TOP 12 geriausių pasiūlymų savaitės pabaigai: 236€ pigau nei Lietuvoje „OnePlus 7 Pro“, specialūs kuponai ir rekordinės kainos „OnePlus 7T Pro“, „Xiaomi Mi A3“, naujausiam „AMAZFIT Stratos 3“ ir populiariosioms ausinėms „Xiaomi Redmi Airdots“ (Video, 2019 m. 46 savaitė)  ()

- 15 % nuolaida robotui siurbliui „Alfawise V8S PRO E30B“ - 1800 Pa siurbimas, grindų plovimas ir HEPA filtras

- 37 % nuolaida populiariausioms belaidėms ausinėms „Xiaomi Redmi Airdots“ (su nuolaidos kuponu)

- 27 % nuolaida dviračio kompiuteriui „Meilan M3 Mini“ (su nuolaidos kuponu)

- 18 % nuolaida 64 GB talpos atmintukui „Xiaomi USB 3.0 U-Disk“ (su nuolaidos kuponu)

- 28 % nuolaida išmaniajam laikrodžiui „AMAZFIT Stratos 3“ (su nuolaidos kuponu)

- 60 % nuolaida išmaniajai apyrankei „Xiaomi Mi Band 4“ (su nuolaidos kuponu)

- 4 % nuolaida išmaniosioms svarstyklėms „Xiaomi Mi Scale 2“ (su nuolaidos kuponu)

- 21 % nuolaida išmaniajam dantų šepetėliui „Alfawise SG – 949“ (su nuolaidos kuponu)

- 31 % nuolaida išmaniajam televizoriaus priedėliui „Xiaomi Mi Box S“ (su nuolaidos kuponu)

- 32 % nuolaida išmaniajam telefonui „OnePlus 7 Pro“ (su nuolaidos kuponu)

- 33 % nuolaida išmaniajam telefonui „OnePlus 7T Pro“ (su nuolaidos kuponu)

- 30 % nuolaida išmaniajam telefonui „Xiaomi Mi A3“ (su nuolaidos kuponu)


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. 15 % nuolaida robotui siurbliui „Alfawise V8S PRO E30B“ - 1800 Pa siurbimas, grindų plovimas ir HEPA filtras

155.55€ | 15 % nuolaida„Alfawise V8S PRO E30B“ specifikacijos

„Alfawise V8S PRO E30B“ neabejotinai pats populairiausias šio pusmečio robotas siurblys iš Kinijos. Tai modernus, plonas, funkcionalus ir labai gerą kainos-parametrų santykį turintis dulkių siurbys-robotas. Jis siurbia net 1800Pa jėga, skleidžia vos 65 dB triukšmą, turi HEPA filtravimo sistemą ir net grindims plauti reikalingus priedus. Šio įrenginio 2500 mAh baterijos pakanka 110-120 minučių, o tada jis pats sugrįžta įkrovimui. „Alfawise V8S PRO E30B“ galima valdyti balsu, programėle arba pulteliu ir kainuoja pigiau nei 200€.

Perkamiausias robotas siurblys iš Kinijos iki 200€ - 1800Pa, giroskopinė navigacija, plovimo funkcija, svarbiausi privalumai, trūkumai ir ką apie jį kalba pirkėjai („Alfawise V8S PRO E30B“ atsiliepimai, Video)

Daugybę robotų siurblių išbandęs apžvalgininkas: „Tai turbūt geriausias robotas siurblys tokioje kainų kategorijoje“. Kuo toks ypatingas „Alfawise V8S Pro“? („Alfawise V8S Pro“ apžvalga, Video)

Kaina

Tikrinta 2019 11 15

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“ - 155.55€
  • 15 % nuolaida, siuntimas į Lietuvą - 19.90€

„Alfawise V8S PRO E30B“ – tai naujas dulkių siurblys-robotas, skirtas įprastam namų naudojimui. Pagal pavadinimą matosi, kad tai atnaujinta „Alfawise V8S“ versija.

Priminsime, kad „Alfawise V8S“ yra vienas iš geriausią kainos/parametrų santykį turinčių siurblių Kinijoje, kainuojantis apie 131€, o iš konkurentų išsiskyrė išskirtiniu galingumu - 1300 PA siurbimo galią turėjo tik siurbliai, kainuojantis apie 200€. O kuo didesnė siurbimo galia, tuo geriau išvalo kilimus ir nuo grindų pakelia siunkesnius nešvarumus, tokius kaip krupas ar smėlis. 

O ir „Alfawise V8S“ apžvalgos ir atsiliepimai yra labai teigiami. „Galiu pasakyti, kad tai efektyviausiai besidarbuojantis robotas dulkių siurblys, kokį tik esu testavęs“, „Iš 10 balų duodu 9,5 - pigiau už „Xiaomi“ ir „Ilife“, o siurbia kur kas geriau nei brangesnis „Ilife V7S Pro“ - štai taip apie šį siurblį atsiliepdavo pirkėjai ir apžvalgininkai.

Jei „Alfawise V8S“ buvo toks vykęs siurblys, jo atnaujinimas turi būti dar geresnis. Bet ar tikrai? Pagal tai, ką rodo specifikacijos, tikrai taip -  „Alfawise V8S PRO E30B“ iš tikro yra ypatingas siurblys.

„Alfawise V8S PRO E30B“ turi pultelį, kuris leidžia perjungti skirtingus valymo režimus, tačiau šis prietaisas taip pat turi „Wi-Fi“ modulį, kuris leidžia įrenginiui bendrauti su „Google Home“ ar „Amazon Alexa“ virtualiais asistentais. Tai reiškia, kad „Alfawise V8S PRO E30B“ gali būti valdomas ir balsu, ir programėle.

„Alfawise V8S PRO E30B“ turi giroskopą ir eilę jutiklių, kurie užtikrina, kad siurblys judės tik ten, kur gali judėti laisvai, nenukris ir be reikalo nesitrankys į baldus.

„Alfawise V8S PRO E30B“ turi du šepetėlius, kurie nukreipia dulkes prie pagrindinės siurbimo angos. Šis įrenginys gali pasigirti net 1800 PA siurbimo galia. Tai dar daugiau nei „Alfawise V8S“, o įvertinus, kokia yra kainų kategorija, tai tiesiog neįtikėtinas rodiklis.

Negana to, per šį siurblį keliaujantis oras yra filtruojamas per HEPA filtrus, todėl į kambarį sugrįžta labai švarus. 

„Alfawise V8S PRO E30B“ turi 2500 mAh bateriją, kuri užtikrinta 110-120 minučių darbą. Kuomet energijos lygis nukrenta žemiau 20 %, siurblys pats sugrįžta į įkrovimo stotelę. Įdomu tai, kad senesnis „Alfawise V8S“ turėjo 2600 mAh bateriją, tai kodėl naujesnis turi mažesnę? Greičiausiai dėl vietos.

