TOP 19 geriausių 11.11 pasiūlymų iš AliExpress: įspūdingi pasiūlymai „Redmi Note 8 Pro“, „Xiaomi Mi Band 4“, „Xiaomi Dreame V9P“, „Xiaomi 70mai“ ir kitiems populiariausiems daiktams - tokios kainos pasitaiko tik kelis kartus metuose  (1)

- 27 % nuolaida robotui dulkių siurbliui „Roborock S50“ (iš Lenkijos sandėlio)

- 18 % nuolaida belaidžiui dulkių siurbliui „Xiaomi Dreame V9P“ (iš Lenkijos sandėlio)

- 15 % nuolaida išmaniajam telefonui „Redmi Note 8 Pro“

- 22 % nuolaida išmaniajai apyrankei „Xiaomi Mi Band 4“

- 20 % nuolaida vaizdo registratoriui „Xiaomi 70mai“

- 20 % nuolaida barzdaskutei „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“

- 55 % nuolaida japoniško stiliaus virtuviniams peiliams „Marx&Co“

- 45 % nuolaida vienai populiariausių šio sezono žieminių striukių

- 47 % nuolaida aukščiausios kokybės plieno virtuviniams peiliams

- 54 % nuolaida perkamiausiam peilių galąstuvui

- 53 % nuolaida belaidėms ausinėms „Haylou GT1 TWS“

- 51 % nuolaida elektriniam masažuokliui „JinKaiRui“

- „Myriwell“ 3D spausdinantis/piešiantis rašiklis

- Valymo šluota su vandens purškimo funkcija „SDARISB Spray Floor Mop“

- 51 % nuolaida elektroninėms svarstyklėms „SDARISB Bluetooth scales“

- 45 % nuolaida didžiulės talpos ir atspariai vandeniui „Tigernu“ kuprinei su USB jungtimi, kodų spynele

- 40 % nuolaida raudonai šviečiančiam, įkraunamam, galiniam dviračio žibintui „GIYO Brake Warning USB Charging Bike Rear Light“

- 21 % nuolaida išorinei baterijai „Xiaomi Redmi Power Bank“

- 51 % nuolaida LED juostai „Lyfs“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Iš Lenkijos sandėlio robotas dulkių siurblys „Roborock S50“

311.83€ | 27 % nuolaida, iš Lenkijos sandėlio | „Roborock S50“ specifikacijos

„Roborock S50“ - tai „Xiaomi“ dulkių  siurblys flagmanas. Jis pasižymi paprastu dizainu - beveik taip pat kaip ir pirmos kartos „Xiaomi Mi Robot Vacuum“, bet gerokai patobulėjo technologiškai. Nors yra dar naujesnė versija „Roborock S6“, tačiau palyginamosios apžvalgos rodo, kad „Roborock S50“ mažai kuo atsilieka technologiškai, siurbia dar geriau, o kainuoja apie 150€ pigiau. Kitaip tariant, šiuo metu tai be konkurencijos geriausias dulkių siurblys už tokią kainą. 

„Xiaomi Roborock S50“ apžvalgos

„Tai du, visų laikų geriausi robotai dulkių siurbliai, o kainos skiriasi bent 150€ - po daugybės testų jau aišku, kurį iš jų tikrai verta pirkti“ („Roborock S50“ prieš „Roborock S6“ – palyginimas, testų rezultatai, apžvalga, Video)

Kaina

Tikrinta 2019 11 11

  • Aliexpress - 311.83€
  • 27 % nuolaida, iš Lenkijos sandėlio
  • Siunčia nemokamai per 2-5 dienas

Kaip ir geriausi namų robotai, „Roborock S50“ yra beveik nepastebimas. Kaip siurblys, jis veikia itin tyliai, gali siurbti ir naktį, ir pats nuvyksta iki įkrovimo stotelės.

Tačiau priverstinai joje jis lankosi nedažnai - jis gali veikti net 2,5 valandos ir išvalyti 250 kvadratinių metrų plotą. Tiesa, jei grindis plaunate, „Roborock S50“ veiks tik 45-60 minučių - po to išseks 0,14 l vandens talpa.

„Roborock S50“ kaip ir senesnioji versija naudoja lazerinį atstumo matuoklį, kuris leidžia robotui pasidaryti virtualų žemėlapį ir tvarkingai bei sistemintai išvalyti jūsų nurodytą plotą. Ir jei „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ suprojektuotas taip, kad jo kupolas, kuriame yra navigacinė sistema, yra roboto priekyje, tai „Roborock S50“ kupolas yra pačiame centre ir tai tikrai nėra kosmetinis sprendimas, tai rimtas privalumas. „Roborock S50“ greičiau įvertina situaciją, išsisuka iš sudėtingesnių situacijų ir greičiau sutvarko namus.

„Roborock S50“ sugeba atpažinti kiliminę dangą ir automatiškai padidinti siurbimą, kuris yra pritaikytas kiliminei dangai. Tai yra labai patogu, ypač jei namuose yra įvairaus paviršiaus grindų.

„Roborock S50“ taip pat turi drėgną plaušinę su 0,14 l talpos vandens bakeliu, kurie pritvirtinami prie roboto galo ir yra skirti plauti smulkiems grindų nešvarumams.

Be vandens talpos „Roborock S50“ gali perlipti 2 cm aukščio kliūtis, o aplink važinėja pagal išanksto sudarytą namų žemėlapį. Taip pat „Roborock S50“ išmanioji programėlė yra atnaujinta, kurioje yra toks dalykas, kaip „virtualios sienos“. Su šia funkcija galima robotui nurodyti konkrečias teritorijas, kurias norima, kad būtų išvalytos, o kurios nepaliestos. Visą tai galite pamatyti programėlėje, kuri leidžia keisti siurblio nustatymus ir pasiųsti robotą išvalyti konkrečią vietą. 

„Roborock S50“ pasižymi tuo, jog galima telefone nustatyti norimo siurbti ploto ribas, tarkim jeigu norite išsiurbti tik virtuvę (o ne visus namus).

„Roborock S50“ iš tiesų siurbia labai stipriai, o plaunamas filtras užtikrina, kad dulkinas oras nebus recirkuliuojamas į kambario klimatą.

„Roborock S50“ yra galingesnis nei „Xiaomi Mi Robot Vacuum“– jo siurbimo galia siekia 2000Pa, o pačio siurblio galia siekia 58 W. „Roborock S50“ šiek tiek didesnę susiurbtų atliekų dėžė – 0,48 l, kai „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ 0,42 l.

2. Iš Lenkijos sandėlio ir mažiausia kaina belaidžiui dulkių siurbliui „Xiaomi Dreame V9P“

168.94€ | 18 % nuolaida, iš Lenkijos sandėlio | 4.9 balai iš 5 (2650 vertinimai)

„Dreame V9P“ yra visiškai naujas „Xiaomi“ rankinis siurblys, pristatytas 2019 metų vasaros pabaigoje.

2019 m. vasaros naujiena iš „Xiaomi“: labai geros kainos, net 20 kPa galios rankinis siurblys „Dreame V9P“ su fantastiškai patogiu laikikliu - dar geriau nei „Roidmi F8“? („Dreame V9P“ apžvalga, Video)

Kaina

Tikrinta 2019 11 11

  • Aliexpress - 168.94€
  • Tai mažiausia kaina
  • iš Lenkijos sandėlio
  • 18 % nuolaida
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą

„Xiaomi Dreame V9P“ pasižymi puikia pagaminimo kokybe ir labai geromis techninėmis savybėmis: 20 000 Pa siurbimo galia, puikus penkių etapų HEPA filtravimas - atgal išleidžia iki 99,99 proc. išvalytą orą, vienu įkrovimu gali dirbti iki 60 min. Išties šaunios savybės.

