Dronai pradedantiesiems ir pažengusiems, naujausias „Xiaomi“ maršrutizatorius, „Razer DeathAdder Essential“ žaidimų pelė ir RC mašinytė - įdomūs pasiūlymai 11.11 išpardavimo metu (Video)  ()

Naujausi Aliexpress pasiūlymai:

- „VISUO ZEN K1 RC Drone“ dronas pažengusiems;

- „Global GW89 RC Drone“ dronas pradedantiesiems;

- „Xiaomi Mi 4A Gigabit Edition“ maršrutizatorius;

- „Razer DeathAdder Essential Wired Gaming Mouse“ žaidimų pelė;

- „1/28 RC Stunt Car High Speed Tumbling Crawler Vehicle“ RC mašina.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„VISUO ZEN K1 RC Drone“ dronas pažengusiems

  • Jis kainuoja nuo 119,95 €;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Kaina priklauso nuo to, kiek papildomai norėsime įsigyti baterijų - baziniame variante yra viena baterija ir maksimaliai galima įsigyti 3 baterijas - bei ar norėsime drauge gauti ir dronui nešioti bei laikyti skirtą krepšį.

Čia jau turime ganėtinai pažangų droną, kuris geba filmuoti 4K raiškos vaizdus, palaiko elektroninį vaizdo stabilizavimą, geba 50 kartų priartinti vaizdą bei užfiksuoti kas dedasi 120 laispnių kampu.

Taip pat palaikomas TIK TOK vaizdo įrašų redagavimas - po to, kai nufilmuojamas vaizdas, galima vieno mygtuko paspaudimu pagražinti savo veidą ir uždėti, kad fone grotų muzika.

Iš įdomesnių momentų verta paminėti, kad „VISUO ZEN K1 RC Drone“ geba sekti paskui žmogų, daryti nuotraukas ir vaizdo įrašus vos tik pamosite ranka, taip pat galima telefono programėlėje nupiešti norimą skristi trajektoriją ir dronas jos laikydamasis skris bei užfiksuos visus vaizdus.

„VISUO ZEN K1 RC Drone“ palaiko GPS ir vos vieno mygtuko paspaudimu galima jį susigrąžinti namo.

Be to, „VISUO ZEN K1 RC Drone“ valdomas su nuotolinio valdymo pulteliu, kuris maitinamas 4 AAA tipo baterijomis, ir palaiko 5GHz ryšį. Dronas gali skraidyti nutolęs iki 500 metrų.

„VISUO ZEN K1 RC Drone“ aprūpintas 11.1V 2500 mAh baterija ir jos užteks 30 min. skrydžiui. Maksimalus drono greitis siekia net 60 km/h. Palaikomas ir Headless režimas, bet iš pradžių geriau priprasti prie drono, jo valdymo ir tik tada jau pasirinkti šį režimą.

„Global GW89 RC Drone“ dronas pradedantiesiems

  • Jis kainuoja nuo 21,80 €;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Kaina taip pat priklauso nuo to, kiek bus pasirinkta papildomų baterijų, ar reikės krepšio ir filmavimui skirtos kameros.

„Global GW89 RC Drone“ dronas yra akivaizdžiai paprastesnis dronas, skirtas tiems, kurie dar tik ketina susipažinti su šiais įrenginiais ir juos išbandyti.

„Global GW89 RC Drone“ dronas turi 1080P kamerą (galima įsigyti droną ir be kameros), taip pat reaguoja į rankos mostus ir gali daryti nuotraukas bei vaizdo įrašus, geba skrieti pagal programėlėje nupieštą skriejimo trajektoriją, palaiko Headless režimą ir valdomas su nuotoliniu valdymo pulteliu.

Šis dronas jau palaiko 2.4 GHz ir nuo pultelio gali skraidyti iki 100 metrų atstumu. „Global GW89 RC Drone“ dronas turi 3.7V 1200 mAh bateriją, kurios užteks 13 minučių skrydžiui. Šaunus, paprastas dronas pradedantiesiems.

„Xiaomi Mi 4A Gigabit Edition“ maršrutizatorius

  • Jis kainuoja 26,56 €;
  • 7,37 € už siuntimą į Lietuvą.

Tai naujos kartos gerai žinomo „Xiaomi“ gamintojo namų vartotojui skirtas maršrutizatorius, kuris užtikrina iki 1000 Mbps pralaidumo WAN ir LAN prievadus. Šis maršrutizatorius palaiko WiFi 802.11ac standartą, turi 4 antenas ir galingą dviejų branduolių „MT7621A“ lustą.

„Xiaomi Mi 4A Gigabit Edition“ maršrutizatorius atkeliauja su keturių antenų komplektu ir maksimaliai gali užtikrinti 1167 Mbps siekiantį duomenų pralaidumą vidiniame tinkle.

