„Xiaomi“ moka stebinti – kaip du vandens lašai į „Apple Watch“ panašus išmanusis laikrodis su aukščiausios klasės AMOLED ekranu, itin ištverminga baterija, GPS ir 12 sporto režimų („Amazfit GTS“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  ()

„Amazfit GTS“ - tai turbūt įspūdingiausias 2019 metų „Xiaomi“ išmanusis laikrodis, kaip du vandens lašai panašus į „Apple Watch“. Aprūpintas itin aukštos kokybės 1,65 colių įstrižainės AMOLED ekranu ir net iki 14 dienų tarnaujančia 220 mAh talpos baterija. Be to, šis išmanusis laikrodis palaiko 12 sporto režimu, yra atsparus vandeniui ir taip pat dar gali pasigirti iš aliuminio lydinio pagamintu korpusus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Amazfit GTS“ specifikacija

  • Fizinio aktyvumo funkcijos: žingsniamatis, pulsometras, informaciniai pranešimai apie per ilgą užsisėdėjimą, pranešimai iš išmaniojo telefono.
  • Sporto režimai: 12 sporto režimų
  • Žinutės ir pranešimai: skambučiai, žinutės, socialinių tinklų pranešimai.
  • Papildomos funkcijos: žadintuvas; orų prognozės; kompasas; muzikos grotuvo valdymas; integruotas GPS.
  • Ekranas: 1,65 colių įstrižainės, AMOLED, 348 x 442 raiškos, 341 PPI.
  • Atsparumas: 5ATM.
  • Baterija: 220 mAh.
  • Medžiagos: iš aliuminio pagamintas korpusas, silikoninė apyrankė.
  • Ryšiai: Bluetooth 5.0.

„Amazfit GTS“ kaina

  • Gearbest“ - 128,84 €.
  • Dabar parduodamas su 25% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas registruotu paštu nemokamai.

Jeigu kada nors teko domėtis „Apple“, „Samsung“ ar „Huawei“ išmaniaisiais laikrodžiais, tuomet turėtumėte puikiai žinoti, jog jų kainos artėja prie 300 eurų, o kartais gali būti ir dar didesnės. Vis dėlto alternatyvų rinkoje tikrai yra.

Pavyzdžiui, naujos kartos „Amazfit GTS“ išmanusis laikrodis siūlo „Apple Watch“ artimas galimybes, atrodo labai panašiai, o kas svarbiausia, kainuoja tikrai ženkliai mažiau nei kiti panašių galimybių bei kokybės išmanieji laikrodžiai. Tai turbūt bus vienas geriausių ir populiariausių 2019 metų „Xiaomi“ laikrodžių, kuris išsiskiria ne tik puikiu dizainu, tačiau ir puikiomis savybėmis.

Vienas iš esminių išmaniojo laikrodžio akcentų - ekranas. Akivaizdu, jog pagal šį aspektą „Amazfit GTS“ išmanusis laikrodis nurungia daugelį konkurentų. „Amazfit GTS“ turi 1,65 colių įstrižainės AMOLED technologijos lietimui jautrų ekraną, kurio raiška siekia 348 x 442 taškų, o PPI rodiklis atitinkamai yra net 341. Taigi, trumpai tariant šio išmaniojo laikrodžio ekrano kokybė praktiškai niekuo nenusileidžia net ir 5 kartos „Apple Watch“ išmaniajam laikrodžiui.

„Amazfit GTS“ maloniai stebina ir savo baterijos tarnavimo galimybėmis. Šis išmanusis laikrodis turi 220 mAh talpos bateriją, kurios energijos, pasak gamintojo, paprastai turėtų užtekti maždaug 14 dienų. Tuo tarpu, jeigu nuspręstumėte naudoti tik laikrodžio funkcionalumą, tuomet „Amazfit GTS“ be papildomos įkrovos pavyktų naudoti maždaug pusantro mėnesio, t. y. apie 46 dienas.

Aktyviai sportuojantys šį išmanųjį laikrodį įvertins ne tik dėl integruoto realiu laiku veikiančio pulsometro, bet ir dėl itin plataus sporto režimų pasirinkimo. „Amazfit GTS“ išmanusis laikrodis palaiko net 12 sporto režimų, todėl puikiai tinka sporto treniruotėms ne tik salėje, bet ir lauke.

Prie visa to svarbu pridėti ir tai, jog „Amazfit GTS“ yra pilnai atsparus vandeniui ir tai bene geriausiai patvirtina jam suteiktas 5 ATM tipo sertifikatas. Tai reiškia, jog šį išmanųjį laikrodį esant poreikiui be jokių problemų galėsite naudoti ir baseine. Tuo tarpu, iš aliuminio lydinio pagamintas korpusas, silikoninė apyrankė ir mažas svoris garantuoja maksimaliai patogią šio išmaniojo laikrodžio dėvėjimo patirtį bet kuriuo paros metu.

Galiausiai norisi pridėti, kad „Amazfit GTS“ taip pat gali būti susiejamas su išmaniuoju telefonu, todėl praverčia ir peržiūrint socialinių tinklų pranešimus ar žinutes, valdant išmaniojo telefono muzikos grotuvą ar tiesiog norint greitai ir patogiai kiekvieną kartą pamatyti įeinančio skambučio informaciją.

„Amazfit GTS“ atsiliepimai

Neseniai prekyboje pasirodęs „Amazfit GTS“ išmanusis laikrodis greitai patraukė pirkėjų dėmesį. Šiuo metu „Amazfit GTS“ turi 4,83 žvaigždučių įvertinimą, o tai reiškia, jog kol kas vos vienas šį išmanųjį laikrodį įsigijęs pirkėjas jam skyrė mažesnį nei 5 žvaigždučių įvertinimą.

  • Bonnie. Džiaugiuosi įsigijęs šį išmanųjį laikrodį, jis pilnai atitinka mano lūkesčius tiek funkcionalumo prasme, tiek kaina. Taip pat esu maloniai nustebintas baterijos galimybėmis. „Amazfit GTS“ naudojuosi jau savaitę, o baterijos energijos lygis vis dar siekia 65%.
  • Jocelyn. „Amazfit GTS“ atskirti nuo „Apple Watch“ yra tikrai labai sudėtinga. Be to, šis išmanusis laikrodis dizaino aspektu netgi yra pranašesnis už „Apple Watch“, nes yra lengvesnis ir plonesnis. Esu pilnai patenkintas savo pasirinkimu įsigyti „Amazfit GTS“.
  • Iris. Man labai patinka, jog „Amazfit GTS“ yra gerokai lengvesnis nei kiti mano naudoti „Amazfit” serijos išmanieji laikrodžiai. Esu patenkinta ne tik greitu pristatymu, bet ir labai gera kaina, funkcijų gausa bei patogia silikonine apyranke.
  • Elaine. Baterijos galimybes tiesiogine ta žodžio prasme stebina. Vakar prieš einant miegoti pilnai įkroviau bateriją, o šiandien 11 valandą ji vis dar turi 100% energijos. Išmanusis laikrodis tvirtina, jog jeigu toliau mano naudojimosi intensyvumas išliks toks pats, sekantį kartą „Amazfit GTS“ reikės krauti net už 20 dienų.

Kiti šiuo metu prekyboje esantys populiariausi „Xiaomi“ išmanieji laikrodžiai:

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(10)
(5)
(5)

Komentarai ()