„Xiaomi Dreame V9P“ siurblys sulaukia labai daug gerų pirkėjų atsiliepimų ir pirkėjai iš Lietuvos džiaugiasi grietu siurblio pristatymu, kad nereikėjo mokėti papildomų mokesčių už muitą, labai gera siurblio pagaminimo kokybe, didele jo galia ir puikiu veikimu.

O štai šis apžvalgininkas detaliai išbandė bei ištestavo „Xiaomi Dreame V9P“ ir teigia, kad:

„Neįsivaizduoju iš kur jis sugebėjo susiurbti tiek daug atliekų, visokių smulkių dalelių, bet esu praktiškai šokiruotas – atrodo taip, tarsi aš iki šiol namų būčiau netvarkęs.

Siaubingai daug atliekų susiurbė Dreame V9P ir aš net nedarysiu atskirų testavimų, kaip siurblys siurbia ryžius, monetas ir panašiai. Jis labai galingas ir puikiai susidoroja su visomis užduotimis.

Čia būtent tas atvejis, kai išbandęs daiktą esu 100 % įsitikinęs jo kokybe, veikimo efektyvumu ir galiu nuoširdžiai rekomenduoti. Dreame V9P tikrai puikus belaidis dulkių siurblys ir jis pilnai gali užimti stacionaraus, įprasto dulkių siurblio vietą.“

3. Mažiausia kaina išmaniajam telefonui „Redmi Note 8 Pro“

174.45€ | 15 % nuolaida | „Redmi Note 8 Pro“ specifikacijos

„Aukščiausia kokybė už tokius pinigus, būsimas bestseleris ir tiesiog rezonansą sukėlęs išmanusis telefonas. Žinoma, kad kalbu apie naująjį Redmi Note 8 Pro. Turėjau pereiti 7 pragaro ratus, kad man į Ukrainą atsiųstų šį telefoną, bet labai tikiuosi, kad Redmi Note 8 Pro yra to vertas.“

„Redmi Note 8 Pro nuotraukų kokybę palyginau su Xiaomi Mi 9T bei Galaxy Note 10+ ir žinote – rezultatas šokiruojantis. Jie iš tikrųjų daro magiškus dalykus.“ („Redmi Note 8 Pro“ apžvalga, Video, Globali versija)

Kaina

Tikrinta 2019 11 11

6GB RAM 64GB ROM

  • Aliexpress - 174.45€
  • Tai mažiausia kaina
  • Siuntimas už 1.89€

6GB RAM 128GB ROM

  • Aliexpress - 192.82€
  • Tai mažiausia kaina
  • Siuntimas už 1.89€

Apžvalgininkas savo apžvalgą pradeda nuo pakuotės turinio ir jam ypač patinka tai, kad nors „Redmi Note 8 Pro“ yra ganėtinai nebrangus išmanusis telefonas, bet drauge iškart atkeliauja ir greitąjį baterijos įkrovimą palaikantis 18W įkroviklis.

„Ir Xiaomi teigia, jog šis įkroviklis iškart palaiko dvi įkrovimo technologijas: MediaTek Pump Express ir Qualcomm Quick Charge.“

Toliau pakuotės turinys yra gana įprastas: adatėlė išimti SIM ir atminties kortelių dėklui, silikoninis apsauginis telefono dėkliukas, USB laidas ir pats „Redmi Note 8 Pro“ telefonas.

„Aš užsisakiau baltos spalvos Redmi Note 8 Pro, bet būtinai dar įsigysiu ir žalios spalvos modelį. Taip pat yra ir pilkos spalvos telefonas, bet jo dizainas manęs per daug nesudomino.

Redmi Note 8 Pro išvaizda yra nuostabi – labai patogu laikyti rankoje, puikiai pagamintas, kiekviena detalė apgalvota. Paimi telefoną į ranką ir iškart supranti, kad tai aukščiausios kokybės produktas.

Man Redmi Note 8 Pro dizainas netgi šiek tiek primena Samsung Galaxy S7. Ten irgi buvo tokios užapvalintos telefono korpuso kraštinės.

Beje, mūsų komandoje yra vienas žmogus, kuris nemėgsta Xiaomi kompanijos – tik pagalvokite, kaip jam sunku su mumis dirbti – bet net ir jam patiko naujojo Redmi Note 8 Pro išvaizda.“

Vienas iš itin įdomių „Redmi Note 8 Pro“ dalykų yra jo gale esantis kamerų modulis ir ypatingai 64MP kamera.

„Skamba išties įspūdingai – juolab, kad matricos dydis čia yra lygiai toks pats, kaip ir Huawei P30 Pro.“

Pastebima, kad pačių kamerų modulis yra išsikišęs į išorę ir uždėjus dėkliuką – jis pilnai to modulio nepaslepia.

„Dar vienas kiek nepatogus dalykas, kad pirštų atspaudų skaitytuvas yra įrengtas prie pat kamerų. Tad kai tik bandysite pasinaudoti pirštų atspaudų skaitytuvu ir taip telefoną atrakinti, pataikysite pirštu uždengti kamerą ir vėliau ją teks valyti.

O taip esu visiškai patenkintas Redmi Note 8 Pro korpusu ir jo jungtimis: IR prievadas, C-tipo USB jungtis, 3,5 mm audio jungtis ir kt.

Kalbant apie dydį, tai Redmi Note 8 Pro nei labai didelis, nei labai mažas išmanusis telefonas. Štai kaip jis atrodo šalia Redmi Note 7 ir Honor 9X.“

„Dar vienas svarbus dalykas, kad kaip ir Note 7 modelyje, taip ir Redmi Note 8 Pro nugarėlė yra dengta stiklu, o kraštinės iš plastiko.

Taip pat gamintojas nurodo, kad Note 8 Pro atitinka IP52 standartą, o tai reiškia, kad jis yra atsparus dulkėms ir vandens purslams.“

„Redmi Note 8 Pro turi 6,53 colių įstrižainės FHD+ ekraną ir jis yra nuostabus. Xiaomi jau keletą metų kaip neturi jokių problemų su savo telefonų ekranais ir Note 8 Pro ne išimtis.“

Telefonas darbuojasi su „MIUI 10“ operacine sistema, kurios pagrindas yra „Android 9“ ir tik įjungus telefoną, iškart buvo gautas operacinės sistemos atnaujinimas.

„Redmi Note 8 Pro“ aprūpintas 8-nių branduolių „MediaTek Helio G90T“ procesoriumi ir apžvalgininkas teigia, kad žaisti daug resursų reikalaujantį „PUBG“ žaidimą galima pasirinkus maksimalius grafikos nustatymus.

„Tačiau retkarčiais atsiranda vaizdo pastrigimų. Atrodo, kad viskas gerai, bet retkarčiais atsiranda tokių nesklandumų, tad aš siūlyčiau PUBG žaisti šiek tiek sumažinus grafikos reikalavimus.

Bendrai, telefonas veikia puikiai ir po ilgesnio intensyvaus darbo neįkaistas. O tai yra geras dalykas.“

„Redmi Note 8 Pro“ turi vieną garsiakalbį ir, apžvalgininko teigimu, jis yra kokybiškesnis, palyginus su „Redmi Note 7“ ir „Xiaomi Mi 9T“.

