Iš JK sandėlio „Xiaomi Mijia Pro“, tik ką rinkoje pasirodęs itin galingas „Ninebot MAX G30“ ir smagusis „MEGAWHEELS TW01“ - Banggood skelbia solidžius nuolaidų kuponus elektriniams paspirtukams ir riedžiams (Video)  ()

Naujausi Banggood pasiūlymai:

- „Xiaomi Mijia Pro“ elektrinis paspirtukas iš Jungtinės Karalystės sandėlio;

- „Ninebot MAX G30“ elektrinis paspirtukas;

- „MEGAWHEELS TW01“ riedis iš Jungtinės Karalystės sandėlio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Xiaomi Mijia Pro“ elektrinis paspirtukas iš Jungtinės Karalystės sandėlio

  • Šiuo metu jis kainuoja tik 448,95 €;
  • nuolaidos kuponas BGXMEUPRO;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą per 3-5 dienas;
  • tai yra viena mažiausių kainų - įprastai jis kainuoja virš 500 €.

„Xiaomi Mijia Pro“ arba „Xiaomi M365 Pro“ yra naujausias ir galingiausias „Xiaomi“ elektrinis paspirtukas, kuris išlaiko daugumą „M365“ privalumų ir turi keletą reikšmingų patobulinimų.

„Xiaomi Mijia Pro“ padaugėjo baterijos energijos, nuvažiuojamas maksimalus atstumas padidėjo iki 45 km, atsirado valdymo skydelis bei paspirtukas tapo patrauklesnio dizaino. Bet apie viską pakalbėkime kiek detaliau.

„Xiaomi Mijia Pro“ jau yra valdymo skydelis ir jame galima matyti šešis bazinius dalykus: įskaitant realų greitį, baterijos energijos kiekį, nuvažiuojamą atstumą ir kt.

Tokio dalyko „M365“ neturi ir tenka galvoti, kaip pritvirtinti išmanųjį telefoną, jei norime programėlėje matyti šiuos parametrus.

Programėlę galima naudoti tiek iš Xiaomi, tiek ir kitokias, pvz GPS Speedometer and Odometer. Beje, „Pro“ versija taip pat palaiko išmaniąją programėlę.

Taip pat valdymo skydelyje yra įjungimo/išjungimo mygtukas. Pastarąjį tereikia trumpai nuspausti ir įjungiamas „Pro“ paspirtukas, o norint jį išjungti, reikia nuspausti maitinimo mygtuką ir jį palaikyti 3 sekundes.

Verta paminėti ir tai, kad „Pro“ versijoje jau yra trys važiavimų režimai: energijos taupymo, standartinio ir sporto režimai. Atitinkamai keičiasi ir maksimalus paspirtuko greitis.

Kalbant apie „Pro“ bateriją, tai jis turi 474Wh, 18650 formato ličio jonų bateriją. Baterijos energijos užteks iki 45 km ir „Pro“ palaiko vadinamą „energijos regeneravimo sistemą“. Tai reiškia, kad yra išnaudojama paspirtuko kinetinė energija ir ji paverčiama elektros energija.

Kaip ir „M365“, taip ir „Pro“ yra sulankstomas bei gali būti patogiai transportuojamas. Tiesa, „Pro“ yra truputi sunkesnis (maždaug 1,5 kg) ir sveria 14,2 kg.

Akivaizdu, jog „Pro“ turi nemažai atnaujinimų: galingesnę bateriją, didesnį nuvažiuojamą atstumą bei turi valdymo ekraną. Rimti privalumai.

Vienas iš minusiukų, kad galingesnę „Pro“ bateriją pilnai įkrauti užtruks 8-9 valandas, kai „M365“ ją įkrauti užtrunka apie 5,5 valandos, tačiau už tai gauname papildomus 15 km.

Tad „Pro“ versija turi praktiškai vien pliusus ir akivaizdu, jog jis bus nemažiau, o gal netgi savo populiarumu pralenks „M365“ elektrinį paspirtuką.