„Alfawise V8S PRO E30B“ turi 600 ml dulkių talpą („Alfawise V8S“ turėjo 350 ml), taip pat turi 350 ml vandens talpą ir vis tiek yra šiek tiek plonesnis (7,6 cm prieš 8).

Taigi, „Alfawise V8S PRO E30B“ skirtingai nei „Alfawise V8S“ palaiko ne tik sausą, bet ir drėgną grindų valymą. 

Sumažėję matmenys reiškia, kad naujesnis siurblys gali lengviau palįsti po baldais. Negana to, jis dar ir siurbia geriau – „Alfawise V8S“ gali pasigirti 1300 PA siurbimo jėga, o štai „Alfawise V8S PRO E30B“ siurbimo jėga siekia visus 1800 PA.

Naujasis „Alfawise V8S PRO E30B“ turi daugybę pranašumų – nuo HEPA filtro, iki didesnės siurbimo galios. Tačiau tikriausiai didžiausias iš jų yra galimybė plauti grindis. „Alfawise V8S PRO E30B“ pakuotėje rasite vandens talpą ir mikrošluostę, kurie padės išplauti grindis.

Įdomu tai, kad dirbdamas šį darbą robotas yra tylesnis – kai plauna grindis skleidžia tik 30 dB triukšmą.

„Alfawise V8S PRO E30B“ neturi lazerinės navigacijos, bet to ir neverta tikėtis šioje kainų grupėje. Bet jis turi giroskopinę navigaciją ir tai fantastiškas dalykas šioje kainų grupėje - ji taip pat padeda sudaryti patalpų žemėlapį ir robotas teritoriją valo labai efektyviai, tiesiog, nėra galimybės nustatyti atskirų valymo zonų ar kitų ribojimų, kaip kad lazerinės navigacijos atveju. 

Apibendrintai, „Alfawise V8S PRO E30B“ yra tiesiog įspūdingas robotas siurblys šioje kainų grupėje. Pagal tai, kokius parametrus jis turi ir kiek kainuoja, nelabai net yra su kuo jį palyginti - iki šiol už tokius robotus siurblius drąsiai prašydavo bent 200-250€ ir jie būdavo laikomi labai pigiais pasiūlymais. Tad kainos ir parametrų prasme „Alfawise“ perspjovė visus.

2. Nuolaidos kuponas populiariausioms belaidėms ausinėms „Xiaomi Redmi Airdots“

16.47€ | 37 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBREDMI189 | 4.77 balai iš 5 (3031 vertinimai)

„Xiaomi“ pradėjo leisti atskirą produktų liniją su „Redmi“ prekės ženklu ir naujausias jų produktas yra belaidės „Xiaomi Redmi Airdots“ ausinės. Net ir apžvalgininkas pripažįsta, kad „už tokią kainą, tai yra bomba“ ir šiuo metu tai yra vienos perkamiausių belaidžių ausinių iš Kinijos. 

„Už tokią kainą, tai yra bomba“ - su nuolaidos kuponu parduodamoms „Xiaomi Redmi Airdots“ belaidėms ausinėms gerų žodžių negaili ir apžvalgininkas

O, žmogau, už centus radau nuostabų daiktą. Mane dabar tiesiog užvaldė emocijos, bet kitaip negaliu.

Populiariausios 2019 metų belaidės ausinės - kuo skiriasi valdymas, garso kokybė, kokiai muzikai yra tinkamiausios („Xiaomi Redmi Airdots“ ir „Haylou GT1 TWS“ apžvalga, Video)

Kaina

Tikrinta 2019 11 15

  • Gearbest - 16.47€
  • su nuolaidos kuponu GBREDMI189
  • siuntimas į Lietuvą už 0.09€
  • Cafago - 20.20€
  • 54 % nuolaida

Pats pirmas ir į akis krentantis dalykas yra šių belaidžių ausinių dizainas. Jos atrodo labai šauniai. Tiek pats dėkliukas, kuris veikia ir kaip įkrovimo stotelė, tiek pačios ausinės.

Kiekviena ausinė turi po 40 mAh talpos bateriją, o dėkliukas 300 mAh talpos. Tad ausines galima pakartotinai įkrauti 2-3 kartus.

Taip pat gamintojas nurodo, kad ausinių baterijų energijos užteks klausytis muzikos 4 valandas, o su dėkliuko sukaupta energija – iki 12 valandų.

Ausinių įkrovimas užtrunka 1,5 valandos, o pačio dėkliuko iki 2 valandų.

Viena ausinė sveria vos 4,1 gr. ir puikiai laikosi ausų landoje. „Xiaomi Redmi Airdots“ suprojektuotos taip, kad jas būtų galima naudoti ir intensyviai sportuojant.

„Xiaomi Redmi Airdots“ palaiko naujausią „Bluetooth 5.0“ technologiją, tad gali būti susietos su įvairiais įrenginiais ir užtikrinamas stabilus bei greitas duomenų perdavimas.

Signalas perduodamas iki 10 metrų spinduliu, o pačių ausinių susiejimas su išmaniuoju telefonu yra greitas ir paprastas.

Žinoma, šias ausines galima naudoti ir kaip laisvų rankų įrangą bei kalbėtis su savo pašnekovu.

Taip pat jos palaiko balso asistentą, geba rasti telefoną, įjungia navigaciją, išsiunčia „WeChat“ žinutę ir net padaro nuotrauką. Akivaizdu, jog tai šioms ausinėms suteikia tik dar daugiau privalumų.

„Xiaomi Redmi Airdots“ palaiko 20-20000 Hz dažnio diapazoną, 16 omų varžą, maksimalus garso lygis siekia 98 dB, o 7.2mm dinaminiai transduktoriai užtikrina stiprius žemus tonus, delikačius vidutinius ir kokybiškus aukštus tonus.

Gamintojas taip pat nurodo, kad naudojama protinga DSP triukšmo mažinimo technologija pašalina aplinkos triukšmą, tad visiškai nereikia jaudintis dėl skambučių kokybės.

3. Nuolaidos kuponas ir mažiausia kaina dviračio kompiuteriui „Meilan M3 Mini“

17.02€ | 27 % nuolaida + nuolaidos kuponas GB091101„Meilan M3 Mini“ specifikacijos

„Meilan M3 Mini“ – tai ekonominės klasės dviračio kompiuteris su nespalvotu 1,6 colių įstrižainės ekranu, kuris geba fiksuoti važiavimo laiką ir greitį ir taip pat pateikia informaciją apie įveiktą atstumą bei esamą lygį virš jūros lygio. Be to, šis dviračio kompiuteris ypatingas tampa dar ir dėl tos priežasties, nes turi integruotą GPS ryšio modulį.

