TOP 10 geriausių pasiūlymų savaitės pabaigai: mažiausia kaina naujos kartos vaizdo registratoriui „Alfawise LS02“, japoniško stiliaus virtuviniams peiliams, nuolaidos kuponai išmaniajai rozetei ir perkamiausiam „Xiaomi“ šepetukui (Video, 2019 m. 44 savaitė)  ()

- mažiausia kaina naujos kartos vaizdo registratoriui „Alfawise LS02“ (su nuolaidos kuponu)

- 16 % nuolaida išmaniajam kištukiniui lizdui „Alfawise PE1004T“ (su nuolaidos kuponu)

- 45 % nuolaida vienai populiariausių šio sezono žieminių striukių

- 33 % nuolaida elektriniam dantų šepetėliui „Xiaomi MIJIA MES603 Sonic Electric Toothbrush T100“ (su nuolaidos kuponu)

- 56 % nuolaida japoniško stiliaus virtuviniams peiliams „Marx&Co“

- 40 % nuolaida kišeniniam LED žibintuvėliui „Convoy S2+“

- 35 % nuolaida LED šviestuvui „Yeelight YLXD41YL“ (iš Čekijos sandėlio, su nuolaidos kuponu)

- 35 % nuolaida išmaniajam telefonui „Xiaomi Mi A3“ (su nuolaidos kuponu)

- 47€ nuolaida išmaniajam telefonui „Redmi Note 8 Pro“ (su nuolaidos kuponu)

- 37 % nuolaida langų valymo robotui „Alfawise WS-960“ (iš Čekijos sandėlio, su nuolaidos kuponu)


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Su nuolaidos kuponu ir mažiausia kaina naujos kartos vaizdo registratoriui „Alfawise LS02“

67.87€ | 10 % nuolaida + nuolaidos kuponas ILALFA1014„Alfawise LS02“ specifikacijos

Turbūt niekam ne paslaptis, kad „Xiaomi“ kompanija tapo sektinu pavyzdžiu daugeliui kitų Kinijos kompanijų ir pastarosios bando pagaminti panašių produktų į tuos, kuriuos gamina populiarioji „Xiaomi“. Tik dažniausiai mažiau žinomi gamintojai pirkėjams siūlo produktus už žemesnę kainą, bet štai, „Alfawise“ kompanija žengia visai kitu keliu ir naująjį vaizdo registratorių parduoda šiek tiek brangiau nei puikiai žinomas „Xiaomi 70mai Pro“ analogas. Kuo gi jis toks ypatingas?

Kaina

Tikrinta 2019 11 01

  • Gearbest - 67.87€ 
  • su anonso nuolaidos kuponu ILALFA1014
  • Tai mažiausia kaina
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą
  • Lietuvoje neparduodamas

Žiūrint vien į registratorius, kainų skirtumai akivaizdūs, bet kai „Alfawise LS02“ jau turi integruotą GPS, o „Xiaomi“ atveju jį reikia įsigyti papildomai, o be to, „Alfawise LS02“ vaizdo registratorius pasižymi papildomais techniniais laimėjimais, tai tada tampa aišku, kad jo kaina visai normali ir „Xiaomi 70mai Pro“ jam tikrai negali prilygti.

Tuo labiau, dėl kokybės nerimauti irgi neverta - daugelis pavyzdžių rodo, kad „Alfawise“ produktai gaminami tose pačiose gamyklose, kaip ir „Xiaomi“, tad kartais skiriasi tik gamintojo logotipas, o vidus yra identiškas. Kaip kad jau nutiko su lazeriniais atstumo matuokliais. 

Bet jei kainos skiriasi, vadinasi, „Alfawise“ sugalvojo dar geresnį vaizdo registratorių, nei kad „Xiaomi“. Turbūt jau daugelis nekantraujate, kuo gi „Alfawise LS02“ gali pasigirti prieš „Xiaomi 70mai Pro“ ir iš kur gi tas kainų skirtumas?

Pirma - superkondensatorius. Jei „Xiaomi 70mai Pro“ maitinamas iš baterijos, tai „Alfawise LS02“ turi superkondensatorių.

Paklausite, koks gi skirtumas? Iš tikrųjų skirtumų yra labai nemažai ir apie juos išsamiai rašėme štai šiame straipsnyje.

Esminis dalykas yra toks: jei registratorių naudojate kasdien po kelis kartus, reikėtų pagalvoti apie kondensatorių. Šis paprastas elektronikos komponentas yra tiesiog patikimesnis už baterijas.

Kondensatorius per savo tarnavimo laiką gali būti įkrautas/iškrautas dešimtis ar net šimtus tūkstančių kartų. Tuo tarpu baterijos po truputį silpsta beveik iš karto ir jau po kelių šimtų ciklų jos ima streikuoti.

Antra - galingas procesorius. Jei visą informaciją „Xiaomi 70mai Pro“ apdoroja „Hi3556 V100“ mikroschemų rinkinys, tai „Alfawise LS02“ darbuojasi naujasis ir galingasis „Novatek 96660“ su DDR3 2GB RAM atmintimi.

Būtent „Novatek“ kompanijos procesoriai diegiami pažangiuose vaizdo registratoriuose. Ir galingas procesorius yra labai svarbus dalykas, kadangi jis užtikrina, kad būtų greitai ir kokybiškai susidorota su dideliais kiekiais ir aukštos raiškos vaizdais.

