Gerokai pigiau nei Lietuvoje – su nuolaidomis ir nemokamu siuntimu siūlomi „Bosch GLM“ lazeriniai atstumo matuokliai iš Kinijos („Bosch GLM“ kaina, Specifikacija)  ()

„Bosch GLM“ – tai gerai žinomo gamintojo lazerinis atstumo matuoklis, kuris nuotoliniu būdu gali matuoti atstumus iki 25-50 metrų. Šis lazerinis atstumo matuoklis turi ekraną su pašvietimu, garsėja dideliu tikslumu (+/- 2 mm) ir nepertraukiamai gali būti naudojamas iki 2,5 valandos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Bosch GLM“ specifikacija

  • Tikslumas: +/- 2 mm.
  • Matavimo vienetai: cm, m, ft, in.
  • Matavimo atstumas: 0,15 – 50 m, priklauomai nuo modelio (25,30,40,50).
  • Baterija: talpa nenurodoma.
  • Matmenys ir svoris: 10,5 x 4,1 x 2,4 cm; 9 g.

„Bosch GLM“ kaina

  • „Gearbest“:
  • Dabar parduodamas su 33% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas registruotu paštu nemokamai.
  • Lietuvoje yra sūlomos brangesnės versijos ir kainos viduiniškai apie 20 € didesnės.

Jeigu tenka matuoti didesnius atstumus, greičiausiai sutiksite, kad tai daryti naudojant standartinę matavimo ruletę nėra patogu. Vis dėlto šis nepatogumas dabar gali būti lengvai išsprendžiamas įsigijus lazerinį atstumo matuoklį.

Pavyzdžiui, lazerinis atstumo matuoklis „Bosch GLM 25“ jums gali pasiūlyti ne tik aukščiausią surinkimo kokybę, bet ir maksimalų tikslumą (+/- 2 mm), optimalius korpuso matmenimis (10,5 x 4,1 x 2,4 cm) bei paprastą ir intuityvų valdymą.

„Bosch GLM 25“ gali matuoti atstumus iki 25 metrų. Gamintojas tvirtina, kad dėka naudojamo vokiško procesoriaus bei optinio lęšio „Bosch GLM 25“ lazerinis atstumo matuoklis matavimus užfiksuoja bei apdoroja neįtikėtinai greitai.

Pristatant šį atstumo matuoklį svarbu pabrėžti ir tai, jog jo korpusas yra atsparus ne tik dulkėms, bet ir vandeniui. Šią „Bosch GLM 25“ charakteristiką bene geriausiai patvirtina ir įrodo jam suteiktas IP54 tipo sertifikatas. Ši savybė tampa itin naudinga tuomet, jeigu „Bosch GLM 25“ planuojate naudoti ne tik patalpoje, bet ir lauke.

Šiuo atveju svarbu pridėti ir tai, jog „Bosch GLM 25“ lazerinis atstumo matuoklis turi ekrano pašvietimą, todėl be jokių didelių problemų gali būti naudojamas net ir nakties metu. Ši funkcija gali itin praversti atėjus tamsiajam metų laikotarpiui, kai net ir dienos metu nebūna pakankamai šviesu taip kaip norėtųsi.

Galiausiai svarbu pridėti dar ir tai, jog „Bosch GLM 25“ lazerinis atstumo matuoklis gali veikti keliuose skirtinguose darbo režimuose. Trumpai tariant, „Bosch GLM 25“ gali matuoti ne tik aukštį ar plotį, bet ir kitų sudėtingų figūrų matmenis. Šis funkcionalumas yra įmanomas dėl tos priežasties, nes šis lazerinis atstumo matuoklis gali sumuoti ankstesnius matavimo rezultatus prie paskutinio atlikto matavimo.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(2)
(2)

Komentarai ()