Kaina

Tikrinta 2019 11 15

  • „Gearbest“ – 17.02€
  • su nuolaidos kuponu GB091101
  • su kuponu - tai mažiausia kaina
  • Dabar parduodamas su 27 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas už 0.12€.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Dviračio kompiuteris – tai gana brangus aksesuaras. Vis dėlto Kinijoje galima rasti įvairių kokybiškų alternatyvų, kurios pagal kaina yra prieinamos visiems, o siūlomas funkcionalumas ne ką nusileidžia brangesniems dviračio kompiuteriams. Bene geriausiai tai šiuo metu patvirtina „Meilan M3 Mini“ dviračio kompiuteris.

Tikriausiai labiausiai džiuginantis „Meilan M3 Mini“ aspektas įvertinus nedidelę kainą – tai gana kokybiškas 1,6 colio įstrižainės ekranas. Šiame ryškiame ekrane pateikiama informacija yra atvaizduojama naudojant gana didelius skaitmenis, todėl yra puikiai įžiūrima net ir turintiems regėjimo sutrikimų.

Šiuo atveju būtina atkreipti dėmesį ir į tai, jog „Meilan M3 Mini“ dviračio kompiuteris turi integruotą GPS ryšio modulį. Atitinkamai tai reiškia, kad šiuo dviračio kompiuteriu fiksuojami kelionių rezultatai yra itin tikslūs, o greitis ir atstumas fiksuojamas ne nuo rato apsisukimo, o tiesiog įvertinant dviračio judėjimą GPS palydovų atžvilgiu.

Dėka integruoto GPS ryšio modulio „Meilan M3 Mini“ dviračio kompiuteris 1,6 colio įstrižainės ryškiame ekrane gali rodyti ne tik greitį bei įveiktą atstumą, bet taip pat ir kelionės trukmę bei esamą aukštį virš jūros lygio. Be to, „Meilan M3 Mini“ taip pat turi vidinę atmintį, todėl taip pat gali atvaizduoti ir per visas keliones dviračiu įveiktą bendrą atstumą.

Būtina pabrėžti dar ir tai, jog „Meilan M3 Mini“ dviračio kompiuterio korpusas yra pilnai atsparus vandeniui, o tai bene geriausiai patvirtina šiam dviračio kompiuteriui suteiktas IPX6 sertifikatas. Gamintojas tvirtina, jog „Meilan M3 Mini“ be jokių problemų galima naudoti net ir lietingą dieną.

Galiausiai pagirti norisi ir kokybišką „Meilan M3 Mini“ korpusą bei gražų dizainą. Be to, šis kompiuteris yra santykinai mažas (6 x 4,4 x 3 cm) ir gana lengvas (70 g), todėl esant poreikiui bet kada lengvai tilps net ir kelnių kišenėje.

4. Nuolaidos kuponas ir mažiausia kaina 64 GB talpos atmintukui „Xiaomi USB 3.0 U-Disk“

12.81€ | 18 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBXMUSB3 | 5 balai iš 5 (5 vertinimai)

Stilingai atrodantis, metalinio korpuso, kompaktiškas ir greitą duomenų perdavimą užtikrinantis „Xiaomi USB 3.0 U-Disk“ 64 GB talpos atmintukas yra puikus pasirinkimas.

Kaina

Tikrinta 2019 11 15

  • „Gearbest“ – 12.81€
  • su nuolaidos kuponu GBXMUSB3
  • su kuponu - tai mažiausia kaina
  • Dabar parduodamas su 18 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas už 0.48€.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Jokių įmantrių spalvų - tiesiog pilkos spalvos metalas ir dirželis - atrodo paprastai, bet ir tuo pačiu solidžiai.

„Xiaomi USB 3.0 U-Disk“ atmintukas tinka daugeliui įrenginių: stacionariems ir nešiojamiems kompiuteriams, televizoriams ir kitiems, palaikantiems USB jungtį.

Kalbant konkrečiai apie techninius dalykus, yra ypač svarbu pabrėžti, kad tai yra ne „USB 2.0“, o „USB 3.0“ atmintukas. Ir skirtumas yra labai didelis.

Šiuo metu yra įvairių jungčių tipų ir maksimalus duomenų perdavimo greitis tiesiogiai priklauso nuo USB tipo, tačiau kuo naujesnis USB tipas, tuo greitesnis duomenų perdavimas.

„Xiaomi USB 3.0 U-Disk“ atmintukas būtent ir užtikrina vieną sparčiausių duomenų perdavimo greičių, tad jūsų duomenys bus perkelti greitai ir kokybiškai: duomenų nuskaitymo bei įrašymo sparta siekia iki 124 MB/s.

Šis, kompaktiškų išmatavimų (2,3 x 1,2 x 0,45 cm) ir lengvas (40 gr.) atmintukas yra puikus pasirinkimas tiems, kuriems reikia patikimo įrenginio perkelti duomenims ir juos saugoti.

5. Nuolaidos kuponas ir mažiausia kaina išmaniajam laikrodžiui „AMAZFIT Stratos 3“

173.85€ | 28 % nuolaida + nuolaidos kuponas 67BBOI8ASM

„Huami AMAZFIT Stratos 3“ yra naujausias kompanijos išmanusis laikrodis. Jis tik ką pasirodė rinkoje ir yra ilgai dominavusio „Huami AMAZFIT Stratos 2“ pamaina.

Kaina

Tikrinta 2019 11 15

  • „Gearbest“ – 173.85€
  • su nuolaidos kuponu 67BBOI8ASM
  • Tai mažiausia kaina
  • Dabar parduodamas su 28 % nuolaida, nemokamas siuntimas į Lietuvą
  • Lietuvoje neparduodamas.

Naujasis išmanusis laikrodis pagamintas iš plieno ir keramikos, turi keičiamą standartinį dirželį, valdomas dviem mygtukais ir į prisilietimus reaguoja 1,36 colių įstrižainės 2.5D (320 x 320 raiškos) ekranas, turintis Corning Gorilla Glass apsaugą.

Svarbus laikrodžio privalumas yra ir tas, kad jis palaiko GPS, GLONASS, Galileo ir Beidou navigacijos sistemas.

„Huami AMAZFIT Stratos 3“ dabar aprūpintas dviejų branduolių 1.2 GHz procesoriumi, turi 512 MB operatyviosios atminties, 4 GB vidinės atminties ir dirba su Amazfit OS operacine sistema.

