900lm, E27 cokolis, pilnas valdymas per išmanųjį telefoną ir vos 10€ - išparduodama iškirtinė išmanioji RGB LED lemputė („Alfawise LE12“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai)  ()

„Alfawise LE12“ – tai E27 cokolį turinti RGB LED tipo išmaniuoju telefonu valdoma lemputė, kuri ypatinga tampa dėl tos priežasties, nes taip pat palaiko ir balso komandas („Google Home“, „Amazon Alexa“). Be to, ši LED lemputė esant reikalui leidžia sudaryti išankstinius valdymo tvarkaraščius ir dar gali pasigirti neįtikėtinai mažomis energijos sąnaudomis (9 W).


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Alfawise LE12“ specifikacijos

  • Tipas: RGB LED.
  • Spalvinė temperatūra: 2700 – 6500 K.
  • Cokolis: E27.
  • Maitinimas: 100 - 240V (AC)
  • Galia: 9 W.
  • Šviesos srautas: 900 lm.
  • Režimai: 8 iš anksto užprogramuoti apšvietimo režimai.
  • Ryšiai: IEEE 802.11b/g/n WiFi.
  • Valdymas: išmaniojo telefono taikomąją programa.
  • Papildomos funkcijos: „Google Home“ ir „Amazon Alexa“ palaikymas; išankstinių tvarkaraščių palaikymas; apšvietimo sinchronizacija su grojama muzika.
  • Matmenys ir svoris: 5,5 x 5,5 x 11 cm; 120 g.

„Alfawise LE12“ kaina

  • Gearbest“ – 10,03 €.
  • Dabar parduodama su 39% nuolaida, į Lietuvą siunčiama nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodama.

LED suteikia itin daug privalumų. Nuo šiol net ir pati paprasčiausia lemputė gali pasiūlyti tokį funkcionalumą apie kurį dar prieš gerą dešimtmetį negalėjome net pasvajoti. Jog paprasta E27 cokolį turinti LED lemputė gali nustebinti šiuo atveju puikiai įrodo „Alfawise LE12“ pavyzdys.

Pradėti reikėtų nuo to, jog „Alfawise LE12“ LED lemputės galingumas siekia vos 9 W, tačiau sukuriamas šviesos srautas atitinkamai yra lygus 900 liumenų. Pilną valdymą turinčiom lempoms tai labai geras rodiklis – dažniausiai švieso srautas siekia 600-800 liumenų.

Be to, kadangi „Alfawise LE12“ yra RGB tipo, tai reiškia, jog ši LED lemputė gali išgauti net 16 milijonų skirtingų patalpos apšvietimo atspalvių. Gamintojas taip pat tvirtina, kad „Alfawise LE12“ pirkėjui siūlo 2700 – 6500 K ribose kintančią spalvinę temperatūrą.

Įdomu ir tai, kad esant poreikiui „Alfawise LE12“ LED lemputę galima valdyti balsu. Vis dėlto šia funkcija galėsite naudotis tik tuomet, jeigu namuose turėsite „Amazon Alexa“ arba „Google Home“ išmanųjį asistentą.

Jeigu valdymas balsu dažnam gali pasirodyti visiškai nereikalingas, tai galimybė „Alfawise LE12“ valdyti per taikomąją programą tampa tikrai dideliu privalumu. Šis funkcionalumas itin pravers tiems, kurie ruošiasi naudoti išankstinius tvarkaraščius. Pavyzdžiui, naudodami taikomąją programą esant poreikiui galėsite sudaryti tvarkaraštį, kuris leis automatiškai įjungti ar išjungti „Alfawise LE12“ numatytu laiko momentu. Įdomu ir tai, kad sudarant tvarkaraščius taip pat galima individualiai parinkti ne tik laiką, bet ir apšvietimo spalvą bei ryškumą.

Naudojantis ta pačia taikomąją programa galima parinkti ir vieną iš aštuonių gamintojų paruoštų „Alfawise LE12“ darbo režimų. Trumpai tariant, šiuo atveju jums pakaks vos kelių paspaudimų taikomojoje programoje ir patalpos apšvietimas bus automatiškai pritaikomas skaitymui, poilsiui, darbui ar miegui.

Ši LED lemputė tikrai patiks ir mėgstantiems rengti vakarėlius, nes gamintojas „Alfawise LE12“ taip pat integravo specialų muzikos režimą. Pastarasis režimas ypatingas dėl tos priežasties, nes leidžia dinamiškai keisti patalpos apšvietimą atsižvelgiant į tuo metu grojamą muziką.

Galiausiai gamintojas pabrėžia dar ir tai, jog „Alfawise LE12“ yra itin paprasta paruošti darbui. Viskas ko reikia, tai tiesiog parsisiųsti „SMART LIFE“ taikomąją programą bei įjungti LED lemputę ją įsukus į jai tinkamą E27 cokolį. Tuomet taikomoje programoje tereikės įvesti WiFi slaptažodį ir nuo to momento „Alfawise LE12“ LED lemputės valdymas pilnai pereis į jūsų rankas.

„Alfawise LE12“ atsiliepimai

Dar visai neseniai prekyboje pasirodžiusi nuotoliniu būdu valdoma RGB tipo „Alfawise LE12“ LED lemputė jau spėjo susilaukti pirmųjų pirkėjų vertinimų. Malonu pranešti, jog kol kas visi „Alfawise LE12“ įsigiję pirkėjai liko maksimaliai patenkinti ir skyrė jai 5 žvaižgdučių įvertinimą.

  • Waters. Šią LED lemputę jau naudoju apie du mėnesius ir kol kas neturiu jai net menkiausių priekaištų. Man labai patinka, jog „Alfawise LE12“ yra suderinama su „Google Home“, kas leidžia man įjungti šviesą tiesiog pasakant balso komandą. „Alfawise LE12“ taip pat yra lengvai paruošiama darbui bei labai lengvai valdoma.
  • Duncan. Mane tenkina tiek spalvų kokybė, tiek šios LED lemputės ryškumas. Be to, „Alfawise LE12“ paruošti darbui buvo labai paprasta. Maloniai nustebino ir „Alfawise LE12“ itin platus spalvinės temperatūros spektras.
  • Emily. Galiu drąsiai rekomenduoti šią LED lemputę bet kam. Patogi taikomoji programa, suderinamumas su „Amazon Alexa“, greitas pristatymas ir adekvati kaina. Manau, kad „Alfawise LE12“ turi viską ko tik gali prireikti. Rekomenduoju.
  • Ingram. Tai tiesiog nuostabu produktas už prieinamą kainą. Man labai patinka, jog „Alfawise LE12“ turi išankstinio tvarkaraščio sudarymo galimybę. Asmeniškai aš jį naudoju tam, kad rytais keltis būtų lengviau patalpoje esant minimaliam apšvietimui.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(1)
(0)

Komentarai ()