„Negaliu sakyti, kad esu sukrėstas Note 8 Pro garso kokybe, bet kaip vidutinės klasės telefonui garso kokybė yra labai gera. Dėl mikrofono kokybės taip pat neturiu priekaištų.“

„Redmi Note 8 Pro“ kameros, nuotraukų pavyzdžiai ir palyginimas su kitais telefonais

„Tikriausiai jau žinote tą faktą, jog Redmi Note 8 Pro yra pirmasis pasaulyje telefonas su 64MP moduliu. Taip pat dar turime 8MP plačiakampį jutiklį, 2MP gylio jutiklį ir ketvirtoji kamera yra atsakinga tik už makro fotografijas.

Pastarieji du, mano nuomone, yra visai nereikalingi. Čia daugiau marketinginis žaidimas, siekiant pasakyti: štai, žiūrėkite, mūsų telefonas turi 5 kameras (įskaičiuojant ir priekyje esančią 20MP kamerą aut. past.). Bet pagrindinės Note 8 Pro kameros dirba tiesiog puikiai.

Štai Redmi Note 8 Pro nuotraukų kokybę palyginau su Xiaomi Mi 9T bei Galaxy Note 10+ ir žinote – rezultatas šokiruojantis.

Jei dar iš pradžių didesnio skirtumo tarp Note 8 Pro ir Galaxy Note 10+ nuotraukų nematyti, tai priartinus ir pasižiūrėjus jų detalumą tampa aišku, kad Redmi telefonas kur kas geresnis.

O juk jis kainuoja beveik 6 kartus pigiau, bet fotografuoja netgi geriau. Štai dėl ko visi taip myli Xiaomi. Jie iš tikrųjų daro magiškus dalykus.“

„O štai esant prastesniam apšvietimui, tokių didelių skirtumų tarp nuotraukų kokybės jau nėra – plius, minus dirba panašiai, kaip ir konkurentai.

Priekinė kamera man taip pat patiko – ji dirba ne ką prasčiau už Xiaomi Mi 9T.

O štai su vaizdo įrašais yra tam tikrų nesklandumų ir belieka tikėtis, kad ateityje vaizdo stabilizavimas veiks geriau. Lieka tik laukti programinių atnaujinimų“.

O kaip baterija?

Apžvalgininkas teigia, kad „ant popieriaus viskas atrodo puikiai: 4500 mAh baterija ir norisi laukti gero tarnavimo laiko, tačiau jau dabar matau, jog tie papildomi 500 mAh, lyginant su Note 8 telefonu, praktiškai neduoda apčiuopiamesnės naudos. Matyt procesorius visą tą energiją ir suvalgo.“

Galutinis verdiktas

„Kas gi man patiko? Surinkimo kokybė, panaudotos medžiagos, ekranas, kameros, NFC (bus tik globalioje versijoje) ir žema kaina.

O kas nepatiko? Mediatek procesorius. Tai yra tamsusis arkliukas ir sunku pasakyti ko iš jo laukti, tad yra tam tikra rizika ir tik laikas parodys ar jis yra geras.

Be to, labai rekomenduoju palaukti globalios Redmi Note 8 Pro versijos – mano žiniomis Aliexpress jis atsiras rugsėjo pabaigoje, spalio pradžioje, nes įprastoje versijoje yra vienas trūkumas. Jis nepalaiko B7 ir B20, tad su mobiliaisiais ryšiais jūsų šalyje gali kilti tam tikrų problemų.

Bendrai, Redmi Note 8 Pro tikrai gali tapti labai populiariu išmaniuoju telefonu. O ką geriau pirkti: Redmi Note 7 už 170 eurų ar Redmi Note 8 Pro už 270 eurų?

Realiai, tai už tą papildomą šimtą eurų jūs gausite naujesnio dizaino telefoną, kuris turi NFC ir plačios aprėpties kamerą. O taip telefonai labai panašūs ir tiesą pasakius įprastas vartotojas tikrai taip nedaro, kaip apžvalginiai.

Juk padarėte nuotrauką, į ją pasižiūrėjote, įdėjote į socialinius tinklus ir judate toliau. Tikrai nekeliate šių nuotraukų į kompiuterį, nepriartinate ir nežiūrite kiek gi ten tos detalizacijos, pikselių ir viso kito reikalo.

Tad įprastas vartotojas tikrai nepastebės skirtumo tarp Redmi Note 7 ir Redmi Note 8 Pro kamerų ir nuotraukų kokybės. O kurį telefoną rinktis – lieka tik jums nuspręsti.“

4. Mažiausia kaina išmaniajai apyrankei „Xiaomi Mi Band 4“

20.20€ | 22 % nuolaida | 4.9 balai iš 5 (58355 vertinimai)

„Xiaomi Mi Band 4“ gali būti ir puiki Kalėdinė dovana, ir tiesiog eilinis nešiojamos elektronikos atnaujinimas. Dabar „Xiaomi Mi Band 4“ siūloma už mažiausią kainą, kokios negausite niekur Lietuvoje.

„Xiaomi Mi Band 4“ apžvalgos ir palyginimai

Kaina

Tikrinta 2019 11 11

  • Aliexpress - 20.20€
  • Tai mažiausia kaina
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą

Pakuotė yra gražaus dizaino ir jos viduje randame pačią „Mi Band 4“ apyrankę, įkroviklį ir naudojimosi instrukciją.

Prieš pradedant naudotis „Mi Band 4“ apyranke, reikia į savo išmanųjį telefoną atsisiųsti „Mi Fit“ programėlę, ją įsidiegti, įjungti „Bluetooth“ ir susieti su „Mi Band 4“ apyranke.

Pastaroji dabar palaiko naujausią „Bluetooth 5.0“ ryšį, dėl ko duomenys yra perduodami greičiau, stabiliau ir mažiau naudojama baterijos energijos. Beje, „Mi Band 4“ suderinama su „Android 4.4“/„iOS 9.0“ ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis.

„Mi Fit“ programėlė yra anglų kalba, kaip ir visa informacija pateikiama angliškoje „Mi Band 4“ versijoje, tad viską suprasti yra labai lengva.

Pačioje programėlėje galima matyti daugybę įvairių apyrankės nustatymų, juos keisti, peržvelgti savo pasiekimus ir taip toliau.

Čia galima valdyti gaunamus skambučius, pranešimus (nustatyti iš kokių programėlių norite gauti pranešimus), įvairius įspėjimus (dėl per ilgo užsisėdėjimo ir pan.) ir kt.

Įdomesnis dalykas yra „Heart rate detection“. Čia galima nustatyti širdies ritmo ribas, kurias peržengus „Mi Band 4“ apie tai informuos. Tai ypač pravers sportuojant. Apyrankė stebės fizinės veiklos rodiklius ir įspės, jei šiek tiek persistengiame.

Dar vienas iškart į akis krentančių dalykų, kad „Mi Band 4“ turi daugybę ekrano atvaizdavimo pasirinkimų. Jų tiek daug, kad kiekvienas ras sau labiausiai patinkantį.

Vos tik programėlėje kuris nors iš jų pasirenkamas, jis iškart rodomas ir „Mi Band 4“ apyrankėje. Beje, šiuos ekrano atvaizdavimus galima rinktis ir pačioje apyrankėje.