Šis laikrodis suderinamas su išmaniaisiais įrenginiais, kurie darbuojasi su Android 5.0/iOS 10.0 ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis bei palaiko Bluetooth 4.0 ir naujesnį ryšį.

Pats „Huami AMAZFIT Stratos 3“ aprūpintas naujausiu Bluetooth 5.0, palaiko WiFi 2.4 GHz, anglų kalbą ir darbuojasi su Amazfit 2.0 arba Mi Fit išmaniosiomis programėlėmis.

Svarbu paminėti ir tai, kad „Huami AMAZFIT Stratos 3“ yra visiškai atsparus vandeniui (5ATM standartas) bei palaiko net 19 skirtingų sporto režimų.

Ne ką mažiau įspūdinga ir tai, kad „Huami AMAZFIT Stratos 3“ nuolat seka širdies ritmą ir kaip teigia gamintojas, dėka Huami ištobulintos BioTracker PPG technologijos, dabar šis jutiklis dirba dar geriau.

Taip pat išmanusis laikrodis išmatuoja suvartojamą deguonies kiekį kraujyje (VO2max), makštos krūvį (TD), mankštos poveikį (THE), atsistatymo laiką.

Stilingas ir funkcionalus „Huami AMAZFIT Stratos 3“ aprūpintas 300 mAh talpos baterija, kurios užtenka iki 14 dienų.

Žinoma, viskas priklauso nuo to, kaip intensyviai yra išnaudojamas šis išmanusis laikrodis. Gamintojas teigia, kad jei yra nuolat įjungtas GPS ir intensyviai išnaudojamas „Huami AMAZFIT Stratos 3“, tada jo baterijos užteks mažų mažiausiai 35 valandoms.

Galiausiai „Huami AMAZFIT Stratos 3“ praneša apie gautus pranešimus, žinutes ir skambučius bei palaiko Bluetooth Music funkciją.

Tai reiškia, kad galime į patį „Huami AMAZFIT Stratos 3“ laikrodį įsikelti norimos muzikos, jį susieti Bluetooth ryšiu su ausinėmis ir keliauti sportuoti besiklausydami savo mėgstamos muzikos. Šauni funkcija, kaip ir pats „Huami AMAZFIT Stratos 3“.

Dabartinė 173.85€ kaina yra mažiausia šio išmaniojo laikrodžio kainų istorijoje:

6. Nuolaidos kuponas ir mažiausia kaina išmaniajai apyrankei „Xiaomi Mi Band 4“

24.71€ | 60 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBBAND4MI | 4.89 balai iš 5 (1664 vertinimai)

„Xiaomi Mi Band 4“ gali būti ir puiki Kalėdinė dovana, ir tiesiog eilinis nešiojamos elektronikos atnaujinimas. Dabar „Xiaomi Mi Band 4“ siūloma už mažiausią kainą, kokios negausite niekur Lietuvoje.

„Xiaomi Mi Band 4“ apžvalgos ir palyginimai

Kaina

Tikrinta 2019 11 15

  • Gearbest - 24.71€
  • Tai tarptautinė apyrankės versija
  • su nuolaidos kuponu GBBAND4MI
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą

Pakuotė yra gražaus dizaino ir jos viduje randame pačią „Mi Band 4“ apyrankę, įkroviklį ir naudojimosi instrukciją.

Prieš pradedant naudotis „Mi Band 4“ apyranke, reikia į savo išmanųjį telefoną atsisiųsti „Mi Fit“ programėlę, ją įsidiegti, įjungti „Bluetooth“ ir susieti su „Mi Band 4“ apyranke.

Pastaroji dabar palaiko naujausią „Bluetooth 5.0“ ryšį, dėl ko duomenys yra perduodami greičiau, stabiliau ir mažiau naudojama baterijos energijos. Beje, „Mi Band 4“ suderinama su „Android 4.4“/„iOS 9.0“ ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis.

„Mi Fit“ programėlė yra anglų kalba, kaip ir visa informacija pateikiama angliškoje „Mi Band 4“ versijoje, tad viską suprasti yra labai lengva.

Pačioje programėlėje galima matyti daugybę įvairių apyrankės nustatymų, juos keisti, peržvelgti savo pasiekimus ir taip toliau.

Čia galima valdyti gaunamus skambučius, pranešimus (nustatyti iš kokių programėlių norite gauti pranešimus), įvairius įspėjimus (dėl per ilgo užsisėdėjimo ir pan.) ir kt.

Įdomesnis dalykas yra „Heart rate detection“. Čia galima nustatyti širdies ritmo ribas, kurias peržengus „Mi Band 4“ apie tai informuos. Tai ypač pravers sportuojant. Apyrankė stebės fizinės veiklos rodiklius ir įspės, jei šiek tiek persistengiame.

Dar vienas iškart į akis krentančių dalykų, kad „Mi Band 4“ turi daugybę ekrano atvaizdavimo pasirinkimų. Jų tiek daug, kad kiekvienas ras sau labiausiai patinkantį.

Vos tik programėlėje kuris nors iš jų pasirenkamas, jis iškart rodomas ir „Mi Band 4“ apyrankėje. Beje, šiuos ekrano atvaizdavimus galima rinktis ir pačioje apyrankėje.

Kalbant apie pačią „Mi Band 4“ ir jos valdymą, tai viskas gana paprasta ir intuityvu. Naujoji „Mi Band 4“ aprūpinti 0,95 colių įstrižainės, spalvotu „AMOLED“ ekranu ir apžvalgininkas teigia, kad „nors studijoje dabar yra labai šviesu, šviečia ryškios lempos, bet visa informacija apyrankės ekrane yra puikiai matoma.“

7. Nuolaidos kuponas ir mažiausia kaina išmaniosioms svarstyklėms „Xiaomi Mi Scale 2“

21.96€ | 4 % nuolaida + nuolaidos kuponas GB-HBZTZCBG | „Xiaomi Mi Scale 2“ specifikacijos

„Xiaomi Mi Scale 2“ – tai naujos kartos populiariųjų „Xiaomi Mi Scale“ išmaniųjų svarstyklių atnaujinta versija. Šios išmaniosios svarstyklės garsėja dar didesniu tikslumu, geba įvertinti kūno balansą ir taip pat yra šiek tiek plonesnės bei mažesnės nei pirmosios kartos „Xiaomi Mi Scale“ išmaniosios svarstyklės.

