Anonso nuolaidos įspūdingam TV priedėliui: 8K raiška, iki 4 TB atmintis, naujausios kartos galingas „Amlogic S905X3“ CPU ir „Android 9.0“ OS („Magicsee N5 Plus“ kaina, Specifikacijos, Video)  (1)

„Magicsee N5 Plus“ – tai 2019 metų pabaigoje pasirodžiusį naujos kartos „Amlogic S905X3“ centrinį procesorių turintis TV priedėlis, kuris yra aprūpintas tiek „Android 9.0“ operacine sistema, tiek HDR bei 8K raiškos palaikymu. Šis TV priedėlis komplekte atkeliauja su Europos rinkai pritaikytu adapteriu ir taip pat yra aprūpintas tiek WiFi, tiek Ethernet ryšio moduliais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Magicsee N5 Plus“ specifikacijos

  • Garsas ir vaizdas: 8K raiška,  HDR palaikymas.
  • Procesorius: 4 branduolių „Amlogic S905X3“.
  • Vaizdo plokštė: „ARM G31 MP2 GPU“.
  • Atmintis: 4 GB DDR4 tipo RAM; 64 GB ROM; Micro SD kortelė iki 128 GB; papildomai gali būti naudojamas iki 4 TB talpos 2,5 colių diskas.
  • Ryšiai: WiFi (2,4 GHz + 5 GHz), Bluetooth 4.1, Ethernet (100 Mbps, RJ-45).
  • OS: „Android 9.0“.
  • Išskirtinės savybės: galimybė vidinę atmintį plėsti įmontuojant 2,5 colių diską; išorinė antena stipresniam belaidžiam signalui; naujos kartos 2019 metų pabaigoje anonsuotas CPU.
  • Korpusas: pagamintas iš plastiko.
  • Jungtys: HDMI, RJ-45, AV, SPDIF, USB 3.0, USB 2.0, Micro SD.
  • Komplektacija: HDMI kabelis, Europos rinkai pritaikytas maitinimas, nuotolinis valdymo pultelis.
  • Matmenys ir masė: 12,5 x 12,5 x 4,5 cm, 185 g.

„Magicsee N5 Plus“ kaina

  • „Gearbest“ – 54,72 €.
  • Anonso akcija, dabar parduodamas su 36% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas registruotu paštu nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Televizoriai gana sparčiai keičiasi, todėl labai tikėtina, kad net ir tuo atveju, jeigu naudojate išmanųjį televizorių, jis jau negali pasiūlyti jums to, ką patys naujausi rinkoje pasirodę išmanieji televizoriai. Džiugu, kad pirkti naują televizorių iš tikrųjų nėra didelės prasmės, nes trūkstamą funkcionalumą pilnai gali pasiūlyti ir ženkliai mažiau kainuojantys TV priedėliai.

Pavyzdžiui, naujos kartos „Magicsee N5 Plus“ TV priedėlis maloniai stebina ne tik maksimaliai našia aparatine, bet ir puikia programine įranga. Trumpai tariant, „Magicsee N5 Plus“ puikiai tinka tiems, kurie iš savo televizoriaus jau reikalauja šiek tiek daugiau nei tik nemokamos televizijos.

Svarbiausia šiuo atveju yra tai, jog „Magicsee N5 Plus“ yra aprūpintas bene naujausios kartos „Android 9.0“ operacinės sistemos versija. Tai reiškia, jog įsigijus „Magicsee N5 Plus“ savo televizoriuje galėsite turėti praktiškai tą patį funkcionalumą kaip ir naudodami „Android“ išmanųjį telefoną. Pavyzdžiui, muzikos klausimui galėsite naudoti „Spotify“, „Deezer“ ar „YouTube“ taikomąsias programas, naršymui internete „Chrome“, o serialų peržiūrai „Netflix“.

Gamintojas  pristatydamas „Magicsee N5 Plus“ TV priedėlį dar pabrėžia ir tai, jog jame yra sumontuotas naujausios kartos „Amlogic S905X3“ keturių branduolių CPU. Priminsime, kad 2019 metų viduryje anonsuoti aukščiausios klasės TV priedėliai naudodavo „Amlogic S905X2“ centrinį procesorių, kuris, pasak gamintojo, „Amlogic S905X3“ našumu šiuo metu jau nusileidžia net apie 20%.

Būtina pridėti dar ir tai, kad „Magicsee N5 Plus“ TV priedėlis yra aprūpintas 4 GB RAM atmintine bei 64 GB vidine ROM atmintimi. Itin maloniai stebina ir tai, jog gamintojas TV priedėlio pagrindinėje plokštėje taip pat paliko papildomą jungtį 2,5 colių tipo diskui. Taigi, esant poreikiui kiekvienas pirkėjas atskirai įsigijęs HDD ar SSD diską šio TV priedėlio vidinę atmintį maksimaliai gali praplėsi dar 4 TB.

Naši aparatinė įranga ir didelė vidinė atmintis „Magicsee N5 Plus“ savininkams tikrai itin pravers tada, jeigu jie norės mėgautis aukščiausios kokybės vaizdo turiniu. Trumpai tariant, šiuo atveju svarbu pridėti tai, jog „Magicsee N5 Plus“ TV priedėlis ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes yra pajėgus apdoroti 8K raiškos 24 FPS vaizdo įrašus.

Malonią patirtį vaizdo įrašų peržiūros metu šiuo atveju taip pat suteikia ir „Magicsee N5 Plus“ priedelyje įmontuotas HDR techninis sprendimas. Šios technologijos pagalba ekrane matomas vaizdas kiekvieną kartą yra apdorojamas taip, jog šviesiausi ir tamsiausi vaizdo segmentai maksimaliai derėtų tarpusavyje, o tai atitinkamai leidžia mėgautis pačiu geriausiu vaizdų kontrastu bei ryškumu.

Galiausiai norisi pridėti ir tai, jog šiam TV priedelyje taip pat yra įmontuotos dvi USB jungtys, kurių viena – USB 3.0. Būtina paminėti, kad šios USB jungtys gali praversti ne tik peržiūrint įvairias rinkmenas, bet ir tuomet, jeigu nuspręstumėte prie „Magicsee N5 Plus“ TV priedėlio papildomai prijungti pelę ar klaviatūrą. O to jums gali tikrai prireikti tuomet, jeigu šį TV priedėlį dažniausiai naudosite žaidimams ar naršymui internete.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(1)
(0)

Komentarai (1)