Fantastiškos išvaizdos ir su puikiomis funkcijomis - už labai gerą kainą parduodama itin funkcionali išmanioji apyrankė  ()

Puikios išvaizdos ir kokybiškai pagaminta išmanioji apyrankė yra atspari vandeniui (IP67), turi puikios kokybės spalvotą ekraną, seka miego kokybę, matuoja širdies ritmą, kraujo spaudimą ir deguonies kiekį kraujyje, palaiko skirtingus sporto režimus ir pasižymi dar keliomis naudingomis funkcijomis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaina ir sąlygos

  • Šiuo metu „Smart Bracelet Armband Smartwatch Wasserdicht Sportuhr Pulsuhr Fitness Tracker“ parduodama už 15,75 €;
  • nemokamas siuntimas;
  • 30-ies dienų pinigų grąžinimo garantija;
  • galima rinktis iš trijų spalvų: juodos, auksinės, sidabrinės, juodos ir žalios.

Kaip už tokią kainą, tai ši išmanioji apyrankė turi tikrai ką pasiūlyti: ji seka miego kokybę, matuoja širdies ritmą, taip pat gali išmatuoti kraujo spaudimą ir deguonies kiekį kraujyje.

Išties šaunios savybės tokioje pigioje išmaniojoje apyrankėje.

Išmanioji apyrankė yra kokybiškai pagaminta - iš ABS, PC ir TPU su silikoniniu dirželiu - bei turi spalvotą 1,3 colių dydžio ekranėlį, reaguojantį į prisilietimus.

Apyrankė palaiko tokius sporto režimus, kaip bėgimą, važiavimą dviračiu, kopimą į kalnus. Ji taip pat skaičiuoja nueitus žingsnius, atstumą, sudegintas kalorijas ir primena, kad metas pajudėti, nes per ilgai užsisėdėjome vienoje vietoje.

Svarbu ir tai, kad ši išmanioji apyrankė yra atspari dulkėms ir vandeniui - IP67 standartas - tačiau nepatariama su ja plaukioti ir aplieti karštu vandeniu.

Kitas šaunus dalykas, kad apyrankė aprūpinta Bluetooth 4.0 techniniu sprendimu, yra suporuojama su išmaniaisiais telefonais (Android 4.0/iOS9.0 ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis), palaiko programėlę ir joje pateikia visą išsamią statistiką.

Programėlėje galima stebėti širdies darbą, kraujo spaudimo ir deguonies kiekio kraujyje pokyčius, miego kokybę, nueitą atstumą ir kt.

Taip pat išmanioji apyrankė informuos apie gautus pranešimus bei skambučius - tiesa, į juos atsakyti nėra galimybės. Bet apyrankės už tokią kainą vis dar ir negali pasiūlyti tokių galimybių.

Beje, su šia išmaniąja apyranke galima rasti savo telefoną, ji palaiko nuotolinį kameros valdymą bei rodo orų prognozę.

Galiausiai reikia paminėti ir tai, kad išmanioji apyrankė turi 110 mAh talpos bateriją, kurios, pasak gamintojo, užteks 8 dienoms.

Taip pat be pačios išmaniosios apyrankės, pakuotėje drauge atkeliaus reikalingas įkroviklis bei naudojimosi instrukcija. Simpatiška ir labai funkcionali išmanioji apyrankė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(7)
(-3)

Komentarai ()