 

Kaina

Tikrinta 2019 11 15

  • „Gearbest“21.96€
  • su nuolaidos kuponu GB-HBZTZCBG
  • su kuponu - tai mažiausia kaina
  • Dabar parduodamos su 4 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamos nemokamai

Būtina atkreipti dėmesį, kad „Xiaomi Mi Scale“ Kinijoje jau nebeparduodamos, o Lietuvoje už šias senesnės kartos išmaniąsias svarstykles tenka mokėti praktiškai tiek pat kiek už „Xiaomi Mi Scale 2“ Kinijoje. Tuo tarpu, funkcionalumu aspektu pranašumą, žinoma, įgyja „Xiaomi Mi Scale 2“ naujos kartos išmaniosios svarstyklės.

Pradėti reikėtų nuo to, kad „Xiaomi Mi Scale 2“ yra aprūpintos atnaujintais iš mangano bei plieno pagamintais jutikliais, kurie šiuo atveju geba užfiksuoti net ir 50 gramų dydžio svorio pokyčius. Be to, šios naujos kartos išmaniosios svarstyklės yra pilnai pritaikytos tarptautinei rinkai, nes matavimo rezultatus gali fiksuoti ne tik kilogramais, bet ir svarais bei taivaniečių naudojamais jin matavimo vienetais.

Įdomu ir tai, kad „Xiaomi Mi Scale 2“ išmaniosios svarstyklės gali atlikti kūno balanso įvertinimą, kuris, pasak specialistų, leidžia formuoti taisyklingą laikyseną. Čia būtina pabrėžti, jog tokios funkcijos neturi nei seniau anonsuotos „Xiaomi Mi Scale“, nei jokios kitos Kinijos rinkoje šiuo metu parduodamos išmaniosios svarstyklės.

„Xiaomi Mi Scale 2“ išsiskiria dar ir dėl tos priežasties, nes yra vienos pirmųjų svarstyklių rinkoje, kurios gali įvertinti ne tik žmogaus kūno svorį, bet ir kitų įvairių daiktų svorį. Pavyzdžiui, prieš vykstant į kelionę iš anksto žinoti lagamino svorį yra tikrai pravartu, tačiau to įvertinti su daugeliu svarstyklių tiesiog nepavyks per dėl mažo lagamino svorio. Tuo tarpu, „Xiaomi Mi Scale 2“ atveju tai nėra problema, nes šios išmaniosios svarstyklės geba užfiksuoti svorį pradedant 100 gramų ir baigiant 150 kilogramų.

Būtina pridėti, kad „Xiaomi Mi Scale 2“ matavimo rezultatus saugoja išmaniajame telefone, o pagal taikomojoje programoje įvestą svorį, amžių, kūno masės indeksą bei kitus kūno parametrus geba įvertinti rekomenduojamą svorį. Trumpai tariant, „Xiaomi Mi Scale 2“ leidžia sužinoti ne tik dabartinį kūno svorį, tačiau taip pat dar pateikia ir ankstesnius matavimų rezultatus, kas tiesiog išmaniojo telefono ekrane lengvai leidžia suprasti ar jūsų svorio kreivė juda į viršų, ar žemyn.

Galiausiai norisi pridėti, jog „Xiaomi Mi Scale 2“ lygiai taip pat kaip ir seniau anonsuotos „Xiaomi Mi Scale“ išmaniosios svarstyklės geba atpažinti skirtingus šeimos narius. Tai reiškia, kad tomis pačiomis svarstyklėmis be jokių problemų namuose galės naudotis kiekvienas norintis, nes „Xiaomi Mi Scale 2“ užfiksuotos svorio matavimo rezultatus visada automatiškai perkels tik į tam asmeniui priklausančią asmeninę „Mi Fit“ taikomosios programos paskyrą.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.93 balai iš 5 (15 vertinimai)
  • Darbo diapazonas: 100 g – 150 kg.
  • Ryšiai: Bluetooth 5.0.
  • Taikomoji programa: „Mi Fit“.
  • Maitinimas: 3x AAA tipo baterijos.
  • Korpusas: plastikinis korpusas, priekis padengtas grūdintu stiklu.
  • Papildomos funkcijos: matavimų saugojimas išmaniajame telefone; asmeniniai svorio pokyčio registravimo profiliai kiekvienam šeimos nariui; LCD ekranas; kūno balanso įvertinimas.
  • Matmenys ir svoris: 28 x 28 x 2,2 cm; 1,2 kg.

8. Nuolaidos kuponas ir mažiausia kaina išmaniajam dantų šepetėliui „Alfawise SG – 949“

9.15€ | 21 % nuolaida + nuolaidų kuponas ALFASGHPCN | 4.89 balai iš 5 (875 vertinimai)

„Alfawise SG – 949“ yra vienas pigiausių elektrinių šepetėlių, nuo konkurentų besiskiriantis tuo, kad neturi įkrovimo stotelės, o dabartinė jo kaina su nuolaidos kuponu yra pati mažiausia iki šiol. Kraunamas tiesiog prijungus laidą ir tai leidžia sumažinti bent trečdalį įprastos elektrinių šepetėlių kainos.  Jis vibruoja 40 000 kartų per minutę greičiu ir turi tris šepetėlius pakuotėje, o baterijos pakanka 25 dienoms.

„Alfawise SG – 949“ taip pat turi 5 dažnius ir atitinka IPX7 standartą.

„Alfawise SG – 949“ yra praktiškai identiškas „Seago SG – 507“ šepetėliui , tik su geresniu IP reitingu ir net šiek tiek pigesnis. Abu yra puikūs daiktai už savo kainą, tad lieka rinktis pagal išvaizdą ir gamintoją. 

Nauji „Alfawise SG – 949“ šepetėliai irgi yra visai nebrangūs. Penkis galite įsigyti už 4.20€.

9. Nuolaidos kuponas išmaniajam televizoriaus priedėliui „Xiaomi Mi Box S“

60.39€ | 31 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBMIBOXS01 | „Xiaomi Mi Box S“ specifikacijos, atsiliepimai

Tai išmanusis televizoriaus priedėlis su „Android“ operacine sistema. Šis įrenginys leidžia tiesiai televizoriaus ekrane naršyti internete, naudotis „Netflix“ ir „Youtube“ paslaugomis. „Xiaomi Mi Box S“ valdomas pulteliu su balso komandomis, o vartotojo sąsaja yra paprasta ir lengvai naudojama. Naudotojai taip pat džiaugiasi kaina ir aukšta vaizdo kokybe.

Labai lengvai įdiegiamas ir paprastas naudoti. Leidžia naudotis įvairiomis vaizdo įrašų paslaugomis ir turi daug privalumų. Veikia labai gerai. Norėčiau, kad pultelis turėtų kokią nors klaviatūrą naršymui internete ar belaidę pelę. (Student)

Kaina

Tikrinta 2019 11 15

  • „Gearbest“60.39€
  • nuolaidos kuponas GBMIBOXS01
  • 31 % nuolaida, nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Kompaktiškas „Xiaomi Mi Box S“, kaip įprasta visiems TV priedėliams, seną televizorių gali paversti išmaniu. Jis „Wi-Fi“ ryšiu jungiasi prie interneto ir leidžia ekrane transliuoti įvairius internete patalpintus vaizdo įrašus. Tai reiškia, kad galima naudotis „Youtube“, „Netflix“ ir kitų populiarių vaizdo įrašų portalų paslaugomis.

