Iki 46% nuolaidos, Vokietijos sandėlis ir labai ribotas kiekis - skelbiamos akcijos turbūt pigiausiam elektriniam dantų šepetėliui „Xiaomi MIJIA T300“ ir atnaujintam „Creality Ender 3X“ 3D spausdintuvui - (Video)  ()

Naujausi Cafago.com pasiūlymai:

- „Xiaomi Mijia Sonic Electric Toothbrush T300“ elektrinis dantų šepetėlis;

- „Creality 3D ender-3X Upgraded High-precision DIY 3D Printer“ 3D spausdintuvas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Xiaomi Mijia Sonic Electric Toothbrush T300“ elektrinis dantų šepetėlis

  • Elektrinis dantų šepetėlis parduodamas už 20,58 €;
  • 46 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą;
  • ribotas prekių skaičius.

Tai turbūt pats pigiausias elektrinis dantų šepetėlis iš „Xiaomi“, tačiau „Xiaomi MIJIA T300“ tikrai turi kuo pasigirti.

„Xiaomi MIJIA T300“ turi švelnius šerelius; geba užtikrinti 31000 kartų per minutę siekiantį vibracijos dažnį; palaiko du dantų valymo režimus (standartinį ir švelnų); kas 30 sekundžių informuoja, kad metas keisti dantų valymo pusę; yra visiškai atsparus vandeniui (IPX7 standartas); lengvas ir patogus naudotis, o baterijos energijos užteks net 25 dienų.

Gamintojas nurodo, kad bateriją su pakuotėje esančiu USB laidu įkrausime per 4 valandas. Ir nors tai nėra labai jau greitai, bet atsižvelgiant į tai, kad to nereikės daryti beveik visą mėnesį, rezultatas yra puikus.

Pakuotėje be USB laido ir elektrinio dantų šepetėlio, dar rasime šepetėlio galvutę ir naudojimosi instrukciją kinų kalba.

Pastaroji greičiausiai nelabai pravers, tačiau didelio mokslo naudotis tokiu daiktu ir neprireiks. Šiek tiek dantų pastos, ant korpuso esančiais mygtukais pasirenkame valymo režimą - standartinį ar švelnų - ir pradedame valytis dantis.

„Xiaomi MIJIA T300“ yra tokių išmatavimų: 10,10 x 2,11 x 3,37 cm ir sveria 118 gramus.

Tai kompaktiškas elektrinis dantų šepetėlis, kuris puikiai tinka dar tik norintiems išbandyti tokį įrenginį ir vaikams. Už tokią kainą, tai tiesiog nuostabus elektrinis dantų šepetėlis.

„Creality 3D ender-3X Upgraded High-precision DIY 3D Printer“ 3D spausdintuvas

  • 3D spausdintuvas parduodamas už 149,39 €;
  • Su specialiu kupono kodu CC1559 iki lapkričio 30 d. spausdintuvui galios šiek tiek mažesnė kaina: 145.75 €
  • 44 % nuolaida;
  • iš Vokietijos sandėlio, jokios rizikos dėl muitų mokesčių;
  • į Lietuvą pristatys nemokamai, per 3-5 darbo dienas;

  • ribotas prekių skaičius.

„Creality Ender 3X“ yra kompaktiškas ir nebrangus 3D spausdintuvas.

Jis labai tinka ir jau patyrusiems profesionalams, ir ypač tiems, kurie dar tik ketina išbandyti 3D spausdintuvų galimybes.

ATNAUJINIMAS (2019 11 20): „Creality Ender 3X“ jau išparduotas, tačiau TomTop siūlo kitą panašią, šiek tiek pažangesnę alternatyvą: „Anycubic i3 MEGA High Precision 3D Printer“ https://bit.ly/37m7VzD . Jo kaina akcijos metu yra €196 / $215.15 (su nuolaidos kodu: MEGA3D, galioja iki lapkričio 30 d.).

„Creality Ender 3X“ sveria 8 kilogramus, yra 44 x 41 x 46,5 cm išmatavimų ir turi 220 x 220 x 250 mm spausdinimo erdvę.

Tai reiškia, kad „Creality Ender 3X“ spausintuvas gali maksimaliai spausdinti 25 cm aukščio ir 22 cm gylio bei pločio daiktus.

Didelis darbastalis šildomas – vos per 5 minutes gali pasiekti net 110 laipsnių pagal Celsijų. Tai padeda pirmiesiems sluoksniams geriau prilipti, todėl pasiekiamas geresnis rezultatas, lengviau išvengti broko.

Prie kokybės užtikrinimo prisideda ne tik šildomas spausdinimo padėklas, bet ir tai, kad „Creality Ender 3X“ turi 0,4 mm diametro galvutę, kuri pasiekia net 255 laipsnių temperatūrą. Tai reiškia, kad užpildų pasirinkimas yra labai platus: PLA, ABS, TPU ir kt.

Galima lieti vos 0,1 mm storio sluoksnius, o spausdinimo greitis siekia 180 mm/s.

„Creality Ender 3X“ neturi į prisilietimus reaguojančio ekrano ir jis aprūpintas įprastu LCD ekranėliu, o funkcijos yra pasirenkamos su valdymo rankenėle.

Jis taip pat palaiko SD atminties kortelę, iš kurios galima spausdinti įvairius modelius ir palaiko Power loss recovery funkciją, todėl leidžia tęsti darbą po nesklandumų.

Kompanija taip pat pabrėžia „Creality Ender 3X“ spausdintuvo mechanizmų tvirtumą ir panaudotas pažangiausias technologijas.

Jo korpusas, ekstruderis, sujungimai ir kitos dalys yra aukščiausios kokybės.

Ir nors „Creality Ender 3X“ pakuotėje atkeliauja dar nesurinktas, jį surinkti yra visai nesudėtinga. Tam prireiks vos vienos valandos, o instrukcija yra aiški ir patogi.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(1)
(2)

Komentarai ()