Trečia - galinga optika ir net dvi kameros. Natūralu, kad jei „Alfawise LS02“ turi galingą procesorių, tai jis turi būti pilnai išnaudojamas ir vartotojas turi gauti papildomą naudą.

Tad „Alfawise LS02“ palaiko dvigubą lęšių sistemą; įdiegtas naujasis „Sony IMX307 STARVIS“ jutiklis, kuris užtikrina puikią vaizdo kokybę ir tamsios nakties metu; prie puikios vaizdo kokybės prisideda ir F1.8 diafragma; o vaizdo raiška siekia 1080FHD (1920 x 1080) ir apžvalgos kampas yra 150 laipsnių.

Tad praktiškai visais parametrais „Alfawise LS02“ lenkia „Xiaomi 70mai Pro“, tik pastarasis vaizdo registratorius palaiko 1944P (2592 x 1944) raišką.

Be to, „Alfawise LS02“ tuo pačiu metu ir filmuoja kas vyksta automobilio salone ir tai, kas dedasi automobilio priekyje. Tokios galimybės „Xiaomi 70mai Pro“ nesuteikia.

Ketvirta - milžiniška SD kortelės talpa. „Alfawise LS02“ palaiko dvigubai talpesnę atminties kortelę – iki 124 GB.

Penkta - geresnis ekranas. „Alfawise LS02“ turi nepalyginamai kokybiškesnį ekraną. Jei „Xiaomi 70mai Pro“ turi 2 colių įstrižainės 320 x 240 liečiamą ekraną, tai „Alfawise LS02“ turi 3 colių įstrižainės į prisilietimus reaguojantį OLED (800 x 480) ekraną.

Šešta - iš karto su GPS. „Xiaomi 70mai Pro“ galima įsigyti su GPS imtuvu arba be jo, o štai „Alfawise LS02“ jau turi integruotą kokybišką GPS modulį.

Na ir pabaigai dar keletas puikių „Alfawise LS02“ savybių, kuriomis jau gali pasigirti ir „Xiaomi 70mai Pro“:

  • „G-sensor“ (reguliuojamas smūgių jutiklis),
  • „WDR“ (baltos spalvos balanso kontrolė),
  • „WiFi“ (2,4 GHz),
  • „Loop-recording“ (nauji vaizdo įrašai įrašomi ant seniausiųjų),
  • „Motion Detection“ (reagavimas į judesį – iki 3 metrų),
  • automatinis vaizdo įrašymas,
  • naktinis matymas
  • palaikoma išmanioji programėlė.

Tad apibendrinant galima teigti, kad „Alfawise LS02“ daugeliu atveju lenkia populiarųjį „Xiaomi 70mai Pro“ ir dabar tampa aišku kodėl „Alfawise“ kompanijos produktas yra šiek tiek brangesnis už „Xiaomi“.

Tai turbūt unikalus atvejis, kai mažiau žinoma Kinijos kompanija nebando rinkai pasiūlyti pigesnio „Xiaomi“ analogo – juk būtent kone visi taip ir elgiasi.

Iš tokio „Alfawise“ sprendimo galima daryti išvadą, kad ji jau išaugo iš savo, kaip nuolat „Xiaomi“ besivejančios kompanijos vaidmens ir pagaliau yra pasirengusi rinkai pasiūlyti itin kokybiškų, unikalių savo produktų.

Dabartinė 67.87€ kaina yra mažiausia šio vaizdo registratoriaus kainų istorijoje:

2. Su nuolaidos kuponu siūlomas išmanusis kištukinis lizdas namams „Alfawise PE1004T“

8.14€ | 16 % nuolaida | 4.8 balai iš 5 (534 vertinimai)

14.03€ | 7 % nuolaida + nuolaidos kuponas ALFAPEAPCN2 | 4.8 balai iš 5 (534 vertinimai)

Tai - išmanus kištukinis lizdas namams. Jis yra gana mažas, todėl per daug nekris į akis. „Alfawise PE1004T“ prisijungia prie namų „Wi-Fi“ tinklo ir gali būti valdomas išmaniąja programėle „Tuya“ arba išmaniaisiais asistentais „Amazon Alexa“ ir „Google Assistant“. Taigi, „Alfawise PE1004T“ galima valdyti ir balsu.

„Alfawise PE1004T“ yra kokybiškas ir kompaktiškas, lyginant su kitais prietaisais. Šis daiktas atkeliauja su instrukcijomis, bet net jų neskaičius pirminis nustatymas yra labai lengvas. „Google Home“ programėlė automatiškai surado prietaisą. Šis išmanus kištukas gali būti integruotas ir į kitas išmanių namų programėles. Už tokią kainą tikrai rekomenduoju. (Krammers)

Kaina

Tikrinta 2019 11 01

  • Gearbest - 8.14€ (1 vnt.)
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą
  • Gearbest - 14.03€ (2 vnt.)
  • su nuolaidos kuponu ALFAPEAPCN2 mažiausia kaina
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą

Kad ir kaip nuspręsite valdyti „Alfawise PE1004T“, galėsite per atstumą išjungti ir įjungti kištuką. Taip bet kokiam prie „Alfawise PE1004T“ suteiksite šiek tiek daugiau išmanumo. Dar daugiau – programėlė leidžia nustatyti laikmatį, kada kištukas turėtų įsijungti. Jei prie jo prijungsite elektrinį kavinuką, kiekvieną rytą galėsite džiaugtis karštos kavos puodeliu vos pabudę. Arba galėsite nustatyti oro drėkintuvą taip, kad jis darbo imtųsi tuomet, kai namai yra šildomi ir oras yra sausiausias.