„Xiaomi Mi Box S“  valdomas patogiu pulteliu su balso komandų funkcija. Įrenginys turi ir „Bluetooth 4.2“ prieigą, todėl prie jo galima prijungti belaidę klaviatūra ar kitus prietaisus. Gerai ir tai, kad jis yra visai mažas - jo kraštinės ilgis siekia vos 9,52 cm.

O štai vaizdo ir garso kokybė tikrai nustebins. „Xiaomi Mi Box S“ gali pasigirti „DTS-HD“ ir „Dolby Stereo“ garso sistemomis ir 4K HDR vaizdu. Vaizdas yra ryškus ir detalus, o 60 kadrų per sekundę greičio dėka visi matomi judesiai yra sklandūs ir malonūs akiai.

Verta paminėti ir tai, kad „Xiaomi Mi Box S“ yra labai lengvai valdomas. Minimalistinis pultelis turi ir valdymo balsu funkciją, o vartotojo sąsaja yra paprasta ir aiški. Taip ir turėtų būti, nes „Xiaomi Mi Box S“ yra pagerinta senesnio įrenginio versija. Pagerėjo garso kokybė, vartotojo sąsaja, įdiegta naujesnė „Android“ versija, o pultelyje atsirado „Netflix“ mygtukas.

„Xiaomi Mi Box S“ yra išties išmanus įrenginys. Tai, ką matote telefono ekrane, integruotos „Chromecast“ programos dėka galėsite lengvai perkelti į televizoriaus ekraną. Apskritai tai yra greitas ir patogus įrenginys, kuris pravers visuose namuose. Visos šios savybės „Xiaomi Mi Box S“ priedėlį pavertė vienu populiariausių Kinijos rinkoje - labai dažnai jis būna tiesiog išpirktas arba kaina be nuolaidos ir siekia 80€ su viršum. 

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.66 balai iš 5 (715 vertinimai)
  • Garsas ir vaizdas: „DTS-HD“ ir „Dolby Stereo“ garso sistemos, 4K HDR vaizdas, 60 kadrų per sekundę greitis.
  • Procesorius: 4 branduolių, 2.0 GHz „Cortex-A53“;
  • Vaizdo plokštė: „Mali 450“ 750 MHz vaizdo plokštė
  • Atmintis: 2 GB RAM, 8GB ROM
  • Ryšiai: „Wi-Fi“, „Bluetooth 4.2“.
  • OS: „Android  8.1“.
  • Išskirtinės savybės: valdymas balsu, „Google Assistant“, „Chromecast“, palaiko praktiškai visas programėles, kurias įprastai palaiko „Android“ sistemos, labai greitas įrengimas.
  • Kalba: tarptautinė versija su daugiakalbiu meniu.
  • Jungtys: HDMI 2.0, USB.
  • Pakuotėje: valdymo pultelis su balso komandomis, „Xiaomi Mi Box S“ TV priedėlis, maitinimo laidas.
  • Išmatavimai ir svoris: 9,52 x 9,52 x 1,68 cm, 300 g.

10. Nuolaidos kuponas ir mažiausia kaina išmaniajam telefonui „OnePlus 7 Pro“

538.02€ | 32 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBOP7PG1111

„OnePlus 7 Pro” – flagmanas visais atžvilgiais: tobulas ekranas, talpi baterija, stereo garsiakalbiai, viena iš geriausių kamerų telefone, o kaina vis dar mažesnė nei „Samsung“ ar „Huawei“ flagmanų su panašiais parametrais. Taigi, kuo sužavėjo šis „OnePlus 7 Pro” ir, ko pritrūko pasinaudojus juo mėnesį.

Įvertinimas po mėnesio naudojimosi - aplinkiniai stebisi kas čia per telefonas, bet įspūdžiai patys geriausi („OnePlus 7 Pro” apžvalga, Video)

Kaina

Tikrinta 2019 11 15

  • Gearbest - 538.02€ (pilkas)
  • su nuolaidos kuponu GBOP7PG1111
  • tai mažiausia kaina, 236€ pigau nei Lietuvoje
  • Gearbest - 538.02€ (mėlynas)
  • su nuolaidos kuponu GBOP7PG1111
  • Lietuvoje - 774€

Geras ekranas išmaniajame telefone yra vienas iš prioritetų man naudojantis telefonu. Skaitau naujienas, elektroninį paštą, žaidžiu žaidimus, žiūriu filmus ir fotografuoju – visada žiūriu į ekraną, todėl labai svarbu, koks jis. Jei anksčiau mano bandyti „OnePlus 5” ir „OnePlus 6“ modeliai negalėjo pretenduoti į geriausio ekrano titulą, tai visai kita situacija su „OnePlus 7 Pro”.

Dabar šis flagmanas turi vieną geriausių ekranų, kurį „DisplayMate” specialistai įvertino aukščiausiu A+ reitingu. Net 6.67 colių įstrižainės „Fluid AMOLED“ ekranas palaiko HDR10+ technologiją ir turi 90 Hz dažnį, o dar geriau – jokios išėmos ar skylės ekrane. Priekinė dalis skirta tik ekranui.

Praleidęs mėnesį su šiuo telefonu, labai greitai pripratau prie dydžio, nors atostogų metu teko labiau pasaugoti. Šis telefonas ne tik didelis, bet ir labai slidus, todėl reikėjo būti atsargiam, kad neišslystų iš šortų kišenės. Pakuotėje yra permatomas plastikinis dėklas, tačiau man tokie dėklai labai nepatinka.

Gerai tuo, kad „OnePlus 7 Pro“ turi ekrano kalibravimą - ryškų, natūralų ir išplėstinį spalvų pasirinkimą. Galima pasirinkti tokias spalvas, kurios jūsų akims yra mieliausios. Taip pat verta paminėti, kad nustatymuose yra vaizdo įrašo tobulinimo priemonė, kuri patobulina spalvas, kol leidžiami vaizdo įrašai. Mėgstu žiūrėti „Netflix“ ne tik namuose, dažnai tai darau keliaudamas, todėl žiūrėti filmus ar serialus šio telefono ekrane yra tikras malonumas.