Kalbant apie pačią „Mi Band 4“ ir jos valdymą, tai viskas gana paprasta ir intuityvu. Naujoji „Mi Band 4“ aprūpinti 0,95 colių įstrižainės, spalvotu „AMOLED“ ekranu ir apžvalgininkas teigia, kad „nors studijoje dabar yra labai šviesu, šviečia ryškios lempos, bet visa informacija apyrankės ekrane yra puikiai matoma.“

5. Mažiausia kaina vaizdo registratoriui „Xiaomi 70mai“

30.30€ | 20 % nuolaida„Xiaomi 70mai“ specifikacijos, atsiliepimai

Tai yra nebrangus ir labai kokybišką vaizdą įrašantis automobilinis vaizdo registratorius, kuris gali beveik visiškai pasislėpti už galinio vaizdo veidrodėlio. Šis vaizdo registratorius yra ilgas, be ekrano, valdomas per išmanųjį telefoną, bet vis tiek pasižymi visa eile privalumų.

Labai gera kaina, įrenginiu lengva naudotis. Būtina mobiliojo programėlė veikia puikiai ir yra prieinama anglų kalba. Kompaktiškas dydis leidžia įrenginį pritvirtinti taip, kad jis nebūtų lengvai pastebimas ir neblokuotų matomumo. Pridedamas lipdukas yra labai efektyvus. Itin gera vaizdo kokybė ir stebėtinai geras mikrofonas. (IDMRKFA)

Palygino „Xiaomi 70mai“ su „Alfawise G70“ ir „Xiaomi 70mai Pro“.

Stebuklų čia nėra, bet vertinant kainos ir kokybės santykį, tai vienas iš geriausių vaizdo registratorių. Jis pasižymi puikiomis charakteristikomis ir turi daugybę pliusų.

Pagal apžvalgas - tai puikus vaizdo registratorius: suminis apžvalgų reitingas 5 balai iš 5

Kaina

Tikrinta 2019 11 11

  • Aliexpress - 30.30€
  • Tai mažiausia kaina
  • Nemokamas siuntimas registruotu paštu

„Xiaomi 70 Mai“ korpusas yra cilindro formos, visai nedidelis. Jis sukurtas taip, kad galėtų pasislėpti už galinio vaizdo veidrodėlio - taip visai nemaišo matomumui. Viename įrenginio gale yra „MicroSD“ ir USB lizdai bei perkrovimo mygtukas, o kitame - įjungimo mygtukas su šviečiančių žiedu. Šio žiedo spalva nurodo įrenginio būklę - žalia šviesa nurodo, kad įrenginys filmuoja, mėlyna - kad jis yra įjungtas, bet nefilmuoja, o raudona perspėja, kad įvyko klaida.

Savaime aišku, kad vaizdo registratorius neturi būti labai išvaizdus. Tačiau „Xiaomi 70 Mai“ yra geras tuo, kad nekrenta į akis ir yra kompaktiškas. Jis neturi ekrano, tačiau jo, iš tikrųjų, ir nereikia, kad vaizdus peržiūrėti galite prisijungę „Wi-Fi“ ryšiu. Programėlė taip pat leidžia valdyti kai kurias registratoriaus funkcijas, tačiau numatyta ir valdymo balsu galimybė.

Tai kuo iš tikrųjų išsiskiria „Xiaomi 70mai“? Visų pirma, kokybe. Šis įrenginys pasižymi labai paprastu cilindro formos korpusu. Pats korpusas yra pakankamai žemo profilio, todėl beveik pasislepia už galinio vaizdo veidrodėlio. Objektyvas yra padengtas specialia danga, kuri jį apsaugo nuo saulės spindulių ir temperatūros pokyčių.

Filmuoja „Xiaomi 70 Mai“ net labai gerai. 1080p raiškos, filmuojant 30 kadrų per sekundę greičiu, tikrai pakanka.

Labai svarbu yra tai, kad „Xiaomi 70mai“ puikiai filmuoja tamsoje - daug pigesnių registratorių sunkiai tvarkosi su šiuo iššūkiu. Tačiau „Xiaomi 70mai“ nufilmuotuose įrašuose, priartėjus prie priekyje važiuojanči automobilio, įžiūrimi valstybiniai numeriai, net kai viskas skendi tamsoje.

6. Mažiausia kaina barzdaskutei „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“

30.99€ | 20 % nuolaida„Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“ specifikacijos, atsiliepimai

„Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“ yra viena perkamiausių barzdaskučių visame pasaulyje – tai šiuolaikinė elektrinė vyriška barzdaskutė, kuri daug teigiamų atsiliepimų susilaukia dėl ergonomiško dizaino, vandeniui atsparaus korpuso (IPX7) ir gerą skutimą garantuojančių dviejų dalių skutimosi peiliukų. Be to, ši barzdaskutė gali pasigirti galingu varikliu bei dviem darbo režimais, todėl puikiai tinka net ir labai vešliai barzdai skusti.

Ji puikiai ir greitai nuskuta keleto dienų barzdą ir dėl 360 laipsnių kampu besisukančios galvos puikiai prisitaiko prie veido kontūrų. „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“ apžvalga

Puikus dizainas, gera surinkimo kokybė, originalus produktas už visiems prieinamą kainą. Man labai patinka integruota greito skutimosi funkcija, įdiegti saugos mechanizmai ir „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“ atsparumas vandeniui. (Polar7)

„Xiaomi Shaver Razor H600“, „Xiaomi Mijia Electric Shaver“, „Xiaomi Youpin Mi Home Razor“ ir „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“ apžvalga, praktiniai testai, Video

Kaina

Tikrinta 2019 11 11

  • Aliexpress - 30.99€
  • Tai mažiausia kaina
  • Nemokamas siuntimas registruotu paštu

Greičiausiai sutiksite, kad be barzdaskutės išsiversti yra gana sunku, o ypatingai tada, kai tenka prižiūrėti vešlesnę barzdą. Su nepatogumais dažnai susiduria ir tie, kurių veido oda yra jautresnė nei įprastai.

Tokių nesusipratimų dabar išvengti tikrai galima, jeigu nuspręsite įsigyti šiuo metu vieną perkamiausių barzdaskučių Kinijoje - „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“. Būtina pabrėžti, kad elektrinę barzdaskutę „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“ dabar galite įsigyti ir Lietuvoje, tačiau už pastarąją nusiteikite mokėti bent jau 15 ar 20 eurų daugiau nei Kinijoje.

„Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“ didelio susidomėjimo susilaukia dėl unikalių dviejų dalių peiliukų. Pastaruosius sudaro du apskritimo formos peiliukai kiekvienoje iš trijų ašių. Toks sprendimas naudingas dėl tos priežasties, nes tuo pačiu laiko momentu leidžia skusti didesnį barzdos plotą. Gamintojas tvirtina, kad šie dviejų dalių peiliukai skutimo plotą padidina bene dvigubai.

Svarbu pabrėžti, kad ši elektrinė barzdaskutė dar gali pasigirti integruotu „Mabuchi Motor 260“ tipo varikliu. Jis ypatingas dėl tos priežasties, nes turi dvi pavaras. Toks sprendimas leidžia pasirinkti viena iš dviejų galimų skutimosi režimų. Vienas jų siūlo įprastą skutimo greitį, o tuo tarpu kitas barzdą leidžia skustis 3,9 m/s sparta. Pastarasis režimas tampa ypatingai naudingas tada, jeigu turite itin vešlią barzdą.

Galiausiai norisi pabrėžti dar ir tai, kad „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“ elektrinė barzdaskutė yra pilnai atspari vandeniui. Šią „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“ savybę taip pat patvirtina suteiktas IPX7 sertifikatas. Būtent šis aspektas yra reikšmingas dėl tos priežasties, nes leidžia barzdaskutę naudoti ne tik sausam, bet ir šlapiam skutimuisi, pavyzdžiui, su putomis.

