Didžiulis GeekBuying „Pre Black Friday“ išpardavimas ir speciali „PayPal“ akcija su papildomomis nuolaidomis: iš ES sandėlių išparduodami perkamiausi „Kugoo“ paspirtukai, „Tronsmart“ garso įranga ir daugybė kitų pasiūlymų (Video, Nuolaidų kuponai, Taisyklės)  ()

Naujausi GeekBuying.com pasiūlymai:

- „Pre Black Friday“ išpardavimas ir speciali „PayPal“ akcija;

- Elektriniai paspirtukai „KUGOO S1“ bei „KUGOO S1 Pro“;

- Naujausias elektrinis paspirtukas „KUGOO ES2“;

- Garso kolonėlė „Tronsmart Element T6 Plus“;

- „Tronsmart Spunky Beat Bluetooth 5.0 TWS“ ausinės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Pre Black Friday“ išpardavimas ir speciali „PayPal“ akcija

Geekbuying.com informuoja apie prasidėjusį išankstinį „Pre Black Friday“ arba „Juodojo Penktadienio“ išpardavimą ir taikomas įvairias akcijas bei nuolaidas.

Čia galima rasti labai plačią įvairių prekių pasiūlą: trumpus ir labai gerus pasiūlymus, naujausias prekes su akcija, jau pirkėjų pamėgtus bei įvertintus produktus ir daugybę kitų pasiūlymų.

Vienas iš ypatingų Geekbuying.com pasiūlymą yra tiems, kurie už prekes mokės per PayPal atsiskaitymo sistemą.

Pasirinkus šį apmokėjimo būdą, papildomai prie jau visiems taikomų prekių nuolaidų - gausime dar vieną nuolaidą. Ir kaip matyti iš žemiau pateiktų pavyzdžių, toji nuolaida gali būti labai ženkli.

Norint pasinaudoti šia PayPal apmokėjimo atveju suteikiama nuolaida, tereikės suvesti vieną iš nuolaidų kuponų. Nuolaidos dydis priklauso nuo perkamų prekių kainų sumos:

  • $10-$2: GKB02PP
  • $100-$10: GKB10PP
  • $200-$20: GKB20PP
  • $500-$50: GKB50PP

Taip pat verta pažymėti, kad šie nuolaidų kuponai galioja primiesiems 10 000 apmokėjimų, kurie bus padaryti per PayPal. Tad labai ilgai delsti neverta - ypač jei jau esate iš anksčiau nusižiūrėję kokią nors prekę.

O dabar pasižiūrėkime įdėmiau į keletą įdomiausių Geekbuying.com pasiūlymų ir kiek gi sutaupytume, pirkdami per PayPal.

Elektriniai paspirtukai „KUGOO S1“ ir „KUGOO S1 Pro“

  • „KUGOO S1“ taikomas nuolaidos kuponas GKB20PP ir jis kainuoja 269,80 €, o mokant PayPal jis kainuos dar mažiau - 256,31 €;
  • Perkant 2 vnt. „KUGOO S1“ taikomas nuolaidos kuponas GKB50PP ir jie kainuoja 512,62 €, o mokant PayPal jie kainuos tik 486,99 €. Tad šiuo atveju 1 vnt. „KUGOO S1“ kainuos tik 243,49 €.
  • „KUGOO S1 Pro“ taikomas nuolaidos kuponas GKB20PP ir jis kainuoja 305,77 €, o mokant PayPal jis kainuos tik 290,48 €;
  • visi paspirtukai į Lietuvą siunčiami nemokamai, iš Europos sandėlių, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių ir juos pristatys vos per 2-7 dienas.

​Iškart verta pažymėti, kad tai yra pačios žemiausios šių elektrinių paspirtukų kainos, kokios tik iki šiol buvo. Įprastai jie kainuoja bent 50 eurų brangiau.

Abi paspirtukų versijos pasižymi labai geromis techninėmis charakteristikomis ir šįkart pasižiūrėkime kuo jie vienas nuo kito skiriasi.

„Kugoo S1 Pro“ yra papildomai patobulinta elektrinio paspirtuko versija ir jis aprūpintas dar talpesne 7,5 Ah talpos baterija, yra atsparus vandeniui (IP54) ir turi patogų LED ekraną.

Vienas iš pagrindinių paspirtukų skirtumų yra būtent baterijose. Jei „Kugoo S1“ turi 6 Ah talpos bateriją, tai „Kugoo S1 Pro“ jau turi 7,5 Ah, o tai reiškia, kad vienu įkrovimu bus nuvažiuojamas didesnis atstumas.