Dar vienas šio „OnePlus 7 Pro“ ekrano pliusas – 90 Hz atnaujinimo dažnis. Dauguma telefonų turi 60 Hz dažnį, kai ekranas atnaujinamas 60 kartų per sekundę, o su 90 Hz atnaujinimo dažniu iki 90 kartų per sekundę. Tai ne vienintelis toks išmanusis („Asus ROG Phone“ ar „Razer Phone 2” net su 120 Hz). Toks ekranas labiau skirtas žaidimų mėgėjams, kai atsako laikas vos 1 ms. Daugiausiai veiksmo turintys žaidimai atrodys puikiai ir nei kiek nestrigs.

Testavimui gavau „OnePlus 7 Pro” su 8 GB RAM ir 256 GB vidinės atminties. Taip pat galima rinktis su 6 GB ir 128 GB arba net su 12 GB RAM ir 256 GB vidinės atminties. Kartu su „Snapdragon 855“ procesoriumi ir „Oxygen” vartotojo sąsaja bei „Android Pie 9“ operacine sistema, „OnePlus“ veikė išties puikiai, tik buvo keletas trūkumų, kurie iš pradžių erzino. Pirštų atpažinimo jutiklis veikė šiek tiek lėčiau, o kameros programėlė pakibdavo ir reikėdavo ją paleisti iš naujo.

Vos tik prasidėjus prekybai visi naujausi modeliai turi tam tikrų trūkumų. Svarbu kaip greitai kompanija reaguoja į skundus ir ištaiso klaidas. Per mėnesį gavau net tris atnaujinimus, kurie ženkliai pagerino „OnePlus 7 Pro” funkcionalumą.

Patiko tai, kad pati vartotojo sąsaja nėra apkrauta nereikalingomis programėlėmis ir visi nustatymai labai paprasti ir aiškūs. Labai panašus į išmanųjį su „Android One“, kuriame yra pagrindinės „Google“ programėlės. Viską, ko reikia, galima parsisiųsti.

Šiame telefone papildomai iš anksto yra įdiegta „OnePlus Community“ programėlė, kurioje yra daug naudingos informacijos. Forumuose galima ne tik perskaityti apie naujienas susijusias su telefonu, bet ir pasidalinti savo nuomone apie prietaisą bei jo trūkumus. Geriausia, kad kompanija į tai reaguoja ir ištaiso trūkumus, susijusius su įrenginiu ar kameros veikimu.

Kamera viena svarbiausių telefonų funkcijų man, nes tiek darbe, tiek kasdieniame gyvenime ją naudoju labai dažnai. Ankstesni „OnePlus“ modeliai negalėjo išsiskirti labai geromis kameromis, todėl „Samsung“ ar „Huawei“ visada būdavo priekyje. Šiais metais „OnePlus 7 Pro” išmanusis, mano nuomone, kur kas konkurencingesnis nei anksčiau. Taip, jis neturi 5 ar 10 hibridinio priartinimo kaip „Huawei P30 Pro“, tačiau triguba kamera „OnePlus“ nugarėlėje - 48 MP įprasta, 16 MP itin plataus kampo ir 8 MP teleobjektyvo, savo darbą atliko puikiai.

Jei vertinti nepriklausomų „DxOmark“ specialistų nuomonę, tai skirtumas tarp visų esančių rinkoje premium klasės išmaniųjų yra labai mažas. Šiai dienai „OnePlus 7 Pro” yra geriausiųjų penketuke su 111 balų įvertinimu. Mano manymu, dabar tik skonio reikalas, kurio telefono nuotraukų spalvos labiau patinka.

Asmeniškai man, „OnePlus 7 Pro” geriausias pasirinkimas, jei kamera būtų prioritetas. Nuotraukų spalvos tokios, kokias matau realiame gyvenime, o jei norisi ryškesnių atspalvių visada galima pridėti. Kameros programėlė paprasta ir papildomai galima rinktis portreto, nakties, panoramos režimus ar rankinius nustatymus. Fotografuojant visiškai sutemus geriau turėti trikojį, tuomet išryškės net žvaigždės. Lyginant su praėjusių metų „OnePlus 6” modeliu, šių metų „OnePlus 7 Pro” naktinė fotografija kur kas geresnė ir nebėra tokio didelio „triukšmo“ nuotraukose.

Pasirinkus portreto režimą naudojamas priartinimas ir rekomenduojama fotografuoti nuo pusės iki dviejų metrų atstumu. Gal kiek keistoka, kad pagrindinė kamera turi trigubą priartinimą be itin plataus ir įprasto, bet portretus darant priartina apie 2,5 karto.

Priekinė kamera šiame telefone yra iškylanti, kuri leidžia turėti visą ekraną be jokių išėmų ar skylių. Retai ją naudoju, todėl toks sprendimas man labai patinka. Yra tokių, kurie nešiojamų kompiuterių kameras užklijuoja neparmatoma lipnia juosta, taip tikėdamiesi, kad jų nefilmuos slapčia. Ta pati situacija ir telefone, kai pastaruoju metu vis pasirodo informacijos, kad jums nežinant programėlės naudoja priekinę kamerą.

Šiame „OnePlus 7 Pro“ telefone iškylanti kamera išsprendžia šią problemą, tačiau turi ir savų niuansų. Telefonas turi veido atpažinimo funkciją, tačiau naudotis tokia apsauga nėra labai patogu. Kaskart įjungus priekinę kamerą, ją reikia visada nusivalyti, nes ant jos patenka nemažai dulkelių. Tačiau jei netyčia fotografuojantis išslystų telefonas iš rankų, ši automatiškai užsidaro, kad nenulūžtų.

Maksimali video raiška yra 4K 60 kadrų per sekundę. Geriausia tai, kad šis telefonas turi dvigubai didesnį video duomenų perdavimo greitį. Jei naujausi flagmanai filmuoja 4K raiška apie 50 Mbps srautu, tai „OnePlus 7 Pro” net apie 160 Mbps, panašiai kaip ir profesionaliuose kamerose ar fotoaparatuose. Video kokybė man atrodo geriausia šiai dienai iš visų bandytų telefonų.

Verta atkreipti dėmesį, kad filmuojant maksimalia raiška, jūsų vidinė telefono atmintis labai greitai užsipildys. Aš per mėnesį išnaudojau net 70 proc. talpos. Taip pat itin aukštos kokybės failai reikalauja ir galingų kompiuterio specifikacijų norint vėliau atlikti montažą.

Nors „OnePlus 7 Pro” turi itin plataus kampo kamerą, naudotis ja galima tik fotografuojant, o ne filmuojant. Ir tai yra minusas lyginant su „Samsung Galaxy S10+”, „Huawei P30 Pro ar „Xiaomi Mi 9“. Priartinimu galima naudotis, bet jis atrodo ne visada gerai.

