Anonso akcija naujos kartos išmaniajam durų skambučiui su 1080p raiškos IP kamera - įrašo duomenis į nuotolinį serverį arba SD kortelę, turi naktinį pašvietimą ir pilną nuotolinį valdymą („Alfawise L9 Plus“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai)  ()

„Alfawise L9 Plus“ – tai belaidžiu būdu veikiantis durų skambutis, kuris yra aprūpintas 1080p raiškos kamera (1920 x 1080) ir gali būti maitinamas tiek nuo dviejų 18650 tipo baterijų, tiek nuo 14-24 V nuolatinio įtampos šaltinio. Be to, šis nuotoliniu būdu valdomas durų skambutis užfiksuotus vaizdo įrašus leidžia saugoti ne tik Micro SD kortelėje, bet ir nutolusiame serveryje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Alfawise L9 Plus“ specifikacija

  • Kamera: 1080p raiškos (1920 x 1080), 1 MP.
  • Naktinis filmavimas: galimas, turi IR pašvietimą sudarytą iš 6 LED.
  • Apžvalgos kampas: 166 laipsniai.
  • Ryšiai: 2,4 GHz dažnio WiFi.
  • Atmintis: 8 – 32 GB talpos Micro SD kortelė.
  • Papildomos funkcijos: naktinis pašvietimas; ilgai laikanti baterija; integruotas garsiakalbis ir mikrofonas pokalbiams; galimybė naudoti su nuolatinės įtampos šaltiniu; judesio daviklis; galimybė saugoti vaizdo įrašus nutolusiame serveryje.
  • Maitinimas: 2x 18650 tipo baterijos arba maitinamas nuo 14 – 24 V nuolatinės įtampos keitiklio.
  • Matmenys ir svoris: 13,6 x 6,7 x 3,5 cm; 170 g.

„Alfawise L9 Plus“ kaina

  • „Gearbest“ – 41,74 € su kuponu GBBG070901
  • Dabar parduodamas su 25% nuolaida, o pasinaudojus GBBG070901 nuolaidos kodu suteikiama papildoma 3,67 € nuolaida.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Jeigu nusprendėte atsinaujinti seną durų skambutį, tuomet greičiausiai sau tinkamo produkto būtų geriausia ieškoti Kinijoje. Vietiniai Kinijos gamintojais nestokoja fantazijos, todėl naujos kartos durų skambučiai kiekvienam iš mūsų gali pasiūlyti tokį funkcionalumą, apie kurį dar visai neseniai galėjome tik pasvajoti. Jog visa tai yra įmanoma praktiškai, puikiai patvirtina „Alfawise L9 Plus“ pavyzdys.

Durų skambutis „Alfawise L9 Plus“ maloniai stebina ne tik savo patraukliu ir praktišku dizainu, bet ir dideliu funkcionalumu. Trumpai tariant, „Alfawise L9 Plus“ tai daugiau nei durų skambutis, nes įmontuota 1080p aukštosios raiškos kamera (1920 x 1080) šiam durų skambučiui taip pat suteikia ir IP kameros funkcionalumą.

Šiuo atveju būtina pridėti ir tai, jog „Alfawise L9 Plus“ durų skambutyje integruotos kameros apžvalgos kampas siekia net 166 laipsnius. Tai reiškia, jog šis durų skambutis galės lengvai užfiksuoti kas vyksta kieme ar laiptinėje, o ne tik prie jūsų namų durų.

„Alfawise L9 Plus“ taip pat turi ir naktinį pašvietimą. Pastarasis techninis sprendimas yra ypatingas dėl tos priežasties, nes „Alfawise L9 Plus“ durų skambutis geba automatiškai parinkti labiausiai  tinkamą filmavimo režimą atsižvelgdamas į esamą patalpos apšvietimą. Toks sprendimas tampa itin naudingas ir tiesiog būtinas tuomet, jeigu, pavyzdžiui, buto laiptinėje patalpos apšvietimas įsijungia tik aptikus judesį.