7. Mažiausia kaina japoniško stiliaus virtuviniams peiliams „Marx&Co“

6.09€ | 55 % nuolaida | 4.9 balai iš 5 (2019 vertinimai)

Tai – perkamiausi virtuviniai peiliai Aliexpress.com („Kitchen knife Chef Knives 8 inch Japanese 7CR17 440C High Carbon Stainless Steel Sanding Laser Pattern Vegetable Santoku Knife“). Šie japoniško stiliaus peiliai pasižymi puikia išvaizda ir labai aštriais ašmenimis. Jie, beje, yra pagaminti iš labai aštraus nerūdijančio plieno.

Kaina

Tikrinta 2019 11 11

  • Aliexpress - 6.09€
  • Tai mažiausia kaina
  • siuntimas už 0.90€

Pažvelgus į šiuos peilius gali susidaryti įspūdis, kad jie yra nukaldinti iš Damasko plieno, tačiau taip nėra. Matomas raštas yra dekoratyvinis, sukurtas graviruojančių lazerių pagalba. Tačiau nėra jokios abejonės, kad šis raštas puikiai dera prie medinės rankenos.

Rinkinyje yra 5 skirtingo dydžio peiliai su skirtingos formos ašmenimis. Vieni labiau tiks vaisiams ir daržovėms, o kiti – mėsai. Visi peiliai yra puikiai subalansuoti, todėl be reikalo nevargina riešo. Rinkinyje taip pat yra ir ašmenų apsaugos, kurios pravers peilius transportuojant.

8. Mažiausia kaina vienai populiariausių šio sezono žieminių striukių

19.63€ | 45 % nuolaida4.8 balai iš 5 (699 vertinimai)

Nors ir netradicinis daiktas, bet šį rudenį dėmesį lengvai atkreipia įdomi žieminė striukė iš Aliexpress - stilinga, kokybiškai pagaminta, šilta, su papildomomis kišenėlėmis ir svarbiausiai, labai populiari ir puikiai pirkėjų vertinama. Ko gero tai bus 2019 metų šaltojo sezono hitas. 

Užsisakykite pora dydžių didesnę striukę, nei nurodyta pardavėjo, tikrai nesuklysite. Geriau didesnė nei per maža. Aš pagal aprašymus pasirinkau vienu dydžiu didesnę striukę ir nepakenktų dar vienu dydžiu didesnė. Pardavėjas patikimas, atsako į klausimus. Netgi pasiūlė nemokamai pakeisti striukę. Rekomenduoju tiek pardavėją, tiek striukę. Ji patogi, lengva, šilta, puikiai tinka rudens, žiemos ir pavasario sezonams. (A***n)

Kaina

Tikrinta 2019 11 11

  • Aliexpress - 19.63€
  • Tai mažiausia kaina
  • 45 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą

Tiesa, tai ne vienintelis modelis, kuris sulaukia susidomėjimo - rečiau, bet šalia jo pirkėjai iš Lietuvos renkasi ir tokią rudeninę striukę. Bendrai, 2019 sezono pasirinkimų yra labai daug - asortimentą galima peržiūrėti čia

Iškart verta atkreipti dėmesį, kad parduotuvėje yra nurodyti kiniški striukės dydžiai, tačiau pardavėjas pateikia išmatavimų lentelę, pagal kurią galima tiksliai nustatyti kokio dydžio striukę pasirinkti.

Ją galima rinktis iš keturių dydžių ir trijų spalvų tipų: tamsiai mėlynos, juodos ir kariškai žalios.

Ši žieminė striukė yra vieną perkamiausių ir jau dabar pirkėjai yra palikę virš 700 atsiliepimų apie šį produktą ir jam skyrę 4,8 balus iš 5 galimų.

Kone visi pirkėjai, tarp jų yra ir daug iš Lietuvos, yra labai patenkinti greitu prekės pristatymu, kokybiškai pagaminta striuke, jos dailia išvaizda, ir tai, kad ji yra labai šilta. Štai keletas nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

9. Mažiausia kaina aukščiausios kokybės plieno virtuviniams peiliams

5.79€ | 47 % nuolaida4.9 balai iš 5 (2083 vertinimai)

„XITUO“ yra puikios kokybės ir išvaizdūs virtuviniai peiliai, kuriems puikių atsiliepimų negaili ir pirkėjai.

Kaina

Tikrinta 2019 11 11

  • Aliexpress - 5.79€
  • Tai mažiausia kaina
  • siuntimas nemokamas

Galima įsigyti vieną virtuvinį peilį, kelis ar net visą rinkinį, tai yra - 7 skirtingus peilius. Šefo peilį, duonai skirtą pjauti peilį ir kt.

Pirkėjai džiaugiasi, kad „XITUO“ peiliai yra pagaminti iš aukščiausios kokybės 7Cr17 plieno, atsparūs korozijai, o rankenos yra medinės, gražiai dekoruotos ir neslystančios.

Už tokią kainą, tai yra puikus pasirinkimas, praversiantis virtuvėje.

10. Mažiausia kaina perkamiausiam peilių galąstuvui

6.02€ | 54 % nuolaida4.9 balai iš 5 (12471 vertinimai)

Šis pigus, kokybiškas ir patogus naudotis peilių bei kitų įrankių galąstuvas turi net 4,9 reitingą ir daugiau nei 12 400 atsiliepimų. Daugelis pirkėjų, tarp jų ir iš Lietuvos, labai džiaugiasi šiuo įrankių galąstuvu, jo naudojimosi patogu ir kokybe.

Kaina

Tikrinta 2019 11 11

  • Aliexpress - 6.02€
  • Tai mažiausia kaina
  • siuntimas 0.57€

Vienas iš dažniausiai minimų šio galąstuvo privalumų yra galimybė juo pagaląsti praktiškai bet kokį namuose esantį iš plieno ar/ir keramikos pagamintą peilį ar žirkles.

Išties didelis privalumas ir galąstuve yra aiškiai pažymėta, kuris griovelis skirtas konkretaus tipo įrankiui galąsti.

Kitas gąlastuvo privalumas yra jo patogi ABS rankena ir galimybė nuimti galąstuvo galvą ir ją patogiai išvalyti.

Svarbu atkreipti dėmesį ir į tai, kaip teisingai naudotis šiuo galąstuvu. Gamintojas pateikia štai tokią paprastą ir aiškią naudojimosi instrukciją.

Tad viena ranka tvirtai suimame galąstuvą, kita ranka įstatome peilį ir jį šiek tiek spausdami žemyn, traukiame į save. Negalima peilio traukti pirmyn-atgal. Tik į save.

11. Mažiausia kaina belaidėms ausinėms „Haylou GT1 TWS“

15.64€ | 53 % nuolaida4.8 balai iš 5 (25427 vertinimai)

„Haylou GT1 TWS“ - tai yra pačios perkamiausios belaidės ausinės iš Aliexpress virš 10€ ir turinčio 4.8 balo įvertinimą iš pirkėjų. Ir oficialioje Haylou parduotuvėje šioms ausinėms pirkėjai jau yra palikę virš 21 tūkst. atsiliepimų. Tad nekeista, kad užteko šias ausines pristatyti ir jos iš karto tapo perkamiausia savaitės preke. 