„Alfawise PE1004T“ turi tik vieną mygtuką ir gali būti įrengtas per kelias sekundes. Tai yra paprastas ir labai naudingas prietaisas kiekvieniems namams.

3. 45 % nuolaida vienai populiariausių šio sezono žieminių striukių

21.80€ | 45 % nuolaida4.8 balai iš 5 (603 vertinimai)

Dar vienas savaitės atradimas, nor ir netradicinis daiktas, bet šį rudenį dėmesį lengvai atkreipia įdomi žieminė striukė iš Aliexpress - stilinga, kokybiškai pagaminta, šilta, su papildomomis kišenėlėmis ir svarbiausiai, labai populiari ir puikiai pirkėjų vertinama. Ko gero tai bus 2019 metų šaltojo sezono hitas. 

Užsisakykite pora dydžių didesnę striukę, nei nurodyta pardavėjo, tikrai nesuklysite. Geriau didesnė nei per maža. Aš pagal aprašymus pasirinkau vienu dydžiu didesnę striukę ir nepakenktų dar vienu dydžiu didesnė. Pardavėjas patikimas, atsako į klausimus. Netgi pasiūlė nemokamai pakeisti striukę. Rekomenduoju tiek pardavėją, tiek striukę. Ji patogi, lengva, šilta, puikiai tinka rudens, žiemos ir pavasario sezonams. (A***n)

Kaina

Tikrinta 2019 11 01

  • Aliexpress - 21.80€
  • 45 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą

Tiesa, tai ne vienintelis modelis, kuris sulaukia susidomėjimo - rečiau, bet šalia jo pirkėjai iš Lietuvos renkasi ir tokią rudeninę striukę. Bendrai, 2019 sezono pasirinkimų yra labai daug - asortimentą galima peržiūrėti čia

Iškart verta atkreipti dėmesį, kad parduotuvėje yra nurodyti kiniški striukės dydžiai, tačiau pardavėjas pateikia išmatavimų lentelę, pagal kurią galima tiksliai nustatyti kokio dydžio striukę pasirinkti.

Ją galima rinktis iš keturių dydžių ir trijų spalvų tipų: tamsiai mėlynos, juodos ir kariškai žalios.

Ši žieminė striukė yra vieną perkamiausių ir jau dabar pirkėjai yra palikę virš 300 atsiliepimų apie šį produktą ir jam skyrę 4,8 balus iš 5 galimų.

Kone visi pirkėjai, tarp jų yra ir daug iš Lietuvos, yra labai patenkinti greitu prekės pristatymu, kokybiškai pagaminta striuke, jos dailia išvaizda, ir tai, kad ji yra labai šilta. Štai keletas nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

4. Su nuolaidos kuponu siūlomas elektrinis dantų šepetėlis „Xiaomi MIJIA MES603 Sonic Electric Toothbrush T100“

6.76€ | 33 % nuolaida + nuolaidos kuponas GB-HBZXMTBJ

Tai turbūt pats pigiausias elektrinis dantų šepetėlis iš „Xiaomi“ ir dabar vienas perkamiausių. Jis kainuoja kone kaip įprastas dantų šepetėlis, tačiau „Xiaomi MIJIA MES603 Sonic Electric Toothbrush T100“ tikrai turi kuo pasigirti.

Kaina

Tikrinta 2019 11 01

  • „Gearbest“ - 6.76€
  • nuolaidos kuponas GB-HBZXMTBJ
  • 0.08€ už siuntimą į Lietuvą.

„Xiaomi MIJIA MES603 Sonic Electric Toothbrush T100“ turi švelnius šerelius; palaiko du dantų valymo režimus; kas 30 sekundžių informuoja, kad metas keisti dantų valymo pusę; yra visiškai atsparus vandeniui (IPX7 standartas); lengvas ir patogus naudotis, o baterijos energijos užteks 30 dienų.

Gamintojas nurodo, kad bateriją su pakuotėje esančiu USB laidu įkrausime per 4 valandas. Ir nors tai nėra labai jau greitai, bet atsižvelgiant į tai, kad to nereikės daryti visą mėnesį, rezultatas yra puikus.

Beje, pakuotėje be USB laido ir elektrinio dantų šepetėlio, dar rasime šepetėlio galvutę ir naudojimosi instrukciją kinų kalba.

Pastaroji greičiausiai nelabai pravers, tačiau didelio mokslo naudotis tokiu daiktu ir neprireiks. Šiek tiek dantų pastos, ant korpuso esančiais mygtukais pasirenkame valymo režimą - silpną ar stiprų - ir pradedame valytis dantis.

„Xiaomi MIJIA MES603 Sonic Electric Toothbrush T100“ yra tokių išmatavimų: 20.50 x 5.80 x 1.89 cm ir sveria tik 46 gramus.

