooth 5.0 technologiniu sprendimu ir yra suderinamos su išmaniaisiais telefonais bei kitais įrenginiais.

Kalbant apie kitus techninius dalykus, tai „Xiaomi Haylou GT1 Pro TWS“ turi 7,2 mm diafragmas, kurios užtikrina 20-20000Hz dažnio atsaką, 32 omų varžą ir maksimalų 110±5 dB garso lygį.

Gamintojas taip pat pabrėžia ir tai, kad „Haylou GT1 TWS“ ausinėse yra įdiegta triukšmo slopinimo technologija (DSP), tad pokalbių metu pašnekovas mus puikiai girdės.

Šios šaunios ir nebrangios belaidės ausinės yra atsparios drėgmei bei prakaitui (IPX5 standartas), tad tinka tiek sportuojant, tiek ir netikėtai užklupus lietui. „Xiaomi Haylou GT1 Pro TWS“ yra šaunios belaidės ausinės.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(4)
(3)

Komentarai (5)