Puikiai supakuotos ir atkeliavo ypatingai greitai. Haylou GT1 TWS ausines gavau per 12 dienų nuo užsakymo pateikimo. Pagaminimo kokybė labai gera. Kaip už tokią kainą - jokių priekaištų. Garso kokybė taip pat labai gera. Bluetooth ryšys stiprus ir veikia be problemų. Deja, bet aplinkos triukšmo ausinės neslopina, tačiau Haylou GT1 TWS atlieka savo darbą ir jomis esu patenkinta. (G***r)

Kaina

Tikrinta 2019 11 11

  • Aliexpress - 15.64€
  • Tai mažiausia kaina
  • 53 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą

Daugelis jų yra labai teigiami ir ne vienas pirkėjas iš Lietuvos teigia, kad „Haylou GT1 TWS“ yra puikios belaidės ausinės.

„Haylou GT1 TWS“ yra belaidės TWS ausinės, o tai reiškia, kad jas iškart galima naudoti abi arba po vieną.

Tai yra patogu jei ketinate ausines naudoti, kaip laisvų rankų įrangą ir reikia girdėti kas dedasi aplinkui. Galite naudoti vieną ausinę, o paskui, kai jos baterijos energija išseks, naudoti kitą ausinę.

Muzikos ir pokalbio valdymas vyksta liečiant ausinių išorinę dalį.

Ausinės yra laikomos kokybiškame ir tvirtame dėkliuke, kuriame jos ir yra įkraunamos. O energijos suvartojimo rodikliai yra tikrai geri. Dėkliuko turimos 300 mAh baterijos energijos užteks net 12 val. - vienu įkrovimu ausinių energijos užteks 3,5 val.

„Haylou GT1 TWS“ ausinės aprūpintos naujausiu Bluetooth 5.0 technologiniu sprendimu ir yra suderinamos su išmaniaisiais telefonais bei kitais įrenginiais.

Šios šaunios ir nebrangios belaidės ausinės yra atsparios drėgmei (IPX5 standartas), tad tinka tiek sportuojant, tiek ir netikėtai užklupus lietui.

„Haylou GT1 TWS“ turi 7,2 mm diafragmas, kurios užtikrina 20-20000Hz dažnio atsaką, 32 omų varžą ir maksimalų 110±5 dB garso lygį.

Gamintojas taip pat pabrėžia ir tai, kad „Haylou GT1 TWS“ ausinėse yra įdiegta triukšmo slopinimo technologija (DSP), tad pokalbių metu pašnekovas jus puikiai girdės.

12. Mažiausia kaina elektriniam masažuokliui „JinKaiRui“

15.62€ | 51 % nuolaida | 4.9 balai iš 5 (1763 vertinimai)

„Tai vienas populiariausių, perkamiausių, labai kokybiškų ir nebrangių elektrinių masažuoklių iš Aliexpress. Pirkėjai jam negaili gerų atsiliepimų, tad nesusilaikiau ir aš neišbandęs JinKaiRui masažuoklio.“

Virš 5400 atsiliepimų, 4,9 balai iš 5 ir daugiau nei 10 000 užsakymų: kuo toks ypatingas „JinKaiRui“ elektrinis masažuoklis, sugebantis imituoti žmogaus rankomis atliekamą masažą („JinKaiRui U Shape“ apžvalga)

Kaina

Tikrinta 2019 11 11

  • Aliexpress - 15.62€
  • Tai mažiausia kaina
  • 51 % nuolaida;
  • siuntimas į Lietuvą už 9.67€

Iš esmės tai yra U formos pagalvėlė su voleliais ir patogiomis rankovėmis, kurios leidžia labiau patį masažuoklį prispausti prie kūno ir jį valdyti.

Taip pat atkreipkite dėmesį, kad yra keletas skirtingų šio masažuoklio versijų. Jos skiriasi kaina, tačiau kiek brangesnės versijos pasižymi didesniu masažavimo režimų pasirinkimu ir aš rekomenduoju nepagailėti keleto papildomų eurų ir įsigyti masažuoklį su maksimaliu masažų režimų kiekiu.

Tai yra svarbu ir dėl to, kad tokiu atveju masažuoklyje esantys voleliai yra kokybiškesni ir geriau atlieka savo funkcijas. Taip pat papildomai palaikomas ir šildymo režimas bei šį masažuoklį galėsime naudoti tiesiog automobilyje, pasinaudoję automobiliniu adapteriu.“

„Tiesą pasakius, aš gana ilgai ieškojau panašaus masažuoklio ir perskaitęs pirkėjų atsiliepimus apie JinKaiRui masažuoklį – nusprendžiau, kad tiek pirkėjų tiesiog negali klysti. Virš 5400 atsiliepimų ir daugelis jų yra labai teigiami, o 4,9 balai iš 5 taip pat daug ką pasako.

Tačiau ką gi sugeba šis masažuoklis? Jis užtikrina pagrindinius bei geriausiai žinomus masažavimo režimus ir sugeba imituoti žmogaus rankomis atliekamą masažą. Su šiuo prietaisu galima išmasažuoti praktiškai visą kūną.“

13. Mažiausia kaina „Myriwell“ 3D spausdinančiam/piešiančiam rašikliui

8.99€ | 4.9 balai iš 5 (261 vertinimai)

Artėja dovanų metas, tad nekeista, kad „Myriwell“ tapo labai perkamu rašikliu, Tai yra labai įdomus ir gerai pirkėjų vertinamas prietaisas - 3D spausdinantis/piešiantis rašiklis.

Kaina

Tikrinta 2019 11 11

  • Aliexpress - 8.99€
  • Tai mažiausia kaina
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Su juo galima tiesiog ant popieriaus lapo nupiešti kokį nors piešinį ir taip pasigaminti 3D paveikslėlį arba dekoruoti jau turimus žaislus.

Ant savo korpuso „Myriwell“ 3D rašiklis turi indikatorius, pagal kurių spalvą galima suprasti, kada jis yra pasirengęs darbui.

Taip pat pabrėžiama, kad purkštukas yra keramikinis ir su dviguba apsauga, tad su šiuo 3D rašikliu dirbti yra saugu.

Taip pat ant rašiklio korpuso yra mygtukas, kuriuo ir įjungiamas spausdinimo medžiagos pakaitinimas, o su kitu mygtuku yra kontroliuojamas spausdinimo medžiagos padavimo greitis.

„Myriwell“ 3D spausdinantis/piešiantis rašiklis naudoja iki 1,75 mm storio PLA ir ABS spausdinimo medžiagą. 

Pirkėjai iš Lietuvos ir viso pasaulio yra labai patenkinti šiuo „Myriwell“ 3D rašikliu ir teigia, kad jų vaikams šis įrankis labai patinka.

Štai kaip atrodo atkeliavęs „Myriwell“ 3D rašiklio pakuotės turinys ir porą darbelių pavyzdžių: 1 foto, 2 foto.

Verta pažymėti, kad pakuotėje be pačio „Myriwell“ 3D rašiklio rasime maitinimo adapterį su europietišku kištuku ir trijų skirtingų spalvų 9 metrų ilgio ABS spausdinimo medžiagos.

Žinoma, galima ir papildomai įsigyti spausdinimo medžiagos: 20 skirtingų spalvų ir 100 metrų ilgio, bei 20 skirtingų spalvų ir 200 metrų ilgio.

14. Mažiausia kaina valymo šluotai su vandens purškimo funkcija „SDARISB Spray Floor Mop“

9.57€ | 4.9 balai iš 5 (5972 vertinimai)

„SDARISB Spray Floor Mop“ yra neįtikėtinai populiari valymo šluota Aliexpress internetinėje parduotuvėje. Ją jau įsigijo virš 11 600 pirkėjų ir pastarieji paliko virš 5900 atsiliepimų. Tarp jų yra daugybė gerų atsiliepimų ir iš Lietuvos pirkėjų.

