Kuris „Xiaomi“ telefonas yra geriausias - „Mi 9“, „Mi 9 SE“, „Mi 9T“ ar „Mi 9 Lite“? Kas iš jų nuvylė, kuris nevertas savo kainos, o kurį tikrai verta pirkti (Apžvalga, Specifikacijos, Video, Nuolaidų kuponai)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

daynewss 2019-12-08 22:16
Turiu 9T apie mėnesį, prieš tai kokius 6 metus naudodavau Samsung'us, o prieš tai jau nepamenu. Hardware'as gal irnieko, bet softas akivaizdžiai Made in China. O kadangi jųtoks softas, tai tikėtina, kad ir geležis kažkur gali būti nedadaryta. Visko dabar nepasakysiu, bet klūna jųdurna užrašinė, default'inis tekstokopijavimo/įklijavimo meniu (visiškapieva, kažkokio d3bil0 kūrinys), nėra LT klaviatūros. Atsisiunčiau kelias, bet viena vos vos tenkina poreikius (kad būtų LT simboliai), nes visvien veikia su bug'ais. Trūksta jiems išdirbimo softe, bet kai kaina 288 Telijoj be PVM, tai tikrai geriau, nei Samsung toks pats už 600
Dia.v.olO 2019-12-09 14:20
Nu žmogau, nebegarink čia yra androidas, ar samsungas ar xiaomis tas pats androidas su savo skinu. LT simboliai yra, nes naudojamas abejais atvejais GBoard'as. Profanas. O tavo pasakymas, kad softas made in china tai ir geležis bus nedadaryta? what...? Kaip gali geležis būti nedadaryta? Pusė ekrano nerodo? Baterija nekontaktuoja? Ar kardanas per babina muša?
HardAxe 2019-12-10 00:20
paimk pvz samsungą ir papasakok, kad jis nesiskiria nuo pliko android`o. HW gal ir puikiai išdirbtas, bet softas sugadintas. Kaip minimum nėra galimybės įjungti DND ribotam laikui, ir dar kokio 50 patogių funkcijų.
Šaras 2019-12-10 07:53
9T pro (su tuo pačiu miui 11) - kopijavimas standartinis androido, klaviatūra standartinė gboard, su lt simboliais ir be jokių bugų. Nepatiko užrašinė? Rimtai? Pilnas google play tų užrašinių, siųskis ką tik nori. Jei net nesugebi klaviatūros atsisiųst iš gplay, kur įrašius keyboard ir pauspaudus ant pirmo linko gausi gerą appsą, tai ką aš žinau, gal pirk mygtukinį?