Greta aukščiau aptarto sprendimo svarbu paminėti ir tai, jog „Alfawise L9 Plus“ durų skambutis dar turi ir integruotą judesio daviklį. Būtent tai reiškia, jog „Alfawise L9 Plus“ vaizdą įrašinėja ne pastoviai, o tik tuomet, jeigu aptinka judesį. Toks sprendimas patogus dėl tos priežasties, nes greitai leidžia išmaniajame telefone peržiūrėti tik tuos momentus, kai kas nors lankėsi prie jūsų namų durų. Be to, tai taip pat leidžia taupyti Micro SD kortelės vietą.

Įdomu, jog „Alfawise L9 Plus“ užfiksuotus vaizdo įrašus leidžia saugoti ne tik Micro SD kortelėje, bet ir nutolusiame serveryje. Maloniai stebina ir tai, kad gamintojas šiuo atveju yra pasiryžęs visų „Alfawise L9 Plus“ pirkėjų 30 paskutinių dienų vaizdo įrašus nutolusiame serveryje saugoti visiškai nemokamai.

„Alfawise L9 Plus“ durų skambutis ypatingas tampa dar ir dėl tos priežasties, nes esant reikalui taip pat gali būti maitinamas nuo nuolatinės įtampos šaltinio. Toks sprendimas gali tapti iš ties naudingu, jeigu nuspręsite „Alfawise L9 Plus“ durų skambutį prijungti prie jau seniau pravestų laidų. Pasirinkus šį variantą papildomos išlaidos bus vienkartinės, nes vietoj baterijų atskirai tiesiog teks įsigyti nuolatinės įtampos keitiklį (14 – 24 V, AC).

Galiausiai norisi priminti, jog „Alfawise L9 Plus“ durų skambutis – tai atnaujinta senesnės kartos „Alfawise L9“ durų skambučio versija. Naujos kartos durų skambutis kainuoja šiek tiek daugiau, tačiau jis jau yra aprūpintas 1080p aukštosios raiškos kamera, kai tuo tarpu „Alfawise L9“ gali pasigirti tik 720p raiškos vaizdo kamera. Be to, kaip minėta „Alfawise L9 Plus“ vaizdo įrašus jau gali saugoti nutolusiame serveryje, todėl atskirai įsigyti Micro SD kortelės nėra būtina.

„Alfawise L9 Plus“ atsiliepimai

Vos tik pardavime pasirodęs „Alfawise L9 Plus“ durų skambutis iš karto patraukė pirkėjų dėmesį. Šiuo metu „Alfawise L9 Plus“ turi 5 žvaižgdučių įvertinimą, kuris Kinijoje šiuo atveju atitinka maksimalų galimą įvertinimą.

  • Alerander. Savo namuose jau seniai turiu IP kamerų sistemą, tačiau prie lauko durų visuomet turėjau zoną, kurioje nežinojau kas vyksta. Būtent „Alfawise L9 Plus“ pagalba šią problemą išsprendžiau be jokių papildomų laidų. Mane taip pat labai džiugina „Alfawise L9 Plus“ filmavimo kokybė.
  • Otto. Šis durų skambutis veikia būtent taip kaip ir tikėjausi. Esu be galo patenkintas plačiu „Alfawise L9 Plus“ apžvalgos kampu bei integruotu naktiniu pašvietimu. Tiesiog galiu pasakyti, jog esu pilnai patenkintas savo pasirinkimu įsigyti „Alfawise L9 Plus“, todėl drąsiai šį durų skambutį dabar galiu rekomenduoti kitiems.
  • Caroline. Greitas pristatymas, puiki vaizdo kokybė tiek dienos, tiek nakties metu bei puikiai veikianti taikomoji programa, kuri leidžia stebėti kas vyksta prie mano namų durų nuotoliniu būdu. Be to, man labai patinka, jog „Alfawise L9 Plus“ turi integruotą mikrofoną ir garsiakalbį, todėl esant reikalui galiu kalbėtis su atvykusiais svečiais net ir nebūdama namuose.
  • George. Dar nei karto neteko nusivilti „Alfawise“ kompanijos produktais ir šis durų skambutis taip pat nėra išimtis. „Alfawise L9 Plus“ man suteikia viską ko ir galėjau tikėtis, o kas svarbiausia, tuo galiu džiaugtis už tikrai priimtiną kainą.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(1)
(0)

Komentarai ()