Tik ką rinkoje pristatyti naujieji „Xiaomi Redmi 8A“ ir „Xiaomi Redmi 8“ su nuolaidų kuponais ir fantastiška kaina bei tiesiog masiškai šluojama „KUULAA“ 10000 mAh talpos išorinė baterija (Video)  (1)

Naujausi Gearbest ir Aliexpress pasiūlymai:

- „Xiaomi Redmi 8A“ 2 GB + 32 GB išmanusis telefonas;

- „Xiaomi Redmi 8“ 3 GB + 32 GB išmanusis telefonas;

- „KUULAA“ 10000 mAh talpos išorinė baterija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Xiaomi Redmi 8A“ 2 GB + 32 GB išmanusis telefonas

  • Šiuo metu jis kainuoja tik 104,54 €;
  • nuolaidos kuponas GBRMI8A01;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą registruotu paštu.

„Xiaomi Redmi 8A“ yra vienas iš naujausių „Redmi“ linijos išmaniųjų telefonų, kuris rinkoje pasirodė tik šių metų rugsėjo mėn.

Tai yra super biudžetinio segmento atstovas, bet ir kaip jau esame įpratę - net ir biudžetiniai „Xiaomi“ daiktai pasižymi puikiomis savybėmis.

„Xiaomi Redmi 8A“ turi 2 GB RAM ir 32 GB ROM. Vidinę atmintį taip pat galima padidinti su papildoma atminties kortele - iki 512 GB. Dedamos dvi nanoSIM kortelės ir atskirai microSD kortelė.

Telefone turime ganėtinai galingą 8-nių branduolių Snapdragon 439 procesorių ir Adreno 505 vaizdo plokštę. Darbuojasi su MIUI 10 operacine sistema, kurios pagrindas yra Android 9.0.

Taip pat šis išvaizdus telefonas turi 6,22 colių įstrižainės HD+ ekraną, su Corning Gorilla Glass 5 stiklo apsauga. Kaip tokio segmento atstovui - labai gera savybė.

Pats telefono korpusas yra iš plastiko, sveria 188 gramus ir yra tokių išmatavimų: 156,5 x 75,4 x 9,4 mm.

„Xiaomi Redmi 8A“ nugarėlėje turi 12 MP, f/1.8, kamerą, o priekyje - lašo formos išpjovoje - turime 8 MP, f/2.0 kamerą. Abi kameros geba filmuoti 1080p 30fps raiška.

Smagus dalykas, kad išmanusis turi išties talpią 5000 mAh bateriją ir palaiko greitąjį baterijos įkrovimą (18W) - per vieną valandą bateriją įkrausime iki 65 proc. Tiesą, šį įkroviklį teks įsigyti atskirai.

Galiausiai „Xiaomi“ susivokė, kad net ir biudžetiniuose telefonuose jau neturi būti atgyvenusios microUSB jungties, o ją privalo pakeisti naujoji C-tipo USB jungtis.

Svarbu paminėti ir tai, kad šiame super biudžetiniame telefone yra 3,5 mm audio jungtis, palaikomas FM radijas, Face ID, GLONASS, Beidou, GPS, Bluetooth 4.2, WiFi (2.4 ir 5 GHz) ir Lietuvoje esantys mobiliojo ryšio dažniai (B3, B7 ir B20). 

Iš esmės „Xiaomi Redmi 8A“ turi viską, ko tik gali prireikti išmaniajame telefone:

„Xiaomi Redmi 8“ 2 GB + 32 GB išmanusis telefonas

  • Šiuo metu jis kainuoja tik 116,35 €;
  • nuolaidos kuponas GBREDMI801;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą registruotu paštu.

„Xiaomi Redmi 8“ yra dar naujesnis išmanusis telefonas, kuris rinkoje pasirodė tik šį mėnesį. O kuo gi jis skiriasi nuo „Xiaomi Redmi 8A“? Tiesą pasakius skirtumų nėra tiek jau daug, bet į kai ką verta atkreipti dėmesį.