Ant pačio vairo „Kugoo S1 Pro“ yra įtaisytas ekranas, daugybė paspirtuko valdymo mygtukų bei papildomas apšvietimas rankenų šonuose. Pastarojo dalyko „Kugoo S1“ neturi.

Spalvotame ekrane yra gerai matomi įvairūs parametrai: greitis, nuvažiuojamas atstumas, baterijos talpa bei įtampa, koks pasirinktas greičio režimas. Pastarųjų yra 3 pasirinkimai: 15 km/h, 25 km/h ir 30 km/h.

Taip pat yra mygtukas, kuriuo įjungiamas garsinis signalas bei galima įjungti priekyje esančius 24 LED žibintus ir gale esantį ir raudonai mirksintį LED žibintą.

Kiti patobulinimai taip pat labai svarbūs. Dabar „Kugoo S1 Pro“ stovėjimo aikštelė yra padengta specialiu, šiurkščiu pagrindu, užtikrinančiu dar stabilesnį stovėjimą ant paspirtuko.

Beje, abiem elektriniais paspirtukais gali važiuoti iki 120 kg sveriantis žmogus ir tai ženkliai daugiau, lyginant su kitais elektriniais paspirtukais. Dažniausiai svorio riba siekia 100 kg.

Taip pat ant „Kugoo S1 Pro“ šonų atsirado papildomi žibintai ir nors ratai vis dar išliko kieti (padangos nepripučiamos), bet pasikeitė jų dizainas.

„Kugoo S1 Pro“ yra sulankstomas elektrinis paspirtukas. Jo vairo rankenėlės yra nulenkiamos ir paspirtuko visa vairo konstrukcija yra nulenkiama žemyn bei pritvirtinama su užrakinimo sistema prie galinio rato sparno (purvasaugio).

Gamintojas teigia, kad patobulino visą šią paspirtuko lankstymo sistemą ir dabar „Kugoo S1 Pro“ yra dar greičiau sulankstomas. 

Technologijos.lt testuoto „Kugoo S1 Pro“ apžvalga, Foto, Video

Beje, tiek pirkėjams, tiek apžvalgininkams labai patinka šių abiejų elektrinių paspirtukų kompaktiškumas ir galimybė nulenkti vairo rankenėles.

Taip pat labai verta paminėti, kad abiejuose paspirtukuose yra galimybė reguliuoti vairo aukštį, tad su jais gali važiuoti tiek vaikai, tiek suaugę žmonės. Tokiomis savybėmis tikrai negali pasigirti ir tie patys „Xiaomi M365“ bei „Xiaomi M365 Pro“ paspirtukai.

Kompaktiškas paspirtukas sveria 11 kilogramų ir jį yra lengva neštis su savimi arba įdėti į automobilio bagažinę.

„Kugoo S1“ apžvalga:

Naujausias elektrinis paspirtukas „KUGOO ES2“

  • „KUGOO ES2“ taikomas nuolaidos kuponas GKB20PP ir jis kainuoja 344,46 €, o mokant PayPal jis kainuos tik 327,24 €;
  • į Lietuvą siunčiamas nemokamai, iš Europos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių ir jį pristatys vos per 2-7 dienas.

Tai viena mažiausių šio naujojo elektrinio paspirtuko kainų. Be šių nuolaidų jis įprastai kainuoja virš 400 eurų.

„KUGOO ES2“ yra pats naujausias kompanijos elektrinis paspirtukas ir peržvelgus jo specifikacijas galima sakyti, kad pirmiausiai jis iš savo pirmtakų surinko viską kas geriausia bei dar įgijo keletą labai svarbių patobulinimų.

„KUGOO ES2“ turi 7,5 Ah talpos bateriją, 350W galios elektros variklį, 8,5 colių dydžio kietus ratus ir palaiko tris skirtingus važiavimo režimus: 15km/h, 20km/h, 25km/h.

Elektrinis paspirtukas turi diskinius ir elektrinius stabdžius, papildomus amortizatorius, atnaujintos šviesos - dabar jų jau yra ir ant pačios stovėjimo aikštelės.

Be to, „KUGOO ES2“ yra sukurta ir speciali išmanioji programėlė, kurios neturi jo pirmtakai. Tad dabar visą savo nuvažiuoto atstumo statistiką galima sekti savo išmaniajame telefone - tereikės telefoną Bluetooth ryšiu susieti su „KUGOO ES2“ paspirtuku.

Taip pat pasikeitė ir pats paspirtuko ekranėlis, kuriame pateikiama esminė informacija: greitis, važiavimo režimas ir baterijos energijos likutis.

Gana praktiškas ir naudingas dalykas, kad „KUGOO ES2“ paspirtuke atsirado galimybė įkrauti savo įrenginius. Dabar šis paspirtukas turi USB jungtį, tad pritrūkus energijos - galima „KUGOO ES2“ pasinaudoti, kaip išorine baterija.