Tai kompaktiškas elektrinis dantų šepetėlis, kuris puikiai tinka dar tik norintiems išbandyti tokį įrenginį ir vaikams. Už tokią kainą, tai tiesiog nuostabus elektrinis dantų šepetėlis.

5. 56 % nuolaida japoniško stiliaus virtuviniams peiliams „Marx&Co“

6.47€ | 56 % nuolaida | 4.9 balai iš 5 (2087 vertinimai)

Tai – perkamiausi virtuviniai peiliai Aliexpress.com („Kitchen knife Chef Knives 8 inch Japanese 7CR17 440C High Carbon Stainless Steel Sanding Laser Pattern Vegetable Santoku Knife“). Šie japoniško stiliaus peiliai pasižymi puikia išvaizda ir labai aštriais ašmenimis. Jie, beje, yra pagaminti iš labai aštraus nerūdijančio plieno.

 

Pažvelgus į šiuos peilius gali susidaryti įspūdis, kad jie yra nukaldinti iš Damasko plieno, tačiau taip nėra. Matomas raštas yra dekoratyvinis, sukurtas graviruojančių lazerių pagalba. Tačiau nėra jokios abejonės, kad šis raštas puikiai dera prie medinės rankenos.

Rinkinyje yra 5 skirtingo dydžio peiliai su skirtingos formos ašmenimis. Vieni labiau tiks vaisiams ir daržovėms, o kiti – mėsai. Visi peiliai yra puikiai subalansuoti, todėl be reikalo nevargina riešo. Rinkinyje taip pat yra ir ašmenų apsaugos, kurios pravers peilius transportuojant.

6. 40 % nuolaida kišeniniam LED žibintuvėliui „Convoy S2+“

9.95€ | 40 % nuolaida | 4.95 balai iš 5 (3327 vertinimai)

Kišeninis LED žibintuvėlis „Convoy S2+“ – tai įrenginys, kurį galite palikti automobilyje ar tiesiog visada nešiotis kišenėje. Šis žibintuvėlis turi išvaizdų, bet gana kompaktišką aliuminio korpusą ir sveria vos 90 gramų. „Convoy S2+“ naudoja vieną 18650 standarto bateriją (kuri nėra pridedama).

„Convoy S2+“ turi vieną LED elementą, kurio skleidžiamos šviesos intensyvumas pasiekia net 1000 liumenų. Žinoma, ryškumas yra reguliuojamas – silpnesnis režimas leidžia sutaupyti baterijos energijos. Pasiekiama šviesos spalvos temperatūra yra maždaug 6500-7000K. Spindulio nuotolis – 50-100 metrų.

„Convoy S2+“ turi stiklinį lęšį, tačiau nereikėtų manyti, kad šis žibintuvėlis yra labai trapus. Gamintojas teigia, kad jis išgyventų ir nukritęs iš 1,5 metrų aukščio. Jis taip pat yra atsparus vandeniui. „Convoy S2+“ ilgis siekia 12,18 cm, o įjungimo mygtukas yra galinėje dalyje, todėl tai iš tikrųjų yra labai patogus mažas žibintuvėlis.

Vienas geriausių žibintuvėlių, kokius tik esu laikęs savo rankose. Galingas, ryškus, kokybiškas. LED elementas yra labai kokybiškas, o korpuso dizainas leidžia elektronikai efektyviai aušintis. Aišku, naudojant su maksimaliu ryškumu korpusas ima kaisti. Įsigijau jau antrą ir esu labai patenkintas. (Billar)

7. Iš Čekijos sandėlio ir su nuolaidos kuponu siūlomas LED šviestuvas „Yeelight YLXD41YL“

63.35€ | 35 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio + nuolaidos kuponas YEE320NEW | 4.82 balai iš 5 (11 vertinimai)

„YEELIGHT YLXD41YL“ yra 32.00 x 32.00 x 7.30 cm dydžio ir 1,94 kg svorio pakabinamas LED šviestuvas.

Kaina

Tikrinta 2019 11 01

  • Gearbest - 63.35€
  • iš Čekijos sandėlio, su nuolaidos kuponu YEE320NEW
  • Taikoma 35 % nuolaida;
  • siuntimas į Lietuvą už 5.59€

Gana kompaktiškas ir tuo pačiu labai kokybiškas, funkcionalus šviestuvas, kurio šviesos spalvos temperatūrą galima reguliuoti 2700 – 6000 K diapazone.

Ryškumas siekia iki 1800 lm, todėl sau tinkančius ir patinkančius nustatymus suras kiekvienas.

Geriausia tai, kad 28 W šviestuvas naudoja mažai elektros ir jį galima valdyti pulteliu, išmaniuoju jungikliu, balsu ir išmaniosiomis programėlėmis. Tokio galingumo užtenka apšviesti 15 m2 plotui.

Šiestuvas yra labai paprastai ir greitai pritvirtinamas, o jo korpusas yra pagamintas taip, kad į vidų nepatenka dulkės ir vabzdžiai.

Taip pat labai svarbu ir tai, kad „YEELIGHT YLXD41YL“ šviestuvas užtikrina 95 Ra spalvos atkūrimo indeksą, tad kambaryje esančių daiktų spalvos atrodo natūraliai.

Taip pat yra palaikomi „Moonligth“ ir „Sunlight“ režimai, o visas šviestuvos valdymas vyksta su pakuotėje esančiu nuotolinio valdymo pulteliu bei išmaniuoju telefonu (tereikia atsisiųsti Yeelight programėlę).