Filmuojant dažnai naudoju stabilizatorių, kuris sumažina drebėjimą, tačiau atostogų metu viską filmavau nuo rankų. Vaizdas atrodo pakankamai stabilus, nors šiek tiek ir nusileidžia „iPhone“ modeliams. Visgi „Samsung Galaxy S10+” filmuojant maksimalia raiška 60 kadrų per sekundę vaizdo stabilizacija neveikia.

„OnePlus 7 Pro” pakuotės turinys pakankamai kuklus: pakrovėjas, laidas ir permatomas plastikinis dėklas. Gerai tai, kad yra greitam krovimui skirtas pakrovėjas, kuris 4000 mAh talpos bateriją pakrauna beveik per valandą, o tarnauja visą dieną. Labai patogu atsikėlus ryte į darbą tiesiog prijungti išmanųjį ir, kol nusiprausi ir papusryčiauji, telefonas būna paruoštas tiek darbui, tiek pramogoms.

Tradicinės ausinių jungties nėra. Kaip ir pačių ausinių komplektacijoje, todėl reikės adapterio arba bevielių ausinių norint klausytis muzikos. Turėjau progą išbandyti atnaujintas „Bullets Wireless 2“ bevieles ausines, kurioms užtenka 10 minučių įkrovos, kad galėtų atkurti 10 valandų muzikos klausymosi. Mano poreikiams pilnos įkrovos užteko pasiklausyti muzikos ar pasižiūrėti vieną kitą filmą net daugiau nei savaitei. Nenaudojamos ausinės atsijungia nuo telefono, todėl akumuliatorius nėra eikvojamas.

Garsas klausant muzikos ar žiūrint filmus buvo labai geras tik kiek per tylus gal. Visai kita situacija atsiliepiant į skambučius. Tiek aš girdėjau per tyliai, tiek pašnekovas negalėjo manęs gerai girdėti, todėl pokalbiams nepasirodė labai patiklios.

Dabartinė 538.02€ kaina yra mažiausia šio išmaniojo telefono kainų istorijoje:

11. Nuolaidos kuponas išmaniajam telefonui „OnePlus 7T Pro“

618.54€ | 33 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBBGOP7TP | „OnePlus 7T Pro“ specifikacijos

„OnePlus 7T Pro“ – tai naujos kartos išmanusis telefonas, kuris yra aprūpintas kokybišku 60 Hz AMOLED ekranu, „Android 10“ pagrindu sukurta „OxygenOS“ operacine sistema, galingu 8 branduolių „Snapdragon 855 Plus“ centriniu procesoriumi, „Adreno 640“ vaizdo plokšte bei 8 GB RAM ir 256 GB ROM.

 

Kaina

Tikrinta 2019 11 15

  • „Gearbest“618.54€
  • su nuolaidos kuponu GBBGOP7TP
  • Siuntimas į Lietuvą prioritetine linija kainuoja 4.28€.
  • Lietuvoje nuo 750€.

 

12. Nuolaidos kuponas išmaniajam telefonui „Xiaomi Mi A3“

155.55€ | 30 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBA36401 | „Xiaomi Mi A3“ specifikacijos

„Xiaomi“ vasaro gale pristatė savo naująjį išmanųjį telefoną „Xiaomi Mi A3“ ir vienas pirmųjų apžvalgininkų teigia, kad „šį telefoną tiesiog būtina įsigyti“.

Šis telefonas „nuraus stogą“? Dėl ko „Xiaomi“ fanai burnoja ir kodėl apžvalgininkas vis tiek sako, kad „šį telefoną tiesiog būtina įsigyti“ (naujojo „Xiaomi Mi A3“ apžvalga, Video)

Labai geras telefonas. Kaip ir visi Xiaomi telefonai, taip ir Mi A3 yra puikus įrenginys. Labai rekomenduoju.

Kaina

Tikrinta 2019 11 15

4GB/64GB

  • Gearbest - 155.55€
  • su nuolaidos kuponu GBA36401 
  • su kuponu - tai mažiausia kaina
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą

„Xiaomi Mi A3“ turi 6,088 colių įstrižainės (1560*720) HD+ ekraną su Corning Gorilla Glass 5 apsauga. Pačiame ekrane yra įmontuotas pirštų atspaudų skaitytuvas, o lašo formos išpjovoje randame 32 MP, f/2.0, 0.8µm kamerą. 

Nugarėlėje išmanusis telefonas turi trigubą kamerą, kurią sudaro 48 MP pagrindinis vaizdo jutiklis su f/1.79 diafragma, taip pat 8 MP raiškos itin plataus kampo bei 2 MP gylio jutiklis.

Šaunus dalykas, kad naujasis „Xiaomi Mi A3“ aprūpintas gana galingu, 8-nių branduolių (2.0GHz) Qualcomm Snapdragon 665 procesoriumi ir Adreno 610 vaizdo plokšte. Ne Snapdragon 855 ar Snapdragon 885 Plus procesorius, tačiau „Xiaomi Mi A3“ ir nesitaiko į flagmanų kategoriją. Tai yra vidutinės klasės išmanusis telefonas, pasižymintis itin geromis savybėmis.

Verta atkreipti dėmesį, kad „Xiaomi Mi A3“ turi 4 GB RAM ir galima rinktis skirtingą kiekį vidinės atminties - 64 arba 128 GB. Be to, „Xiaomi Mi A3“ palaiko papildomą atminties kortelę - iki 256 GB - o tai taip yra didelis privalumas.

Kompanija lieka prie savo strategijos ir „Xiaomi Mi A3“ darbuojasi su „Android One“ operacine sistema. Tad telefonas yra visiškai „švarus“ ir be jokių papildomų kiniškų priedų. O kadangi tai yra globali „Xiaomi Mi A3“ versija, ji palaiko lietuvių kalbą ir visus Lietuvoje esančius mobiliojo ryšio dažnius. Kas yra ypač svarbu.

Aliuminio rėmo „Xiaomi Mi A3“ turi 4030 mAh talpos bateriją ir palaiko greitajį baterijos įkrovimą (Quick Charge 3). Labai džiugus dalykas, kad į „Xiaomi Mi A3“ sugrįžo ne tik galimybė įdėti papildomą atminties kortelę, bet ir 3,5 mm audio jungtis. Daugeliui šis dalykas turėtų patikti.

„Xiaomi Mi A3“ turi C-tipo USB jungtį, palaiko FM radiją, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth 5.0 (A2DP, LE, aptX HD), GPS, A-GPS, GLONASS, BDS, akselerometrą, giroskopą, kompasą ir t.t.




Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(5)
(-3)

Komentarai ()