Klasikinio dizaino išmanusis sporto laikrodis už apyrankės kainą – tik tai, ko reikia su labai stilingu dizainu („Alfawise Watch 6“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  ()

„Alfawise Watch 6“ - tai naujos kartos išmanusis laikrodis, kuris turi klasikinį laikrodį primenantį dizainą bei taip pat gali pasigirti 1,3 colių įstrižainės lietimui jautriu spalvotu ekranu. Be to, šio išmaniojo laikrodžio korpusas yra pagamintas iš cinko lydinio, o apyrankė iš patikimos dirbtinės odos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Alfawise Watch 6“ specifikacijos

  • Fizinio aktyvumo funkcijos: žingsniamatis, pulsometras, informaciniai pranešimai apie per ilgą užsisėdėjimą, pranešimai iš išmaniojo telefono, miego sekimas.
  • Sporto režimai: 7 sporto režimai (vaikščiojimas, bėgimas, šokinėjimas per šokdynę, futbolas, važiavimas dviračiu, badmintonas, krepšinis).
  • Žinutės ir pranešimai: skambučiai, žinutės, socialinių tinklų pranešimai.
  • Papildomos funkcijos: žadintuvas; orų prognozės; muzikos grotuvo ir kameros valdyms; skambučių atmetimas.
  • Ekranas: 1,3 colių įstrižainės, 240 x 240 raiškos.
  • Atsparumas: IP67.
  • Baterija: 280 mAh.
  • Medžiagos: iš cinko lydinio pagamintas korpusas, dirbtinės odos apyrankė.
  • Ryšiai: Bluetooth 4.0.

„Alfawise Watch 6“ kaina

  • „Gearbest“ - 36,48 €.
  • Dapar parduodamas su 20% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai registruotu paštu.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Daugelis išmaniųjų laikrodžių turi savotišką dizainą, kuris gana ženkliai skiriasi nuo klasikinio laikrodžio. Vis dėlto laikas nuo laiko rinkoje atsiranda tokių gamintojų, kurie šią susidarusią situaciją stengiasi taisyti.

Puikiu pavyzdžiu, jog visa tai yra įmanoma gali tapti „Alfawise“ bendrovė. Pastarosios bendrovės naujos kartos išmanusis laikrodis „Alfawise Watch 6“ pasižymi ne tik klasikinio laikrodžio solidžia išvaizda, bet ir visais svarbiausiais išmaniųjų laikrodžių siūlomais privalumais.

Pristatydamas „Alfawise Watch 6“ išmanųjį laikrodį gamintojas akcentuoja, jog jis turi 1,3 colių įstrižainės lietimui jautrų ekraną. Ir šis ekranas yra ne bet koks, o apvalios formos, kuri atitinkamai šiuo atveju labiausiai ir prisideda prie kuriamo klasikinio laikrodžio įvaizdžio. Įdomu ir tai, jog „Alfawise Watch 6“ pirkėjui siūlo lankstų pagrindinio ekrano fonų pasirinkimą, o tai šiuo atveju leidžia lanksčiai personalizuoti ekrane matomą vaizdą.

Svarbu pridėti, jog „Alfawise Watch 6“ taip pat turi integruotą 280 mAh talpos bateriją, kurios energijos paprastai užtenka 7 –10 dienų. Tuo tarpu, jeigu jūsų poreikiai išmaniojo laikrodžio funkcionalumui yra minimalūs, tuomet labai tikėtina, jog „Alfawise Watch 6“ išmanusis laikrodis be papildomos įkrovos tarnaus 15 ar netgi 30 dienų.

Tenka pripažinti, jog „Alfawise Watch 6“ išmanusis laikrodis sportų režimų gausa negali lygiuotis į kitus naujos kartos išmaniuosius laikrodžius, tačiau tuo pačiu taip pat nepaneigsi, jog „Alfawise Watch 6“ turi būtent tuos sporto režimus, kurių prireikia dažniausiai. Trumpai tariant, jeigu nesiruošiate plaukioti baseine ar laipioti po kalnus, o dažniausiai bėgiojate ar tiesiog važinėjate dviračiu, tuomet „Alfawise Watch 6“ siūlomų sporto režimų galimybių jums tikrai pakaks.

Šis išmanusis laikrodis ypatingas tampa dar ir dėl tos priežasties, nes taip pat gali sekti miego kokybę. Priminsime, jog kiti gamintojai šios funkcijos išmaniuose laikrodžiuose dažnai atsisako ir nusprendžia ją integruoti tik į fizinius aktyvumo asistentus. Taigi, jeigu esate toks pirkėjas, kuris kelia aukščiausius standartu dizainui ir taip pat dar ieško maksimalaus funkcionalumo išmaniajame laikrodyje, tuomet „Alfawise Watch 6“ gali tapti būtent tuo ko jau seniai ieškojote.

Galiausiai norisi atkreipti dėmesį į tai, jog „Alfawise Watch 6 “ be jokių problemų priima įvairius pranešimus iš išmaniojo telefono, turi žadintuvą, rodo oro prognozes, gali valdyti išmaniojo telefono kamerą bei muzikos grotuvą ir esant reikalui padeda greitai atmesti įeinančius telefono skambučius.

„Alfawise Watch 6“ atsiliepimai

Neseniai prekyboje pasirodęs „Alfawise Watch 6“ išmanusis laikrodis jau spėjo sulaukti pirmųjų pirkėjų vertinimų. Bent jau kol kas visi šį išmanųjį laikrodį įsigiję pirkėjai jam skyrė 5 žvaigždutes, kas šiuo atveju atitinka maksimalų galimą įvertinimą.

  • Emily. Labai džiaugiuosi, kad turėjau galimybę įsigyti šį išmanųjį laikrodį pirmąją dieną po jo pristatymo. Šis išmanusis laikrodis puikiai tiks ir patiks tiems, kurie ieško funkcionalaus, gražaus ir patogaus išmaniojo laikrodžio už tikrai visiems prieinamą kainą.
  • Abel. Esu be galo patenkintas savo pasirinkimu įsigyti būtent „Alfawise Watch 6“. Šis išmanusis laikrodis turi pakankamai ryškų bei kokybišką ekraną ir taip pat siūlo visą man reikalingą funkcionalumą. Man labai patinka ir tai, jog „Alfawise Watch 6“ yra itin lengvas.
  • Ingemar. Šis išmanusis laikrodis turi ekrano pašvietimą, kuris itin praverčia naktimis. Trumpai tariant, esu patenkintas savo pasirinkimu, nes „Alfawise Watch 6“ už tikrai prieinamą kainą siūlo ne tik gražų dizainą, bet ir man reikalingus sporto režimus.
  • Harold. Nors šį išmanųjį laikrodį naudoju santykinai neilgai, tačiau jau dabar galiu pasakyti, jog baterijos tarnavimo trukmė mane tiesiog maloniai stebina. Būtent tokio išmaniojo laikrodžio ir ieškojau, kurį galėčiau įkrauti ir tiesiog ramiai naudoti gana ilgą laiką.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(2)
(-2)

Komentarai ()