8. Su nuolaidos kuponais siūlomas išmanusis telefonas „Xiaomi Mi A3“

157.46€ | 35 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBA312802 | „Xiaomi Mi A3“ specifikacijos

„Xiaomi“ vos prieš keletą mėnesių pristatė savo naująjį išmanųjį telefoną „Xiaomi Mi A3“ ir vienas pirmųjų apžvalgininkų jau teigia, kad „šį telefoną tiesiog būtina įsigyti“.

Šis telefonas „nuraus stogą“? Dėl ko „Xiaomi“ fanai burnoja ir kodėl apžvalgininkas vis tiek sako, kad „šį telefoną tiesiog būtina įsigyti“ (naujojo „Xiaomi Mi A3“ apžvalga, Video)

Labai geras telefonas. Kaip ir visi Xiaomi telefonai, taip ir Mi A3 yra puikus įrenginys. Labai rekomenduoju.

Kaina

Tikrinta 2019 11 01

4GB/128GB

  • Gearbest - 157.46€ (mėlynas)
  • su nuolaidos kuponu GBA312802
  • Gearbest - 157.46€ (pilkas)
  • su nuolaidos kuponu GBA312801
  • Geekbuying - 174.15€

Naujasis „Xiaomi Mi A3“ turi 6,088 colių įstrižainės (1560*720) HD+ ekraną su Corning Gorilla Glass 5 apsauga. Pačiame ekrane yra įmontuotas pirštų atspaudų skaitytuvas, o lašo formos išpjovoje randame 32 MP, f/2.0, 0.8µm kamerą. 

Nugarėlėje išmanusis telefonas turi trigubą kamerą, kurią sudaro 48 MP pagrindinis vaizdo jutiklis su f/1.79 diafragma, taip pat 8 MP raiškos itin plataus kampo bei 2 MP gylio jutiklis.

Šaunus dalykas, kad naujasis „Xiaomi Mi A3“ aprūpintas gana galingu, 8-nių branduolių (2.0GHz) Qualcomm Snapdragon 665 procesoriumi ir Adreno 610 vaizdo plokšte. Ne Snapdragon 855 ar Snapdragon 885 Plus procesorius, tačiau „Xiaomi Mi A3“ ir nesitaiko į flagmanų kategoriją. Tai yra vidutinės klasės išmanusis telefonas, pasižymintis itin geromis savybėmis.

Verta atkreipti dėmesį, kad „Xiaomi Mi A3“ turi 4 GB RAM ir galima rinktis skirtingą kiekį vidinės atminties - 64 arba 128 GB. Be to, „Xiaomi Mi A3“ palaiko papildomą atminties kortelę - iki 256 GB - o tai taip yra didelis privalumas.

Kompanija lieka prie savo strategijos ir „Xiaomi Mi A3“ darbuojasi su „Android One“ operacine sistema. Tad telefonas yra visiškai „švarus“ ir be jokių papildomų kiniškų priedų. O kadangi tai yra globali „Xiaomi Mi A3“ versija, ji palaiko lietuvių kalbą ir visus Lietuvoje esančius mobiliojo ryšio dažnius. Kas yra ypač svarbu.

Aliuminio rėmo „Xiaomi Mi A3“ turi 4030 mAh talpos bateriją ir palaiko greitajį baterijos įkrovimą (Quick Charge 3). Labai džiugus dalykas, kad į „Xiaomi Mi A3“ sugrįžo ne tik galimybė įdėti papildomą atminties kortelę, bet ir 3,5 mm audio jungtis. Daugeliui šis dalykas turėtų patikti.

„Xiaomi Mi A3“ turi C-tipo USB jungtį, palaiko FM radiją, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth 5.0 (A2DP, LE, aptX HD), GPS, A-GPS, GLONASS, BDS, akselerometrą, giroskopą, kompasą ir t.t.

9. Su nuolaidos kuponu siūlomas išmanusis telefonas „Redmi Note 8 Pro“ (tarptautinė versija)

213.57€ | nuolaidos kuponas GBNOTE8P1 | „Redmi Note 8 Pro“ specifikacijos

„Aukščiausia kokybė už tokius pinigus, būsimas bestseleris ir tiesiog rezonansą sukėlęs išmanusis telefonas. Žinoma, kad kalbu apie naująjį Redmi Note 8 Pro. Turėjau pereiti 7 pragaro ratus, kad man į Ukrainą atsiųstų šį telefoną, bet labai tikiuosi, kad Redmi Note 8 Pro yra to vertas.“

„Redmi Note 8 Pro nuotraukų kokybę palyginau su Xiaomi Mi 9T bei Galaxy Note 10+ ir žinote – rezultatas šokiruojantis. Jie iš tikrųjų daro magiškus dalykus.“ („Redmi Note 8 Pro“ apžvalga, Video, Globali versija)

Kaina

Tikrinta 2019 11 01

6GB RAM 64GB ROM

  • Gearbest - 213.57€
  • su nuolaidos kuponu GBNOTE8P1, su kuponu mažiausia kaina
  • Siunčia nemokamai
  • Aliexpress - 244.55€
  • Siuntimas už 1.87€

6GB RAM 128GB ROM

  • Gearbest - 224.42€ (juodas)
  • su nuolaidos kuponu GBNOTE8P2, su kuponu mažiausia kaina
  • Siunčia už 2.77€
  • Gearbest - 230.76€ (baltas)
  • su nuolaidos kuponu GBNOTE8P3, su kuponu mažiausia kaina
  • Siunčia už 2.77€
  • Aliexpress - 298.53€
  • Siuntimas už 1.89€

Apžvalgininkas savo apžvalgą pradeda nuo pakuotės turinio ir jam ypač patinka tai, kad nors „Redmi Note 8 Pro“ yra ganėtinai nebrangus išmanusis telefonas, bet drauge iškart atkeliauja ir greitąjį baterijos įkrovimą palaikantis 18W įkroviklis.

