Išparduodama belaidė pelė su net 750 mAh talpos ličio jonų baterija, keičiamu 800 – 3600 DPI ir USB C tipo jungtimi („HXSJ T30“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  (1)

„HXSJ T30“ – tai belaidė kompiuterio pelė, kuri turi 750 mAh talpos ličio jonų bateriją ir taip pat dar gali pasigirti 800 – 3600 DPI ribose keičiamu jautrumu. Be to, ši pelė turi specialų korpuse integruotą mygtuką, kuris vos vienu paspaudimu bet kada leidžia lengvai sugrįžti į pagrindinį kompiuterio darbalaukį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „HXSJ T30“ specifikacijos

  • Tipas: belaidė.
  • Jautrumas: 800 DPI, 1600 DPI, 2400 DPI, 3600 DPI,.
  • Mygtukų skaičius: 7 mygtukai.
  • Baterija: 750 mAh.
  • Įkrovimo laido ilgis: 0,8 m.
  • Jungtys: Micro USB.
  • Korpusas: pagamintas iš ABS plastiko.
  • Matmenys ir svoris: 12,6 x 6,6 x 3,8 cm; 102 g.

„HXSJ T30“ kaina

  • „Gearbest“ – 10,99 €.
  • Dabar parduodama su 6% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodama.

Galimas daiktas, jog greta savo kompiuterio vis dar naudojate pelę, kuri turi laidą. Vis dėlto per pastaruosius penkerius metus šioje rinkoje įvyko nemažai pokyčiu, todėl dabar santykinai kokybišką belaidę pelę galima įsigyti už tikrai gana patrauklią kainą.

Pavyzdžiui, vietinio Kinijos gamintojo belaidė pelė „HXSJ T30“ kainuoja galimai netgi mažiau nei garsaus prekinio ženklo laidinė pelė ir tuo pačiu siūlo tokį funkcionalumą, apie kokį šiai dienai lieka tik pasvajoti senųjų kompiuterinių pelių savininkams.

Šios pelės gamintoją norisi pagirti už tai, jog jis pagalvojo praktiškai apie kiekvieną kompiuterio naudotoją. Trumpai tariant, „HXSJ T30“ komplekte atkeliauja su belaidžiu USB adapteriu, tačiau gamintojas įvertindamas tai, jog vis daugiau kompiuterių įprastos USB jungties atsisako ir ją keičia USB C tipo jungtimi, komplekte nemokamai nusprendė pridėti ir USB C tipo adapterį. O tai reiškia, jog „HXSJ T30“ be jokių didelių problemų bus galima naudoti net ir su „Apple“ nešiojamais kompiuteriais.

„HXSJ T30“ belaidę pelę taip pat turėtų įvertinti ir žaidimų mėgėjai, nes priklausomai nuo kiekvieno asmeninių poreikių šios pelės jautrumas gali būti keičiamas 800 – 3600 DPI ribose. Būtina pridėti ir tai, jog „HXSJ T30“ jautrumą bet kada lengvai galima pakeisti tiesiog pasinaudojus ant korpuso integruotu mygtuku, o tai reiškia, jog į kompiuterį diegti jokios papildomos programinės įrangos tiesiog nereikia.

Svarbu pridėti, kad „HXSJ T30“ belaidė pelė taip pat dar turi ir kitą papildomą integruotą mygtuką, kurį paspausdami lengvai bet kada galėsite grįžti į pagrindinį kompiuterio darbalaukį. Pavyzdžiui, tai norint atlikti „Windows“ operacinėje sistemoje paprastai tenka spausti „Win + D“ kombinaciją, tačiau naudojantis „HXSJ T30“ pele tą patį veiksmą nuo šiol bus galima atlikti net neatitraukiant rankos nuo pelės paviršiaus.

Galiausiai norisi atkreipti dėmesį ir į tai, jog „HXSJ T30“ yra aprūpinta net 750 mAh talpos ličio jonų baterija. Priminsime, kad senesnės kartos belaidės pelės paprastai naudoja įprastas AA arba AAA tipo baterijas, todėl jas laikas nuo laiko tenka keisti. Džiugu, jog ši problematika nėra aktuali „HXSJ T30“ pelei, kurios korpuse įmontuotą bateriją bet kada galėsite tiesiog lengvai įkrauti naudodami standartinį USB laidą.

„HXSJ T30“ atsiliepimai

Belaidė „HXSJ T30“ kompiuterio pelė susilaukia vis aktyvesnio pirkėjų dėmesio. Šiuo metu Kinijoje „HXSJ T30“ turi 5 žvaigždutes siekiantį įvertinimą, kas atitinkamai reiškia maksimalų galimą vertinimą.

  • Gragunov. Tai puikų dizainą turinti pelė. Esu patenkintas, kad „HXSJ T30“ man buvo pristatyta santykinai greitai. Turiu pasakyti, jog „HXSJ T30“ pateisino mano lūkesčius, todėl dėl savo pasirinkimo įsigyti būtent šią pelę visiškai nesigailiu.
  • Papa. „HXSJ T30“ paruošti darbui buvo itin paprasta. Esu patenkintas tiek pristatymu, tiek įpakavimu, tiek pačia pelės kokybe.
  • Miguel. Korpuso gamybai yra panaudotos tikrai kokybiškos medžiagos, pati „HXSJ T30“ pelė yra tikrai ergonomiška, patogi bei praktiška. Kol kas nieko negaliu pasakyti tik apie bateriją, nes šią pelę naudoju gana neilgai.
  • Nuno. Mane labai maloniai nustebino „HXSJ T30“ korpuso kokybė. Šią pelę patogu laikyti rankoje, o į visus judesius ji reaguoja greitai bei tiksliai. Manau, kad tai puikų kainos ir kokybės santykį siūlanti belaidė pelė.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(2)
(1)

Komentarai (1)