„Xiaomi“, kaip ir daugelis kitų išmaniųjų telefonų kompanijų, tiesiog kepa išmaniuosius telefonus. Ir čia nieko keisto - taip bandoma gudrauti su pirkėjais ir pasiūlyti kuo didesnę išmaniųjų telefonų pasiūlą.

Štai ir turime „Xiaomi Redmi 8A“ bei „Xiaomi Redmi 8“. Pats pirmasis skirtumas yra tas, kad „Xiaomi Redmi 8“ turi daugiau operatyviosios atminties - 3 GB RAM prieš 2 GB RAM.

Visais kitais techniniais aspektais, čia yra identiški telefonai: vienodas procesorius, vaizdo plokštė, vidinė atmintis, palaikoma atminties kortelė, baterijos talpa, ekranas, Face ID ir t.t.

Tai nejau nėra daugiau jokių skirtumų? Yra. „Xiaomi Redmi 8“ gale turi dvi kameras: 12 MP, f/1.8 ir dar 2MP gylio jutiklį. Priekyje yra lygiai tokia pati 8 MP, f/2.0 kamera.

Ir „Xiaomi Redmi 8“ nugarėlėje po kameromis turi įtaisytą pirštų atspaudų skaitytuvą. Tuo tarpu „Xiaomi Redmi 8A“ pirštų atspaudų skaitytuvo neturi. Na, o visais kitais aspektais, tai yra vienodi išmanieji telefonai.

„KUULAA“ 10000 mAh talpos išorinė baterija

  • Šiuo metu ji kainuoja tik 10,71 €;
  • 45 %​ nuolaida;
  • 0,76 € už siuntimą į Lietuvą;
  • galima rinktis iš dviejų spalvų: baltos ir juodos.

„KUULAA“ yra pati perkamiausia 10000 mAh talpos išorinė baterija Aliexpress parduotuvėje. Daugiau nei 27800 užsakymų, beveik 11000 atsiliepimų ir 4,9 reitingas.

Tiesiog įspūdingi rezultatai ir kone visi pirkėjai ir apžvalgininkai giria šią išorinę bateriją.

„KUULAA“ yra kompaktiška - 14 x 6,7 x 1,6 cm - ir gana lengva - 226 gr - išorinė baterija. Ji savo korpuse turi microUSB, C-tipo USB jungtis, per kurias ir yra įkraunama bei dvi USB jungtis, per kurias yra įkraunami išmanieji telefonai, planšetiniai kompiuteriai ir kiti prietaisai.

Gamintojas teigia, kad įeinanti elektros srovė ir įtampa siekia iki 5V/2,1A, o išeinanti - kitų prietaisų įkrovimui naudojama - 5V/1A ir 5V/2,1A. 

Apžvalgininkas, išbandęs šią bateriją, teigia, kad realybėje netgi pasiekiama ir 3A srovė.

Taip pat pabrėžiama, kad gamintojas sako tiesą ir apžvalgininko testai parodė, kad tai nėra vien tik deklaruojami skaičiai - ši išorinė baterija iš tikrųjų yra 10000 mAh talpos.

Ne ką mažiau svarbu ir tai, kad „KUULAA“ išorinė baterija yra aprūpinta visa gausybe įvairių apsaugų: nuo per didelės įtampos, elektros srovės, trumpo jungimo, perkrovimo ir kt.

Smagu ir tai, kad puikaus dizaino „KUULAA“ išorinė baterija savo korpuse turi ryškiai šviečiantį LCD ekraną, kuriame matysime, kiek gi yra likę baterijos energijos. Labai praktiškas ir protingas gamintojo sprendimas.

Tiek pirkėjai, tiek ir apžvalgininkas teigia, kad „KUULAA“ yra išvaizdi ir kokybiška 10000 mAh talpos išorinė baterija. Jie džiaugiasi, kad pardavėjas greitai pristatė šį produktą ir „KUULAA“ išorinė baterija atlieka savo funkcijas būtent taip, kaip ir nurodo gamintojas.

Šioje apžvalgoje galite detaliau susipažinti su „KUULAA“ 10000 mAh talpos išorine baterija ir testų rezultatais:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(2)
(5)

Komentarai (1)