„Ir Xiaomi teigia, jog šis įkroviklis iškart palaiko dvi įkrovimo technologijas: MediaTek Pump Express ir Qualcomm Quick Charge.“

Toliau pakuotės turinys yra gana įprastas: adatėlė išimti SIM ir atminties kortelių dėklui, silikoninis apsauginis telefono dėkliukas, USB laidas ir pats „Redmi Note 8 Pro“ telefonas.

„Aš užsisakiau baltos spalvos Redmi Note 8 Pro, bet būtinai dar įsigysiu ir žalios spalvos modelį. Taip pat yra ir pilkos spalvos telefonas, bet jo dizainas manęs per daug nesudomino.

Redmi Note 8 Pro išvaizda yra nuostabi – labai patogu laikyti rankoje, puikiai pagamintas, kiekviena detalė apgalvota. Paimi telefoną į ranką ir iškart supranti, kad tai aukščiausios kokybės produktas.

Man Redmi Note 8 Pro dizainas netgi šiek tiek primena Samsung Galaxy S7. Ten irgi buvo tokios užapvalintos telefono korpuso kraštinės.

Beje, mūsų komandoje yra vienas žmogus, kuris nemėgsta Xiaomi kompanijos – tik pagalvokite, kaip jam sunku su mumis dirbti – bet net ir jam patiko naujojo Redmi Note 8 Pro išvaizda.“

Vienas iš itin įdomių „Redmi Note 8 Pro“ dalykų yra jo gale esantis kamerų modulis ir ypatingai 64MP kamera.

„Skamba išties įspūdingai – juolab, kad matricos dydis čia yra lygiai toks pats, kaip ir Huawei P30 Pro.“

Pastebima, kad pačių kamerų modulis yra išsikišęs į išorę ir uždėjus dėkliuką – jis pilnai to modulio nepaslepia.

„Dar vienas kiek nepatogus dalykas, kad pirštų atspaudų skaitytuvas yra įrengtas prie pat kamerų. Tad kai tik bandysite pasinaudoti pirštų atspaudų skaitytuvu ir taip telefoną atrakinti, pataikysite pirštu uždengti kamerą ir vėliau ją teks valyti.

O taip esu visiškai patenkintas Redmi Note 8 Pro korpusu ir jo jungtimis: IR prievadas, C-tipo USB jungtis, 3,5 mm audio jungtis ir kt.

Kalbant apie dydį, tai Redmi Note 8 Pro nei labai didelis, nei labai mažas išmanusis telefonas. Štai kaip jis atrodo šalia Redmi Note 7 ir Honor 9X.“

„Dar vienas svarbus dalykas, kad kaip ir Note 7 modelyje, taip ir Redmi Note 8 Pro nugarėlė yra dengta stiklu, o kraštinės iš plastiko.

Taip pat gamintojas nurodo, kad Note 8 Pro atitinka IP52 standartą, o tai reiškia, kad jis yra atsparus dulkėms ir vandens purslams.“

„Redmi Note 8 Pro turi 6,53 colių įstrižainės FHD+ ekraną ir jis yra nuostabus. Xiaomi jau keletą metų kaip neturi jokių problemų su savo telefonų ekranais ir Note 8 Pro ne išimtis.“

Telefonas darbuojasi su „MIUI 10“ operacine sistema, kurios pagrindas yra „Android 9“ ir tik įjungus telefoną, iškart buvo gautas operacinės sistemos atnaujinimas.

„Redmi Note 8 Pro“ aprūpintas 8-nių branduolių „MediaTek Helio G90T“ procesoriumi ir apžvalgininkas teigia, kad žaisti daug resursų reikalaujantį „PUBG“ žaidimą galima pasirinkus maksimalius grafikos nustatymus.

„Tačiau retkarčiais atsiranda vaizdo pastrigimų. Atrodo, kad viskas gerai, bet retkarčiais atsiranda tokių nesklandumų, tad aš siūlyčiau PUBG žaisti šiek tiek sumažinus grafikos reikalavimus.

Bendrai, telefonas veikia puikiai ir po ilgesnio intensyvaus darbo neįkaistas. O tai yra geras dalykas.“

„Redmi Note 8 Pro“ turi vieną garsiakalbį ir, apžvalgininko teigimu, jis yra kokybiškesnis, palyginus su „Redmi Note 7“ ir „Xiaomi Mi 9T“.

