Įspūdingas anonsas, kokio senokai nebuvo: sustiprinta modulinė konstrukcija, IP68/IP69K, 5150 mAh baterija, triguba kamera, 48 MP raiška, 8GB RAM ir tokia garso kokybė, kokios neturi joks kitas išmanusis telefonas („Doogee S95 Pro“ kaina, Specifikacijos, Video)  (1)

„Doogee S95 Pro“ – tai unikalios modulinės korpuso konstrukcijos išmanusis telefonas, kuris yra atsparus smūgiams, vandeniui ir kitiems išoriniams veiksniams (IP68/IP69K | MIL-STD-810G). Šis išmanusis telefonas turi 6,3 colių įstrižainės „Corning Gorilla Glass 5“ stiklu apsaugotą ekraną, itin talpią 5150 mAh talpos bateriją, trigubą kamerą su dirbtiniu intelektu bei iš karto įdiegtą „Android 9.0 Pie“ operacinę sistemą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Doogee S95 Pro“ specifikacijos

  • Ekranas: 6,3 colių įstrižainės IPS technologijos ekranas (1080 x 2160, 384 PPI), nuo susibraižymų saugo „Corning Gorilla Glass 5“ stiklas.
  • Procesorius: 8 branduolių „Helio P90“ centrinis procesorius.
  • Vaizdo plokštė: „IMG 9XM-HP8“.
  • Atmintis: 8 GB RAM; 128 GB ROM, papildomai galima naudoti Micro SD kortelę iki 128 GB talpos.
  • Kameros: triguba galinė (48 MP + 8 MP + 8 MP) su 10x skaitmeniniu priartinimu, vienguba priekinė (16 MP).
  • OS: „Android 9.0 Pie“.
  • Baterija: 5150 mAh.
  • Autorizacija: piršto antspaudų skaitytuvas; veido atpažinimas.
  • Jungtys: USB C tipo.
  • Ryšiai: 4G LTE; Bluetooth; WiFi; GPS; GLONASS; NFC.
  • Atsparumas: IP68/IP69K | MIL-STD-810G.
  • Išskirtinės savybės: belaidis baterijos įkrovimas; modulinė korpuso konstrukcija; atsparus smūgiams, vandeniui ir kitiems išoriniams veiksniams.
  • Matmenys ir masė: 16,8 x 7,93 x 1,38 cm; 285 g.

„Doogee S95 Pro“ kaina

Atrodytų, dar visai neseniai smūgiams, vandeniui ir kitiems išoriniams veiksniams atsparūs išmanieji telefonai techniškai buvo prastesni už geriausius flagmanus. Panašu, jog situacija pamažu keičiasi, ir tai šiuo metu bene geriausiai patvirtina „Doogee S95 Pro“ išmaniojo telefono pavyzdys.

Šis naujos kartos išmanusis telefonas net ir pačius išrankiausius pirkėjus maloniai nustebins ne tik savo aparatine įranga, bet ir išskirtiniu funkcionalumu, kurio paprastai negali pasiūlyti kiti šiuo metu rinkoje parduodami išmanieji telefonai.

„Doogee S95 Pro“ išmanusis telefonas ypatingas tampa jau vien dėl integruotos 5150 mAh talpos baterijos. Negana to, „Doogee S95 Pro“ išsiskiria moduline konstrukcija, o tai reiškia, jo prie šio išmaniojo telefono papildomai galima prijungti dar vieną 3500 mAh talpos bateriją. Įdomu ir tai, kad ši papildomai prijungta baterija veikia kaip išorinė baterija (angl. power bank), t. y. jos energija yra naudojama įkrauti pagrindinei baterijai.

Šiuo atveju būtina pridėti ir tai, kad „Doogee S95 Pro“ išmanusis telefonas dar turi ir kitą papildomą modulį, kuris atstoja išorinę kolonėlę. Trumpai tariant, ši prie „Doogee S95 Pro“ korpuso tvirtinama kolonėlė turi du 27 milimetrų garsiakalbius ir savo atskirą bateriją, todėl paties išmaniojo telefono resursus naudoja minimaliai, tačiau tuo pačiu siūlo tokią garso kokybę, kurios rinkoje tikrai negali pasiūlyti joks kitas išmanusis telefonas.

Ne ką mažiau stebina ir „Doogee S95 Pro“ galinėje dalyje integruota triguba kamera (48 MP + 8 MP + 8 MP) su dirbtiniu intelektu. Gamintojas tvirtina, jog ši kamera geba atpažinti aplinkos objektus ir kiekvieną kartą būtent pagal tai visiškai automatiškai parenka geriausius išmaniojo telefono kameros nustatymus.

Maloniai stebina ir tas faktas, jog „Doogee S95 Pro“ išmaniojo telefono kamera gali pasigirti net 117 laipsnių siekiančiu apžvalgos kampu ir dar siūlo naudotis 10 kartų skaitmeninio nuotraukų priartinimo funkcionalumu. Be to, pasak gamintojo, ši „Doogee S95 Pro“ kamera taip pat puikiai tinka ir mėgėjiško lygio makro fotografijai.

Šis smūgiams, vandeniui ir kitiems aplinkoms poveikiams atsparus (IP68/IP69K | MIL-STD-810G) išmanusis telefonas dar gali pasigirti integruotu 6,3 colių įstrižainės 1080 x 2160 taškų raiškos IPS technologijos ekranu. Būtina pridėti, kad šio ekrano PPI siekia 384, o maksimalią jo apsaugą nuo susibraižymų šiuo atveju užtikrina panaudotas „Corning Gorilla Glass 5“ stiklas.

Galiausiai dideliu privalumu galima laikyti ir „Doogee S95 Pro“ išmaniajame telefone įdiegtą originalią „Android 9.0 Pie“ operacinės sistemos versiją. Pastaroji platforma garsėja ne tik gera optimizacija, našumu, taikomųjų programų gausa, bet ir įdiegta lietuvių kalba.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(21)
(6)
(15)

Komentarai (1)