Dvigubai pigiau nei Lietuvoje išparduodamas vienas geriausių prie galvos tvirtinamų LED žibintuvėlių: „Mažas, bet tikrai labai galingas LED prožektorius“ („Skilhunt H03“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  ()

„Skilhunt H03“ – tai vienas populiariausių, prie galvos tvirtinamas 1200 liumenų šviesos srautą gebantis sukurti LED prožektorius, kuris komplekte atkeliauja su specialia nešiojimui patogia virvele. Be to, šis LED prožektorius yra pagamintas iš patvaraus aliuminio ir taip pat ypatingas tampa dar dėl tos priežasties, nes turi magnetinį atgalį, kurio pagalba šį prožektorių galima patogiai pritvirtinti prie metalinių paviršių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Skilhunt H03“ specifikacijos

  • Šviesos srautas: 1200 lm.
  • LED tipas: „CREE XM-L2 U4“.
  • Režimai: turbo; high; medium; low; strobe; beacon 1; beacon 2.
  • Baterija: suderinimas su 3,7 V 18650, 3 V CR123A, 3,7 V RCR123 tipo baterijomis.
  • Korpusas: korpusas pagamintas iš patvaraus aliuminio.
  • Matmenys ir svoris: 9,9 x 2,35 x 2,35 cm; 44 g.

„Skilhunt H03“ kaina

  • „Gearbest“ – 29,28 €.
  • Dabar parduodamas su 42% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas už 2,32 €.
  • Lietuvoje kainuoja apie 70 €.

Išmaniajame telefone įmontuotas LED žibintuvėlis gali pasitarnauti tik iš dalies. Jeigu jums yra reikalingas tikrai kokybiškas apšvietimas tamsiu paros metu, tuomet išmanųjį telefoną derėtų padėti į šalį ir geriau pagalvoti apie kokybiško LED prožektoriaus įsigijimą.

Vis dėlto jeigu tamsiu paros metu ką nors svarbaus tenka dirbti gana dažnai, tuomet greičiausiai sutiksite, jog LED prožektorių nuolatos laikyti rankoje tikrai nėra patogu. Nepaisant to, net ir šiam nepatogumui šiuo metu jau galima rasti sprendimą įsigyjant prie galvos tvirtinamą, itin populiarų LED prožektorių „Skilhunt H03“.

Šiuo atveju būtina pabrėžti tai, jog prie galvos ar šalmo pritvirtinamas „Skilhunt H03“ laikiklis atkeliauja komplekte su LED prožektoriumi, todėl įsigijus šį LED prožektorių jokių papildomų išlaidų tikrai nepatirsite. Be to, komplekte taip pat dar yra pridedama ir speciali virvelė, kuri „Skilhunt H03“ LED prožektorių leidžia patogiai nešiotis ant riešo ar rankoje.

Šį LED prožektorių dar norisi pagirti ir dėl naudojamo „CREE XM-L2 U4“ tipo LED, kuris pasak gamintojo, geba sukurti 1200 liumenų siekiantį šviesos srautą. Įdomu, kad šio vieno LED šiuo atveju pilnai pakanka objektams esantiems 100 – 150 metrų atstumu apšviesti.

Maloniai stebina ir tas faktas, kad „Skilhunt H03“ LED prožektorių tikrai neverta visuomet tvirtinti tik prie galvos. Trumpai tariant, šio LED prožektoriaus antgalis yra magnetinis, todėl esant poreikiui „Skilhunt H03“ galima lengvai pritvirtinti prie bet kokio metalinio paviršiaus. Toks sprendimas gali itin praversti, pavyzdžiui, atliekant iš anksto nenumatytus automobilio remonto darbus tamsiuoju paros metu.

Svarbu įvertini ir tai, jog iš aliuminio pagamintas „Skilhunt H03“ LED prožektoriaus yra ne tik nesibraižantis, bet dar taip pat ir atsparus vandeniui. Pastarąją „Skilhunt H03“ savybe bene geriausiai šiuo atveju patvirtina jam suteiktas „IPX-8“ sertifikatas.

Galiausiai svarbu pridėti, kad „Skilhunt H03“ korpusas yra pagamintas taip, jog gebėtų maksimaliai gerai pašalinti perteklinę šilumą. Priminsime, kad būtent prastas elektronikos aušimas dažnu atveju tampa jos gedimų ir trumpo tarnavimo laiko priežastimi. Vis dėlto „Skilhunt H03“ šis pavojus tikrai neaktualus, todėl šio LED prožektoriaus ilgaamžiškumas turėtų maloniai nustebinti net ir pačius didžiausius skeptikus.

Vertinimai

Atsižvelgus į „Skilhunt H03“ prie galvos tvirtinamo LED prožektoriaus vertinimus yra daugiau nei akivaizdu, jog tai bene geriausiai Kinijoje vertinimas LED prožektorius. „Skilhunt H03“ daugiau nei tūkstantis pirkėjų skyrė maksimalų galimą įvertinimą, todėl šis LED prožektorius dabar turi net 4,92 žvaižgdučių bendrą įvertinimą.

  • Cintanionarrei. Mažas, bet tikrai labai galingas LED prožektorius. Esu labai patenkinta „Skilhunt H03“ funkcionalumu, pilnai aliuminiu korpusu bei itin ryškiu integruotu LED. Manau, kad atsižvelgiant į kainą rasti geresnį pasirinkimą už „Skilhunt H03“ šiuo metu yra sunkiai įmanoma.
  • Petrovlad. Labai greitas pristatymas. Esu patenkintas savo pasirinkimu įsigyti „Skilhunt H03“, nes tai greičiausiai pats geriausias pasiūlymas šiuo metu tiems, kurie ieško prie galvos tvirtinamo LED prožektoriaus. Turiu pripažinti, kad iš „Skilhunt H03“ gavau kur kas daugiau nei tikėjausi iš pradžių.
  • Adrey. Šis LED prožektorius tikrai labai gerai susitvarko su šilumos pertekliumi. „Skilhunt H03“ man taip pat labai patinka dėl mažų korpuso matmenų, atsparumo vandeniui bei itin ryškiai šviečiančio CREE XM-L2 U4 LED. Trumpai tariant, „Skilhunt H03“ tikrai yra vertas kiekvieno išleisto cento.
  • Vince. Likau maloniai sužavėtas net tik įpakavimu, bet ir pačios pakuotės turiniu. Komplekte radau ne tik LED prožektorių, bet ir visus kitus reikalingus aksesuarus šio LED prožektoriaus tvirtinimui prie galvos. Rekomenduoju.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(2)
(-1)

Komentarai ()