„Negaliu sakyti, kad esu sukrėstas Note 8 Pro garso kokybe, bet kaip vidutinės klasės telefonui garso kokybė yra labai gera. Dėl mikrofono kokybės taip pat neturiu priekaištų.“

„Redmi Note 8 Pro“ kameros, nuotraukų pavyzdžiai ir palyginimas su kitais telefonais

„Tikriausiai jau žinote tą faktą, jog Redmi Note 8 Pro yra pirmasis pasaulyje telefonas su 64MP moduliu. Taip pat dar turime 8MP plačiakampį jutiklį, 2MP gylio jutiklį ir ketvirtoji kamera yra atsakinga tik už makro fotografijas.

Pastarieji du, mano nuomone, yra visai nereikalingi. Čia daugiau marketinginis žaidimas, siekiant pasakyti: štai, žiūrėkite, mūsų telefonas turi 5 kameras (įskaičiuojant ir priekyje esančią 20MP kamerą aut. past.). Bet pagrindinės Note 8 Pro kameros dirba tiesiog puikiai.

Štai Redmi Note 8 Pro nuotraukų kokybę palyginau su Xiaomi Mi 9T bei Galaxy Note 10+ ir žinote – rezultatas šokiruojantis.

Jei dar iš pradžių didesnio skirtumo tarp Note 8 Pro ir Galaxy Note 10+ nuotraukų nematyti, tai priartinus ir pasižiūrėjus jų detalumą tampa aišku, kad Redmi telefonas kur kas geresnis.

O juk jis kainuoja beveik 6 kartus pigiau, bet fotografuoja netgi geriau. Štai dėl ko visi taip myli Xiaomi. Jie iš tikrųjų daro magiškus dalykus.“

„O štai esant prastesniam apšvietimui, tokių didelių skirtumų tarp nuotraukų kokybės jau nėra – plius, minus dirba panašiai, kaip ir konkurentai.

Priekinė kamera man taip pat patiko – ji dirba ne ką prasčiau už Xiaomi Mi 9T.

O štai su vaizdo įrašais yra tam tikrų nesklandumų ir belieka tikėtis, kad ateityje vaizdo stabilizavimas veiks geriau. Lieka tik laukti programinių atnaujinimų“.

O kaip baterija?

Apžvalgininkas teigia, kad „ant popieriaus viskas atrodo puikiai: 4500 mAh baterija ir norisi laukti gero tarnavimo laiko, tačiau jau dabar matau, jog tie papildomi 500 mAh, lyginant su Note 8 telefonu, praktiškai neduoda apčiuopiamesnės naudos. Matyt procesorius visą tą energiją ir suvalgo.“

Galutinis verdiktas

„Kas gi man patiko? Surinkimo kokybė, panaudotos medžiagos, ekranas, kameros, NFC (bus tik globalioje versijoje) ir žema kaina.

O kas nepatiko? Mediatek procesorius. Tai yra tamsusis arkliukas ir sunku pasakyti ko iš jo laukti, tad yra tam tikra rizika ir tik laikas parodys ar jis yra geras.

Be to, labai rekomenduoju palaukti globalios Redmi Note 8 Pro versijos – mano žiniomis Aliexpress jis atsiras rugsėjo pabaigoje, spalio pradžioje, nes įprastoje versijoje yra vienas trūkumas. Jis nepalaiko B7 ir B20, tad su mobiliaisiais ryšiais jūsų šalyje gali kilti tam tikrų problemų.

Bendrai, Redmi Note 8 Pro tikrai gali tapti labai populiariu išmaniuoju telefonu. O ką geriau pirkti: Redmi Note 7 už 170 eurų ar Redmi Note 8 Pro už 270 eurų?

Realiai, tai už tą papildomą šimtą eurų jūs gausite naujesnio dizaino telefoną, kuris turi NFC ir plačios aprėpties kamerą. O taip telefonai labai panašūs ir tiesą pasakius įprastas vartotojas tikrai taip nedaro, kaip apžvalginiai.

Juk padarėte nuotrauką, į ją pasižiūrėjote, įdėjote į socialinius tinklus ir judate toliau. Tikrai nekeliate šių nuotraukų į kompiuterį, nepriartinate ir nežiūrite kiek gi ten tos detalizacijos, pikselių ir viso kito reikalo.

Tad įprastas vartotojas tikrai nepastebės skirtumo tarp Redmi Note 7 ir Redmi Note 8 Pro kamerų ir nuotraukų kokybės. O kurį telefoną rinktis – lieka tik jums nuspręsti.“

10. Iš Čekijos sandėlio, su nuolaidos kuponu siūlomas naujos kartos langų valymo robotas „Alfawise WS-960“

135.74€ | 37 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio + nuolaidos kuponas ALFAWCCP„Alfawise WS-960“ specifikacijos, atsiliepimai

Turbūt geriausias langų valymo robotų pasiūlymas šiuo metu. „Alfawise WS-960“ – tai atnaujinta „Alfawise WS-860“ langų valymo roboto versija, kuri pasižymi pakeistu dizainu, mažesniu korpusu ir įdiegtu unikaliu lango rėmo kraštus aptinkančiu techniniu sprendimu. Be to, šis langų valymo robotas pasižymi 2800 Pa vakuuminio siurbimo galia, kuri šį robotą tvirtai išlaikytų prie stiklo net ir tuomet, jeigu prie jo būtų pakabintas 7 kg svorio vandens butelis.