Ir galiausiai - sulankstymo mechanizmas. Dėl pastarojo dalyko ankstesni „KUGOO“ paspirtukai sulaukdavo kritikos. Deja, bet juose šis mechanizmas nėra pats patogiausias.

Dabar gamintojas teigia, kad „KUGOO ES2“ yra labai lengva ir patogu sulankstyti - tam tereikės 3 sekundžių. Be to, vairas taip pat sulankstomas, tad „KUGOO ES2“ užims dar mažiau vietos, o tai taip pat privalumas.

Garso kolonėlė „Tronsmart Element T6 Plus“

  • „Tronsmart Element T6 Plus“​ taikomas nuolaidos kuponas 3QLRXEOP​ ir ji kainuoja 51,25 €, o mokant PayPal ji kainuos tik 48,69 €;
  • į Lietuvą siunčiama už 0,59 €, iš Europos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių ir ją pristatys vos per 2-7 dienas.

Įprastai ir su akcijomis ši kolonėlė kainuoja bent 10 € brangiau.

„Tronsmart Element T6 Plus“ yra atspari vandeniui - IPX6 - standartas bei aprūpinta naujuoju Bluetooth 5.0 techniniu sprendimu, kuris suteikia stabilesnį, mažiau energijos reikalaujantį ryšį ir įrenginiai vienas nuo kito gali būti nulotę toliau.

Taip pat „Tronsmart Element T6 Plus“ turi du garsiakalbius po 20W galios ir yra maitinama dviem baterijomis, kurių kiekvienos talpa yra po 3300 mAh.

„Tronsmart Element T6 Plus“ dar ir veikia, kaip išorinė baterija, tad su šia kolonėle galėsime įkrauti savo įrenginius. Ir klausantis muzikos, kai garso lygis yra vidutinis, baterijų energijos užteks 15 val.

Kolonėlė taip pat palaiko TF/Micro SD kotelę, valdymą balsu ir turi kitus privalumus, apie kuriuos išsamiai kalbama šioje apžvalgoje:

„Tronsmart Spunky Beat Bluetooth 5.0 TWS“ ausinės

  • „Tronsmart Spunky Beat Bluetooth 5.0 TWS“ taikomas nuolaidos kuponas SPBEAT​ ir jo kainuoja 24,27 €, o mokant PayPal jos kainuos tik 23,06 €;
  • į Lietuvą siunčiama už 1,43 €, iš Europos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių ir ją pristatys vos per 2-7 dienas.

Tai yra viena žemiausių šių ausinių kainų ir „Tronsmart Spunky Beat Bluetooth 5.0 TWS“ yra kokybiškos bei įdomios belaidės ausinės.

„Tronsmart Spunky Beat Bluetooth 5.0 TWS“ ausinės aprūpintos Qualcomm lustu ir palaiko aptX, AAC, SBC muzikos kodavimo technologijas bei Qualcomm® DSP & cVc™ 8.0 triukšmo pašalinimo technologijas.

Tiesą pasakius, tokioje kainų kategorijoje tai yra labai retas atvejis, kad belaidės TWS ausinės galėtų pasigirti tokiomis pažangiomis technologijomis.

Ne ką mažiau svarbu ir tai, kad „Tronsmart Spunky Beat Bluetooth 5.0 TWS“ aprūpintos naujausiu Bluetooth 5.0 technologiniu sprendimu ir yra suderinamos su išmaniaisiais telefonais bei kitais įrenginiais.

Jas taip pat galima naudoti po vieną arba iškart abi; turi specialų dėkliuką, kuris veikia ir kaip įkrovimo stotelė (350 mAh). 

Gamintojas teigia, kad vos per 5 minutes ausines įkrausime tiek, kad šios energijos užteks muzikos klausytis visą valandą. Bendrai energijos užteks klausytis muzikos 7 valandas, o su papildoma įkrovimo stotele - iki 24 valandų.

Įdomus momentas, kad ši įkrovimo stotelė savo korpuse jau turi integruotą laidą su A-tipo USB jungtimi, o pakuotėje papildomai dar yra ir C-tipo USB laidas. Tad įkrovimo stotelę galima įkrauti dviem būdais.

„Tronsmart Spunky Beat Bluetooth 5.0 TWS“ yra lengvai valdomos (prisilietimais bei pasitelkus balso asistentą), šauniai atrodančios ir nebrangios belaidės ausinės, kurios dar ir atsparios drėgmei (IPX5 standartas). Už tokią kainą būtų sunku rasti geresnį pasirinkimą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(10)
(2)
(8)

Komentarai ()