„Ninebot MAX G30“ elektrinis paspirtukas

  • Šiuo metu jis kainuoja tik 628,90 €;
  • nuolaidos kuponas BGNBMAXCN​;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą;
  • tai yra viena mažiausių kainų - įprastai jis kainuoja virš 800 €.

„Ninebot MAX G30“ vienas naujausių produktų paspirtukų rinkoje. Šis gražuolis ne ką prastesnis už „Xiaomi Mijia Pro“, o kai kuriais aspektais netgi geresnis.

„Ninebot MAX G30“ turi 10 colių dydžio pripučiamus ratus ir labai panašų į „Xiaomi Mijia Pro“ sulanstymo mechanizmą. Taip pat jis yra kiek didesnis: 1167 x 472 x 1203 mm, o kai sulankstytas yra 1167 x 472 x 534 mm išmatavimų, bei sveria 19,1 kg. Šiuo paspirtuku gali važinėtis iki 100 sveriantys žmonės.

Šaunus dalykas, kad „Ninebot MAX G30“ taip pat turi LED ekraną, kuriame pateikiama visa reikalinga informacija ir galima rinktis važiavimo režimus: pastarųjų yra trys, kaip ir „Xiaomi“ paspirtuko atveju, bei palaikomas kruizo režimas.

„Ninebot MAX G30“ turimos 551Wh baterijos užteks nuvažiuoti ilgesnius atstumus ir gamintojas tvirtina, kad su pilnai įkrauta baterija galima nuvažiuoti net 65 km, o maksimalus greitis siekia 30 km/h. Įspūdingi parametrai.

Be to, „Ninebot MAX G30“ palaiko energijos regeneravimo sistemą, tad stabdymo metu yra įkraunama paspirtuko baterija. Paspirtuko bateriją įkrauti užtruks 6 valandas.

„Ninebot MAX G30“ turi diskinius stabdžius, geba įveikti iki 20 laipsnių įkalnes, turi ryškius LED žibintus, apsaugą nuo vandens (IPX5 standartas), nuo trumpo jungimo, baterijos perkrovimo, temperatūros ir kt.

„Ninebot MAX G30“ yra išties šaunus ir tik ką IFA19 parodoje pristatytas elektrinis paspirtukas. Labai rimtas konkurentas „Xiaomi Mijia Pro“.

„MEGAWHEELS TW01“ riedis iš Jungtinės Karalystės sandėlio

  • Šiuo metu jis kainuoja tik 152,94 €;
  • nuolaidos kuponas BGMGTW01EU;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą per 2-7 dienas;
  • galima rinktis iš 7 skirtingų spalvų ir jų derinių.

„MEGAWHEELS TW01“ riedis turi du po 250W galios elektros variklius ir turimos baterijos užteks nuvažiuoti iki 8 km.

Žinoma, nuvažiuojamas atstumas priklauso nuo žmogaus svorio - šiuo riedžiu gali važiuoti nuo 20 iki 100 kg svorio žmonės - ir kelio dangos bei įvairių įkalnių. Gamintojas teigia, kad „MEGAWHEELS TW01“ sugeba įveikti iki 15 laipsnių įkalnes.

Tad pačią „MEGAWHEELS TW01“ riedžio bateriją įkrausime per maždaug 2 valandas, o maksimalus greitis siekia iki 10 km/h.

Riedžio ratukai yra 6,5 colių dydžio ir kieto tipo - be pripučiamų padangų. Na, o pats riedis yra 580 x 170 x 180 mm dydžio ir sveria 7,94 kg.

„MEGAWHEELS TW01“ yra šaunus daiktas ir kaip matyti iš šios apžvalgos, su juo gana greitai išmoksta važinėtis ir tie, kurie pirmą kartą užlipa ant tokio prietaiso. Suaugusiems galbūt reikia kiek daugiau laiko, bet vaikams tai pavyksta padaryti kone iš pirmo ar antro karto:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(2)
(0)

Komentarai ()