Tai yra tiesiog nuostabus produktas. Šis langų valymo robotas ne tik valo, bet ir blizgina langus. „Alfawise WS-960“ man tapo tikru išsigelbėjimu. Tik dabar pradedu suprasti kiek laiko sugaišdavau vien tam, kad nuvalyčiau langus. Su šiuo robotu jau nuvaliau 25 langus ir esu be galo patenkinta rezultatu. (Seigafolava)

Kaip 25-ame aukšte išbandė naujos kartos langų valymo robotą iš Kinijos ir kuo viskas baigėsi: „Metus nevalytų langų per kartą jis nenuvalo, bet paleidus kelis kartus - rezultatas fantastiškas“

Kaina

Tikrinta 2019 11 01

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“135.74€
  • Su nuolaidos kuponu ALFAWCCP.
  • Iš Čekijos sandėlio
  • mažiausia kaina
  • Siunčia už 5.16€

Vietinis Kinijos gamintojas „Alfawise“ pamažu tampa langų valymo robotų ekspertu. Dar visai neseniai rašėme apie „Alfawise WS-860“ langų valymo robotą, tačiau šiuo metu jau galima įsigyti ir naujos kartos langų valymo robotą „Alfawise WS-960“.

Pagal vakuuminio siurbimo galią (2800 Pa) ir sukuriamą triukšmo lygį (60 dB) šie langų valymo robotai yra lygiaverčiai. Jie taip pat turi panašios talpos baterijas, todėl nutrūkus tiesioginiam elektros energijos tiekimui šie langų valymo robotai dar gali veikti apie 30 minučių.

Esminis skirtumas, kuris leidžia „Alfawise WS-960“ įgyti pranašumą ne tik prieš „Alfawise WS-860“, bet ir kitus kiniškus langų valymo robotus yra susijęs su nauju techniniu sprendimu. Pastarosios technologijos dėka „Alfawise WS-960“ geriau nei bet kada anksčiau jaučia lango rėmo kraštus. Praktika rodo, kad kiti langų valymo robotai dėl šios technologijos trūkumo gali užstrikti lango kraštinių susidūrimo vietoje, tačiau „Alfawise WS-960“ to pavyksta išvengti valant tiek didelius, tiek mažus langus.

Be to, „Alfawise WS-960“ dar turi kraštuose integruotus 360 laipsnių kampu aplink savo ašį besisukiojančius ratukus. Šių ratukų pagalba „Alfawise WS-960“ langų valymo robotas tampa ne tik maksimaliai tikslus, bet ir kur kas labiau manevringas nei kiti langų valymo robotai.

Gamintojas taip pat tvirtina, kad „Alfawise WS-960“ geba langus nuvalyti kur kas švariau nei kiti langų valymo robotai dėl tos priežasties, nes jis visų pirma nuo lango paviršiaus pašalina dulkes, o tik po to imasi langų valymo. Negana to, „Alfawise WS-960“ šluostė taip pat gali pasigirti geromis vandens sugėrimo savybėmis, kas leidžia nuo stiklo paviršiaus pašalinti net ir mažiausius vandens lašelius – tai padeda išvengti išdžiūvusių vandens taškelių ant stiklo.

Kaip reikšmingu „Alfawise WS-960“ atnaujinimu šį langų valymo robotą lyginant su „Alfawise WS-860“ galima laikyti sumažėjusius korpuso matmenis. Pavyzdžiui, jeigu senesnės kartos robotas yra 25,2 x 25,2 x 7 cm dydžio, tai „Alfawise WS-960“ korpuso matmenys jau siekia 23 x 23 x 9,3 cm. Tai atitinkamai gali praversti valant mažesnius langus. Gamintojas tvirtina, kad  „Alfawise WS-960“ yra puikiai tinkamas langams nuo 0,25 m2 iki 25 m2 valyti.

Taigi, didelių reikšmingų pasikeitimų tarp „Alfawise WS-960“ ir „Alfawise WS-860“ nėra, tačiau įvertinus dar mažesnę kainą rinktis naujesnį modelį greičiausiai bus labiau racionalus sprendimas. Ir taip elgtis reikėtų dėl to, nes jis atkeliauja su geriau lango rėmo kraštus aptinkančiu mechanizmu ir dar taip pat turi mažesnius korpuso matmenis. Tuo tarpu daugiau skirtumų galbūt paaiškės tada, kai šiuo abu langų valymo robotus kartu palygins užsienio apžvalgininkai.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.75 balai iš 5 (20 vertinimai)
  • Galia: vakuuminio siurbimo galia – 2800 Pa.
  • Valymo greitis: nenurodomas.
  • Valymo būdas: mikropluošto šluostė, tvirtinama prie roboto pagrindo.
  • Valdymas: pulteliu arba ant korpuso įmontuotais mygtukais.
  • Triukšmo lygis: 60 dB.
  • Maitinimas: turi iki 30 minučių veikiančią bateriją, bet visada privalo būti prijungtas maitinimo laidas.
  • Išskirtinės savybės: labai tylus, tinkamas valyti itin dideliems langams, turi naujos kartos techninį sprendimą, kuris padeda geriau aptikti lango rėmo kraštus.
  • Matmenys ir masė: 23 x 23 x 9,3 cm; 1,27 kg.

Dabartinė 135.74€ kaina yra mažiausia šio langų valymo roboto kainų istorijoje:




 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(2)
(-2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: