TOP 10 geriausių pasiūlymų savaitės pradžiai: mažiausia kaina naujam šedevrui „Amazfit GTS“, oro filtrui „Alfawise P2“, pilnai automatiniam multimetrui „Apexel ET8103“, nuolaidos kuponai „Xiaomi Mi A3“ ir „Xiaomi Mi Note 10“ (Video, 2019 m. 47 savaitė)  ()

- 25 % nuolaida išmaniajam laikrodžiui „Amazfit GTS“

- 18 % nuolaida oro grynintuvui „Alfawise P2“

- 9 % nuolaida išmaniajam telefonui „Xiaomi Mi Note 10“ (su nuolaidos kuponu)

- 26 % nuolaida išmaniajam telefonui „Xiaomi Mi A3“ (su nuolaidos kuponu)

- 31 % nuolaida išmaniajam televizoriaus priedėliui „Xiaomi Mi Box S“ (su nuolaidos kuponu)

- 4 % nuolaida išmaniosioms svarstyklėms „Xiaomi Mi Scale 2“ (su nuolaidos kuponu)

- 19 % nuolaida pilnai automatiniam multimetrui „Apexel ET8103“

- 55 % nuolaida miniatiūrinei kamerai „Quelima SQ11“

- 59 % nuolaida lazeriniam atstumo matuokliui „LS - P“

- 43 % nuolaida „Xiaomi“ temperatūros ir drėgmės matuokliui


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Mažiausia kaina išmaniajam laikrodžiui „Amazfit GTS“

127.68€ | 25 % nuolaida„Amazfit GTS“ specifikacijos

„Amazfit GTS“ - tai turbūt įspūdingiausias 2019 metų „Xiaomi“ išmanusis laikrodis, kaip du vandens lašai panašus į „Apple Watch“. Aprūpintas itin aukštos kokybės 1,65 colių įstrižainės AMOLED ekranu ir net iki 14 dienų tarnaujančia 220 mAh talpos baterija. Be to, šis išmanusis laikrodis palaiko 12 sporto režimu, yra atsparus vandeniui ir taip pat dar gali pasigirti iš aliuminio lydinio pagamintu korpusus.

Džiaugiuosi įsigijęs šį išmanųjį laikrodį, jis pilnai atitinka mano lūkesčius tiek funkcionalumo prasme, tiek kaina. Taip pat esu maloniai nustebintas baterijos galimybėmis. „Amazfit GTS“ naudojuosi jau savaitę, o baterijos energijos lygis vis dar siekia 65%. (Bonnie)

Kaina

Tikrinta 2019 11 19

  • „Gearbest“ - 127.68€
  • Tai mažiausia kaina
  • Dabar parduodamas su 25 % nuolaida
  • į Lietuvą siunčiamas registruotu paštu nemokamai.

Jeigu kada nors teko domėtis „Apple“, „Samsung“ ar „Huawei“ išmaniaisiais laikrodžiais, tuomet turėtumėte puikiai žinoti, jog jų kainos artėja prie 300 eurų, o kartais gali būti ir dar didesnės. Vis dėlto alternatyvų rinkoje tikrai yra.

Pavyzdžiui, naujos kartos „Amazfit GTS“ išmanusis laikrodis siūlo „Apple Watch“ artimas galimybes, atrodo labai panašiai, o kas svarbiausia, kainuoja tikrai ženkliai mažiau nei kiti panašių galimybių bei kokybės išmanieji laikrodžiai. Tai turbūt bus vienas geriausių ir populiariausių 2019 metų „Xiaomi“ laikrodžių, kuris išsiskiria ne tik puikiu dizainu, tačiau ir puikiomis savybėmis.

Vienas iš esminių išmaniojo laikrodžio akcentų - ekranas. Akivaizdu, jog pagal šį aspektą „Amazfit GTS“ išmanusis laikrodis nurungia daugelį konkurentų. „Amazfit GTS“ turi 1,65 colių įstrižainės AMOLED technologijos lietimui jautrų ekraną, kurio raiška siekia 348 x 442 taškų, o PPI rodiklis atitinkamai yra net 341. Taigi, trumpai tariant šio išmaniojo laikrodžio ekrano kokybė praktiškai niekuo nenusileidžia net ir 5 kartos „Apple Watch“ išmaniajam laikrodžiui.

„Amazfit GTS“ maloniai stebina ir savo baterijos tarnavimo galimybėmis. Šis išmanusis laikrodis turi 220 mAh talpos bateriją, kurios energijos, pasak gamintojo, paprastai turėtų užtekti maždaug 14 dienų. Tuo tarpu, jeigu nuspręstumėte naudoti tik laikrodžio funkcionalumą, tuomet „Amazfit GTS“ be papildomos įkrovos pavyktų naudoti maždaug pusantro mėnesio, t. y. apie 46 dienas.

Aktyviai sportuojantys šį išmanųjį laikrodį įvertins ne tik dėl integruoto realiu laiku veikiančio pulsometro, bet ir dėl itin plataus sporto režimų pasirinkimo. „Amazfit GTS“ išmanusis laikrodis palaiko net 12 sporto režimų, todėl puikiai tinka sporto treniruotėms ne tik salėje, bet ir lauke.

Prie visa to svarbu pridėti ir tai, jog „Amazfit GTS“ yra pilnai atsparus vandeniui ir tai bene geriausiai patvirtina jam suteiktas 5 ATM tipo sertifikatas. Tai reiškia, jog šį išmanųjį laikrodį esant poreikiui be jokių problemų galėsite naudoti ir baseine. Tuo tarpu, iš aliuminio lydinio pagamintas korpusas, silikoninė apyrankė ir mažas svoris garantuoja maksimaliai patogią šio išmaniojo laikrodžio dėvėjimo patirtį bet kuriuo paros metu.

Galiausiai norisi pridėti, kad „Amazfit GTS“ taip pat gali būti susiejamas su išmaniuoju telefonu, todėl praverčia ir peržiūrint socialinių tinklų pranešimus ar žinutes, valdant išmaniojo telefono muzikos grotuvą ar tiesiog norint greitai ir patogiai kiekvieną kartą pamatyti įeinančio skambučio informaciją.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.83 balai iš 5 (6 vertinimai)
  • Fizinio aktyvumo funkcijos: žingsniamatis, pulsometras, informaciniai pranešimai apie per ilgą užsisėdėjimą, pranešimai iš išmaniojo telefono.
  • Sporto režimai: 12 sporto režimų
  • Žinutės ir pranešimai: skambučiai, žinutės, socialinių tinklų pranešimai.
  • Papildomos funkcijos: žadintuvas; orų prognozės; kompasas; muzikos grotuvo valdymas; integruotas GPS.
  • Ekranas: 1,65 colių įstrižainės, AMOLED, 348 x 442 raiškos, 341 PPI.
  • Atsparumas: 5ATM.
  • Baterija: 220 mAh.
  • Medžiagos: iš aliuminio pagamintas korpusas, silikoninė apyrankė.
  • Ryšiai: Bluetooth 5.0.

Dabartinė 127.68€ kaina yra mažiausia šio išmaniojo laikrodžio kainų istorijoje:

2. Mažiausia kaina oro grynintuvui „Alfawise P2“

60.19€ | 18 % nuolaida | „Alfawise P2“ specifikacijos

„Alfawise P2“ yra kompaktiškas, išvaizdus, labai efektyvus, palaikantis programėlę ir valdomas nuotoliniu būdu bei balso komandomis oro grynintuvas. Praėjusiais metais „Alfawise P1“ buvo beprotiškai populiarus ir dabar dar labai perkamas oro grynintuvas, tačiau naujasis „Alfawise P2“ turi akivaizdžių pranašumų.

Kaina

Tikrinta 2019 11 19

  • „Gearbest“60.19€
  • Tai mažiausia kaina
  • „Alfawise P2“ ką tik pasirodė rinkoje ir šiuo metu priimami išankstiniai užsakymai
  • papildomas HEPA filtras 12.76€.
  • Į Lietuvą siunčiamas už 2.98€ prioritetine linija
  • Lietuvoje neparduodamas.

„Alfawise P2“ išvaizdos sprendimus jau įvertino ir Vokietijos technikos bei dizaino specialistai. „Alfawise P2“ yra apdovanotas IF 2019 apdovanojimu už puikius dizaino sprendimus.

„Alfawise P2“ yra valdomas su valdymo skydeliu ir jame esančiais mygtukais, taip pat su Smart Life programėle ir netgi balso komandomis - palaiko Alexa ir Google Home balso asistentus. Tad net ir būdami darbe ar išvykę, galime programėlėje nurodyti, kada norime, kad „Alfawise P2“ įsijungtų, išsijungtų, pasirinkti oro valymo greitį, sudaryti tvarkaraščius ir kt.

Dabartinė 60.19€ kaina yra mažiausia šio oro grynintuvo kainų istorijoje:

3. Su nuolaidos kuponu siūlomas naujasis „Xiaomi Mi Note 10“ - pirmasis pasaulyje telefonas su 108 MP kamera

457.5€ | 9 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBMINOTE10 | „Xiaomi Mi Note 10“ specifikacijos

Šiais metais „Xiaomi“ kompanija pristatė visą galybę išmaniųjų telefonų - įvairių konfigūracijų „Xiaomi Mi 9“ bei plačią „Redmi“ seriją - bet panašu, kad desertą pasiliko metų pabaigai. Į rinką sugrįžta naujausias „Mi Note“ serijos atstovas „Xiaomi Mi Note 10“.

Kaina

Tikrinta 2019 11 19

  • „Gearbest“457.5€
  • Su nuolaidos kuponu GBMINOTE10
  • Tai mažiausia kaina
  • su kuponu sutaupoma 45€
  • Į Lietuvą siunčiamas prioritetine linija už 3.56€

Vienas iš pagrindinių „Xiaomi Mi Note 10“ išskirtinumų yra jo kameros. Taigi, pagrindinė kamera turės 108 MP raiškos vaizdo jutiklį, 5 MP raiškos teleobjektyvą, kuris dar turės ir 5x optinį bei 50x skaitmeninį priartinimą. Čia bus ir dar trys jutikliai: 12 MP portretų, 20 MP itin plataus kampo bei 2 MP raiškos makro jutiklis.

„Xiaomi Mi Note 10“ taip pat turės įspūdingos talpos bateriją, net 5260 mAh talpos, ir palaikys itin greitą jos įkrovimą. Kiek jau yra žinoma, tai norint pilnai įkrauti tokios talpos bateriją, tereiks vos 65 minučių.

Kita puiki šio telefono savybė – AMOLED ekranas su lenktais kraštais.

Dabartinė 457.5€ kaina yra mažiausia šio išmaniojo telefono kainų istorijoje:

4. Su nuolaidos kuponu siūlomas išmanusis telefonas „Xiaomi Mi A3“

164.16€ | 26 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBA312802 | „Xiaomi Mi A3“ specifikacijos

„Xiaomi“ vos prieš keletą mėnesių pristatė savo naująjį išmanųjį telefoną „Xiaomi Mi A3“ ir vienas pirmųjų apžvalgininkų jau teigia, kad „šį telefoną tiesiog būtina įsigyti“.

Šis telefonas „nuraus stogą“? Dėl ko „Xiaomi“ fanai burnoja ir kodėl apžvalgininkas vis tiek sako, kad „šį telefoną tiesiog būtina įsigyti“ (naujojo „Xiaomi Mi A3“ apžvalga, Video)

Labai geras telefonas. Kaip ir visi Xiaomi telefonai, taip ir Mi A3 yra puikus įrenginys. Labai rekomenduoju.

Kaina

Tikrinta 2019 11 19

4GB/128GB

  • Gearbest - 164.16€
  • su nuolaidos kuponu GBA312802
  • su kuponu - tai mažiausia kaina
  • sutaupoma 122€
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą

Naujasis „Xiaomi Mi A3“ turi 6,088 colių įstrižainės (1560*720) HD+ ekraną su Corning Gorilla Glass 5 apsauga. Pačiame ekrane yra įmontuotas pirštų atspaudų skaitytuvas, o lašo formos išpjovoje randame 32 MP, f/2.0, 0.8µm kamerą. 

Nugarėlėje išmanusis telefonas turi trigubą kamerą, kurią sudaro 48 MP pagrindinis vaizdo jutiklis su f/1.79 diafragma, taip pat 8 MP raiškos itin plataus kampo bei 2 MP gylio jutiklis.

Šaunus dalykas, kad naujasis „Xiaomi Mi A3“ aprūpintas gana galingu, 8-nių branduolių (2.0GHz) Qualcomm Snapdragon 665 procesoriumi ir Adreno 610 vaizdo plokšte. Ne Snapdragon 855 ar Snapdragon 885 Plus procesorius, tačiau „Xiaomi Mi A3“ ir nesitaiko į flagmanų kategoriją. Tai yra vidutinės klasės išmanusis telefonas, pasižymintis itin geromis savybėmis.

Verta atkreipti dėmesį, kad „Xiaomi Mi A3“ turi 4 GB RAM ir galima rinktis skirtingą kiekį vidinės atminties - 64 arba 128 GB. Be to, „Xiaomi Mi A3“ palaiko papildomą atminties kortelę - iki 256 GB - o tai taip yra didelis privalumas.

Kompanija lieka prie savo strategijos ir „Xiaomi Mi A3“ darbuojasi su „Android One“ operacine sistema. Tad telefonas yra visiškai „švarus“ ir be jokių papildomų kiniškų priedų. O kadangi tai yra globali „Xiaomi Mi A3“ versija, ji palaiko lietuvių kalbą ir visus Lietuvoje esančius mobiliojo ryšio dažnius. Kas yra ypač svarbu.

Aliuminio rėmo „Xiaomi Mi A3“ turi 4030 mAh talpos bateriją ir palaiko greitajį baterijos įkrovimą (Quick Charge 3). Labai džiugus dalykas, kad į „Xiaomi Mi A3“ sugrįžo ne tik galimybė įdėti papildomą atminties kortelę, bet ir 3,5 mm audio jungtis. Daugeliui šis dalykas turėtų patikti.

„Xiaomi Mi A3“ turi C-tipo USB jungtį, palaiko FM radiją, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth 5.0 (A2DP, LE, aptX HD), GPS, A-GPS, GLONASS, BDS, akselerometrą, giroskopą, kompasą ir t.t.

5. Nuolaidos kuponas išmaniajam televizoriaus priedėliui „Xiaomi Mi Box S“

60.20€ | 31 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBMIBOXS01 | „Xiaomi Mi Box S“ specifikacijos, atsiliepimai

Tai išmanusis televizoriaus priedėlis su „Android“ operacine sistema. Šis įrenginys leidžia tiesiai televizoriaus ekrane naršyti internete, naudotis „Netflix“ ir „Youtube“ paslaugomis. „Xiaomi Mi Box S“ valdomas pulteliu su balso komandomis, o vartotojo sąsaja yra paprasta ir lengvai naudojama. Naudotojai taip pat džiaugiasi kaina ir aukšta vaizdo kokybe.

Labai lengvai įdiegiamas ir paprastas naudoti. Leidžia naudotis įvairiomis vaizdo įrašų paslaugomis ir turi daug privalumų. Veikia labai gerai. Norėčiau, kad pultelis turėtų kokią nors klaviatūrą naršymui internete ar belaidę pelę. (Student)

Kaina

Tikrinta 2019 11 19

  • „Gearbest“60.20€
  • nuolaidos kuponas GBMIBOXS01
  • 31 % nuolaida, nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Kompaktiškas „Xiaomi Mi Box S“, kaip įprasta visiems TV priedėliams, seną televizorių gali paversti išmaniu. Jis „Wi-Fi“ ryšiu jungiasi prie interneto ir leidžia ekrane transliuoti įvairius internete patalpintus vaizdo įrašus. Tai reiškia, kad galima naudotis „Youtube“, „Netflix“ ir kitų populiarių vaizdo įrašų portalų paslaugomis.

„Xiaomi Mi Box S“  valdomas patogiu pulteliu su balso komandų funkcija. Įrenginys turi ir „Bluetooth 4.2“ prieigą, todėl prie jo galima prijungti belaidę klaviatūra ar kitus prietaisus. Gerai ir tai, kad jis yra visai mažas - jo kraštinės ilgis siekia vos 9,52 cm.

O štai vaizdo ir garso kokybė tikrai nustebins. „Xiaomi Mi Box S“ gali pasigirti „DTS-HD“ ir „Dolby Stereo“ garso sistemomis ir 4K HDR vaizdu. Vaizdas yra ryškus ir detalus, o 60 kadrų per sekundę greičio dėka visi matomi judesiai yra sklandūs ir malonūs akiai.

Verta paminėti ir tai, kad „Xiaomi Mi Box S“ yra labai lengvai valdomas. Minimalistinis pultelis turi ir valdymo balsu funkciją, o vartotojo sąsaja yra paprasta ir aiški. Taip ir turėtų būti, nes „Xiaomi Mi Box S“ yra pagerinta senesnio įrenginio versija. Pagerėjo garso kokybė, vartotojo sąsaja, įdiegta naujesnė „Android“ versija, o pultelyje atsirado „Netflix“ mygtukas.

„Xiaomi Mi Box S“ yra išties išmanus įrenginys. Tai, ką matote telefono ekrane, integruotos „Chromecast“ programos dėka galėsite lengvai perkelti į televizoriaus ekraną. Apskritai tai yra greitas ir patogus įrenginys, kuris pravers visuose namuose. Visos šios savybės „Xiaomi Mi Box S“ priedėlį pavertė vienu populiariausių Kinijos rinkoje - labai dažnai jis būna tiesiog išpirktas arba kaina be nuolaidos ir siekia 80€ su viršum. 

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.66 balai iš 5 (715 vertinimai)
  • Garsas ir vaizdas: „DTS-HD“ ir „Dolby Stereo“ garso sistemos, 4K HDR vaizdas, 60 kadrų per sekundę greitis.
  • Procesorius: 4 branduolių, 2.0 GHz „Cortex-A53“;
  • Vaizdo plokštė: „Mali 450“ 750 MHz vaizdo plokštė
  • Atmintis: 2 GB RAM, 8GB ROM
  • Ryšiai: „Wi-Fi“, „Bluetooth 4.2“.
  • OS: „Android  8.1“.
  • Išskirtinės savybės: valdymas balsu, „Google Assistant“, „Chromecast“, palaiko praktiškai visas programėles, kurias įprastai palaiko „Android“ sistemos, labai greitas įrengimas.
  • Kalba: tarptautinė versija su daugiakalbiu meniu.
  • Jungtys: HDMI 2.0, USB.
  • Pakuotėje: valdymo pultelis su balso komandomis, „Xiaomi Mi Box S“ TV priedėlis, maitinimo laidas.
  • Išmatavimai ir svoris: 9,52 x 9,52 x 1,68 cm, 300 g.

6. Nuolaidos kuponas išmaniosioms svarstyklėms „Xiaomi Mi Scale 2“

30.10€ | 4 % nuolaida + nuolaidos kuponas GB-HBZTZCBG | „Xiaomi Mi Scale 2“ specifikacijos

„Xiaomi Mi Scale 2“ – tai naujos kartos populiariųjų „Xiaomi Mi Scale“ išmaniųjų svarstyklių atnaujinta versija. Šios išmaniosios svarstyklės garsėja dar didesniu tikslumu, geba įvertinti kūno balansą ir taip pat yra šiek tiek plonesnės bei mažesnės nei pirmosios kartos „Xiaomi Mi Scale“ išmaniosios svarstyklės.

Kaina

Tikrinta 2019 11 19

  • „Gearbest“30.10€
  • su nuolaidos kuponu GB-HBZTZCBG
  • Dabar parduodamos su 4 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamos nemokamai

Būtina atkreipti dėmesį, kad „Xiaomi Mi Scale“ Kinijoje jau nebeparduodamos, o Lietuvoje už šias senesnės kartos išmaniąsias svarstykles tenka mokėti praktiškai tiek pat kiek už „Xiaomi Mi Scale 2“ Kinijoje. Tuo tarpu, funkcionalumu aspektu pranašumą, žinoma, įgyja „Xiaomi Mi Scale 2“ naujos kartos išmaniosios svarstyklės.

Pradėti reikėtų nuo to, kad „Xiaomi Mi Scale 2“ yra aprūpintos atnaujintais iš mangano bei plieno pagamintais jutikliais, kurie šiuo atveju geba užfiksuoti net ir 50 gramų dydžio svorio pokyčius. Be to, šios naujos kartos išmaniosios svarstyklės yra pilnai pritaikytos tarptautinei rinkai, nes matavimo rezultatus gali fiksuoti ne tik kilogramais, bet ir svarais bei taivaniečių naudojamais jin matavimo vienetais.

Įdomu ir tai, kad „Xiaomi Mi Scale 2“ išmaniosios svarstyklės gali atlikti kūno balanso įvertinimą, kuris, pasak specialistų, leidžia formuoti taisyklingą laikyseną. Čia būtina pabrėžti, jog tokios funkcijos neturi nei seniau anonsuotos „Xiaomi Mi Scale“, nei jokios kitos Kinijos rinkoje šiuo metu parduodamos išmaniosios svarstyklės.

„Xiaomi Mi Scale 2“ išsiskiria dar ir dėl tos priežasties, nes yra vienos pirmųjų svarstyklių rinkoje, kurios gali įvertinti ne tik žmogaus kūno svorį, bet ir kitų įvairių daiktų svorį. Pavyzdžiui, prieš vykstant į kelionę iš anksto žinoti lagamino svorį yra tikrai pravartu, tačiau to įvertinti su daugeliu svarstyklių tiesiog nepavyks per dėl mažo lagamino svorio. Tuo tarpu, „Xiaomi Mi Scale 2“ atveju tai nėra problema, nes šios išmaniosios svarstyklės geba užfiksuoti svorį pradedant 100 gramų ir baigiant 150 kilogramų.

Būtina pridėti, kad „Xiaomi Mi Scale 2“ matavimo rezultatus saugoja išmaniajame telefone, o pagal taikomojoje programoje įvestą svorį, amžių, kūno masės indeksą bei kitus kūno parametrus geba įvertinti rekomenduojamą svorį. Trumpai tariant, „Xiaomi Mi Scale 2“ leidžia sužinoti ne tik dabartinį kūno svorį, tačiau taip pat dar pateikia ir ankstesnius matavimų rezultatus, kas tiesiog išmaniojo telefono ekrane lengvai leidžia suprasti ar jūsų svorio kreivė juda į viršų, ar žemyn.

Galiausiai norisi pridėti, jog „Xiaomi Mi Scale 2“ lygiai taip pat kaip ir seniau anonsuotos „Xiaomi Mi Scale“ išmaniosios svarstyklės geba atpažinti skirtingus šeimos narius. Tai reiškia, kad tomis pačiomis svarstyklėmis be jokių problemų namuose galės naudotis kiekvienas norintis, nes „Xiaomi Mi Scale 2“ užfiksuotos svorio matavimo rezultatus visada automatiškai perkels tik į tam asmeniui priklausančią asmeninę „Mi Fit“ taikomosios programos paskyrą.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.93 balai iš 5 (15 vertinimai)
  • Darbo diapazonas: 100 g – 150 kg.
  • Ryšiai: Bluetooth 5.0.
  • Taikomoji programa: „Mi Fit“.
  • Maitinimas: 3x AAA tipo baterijos.
  • Korpusas: plastikinis korpusas, priekis padengtas grūdintu stiklu.
  • Papildomos funkcijos: matavimų saugojimas išmaniajame telefone; asmeniniai svorio pokyčio registravimo profiliai kiekvienam šeimos nariui; LCD ekranas; kūno balanso įvertinimas.
  • Matmenys ir svoris: 28 x 28 x 2,2 cm; 1,2 kg.

7. Mažiausia kaina pilnai automatiniam multimetrui „Apexel ET8103“

16.41€ | 19 % nuolaida„Apexel ET8103“ specifikacijos

„Apexel ET8103“ – tai šiuolaikiškas pilnai skaitmeninis bei automatinis multimetras, kuris automatiškai geba identifikuoti matuojamų objekto parametrus (talpą, varžą, įtampą ir t.t.). Šis multimetras taip pat ypatingas tampa dėl integruoto LED žibintuvėlio bei funkcijos, kuris nuotoliniu būdu leidžia aptikti įtampą (gali praversti norint išsiaiškinti kur sienoje yra elektros laidai).

Kaina

Tikrinta 2019 11 19

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“16.41€
  • Tai mažiausia kaina
  • AliExpress14.62€
  • į Lietuvą siunčiamas už 1.52€.

Elektroninių prietaisų namuose yra tikrai daug. Jeigu jie pradeda veikti netinkamai, pirminei jų diagnostikai dažniausiai prireikia multimetro. Problema šiuo atveju yra tokia, kad apie šį prietaisą pagalvojame tik tuomet, kai jo reikia čia ir dabar. Skaitytojams, kurie šio nepatogumo nori išvengti ateityje, rekomenduojame šiuolaikišką multimetrą „Apexel ET8103“.

„Apexel ET8103“ kaip ir kiekvienas multimetras gali matuoti, srovę, įtampą, varžą, talpą, tačiau ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes visus šiuo parametrus geba aptikti automatiškai. Kitaip sakant, šio multimetro naudotojui nereikia rūpintis ir iš anksto pasirinkti matuojamo parametro, nes šį darbą „Apexel ET8103“ tiesiog atlieka automatiškai. Tai itin naudingas sprendimas mažiau patyrusiems multimetro naudotojams.

Pavyzdžiui, įsigijus senesnės kartos multimetrą matuojamą parametrą ir jo preliminarias matavimo ribas tenka nustatyti rankiniu būdu. Didžiausias pavojus yra tas, kad šiuos parametrus nustačius neteisingai, atliekant matavimą kartais netgi galima sugadinti multimetrą. Tuo tarpu įsigijus „Apexel ET8103“ multimetrą šie pavojai negresia, nes reikiamus matuojamus parametrus multimetras parinks pats automatiškai.

Multimetras „Apexel ET8103“ ypatingas tampa dar ir dėl tos priežasties, nes turi integruotą LED žibintuvėlį. Toks sprendimas gali praversti tikrai labai įvairiose situacijose, tačiau yra labai naudingas ir multimetrą naudojant pagal paskirtį. Pavyzdžiui, „Apexel ET8103“ integruotas LED žibintuvėlis gali puikiai pasitarnauti neapšviestame kieme žiemos sezono metu norint išmatuoti automobilio akumuliatoriaus įtampa. Sprendimas labai paprastas, bet tikrai padeda taupyti laiką ir energiją.

Galiausiai norisi pabrėžti, kad „Apexel ET8103“ gali tapti nepakeičiamu įrankiu atliekant namų remontą. Šis multimetras gali pasigirti integruota NCV funkcija, kuri padeda nuotoliniu būdu aptikti įtampą. Trumpai tariant, naudojantis „Apexel ET8103“ NCV funkcija galima lengvai identifikuoti kaip sienose yra išvedžioti laidai. Tai iš tiesų naudinga funkcija, kuri leidžia jaustis saugiai ir užtikrintai atliekant bet kokius ręžimo darbus.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.63 balai iš 5 (35 vertinimai)
  • Matuojami parametrai: varža, įtampa, talpa, srovė, diodai, grandinės tikrinimas, NCV.
  • Maitinimas: 2x AAA tipo baterijos.
  • Darbo temperatūra: 0 – 40 oC.
  • Papildomos funkcijos: pašvietimą turintis LCD ekranas; galimybė nuotoliniu būdu aptikti įtampą (NCV); integruotas LED žibintuvėlis; automatinis parametrų aptikimas.
  • Matmenys ir svoris: 13,9 x 6,3 x 2,85 cm; 250 g.

Dabartinė 16.41€ kaina yra mažiausia šio multimetro kainų istorijoje:

8. Mažiausia kaina miniatiūrinei kamerai „Quelima SQ11“

6.38€ | 55 % nuolaida4.7 balai iš 5 (1701 vertinimai)

„Quelima SQ11“ - tai mažytis kubas, kurio kraštinė siekia vos 2,2 cm. Dabar pat pasiimkite liniuotę ir pasižiūrėkite, kokio mažumo tai įrenginys. Visgi, tai yra kamera, filmuojanti 120 laipsnių kampu ir 1920 x 1080 raiška. Filmuota medžiaga talpinama į 32 GB atminties kortelę, o kamera neturi didesnių problemų su tamsa.

Kaina

Tikrinta 2019 11 19

  • Gearbest - 6.38€
  • Tai mažiausia kaina
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą

„Quelima SQ11“ yra skirta automobiliams, todėl turi ciklinio įrašymo funkciją, judesio daviklį, o rinkinyje rasite 360 laipsnių kampu besisukiojančią kamerą. Mažytis įrenginys gali visiškai pasislėpti už veidrodėlio, o 200 mAh baterijos turėtų pakakti pakankamai ilgam laikui - bent jau valandai. Aišku, automobilyje ši kamera būtų beveik visą laiką prijungta. Bet kodėl kas nors norėtų tokį įrenginį pasirinkti vietoj tikro automobilinio vaizdo registratoriaus?

Visų pirma, dėl kainos. „Quelima SQ11“ šiuo metu kainuoja vos 6 eurus. Gero automobilinio vaizdo registratoriaus už tokią kainą tikrai nerasite, o ši kamera savo užduotis tikrai atliks. Kitas pranašumas aišku yra dydis - lengva kamera gali būti prikabinta prie praktiškai bet ko, o visomis kryptimis besisukiojantis laikiklis leidžia ją panaudoti ir filmavimui iš galo.

Iš tikrųjų, turint omenyje kainą, labiausiai saugumu susirūpinę vairuotojai gali nusipirkti porą tokių kamerų ir jas palikti automobilyje. Važiuojant jos filmuotų aplinką ir galėtų pateikti reikalingų įrodymų eismo įvykio atveju. O automobiliui stovint, kameros galėtų užfiksuoti prie jo lendančių žmonių veidus - prie to prisidėtų judesio daviklis.

Kadangi „Quelima SQ11“ yra tokia maža, ją galima naudoti ir kaip savotišką veiksmo kamerą. Ji paprastu segtuku gali būti prikabinta prie striukės ar kuprinės, o į viršų ją pakeltų ir nedidelis dronas. Aišku, trūkumas tas, kad „Quelima SQ11“ neturi ekrano, o ir atspari vandeniui tikrai nėra. Ją galima panaudoti ir norint pastebėti gyvūnus - kas ištuština lesyklėlę kieme? O kur vaikšto jūsų katė? „Quelima SQ11“ sveria vos 20 gramų, todėl ji gali būti kabinama ir prie gyvūno antkaklio, jei mėgstate tokius eksperimentus.

Galiausiai, „Quelima SQ11“ gali būti panaudota ir namų saugumui užtikrinti. Ją galima palikti prie durų, kad pamatytumėte, kas prie jų ateina, kuomet jūsų nėra. Maža kamera yra sunkiai pastebima.

Būtent lankstus panaudojimas yra didžiausias „Quelima SQ11“ privalumas. Labai maža kaina ir išmatavimai reiškia, kad „Quelima SQ11“ galima naudoti beveik bet kur. Tereikia išlaisvinti savo kūrybiškumą. Trūkumas tas, kad ji nekuria tokių kokybiškų vaizdo įrašų, kaip dideli automobiliniai vaizdo registratoriai ar veiksmo kameros, todėl labai aukštos meninės vertės filmukų su ja tikrai nesuksite.

Dabartinė 6.38€ kaina yra mažiausia šios kameros kainų istorijoje:

9. Mažiausia kaina lazeriniam atstumo matuokliui „LS - P“

21.88€ | 59 % nuolaida | „Xiaomi Mijia youpin Duke LS-P“ specifikacijos

„Xiaomi Mijia youpin Duke LS-P“, gaminamas „Xiaomi youpin“ yra kompaktiškas lazerinis atstumo matuoklis, skirtas naudojimui namuose. Šis įrenginys pravers remontuojant namus, perstatinėjant baldus, kabinant meno dirbinius ar tiesiog tyrinėjant savo aplinką.

Kaina

Tikrinta 2019 11 19

„Xiaomi youpin LS - P“ (pilnas funkcijų paketas)

  • Gearbest - 21.88€
  • Tai mažiausia kaina

„Standard Version“, „Alfawise LS – 1“ (dalinės funkcijos)

„Upgraded Version“, „Alfawise LS – 1S“ (dalinės funkcijos)

1. Daugybė funkcijų

Nors tai ir tėra kompaktiškas lazerinis atstumo matuoklis, jis siūlo net 11 skirtingų funkcijų, tarp kurių tūrio, ploto, kampo, tolimosios kraštinės skaičiavimai ir taip toliau. Maksimalus „LS - P“ matuojamas atstumas - 40 cm, tačiau pasirinkę tęstinio matavimo funkciją galėsite matuoti ir ilgesnius atstumus.

2. Kokybiški komponentai

„LS - P“ išmatavimai - 8,6 x 2,2 x 1,1 cm, o svoris - 28 g. Šio įrenginio korpusas yra pagamintas iš aliuminio ir magnio lydinio bei ABS plastiko. Metalinė įrenginio dalis yra specialiai apdorota taip, kad neslystų iš rankos.

Didelis „LS - P“ ekranas turi apšvietimą, o įrenginio centre yra kokybiškas 620 - 670 nm lazeris. Tai yra tiesiog lengvas, kompaktiškas, bet tvirtas prietaisas, kurio viduje dirba amerikietiški, europietiški ir japoniški komponentai.

3. Puiki baterija

„LS - P“ turi 200 mAh bateriją. Ji yra įkraunama per USB, įrenginys turi greito įkrovimo funkciją. Tačiau šio matuoklio dažnai įkrauti tikrai nereikės, nes su pilnai įkrauta baterija jis gali atlikti net 3500 matavimų.

4. Paprastas naudojimas

„LS - P“ turi vos du mygtukus - centrinis įjungia lazerį, o šoninis leidžia pasirinkti vieną iš kelių matuoklio funkcijų. Šis įrenginys turi didelį ekraną, kuriame matavimo duomenys, funkcijos ir baterijos būklė bus matomi itin ryškiai. Geriausia tai, kad matavimai truks vos sekundės dalį.

Galiausiai, didelis „LS - P“ privalumas yra ir tikslumas - matuoklis pasiekia +/- 2 mm tikslumą, todėl neatsilieka nuo įprastų matavimo juostų.

Dabartinė 21.88€ kaina yra mažiausia šio lazerinio matuoklio kainų istorijoje:

10. Mažiausia kaina „Xiaomi“ temperatūros ir drėgmės matuokliui

11.85€ | 43 % nuolaida | 4.76 balai iš 5 (509 vertinimai)

Greičiausiai sutiksite, kad namuose pravartu stebėti ne tik temperatūrą, bet ir drėgmę. Deja, bet šios užduoties seniau pirkti termometrai tikrai neatlieka. Tam puikiai tiks šis „Xiaomi“ temperatūros bei drėgmės matuoklis.

Šis „Xiaomi“ produktas intriguoja ir dėl tos priežasties, nes taip pat yra aprūpintas Bluetooth ryšio moduliu, kas reiškia, kad patalpos temperatūrą bei drėgmę esant reikalui galėsite matyti ir išmaniajame telefone.

Įdomu ir tai, kad šis elektroninis įrenginys maitinimą gauna iš AAA tipo baterijos, tačiau pastarosios energijos, pasak gamintojo, šiuo atveju pakanka net vieneriems metams.

Pirkėjai apie šį drėgmės matuoklį atsiliepia ypač teigiamai.

O čia išsami „Xiaomi Thermostat Accuracy Temperature Humidity Monitor“ apžvalga - joje apžvalgininkas rašė:

„Manau, kad šis prietaisas yra tikrai kokybiškas ir geras. Jis gana paprastas, tačiau pasižymi naudingomis funkcijomis. O palyginęs jį su kitais Xiaomi bei įprastais drėgmės ir temperatūros matuokliais galiu pasakyti, kad jis tiksliai matuoja temperatūrą ir drėgnumą. Xiaomi Thermostat Accuracy Temperature Humidity Monitor papildė mano turimų Xiaomi įrenginių kolekciją ir tai nereiškia, kad jis guli kažkur nukištas, bet jis iš tikrųjų nuolatos darbuojasi mano kambaryje ir daro gyvenimą labiau komfortišku.“

Dabartinė 11.85€ kaina yra mažiausia šio drėgmės matuoklio kainų istorijoje:




 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(4)
(-4)

Komentarai ()

Susijusios žymos: