„Tai - beprotiška: važinėtis nakties metu dar niekada nebuvo taip lengva“: su specialiu kuponu technologijos.lt skaitytojams parduodama apžvalgininko giriama naktinio matymo sistema „Lanmodo Vast—1080P“ (Video)  (2)

Daugelį savo sprendimų vairuotojai priima remdamiesi tuo ką mato ir reikia pripažinti, kad esant prastam orui ir nakties metu priimti teisingus sprendimus darosi gerokai sunkiau. Būtent todėl net 50 proc. Europoje įvykstančių avarijų nutinka nakties metu. Tačiau su automobiline naktinio matymo sistema „Lanmodo Vast—1080P Automotive Night Vision System“ galima jaustis kur kas drąsiau ir saugiau.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaina ir sąlygos

  • Automobilinė naktinio matymo sistema „Lanmodo Vast—1080P Automotive Night Vision System“ šiuo metu kainuoja 449 $;
  • su papildoma galine kamera 549 $;
  • tokios kainos taikomos pritaikius specialų LMDNVS_TLT nuolaidos kuponą;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Iškart verta atkreipti dėmesį, kad galima rinktis iš dviejų „Lanmodo Vast—1080P Automotive Night Vision System“ naktinio matymo sistemų variantų: su galine kamera ir be jos.

Taip pat pakuotėse jau yra visi reikalingi priedai ir iškart bus galima naudotis šia naktinio matymo sistema. Tik verta paminėti, kad pakuotėje nėra 24V į 12V konverterio. Jei tokio jums reikės, jį teks įsigyti atskirai.

Kalbant apie pačią naktinio matymo sistemą, tai tikriausiai daugelis vairuotojų puikiai žino, kad tokia technologija gali pasigirti patys prabangiausi automobiliai. Juose jau yra automatiškai įdiegtos tokios naudingos, bet ir tuo pačiu labai brangios sistemos.

Tačiau, kaip galime matyti iš žemiau pateiktos palyginamosios lentelės, jos nėra tokios funkcionalios, kaip „Lanmodo Vast—1080P Automotive Night Vision System“.

„Lanmodo Vast—1080P“ automobilinė naktinio matymo sistema turi 8,2 colių įstrižainės ekraną ir perteikia spalvotą vaizdą, o ne juodai balta, kaip jau automobiliuose integruotos tokio pobūdžio sistemos.

Taip pat čia jau turime 1080P raišką, prieš 720P, bei aprėpiamas gerokai didesnis plotas - 36 laipsnių kampas prieš 18/30.

Negana to, su šia naktinio matymo sistema viskas puikiai matoma net iki 300 metrų atstumu ir nepriklausomai nuo to, koks už lango oras bei paros metas: rūkas, lietus ar naktis.

O geriausia dalis, kad šią sistemą galima labai lengvai įsidiegti patiems ir nereikia keliauti į specializuotą centrą. Ją galima tiesiog pastatyti ant priekinės panelės - pagrindas įrenginio yra neslystantis - arba pritvirtinti prie priekinio lango stiklo.

Ir kaip teigia gamintojas - „Lanmodo Vast—1080P Automotive Night Vision System“ kainuoja 5 kartus pigiau, nei automobiliuose įdiegtos naktinio matymo sistemos.

Kalbant apie galinės kameros technines specifikacijas, tai ji yra atspari vandeniui (IP67 standartas), užtikrina 170 laipsnių apžvalgos kampą ir 720P vaizdo raišką.

Taip pat pritaikyta įprastiems automobiliams - su 6,25 m. ilgio laidu - ir didelėms transporto priemonės su 25 m. ilgio laidu.

O koks gi skirtumas su „Lanmodo Vast—1080P“ naktinio matymo sistema ir be jos?

Štai keletas skirtumus puikiai iliustruojančių nuotraukų. Akivaizdu, kad su tokia naktinio matymo sistema ir pats tamsiausias kelias nebekels problemų.

O šioje apžvalgoje apie „Lanmodo Vast—1080P“ naktinio matymo sistemą sužinosite dar daugiau ir pamatysite visas jos galimybes:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(18)
(11)
(7)

Komentarai (2)