Kaina

Tikrinta 2019 11 11

  • Aliexpress - 9.57€
  • Tai mažiausia kaina
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Ši „SDARISB Spray Floor Mop“ valymo šluota yra pagaminta iš kokybiško aliuminio lydinio ir plastiko. Jos valymo galva pasisuka 360 laipsnių kampu, tad su šia šluota galima pasiekti visus namų kampelius.

Ir toks „SDARISB Spray Floor Mop“ paslankumas bei gebėjimas pasiekti visus namų kampelius ypač patinka pirkėjams.

Plius, šluota turi 500 ml talpos vandens bakelį ir priešais save purškia šį vandenį. Ir šią funkciją pirkėjai labai giria.

„SDARISB Spray Floor Mop“ panaudojimo galimybės yra labai plačios ir su šia šluota išvalysime praktiškai bet kokias grindis.

„Labai praktiška ir gerai pagaminta šluota. Man ypač patinka, kaip ji valo grindis. Jos pagrindas yra plokščias ir ganėtinai platus, tad puikiai išvalo grindis ir nepalieka dėmių. Vandens purškimo mechanizmas veikia puikiai ir vandenį purškia plačiai. Iškart kambaryje jaučiama gaiva. Man ši šluota labai patinka. Beje, ją man pristatė labai greitai - maždaug per 1,5 savaitės.“ (M***e)

15. Mažiausia kaina elektroninėms svarstyklėms „SDARISB Bluetooth scales“

18.79€ | 51 % nuolaida | 4.8 balai iš 5 (2045 vertinimai)

„SDARISB Bluetooth scales“ yra perkamiausios išmaniosios svarstyklės Aliexpress parduotuvėje. Ir jų reitingas yra ypatingai aukštas - 4,8 iš 5 galimų. Standartiškai svarstyklių su virš 1000 pardavimų reitingas siekia apie 4,7. Daugelis pirkėjų šiomis „SDARISB Bluetooth scales“ elektroninėmis svarstyklėmis yra labai patenkinti ir teigia, kad jos matuoja tiksliai ir programėlėje pateikiama ypatingai daug informacijos.

Neįtikėtinas pristatymas - vos per dvi dienas gavau šias svarstykles. Rekordas. Kas mane dar labiau nustebino, tai pačios svarstyklės. Puiki kokybė ir labai lengvas suporavimas su AiFit programėle. Vos kelios akimirkos ir jau galiu pilnai jomis naudotis. Esu nustebintas tokia pateikiamų duomenų gausa. Šios svarstyklės puikiai tinka tiek mėgėjams, tiek ir profesionaliems sportininkams. Rekomenduoju. (D***Y)

Kaina

Tikrinta 2019 11 11

  • Aliexpress - 18.79€
  • Tai mažiausia kaina
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

„SDARISB Bluetooth scales“ yra kokybiškai pagamintos ir 760 gramus sveriančios išmaniosios, elektroninės svarstyklės.

Ir jos išmaniomis tampa dėl tos priežasties, kad palaiko išmaniąją programėlę - suderinama su Android ir iOS operacinėmis sistemomis - ir Bluetooth 4.0 ryšiu perduoda išmatuotus kūno parametrus. O pastarųjų šios svarstyklės sugeba išmatuoti labai daug - net 17.

Smagus dalykas yra ir tas, kad su vienomis svarstyklėmis ir viena programėle galima sekti visų namiškių kūno rezultatus ir jų pokyti. „SDARISB Bluetooth scales“ sugeba atskirai įrašyti iki 10 žmonių duomenis.

Dar verta paminėti, kad „SDARISB Bluetooth scales“ svarstyklėse yra LED ekranėlis, kuriame matyti dalis informacijos. Žinoma, visa ji pateikiama išmaniojoje programėlėje.

Taip pat „SDARISB Bluetooth scales“ svarstyklės atlaiko iki 180 kg svorį ir yra maitinamos 4 AAA tipo baterijomis.

16. Mažiausia kaina didžiulės talpos ir atspariai vandeniui „Tigernu“ kuprinei su USB jungtimi, kodų spynele

26.61€ | 45 % nuolaida | 4.9 balai iš 5 (27.07 vertinimai)

„Kuprinė yra labai kokybiškai pagaminta, iš malonios liesti medžiagos. Atrodo nailono, bet galiu ir klysti. Svarbu, kad kuprinė yra atspari vandeniui.

Didžiulės talpos, su USB jungtimis, kodų spynelėmis ir atsparios vandeniui - perkamiausių kuprinių iš Aliexpress apžvalga: „Tigernu prekės yra ypatingai kokybiškos, galiu drąsiai rekomenduoti“ („Tigernu“ kuprinių apžvalga, Video)

Kaina

Tikrinta 2019 11 11

  • Aliexpress - 26.61€
  • Tai mažiausia kaina
  • 45 % nuolaida
  • Nemokamas siuntimas registruotu paštu

Priekyje turime kišenėlę ir joje yra įdėta kodinė spynelė. Su ja galima užrakinti šią kuprinę. Trumpoje instrukcijoje surašyta, kaip keisti užrakto kodą.“

„Abiejuose kuprinės šonuose galima įsidėti po buteliuką su vandeniu ar kitu gėrimu. Kad buteliukai laikytųsi stabiliai, yra ir įtaisyti dirželiai.

Priekyje yra atsegamas mažesnysis skyrius, su keletų kišenėlių, skirtų susidėti rašikliams, užrašų knygutėms, įkrovikliams, telefonams ir kt.

O kuprinės nugarėlėje yra papildomi kvėpuojantys paminkštinimai ir tokius pačius paminkštinimus turi kuprinės diržai. Be to, labai paprasta yra reguliuoti šių diržų ilgį.

Taip pat nugarėlės apačioje yra mažesnis skyrius pasidėti savo išmaniajam telefonui ar piniginei, o viršuje atsisega didesnis skyrius ir čia galima įdėti iki 15,6 colių įstrižainės nešiojamą kompiuterį ir maniškis kompiuteris, kaip tik puikiai telpa.“

„Kuprinėje taip pat yra speciali ertmė pasidėti akiniams, o pagrindiniame skyriuje dar yra keletas mažesnių kišenėlių ir USB laidas.

Prie jo galima prijungti išorinę bateriją, ją saugiai pasidėti kuprinėje, o jos išorėje yra USB jungtis, prie kurios galima prijungti išmanųjį telefoną ar kitą įrenginį ir jį įkrauti.“

„Dar vienas šios kuprinės privalumas yra laidinių ausinių laikymas. Tereikia jas perkišti per šią ertmę ir daugiau neturėsime tokio dalyko, kaip susipainiojusios ausinės.

Kuprinė yra gana talpi – 27 litrų ir į ją galima pridėti labai daug daiktų. Štai įdėjau planšetinį kompiuterį, nešiojamą kompiuterį, išorinę bateriją, knygų, fotoaparatą, garso kolonėlę, rašiklių ir t.t. Labai talpi kuprinė ir štai kaip ji atrodo, kai yra visiškai pripildyta.“

Apžvalgininkas taip pat išbandė šios kuprinės atsparumą vandeniui ir ją nunešęs į dušą, stipriai apliejo vandeniu ir kaip matyti iš vaizdo įrašo, kuprinė vandens nebijo.

17. Mažiausia kaina raudonai šviečiančiam, įkraunamam, galiniam dviračio žibintui „GIYO Brake Warning USB Charging Bike Rear Light“

11.79€ | 40 % nuolaida | 4.9 balai iš 5 (57 vertinimai)

​Žibintas atrodo labai šauniai, tvirtai pagamintas, pritvirtinamas prie dviračio rėmo ir šviečia ryškia raudona spalva.

Kaina

Tikrinta 2019 11 11

  • Aliexpress - 11.79€
  • Tai mažiausia kaina
  • 40 % nuolaida
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą

Jis palaiko 5 skirtingus švietimo režimus, tad galima pasirinkti, jog tiesiog šviestų raudona spalva arba, kad skirtingais intervalais mirksėtų.

Šaunus dalykas, kad šis žibintas yra labai lengvai pritvirtinamas prie dviračio rėmo, o dar geresnis dalykas, kad kai išseks žibinto baterija, nereikės visos šios konstrukcijos nuiminėti nuo dviračio.

Tereikės nuimti patį žibintą ir jį prijungti prie kompiuterio ar išorinės baterijos ir įkrauti žibinto turimą 160 mAh talpos bateriją.

Gamintojas nurodo, kad žibinto bateriją pilnai įkrausime per maždaug 1 val. ir 45 min., o sukauptos energijos užteks iki 9 valandų. Žinoma, viskas priklausys nuo pasirinkto žibinto švietimo režimo.

Įkrovimo metu mirksi žalios spalvos indikatorius, o kai baterija bus įkrauta, jis nustos mirksėjęs.

Dar vienas įdomus momentas, kad stabdymo metu šis žibintas automatiškai padidina ryškumą ir gamintojas nurodo, kad dienos metu šį žibintą galima matyti už 300 metrų, o nakties metu net už 500 metrų.

Be to, jis yra atsparus vandeniui (IPX4 standartas), tad žibintui nebaisus ir užklupęs lietus.

„GIYO Brake Warning USB Charging Bike Rear Light“ galima naudoti ir pritvirtinus prie kuprinės - tamsiuoju paros metu būsime matomi puikiai.

O nusprendusiems pasivažinėti dviračiu, tereikės šį žibintą pritvirtinti prie dviračio ir mėgautis saugia kelione.

18. Mažiausia kaina išorinei baterijai „Xiaomi Redmi Power Bank“

13.43€ | 21 % nuolaida | „Xiaomi Redmi Power Bank“​ specifikacijos

20000 mAh talpos, palaikanti greitąjį įkrovimą, vienu metu galinti įkrauti du prietaisus ir aprūpinta daugybe įvairių apsaugų - „Xiaomi Redmi Power Bank“ išorinė baterija yra puikus pasirinkimas, kai reikia papildomos energijos.

Kaina

Tikrinta 2019 11 11

  • Aliexpress - 13.43€
  • Tai mažiausia kaina
  • 21 % nuolaida
  • siuntimas į Lietuvą už 3.67€

Ji sveria 420 gramus ir yra tokių išmatavimų: 15,40 x 7,36 x 2,73 cm.

Anonsuota 2019 metų vasarą, priklauso itin populiariai Redmi šeimai ir kol kas parduodama tik Kinijoje. 

Išorinė baterija turi dvi USB jungtis, tad vienu metu galima įkrauti du skirtingus įrenginius. Taip pat išorinė baterija turi ir po vieną C-tipo USB ir microUSB jungtį.

„Xiaomi Redmi Power Bank“ palaiko greitąjį (18W) įrenginių įkrovimą ir kalbant detaliau apie įkrovimo parametrus, tai jie yra tokie:

  • 5.1V 2.4A;
  • 9V 2A;
  • 12V 1.5A.

Kai išnaudojami abu USB lizdai, tada įrenginių įkrovimo parametrai yra 5.1V 3.6A.

Pačios „Xiaomi Redmi Power Bank“ įkrovimo parametrai siekia

  • 5V 2.1A;
  • 9V 2.1A;
  • 12V 1.5A.

„Xiaomi Redmi Power Bank“ išorinė baterija tinka praktiškai bet kokiems įrenginiams: išmaniesiems telefonams, planšetiniams kompiuteriams, fotoaparatams, ausinėms, išmaniosioms apyrankėms ir kt.

Gamintojas „Xiaomi Redmi Power Bank“ baterijoje įdiegė labai pravartų techninį sprendimą - du kartus paspaudus išorinės baterijos įjungimo mygtuką, aktyvuojamas lėtesnis įrenginių įkrovimas.

Taip bus palaikomi tinkami įtampos ir srovės parametrai bei kokybiškai įkrautos šių įrenginių baterijos, išvengiant lėtai įkraunamų baterijų perkaitimo ir sugadinimo.

Dar svarbu paminėti, kad „Xiaomi Redmi Power Bank“ išorinėje baterijoje yra įdiegta daugybė įvairių apsaugų:

  • nuo netinkamo prijungimo,
  • nuo temperatūros pokyčių,
  • nuo trumpo jungimo,
  • perkrovimo,
  • įeinančios įtampos apsauga,
  • išeinančios įtampos apsauga,
  • išeinančios srovės apsauga
  • jei pasiekiamas limitas - aktyvuojamas automatinis išsijungimas ir taip apsaugoma prietaiso baterija.

„Xiaomi Redmi Power Bank“ yra išvaizdi, talpi ir labai kokybiška išorinė baterija, kuri leis pamiršti ką reiškia išsekusi telefono ar bet kokio kito įrenginio baterija.

19. Mažiausia kaina LED juostai „Lyfs“

3.88€ | 51 % nuolaida | 4.8 balai iš 5 (2062 vertinimai)

Šios savaitės naujieną mūsų turgelyje ir iš karto labai populiari prekė. Verta pažymėti, kad galima rinktis iš įvairių juostų variantų - trijų švietimo spalvų: šaltai baltos, šiltai baltos ir spalvotos. Taip pat ir juostos ilgis yra skirtingas - nuo 5 iki 40 metrų. Tad visiems pagal asmeninius poreikius ir skonį.

Kaina

Tikrinta 2019 11 11

  • Aliexpress - 3.88€
  • 51 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Įdomu, kad ši „Lyfs“ LED juosta Aliexpress parduotuvėje yra itin populiari ir pirkėjų labai giriama. Prie komentarų galima surasti daugybę atsiliepimų ir iš Lietuvos ir visi jie teigiami, tad daiktas neabejotinai veikiantis, bet ir pateisinantis lūkesčius - puikios LED juostos savybės ir ypatingai žema kaina.

„Lyfs“ LED juosta yra maitinama tik saulės panelių sukaupta elektros energija. Ir čia verta pažymėti, kad kuo ilgesnė LED juosta, tuo didesnė saulės panelė.

Kitas svarbus momentas, kad „Lyfs“ LED juosta yra visiškai atspari vandeniui ir gali būti drąsiai naudojama lauke.

Beje, „Lyfs“ LED juostos palaiko skirtingus švietimo režimus. 5 ir 10 metrų ilgio LED juostos palaiko 2 švietimo režimus, o ilgesnės LED juostos užtikrins 8 skirtingus švietimo režimus.

„Lyfs“ LED juosta įjungiama ir švietimo režimai keičiami su ant valdiklio esančiais mygtukais. O štai čia keletas pirkėjų nuotraukų, kaip jie panaudoja šias „Lyfs“ LED šviesas: 1 foto, 2 foto, 3 foto.




 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(1)
(3)

Komentarai (1)