Tuo tarpu 16 MB vidinės ROM atminties šiuo atveju pilnai pakanka ne tik kokybiškai maršrutizatoriaus programinei įrangai, bet ir papildomiems programinio lygmens sprendimams.

„Xiaomi Mi 4A Gigabit Edition“ turi integruotą kokybišką WiFi ryšio modulį, kuris gali veikti ne tik 2,4 GHz, bet tai pat ir 5 GHz dažnių ruože. Be to, gamintojas dar pabrėžia ir tai, jog maršrutizatorius palaiko IEEE 802.11ac WiFi standartą – tai itin pravers tiems pirkėjams, kurie belaidžiu būdų nori greitai ir patikimai perduoti aukštosios raiškos vaizdo įrašus.

Įdomu ir tai, jog šios klasės maršrutizatorius geba tiek 2,4 GHz, tiek 5 GHz dažnių ruožo tinklą atvaizduoti po vieno pavadinimo prieigos tašku. Tai iš tiesų naudingas sprendimas, kuris visiškai automatiškai bet kuriam prisijungiančiam įrenginiui sukuria geriausią įmanomą ryšio kanalą be tiesioginio vartojo įsikišimo. Priminsime, kad kitų maršrutizatorių atveju paprastai būna sukuriami du atskiri prieigos taškai, kurių vienas būna skirtas 2,4 GHz, o kitas 5 GHz dažnių ruožui.

Kalbant apie belaidžio tinklo našumą šiuo atveju norisi pridėti dar ir tai, jog „Xiaomi Mi 4A Gigabit Edition“ turi unikalius galios stiprinimo ir triukšmo lygio mažinimo pagalbinius lustus. Būtent šių integruotų lustų pagalba pavyksta padidinti ne tik priimamo signalo jautrumą, bet taip pat ir sumažinti signalo slopinimą – tai leidžia belaidį signalą perduoti gerokai didesniais atstumais nei kitų maršrutizatorių atveju.

„Xiaomi Mi 4A Gigabit Edition“ maršrutizatorius turi 1000 Mbps tiek WAN, tiek LAN prievadus, dviejų branduolių „MT7621A“ lustą su 128 MB operatyviąja RAM atmintimi ir tai leidžia aptarnauti net 128 įrenginius bei sklandžiai perduodi didelius skaitmeninių duomenų kiekius ne tik interneto, bet ir vidiniame namų tinkle.

Trumpai tariant, „Xiaomi Mi 4A Gigabit Edition“ pravartu rinktis ne tik tuomet jeigu turite 1 Gbps pralaidumo interneto įvadą, bet ir tuomet, jeigu, pavyzdžiui, namuose mėgstate transliuoti aukštosios raiškos vaizdo įrašus iš kitų vidiniame tinkle esančių tinklo įrenginių.

„Razer DeathAdder Essential Wired Gaming Mouse“ žaidimų pelė

  • Ji kainuoja 22,28 €;
  • 2,42 € už siuntimą į Lietuvą;
  • galima rinktis iš dviejų spalvų modelių: baltos ir juodos

Gamintojas pabrėžia, kad ši laidinė (USB) „Razer DeathAdder Essential“ žaidimų pelė yra ergonomiško dizaino, turi 5 programuojamus mygtukus, kurie atlaiko 10 mln. paspaudimų.

Taip pat „Razer DeathAdder Essential“ žaidimų pelė palaiko programą, jutiklis yra 6400 DPI, atnaujinimo dažnis siekia iki 1000 Hz, o maksimalus sekimo greitis 200 colių per sekundę (IPS).

„Razer DeathAdder Essential“ žaidimų pelė yra tokių išmatavimų: 127 mm x 73 mm x 43 mm, sveria 96 gramus, o laido ilgis 1,8 m.

„1/28 RC Stunt Car High Speed Tumbling Crawler Vehicle“ RC mašina

  • Ji kainuoja 11,81 €;
  • 0,34 € už siuntimą į Lietuvą.

Tai yra nuotolinio valdymo pulteliu valdoma RC mašinytė, kuri geba transformuotis ir važiuoti praktiškai per bet kokį paviršių.

Jos ratai geba važiuoti į visas puses, tad net jei mašina ir apsivers, ją ir toliau galėsite  valdyti. Ji netgi transformuojasi ir keičia formą, tad ši mašinytė praktiškai niekada neįstrigs.

Gamintojas teigia, kad ji gali važiuoti praktiškai per bet kokį paviršių ir įveikti iki 45 laipsnių įkalnes.

Ji yra pagaminta iš plastiko ir tokių išmatavimų: 15 x 16 x 7 cm.

Verta paminėti, kad mašinytė yra maitinama 4 AAA tipo baterijomis, o nuotolinio valdymo pultelis 2 AA tipo baterijomis, kurias teks įsigyti atskirai. Šaunus žaislas vaikams.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai ()