Iš Jungtinės Karalystės sandėlio, už mažiausią kainą ir pristatys per kelias dienas - Banggood praneša apie „11.11“ išpardavimą ir įdomiausius pasiūlymus (Video)  ()

Naujausi Banggood.com pasiūlymai:

- „11.11“ išpardavimas ir sąlygos;

- „Xiaomi Yeelight JIAOYUE YLXD02YL 650“ LED šviestuvas;

- „Xiaomi T09“ bekontaktis temperatūros matuoklis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nenumaldomai artėja lapkričio 11 diena ir Kinijos internetinės parduotuvės jam labai intensyviai ruošiasi.

Štai ir Banggood.com skuba informuoti apie „11.11“ išpardavimą ir pačius įdomiausius pasiūlymus.

Įvairių prekių ir pasiūlymų Banggood.com puslapyje yra gausybė ir čia pateikiami nuolaidų kuponai, akcijos bei įvairūs pasiūlymai patiems populiariausiems prekės ženklams ir jų produktams.

Tuo pačiu galime rasti įvairių nuolaidų įrankiams: multimetrams, lazeriniams atstumo matuokliams, elektros prekėms ir kt; taip pat avalynei ir drabužiams; automobilių prekėms; 3D spausdintuvams ir jų dalims; ir taip toliau.

Žinoma, didelis dėmesys yra skiriamas ir išmaniesiems telefonams, apyrankėms, laikrodžiams, nešiojamiems kompiuteriams, įvairiai namų įrangai ir kt. Visus pasiūlymus rasite čia.

O dabar pasižiūrėkime į porą įdomių Banggood.com pasiūlymų: tarp Lietuvos pirkėjų labai populiarų LED šviestuvą ir itin perkamą bekontaktį temperatūros matuoklį.

„Xiaomi Yeelight JIAOYUE YLXD02YL 650“ LED šviestuvas

  • Dabar jis kainuoja tik 122,48 €;
  • 13 % nuolaida;
  • pati mažiausia kaina;
  • ribotas prekių skaičius;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą iš Jungtinės Karalystės;
  • pristatys per 2-5 darbo dienas.

Šis šviestuvas yra aukščiausios kokybės ir naudojama LED technologija. Itin aukštą apšvietimo kokybę leidžia pasiekti OSRAM LED šviestukai - spalvinis šviestuvų indeksas siekia 95 CRI ir tai itin aukštas rezultatas.

Tokio tipo apšvietimas diegiamas ten, kur reikia maksimaliai tikslaus spalvų atkūrimo - dailės galerijos, grožio salonuose ir pan.

„Xiaomi Yeelight JIAOYUE YLXD02YL 650“ yra ganėtinai didelis LED šviestuvas: jo skersmuo siekia 65 cm, o svoris - 3 kilogramus. Tačiau gamintojas teigia, kad šį šviestuvą yra labai paprasta pritvirtinti prie lubų.

Kadangis jis didesnis, tuo pačiu ir jo švietimo intensyvumas siekia 3500 lm. Įdomiausia tai, kad galinėje YLXD02YL dalyje yra papildoma LED juostelė, kurios spalvą galima reguliuoti programėle arba nuotolinio valdymo pulteliu. 

YLXD02YL taip pat turi Mėnesienos režimą, kuris šį šviestuvą paverčia naktine lempa.

Kalbant apie LED technologiją, tai ji ne tik padeda tausoti elektros energiją, tačiau dar svarbesnis LED privalumas yra galimybė reguliuoti apšvietimą.

Pavyzdžiui, YLXD02YL galima reguliuoti šviesos spalvos temperatūrą - vieniems žmonėms patinka šiltesnė apšvietimo spalva, o kitiems - šaltesnė, tad YLXD02YL apšvietimo spalvos temperatūros diapazonas prasideda nuo 2700K ir kyla iki 6000K.

Galiausiai, „Xiaomi Yeelight JIAOYUE YLXD02YL 650“ LED šviestuvas yra išmanus. Jis turi „Bluetooth“ ir „Wi-Fi“ modulius, kurie leidžia per išmaniąją programėle valdyti įvairias šviestuvo funkcijas (keisti spalvą, ryškumą, išjungti/įjungti).

Pakuotėje taip pat rasite ir nuotolinio valdymo pultelį. Įdomu ir tai, kad „Yeelight“ visiems savo šviestuvus su „Wi-Fi“ moduliais leidžia valdyti ir per „Amazon Alexa“ ir „Google Home“ virtualius asistentus.

„Xiaomi T09“ bekontaktis temperatūros matuoklis

  • Su nuolaidos kuponu BGM1185B jis kainuoja tik 7,75 €;
  • pati mažiausia kaina;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

„Xiaomi T09“ yra atnaujinta, gerai žinomo „Xiaomi Mi Home iHealth Thermometer“ bekontakčio termometro versija ir jis yra ypač perkamas.

Šaltasis metų sezonas, artėjantys gripai ir labai gera kaina - derinukas, prieš kurį atsispirti labai sunku. 

Peržvelgus specifikacijas, matyti, kad „Xiaomi T09“ termometras išsaugojo daugumą savo pirmtako privalumų, tačiau yra ir tam tikrų pasikeitimų.

Pats pirmasis, žinoma, yra išvaizda. „Xiaomi T09“ dabar jau yra juodos spalvos, o ne baltos - kaip jo pirmtakas.

Tačiau išliko LED ekranas, kuriame rodoma išmatuota temperatūra (Farenheito ir Celsijaus laipsniais). Taip pat dabar jau ekrane galima matyti ir kiek liko baterijų energijos, to ankstesnis termometras nerodė.

„Xiaomi T09“ yra matinamas 2 AAA tipo baterijomis ir jas teks įsigyti atskirai.

„Xiaomi T09“ naudoja vokišką infraraudonųjų spindulių „German Heimann“ daviklį ir termometras matuoja +/- 0,2 laipsnių tikslumu.

Ir štai čia turime keletą atnaujinimų. Gamintojas teigia, kad „Xiaomi T09“ dabar temperatūrą matuoja dar tiksliau, nes jo IR daviklis apima 25 proc. didesnį matavimo plotą.

Taip pat „Xiaomi T09“ turi vidinę atmintį ir išsaugo iki 32 matavimų rezultatų. Be to, termometras automatiškai informuoja jei išmatuota temperatūra yra didesnė nei, prieš tai buvusi.

Tad niekur nereikės ant lapuko ar į telefoną užsirašinėti kokia buvo temperatūra - „Xiaomi T09“ atsimins paskutinius matavimus ir jei temperatūra kils, jis apie tai informuos.

„Xiaomi T09“ palaiko ir automatinį išsijungimą. Jei 12 sekundžių su juo nebus atliekami kokie nors veiksmai - termometras automatiškai išsijungs. Šaunus termometras, kuris tikrai pravers šaltuoju metų laiku.

Pakuotėje rasite bekontaktį „Xiaomi T09“ temperatūros matuoklį ir naudojimosi instrukciją anglų kalba.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(2)
(2)

Komentarai ()