Nesunaikinamas telefonas, vandeniui atspari kelioninė kuprinė ir žieminė kepurė bei kiti įdomūs Aliexpress „Black Friday“ pasiūlymai (Video)  ()

Įdomiausi Aliexpress „Black Friday“ pasiūlymai:

- Itin tvirtas, sulenkiamas telefonas „Ulefone Armor Flip IP68 IP69K Rugged Feature Phone Waterproof Drop Resistant Mobile Phones 1200mAh Dual Screen 1.3MP Phone“;

- Vandeniui atspari kelioninė kuprinė „Outdoor Waterproof Dry Bag River Trekking Floating Roll-top Backpack Drifting Swimming camping Water Sports Dry Bag 10/15/20L“;

- Vandeniui atspari žieminė kepurė „Winter Down Hat Thermal Ultralight Beanie Portable Balaclava For Outdoor Cycling Mountaineering Soft Thermal Merry Christmas“;

- Kelionėms ir iškyloms skirtas dujinių talpyklų adapteris „Gas Saver Plus Butane Adapter Gas Tanks for Camping Backpacking Hiking BBQ Outdoor Equipment Aluminum Alloy Lightweight Picnic“;

- Trijų ašių gimbalas stabilizatorius „Hohem iSteady Pro/Pro2 Gimbal Stabilizer 3-Axis Handheld for GoPro Hero 8/7 /6/5/4/3 for Sony RX0 for SJCAM YI Action Camera“;


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Itin tvirtas, sulenkiamas telefonas „Ulefone Armor Flip“

  • Dabar jis parduodamas už 44,40 €;
  • 41 % nuolaida;
  • 0,89 € už pristatymą į Lietuvą.

Tikrai esame matę ne vieną itin tvirtą telefoną, bet „Ulefone Armor Flip“ yra kiek kitoks. Tai super tvirtas, sulenkiamas, biudžetinis telefonas

Daug kalbėti apie jo procesorių ir kitus dalykus turbūt nėra didelės prasmės, kadangi tai tikrai ne tas telefonas, kuris kėsintųsi į flagmanų kategorija.

Didelio išmanumo jame nerasime ir techninė „Ulefone Armor Flip“ pusė yra tokia, kokios ir galima būtų tikėtis už tokią kainą.

Su juo galima skambinti, rašyti žinutes, naršyti internete (mobilūs duomenys, nėra WiFi), palaiko dvi SIM korteles, Bluetooth, FM radiją, turi 3,5 mm audio jungtį, palaikomos 15 kalbų (anglų, rusų, lenkų ir kt.), turi du ekranėlius - pagrindinis yra 2,4 colių įstrižainės ir papildomas 1,44, 32 MB RAM ir 64 MB ROM (palaiko atminties kortelę iki 32 GB), gale yra 1.3MP (f/2.8) kamera, o maitinamas 1200 mAh baterija, kurios budėjimo režime užtenka iki 13 dienų.

Tad „Ulefone Armor Flip“ būtų gana įprastas telefonas, jei ne jo žvėriškas atsparumas ir tvirtumas.

Jis atitinka IP68/IP69K standartus, kas reiškia, kad jam nieko nenutiks jei jį numesime ant žemės, jis įkris į vandenį ar net atsidurs 24 val. betone.

Plius, jis atitinka ir karinius MIL-STD standartus, o čia jau absoliučiai aukščiausias lygis. „Ulefone Armor Flip“ yra tiesiog nesunaikinamas telefonas.

Vandeniui atspari kelioninė kuprinė

  • Dabar ji parduodama nuo 8,96 €;
  • 48 % nuolaida;
  • 0,35 € už pristatymą į Lietuvą.

Iškart verta pažymėti, kad galima rinktis iš keleto skirtingų kuprinės variantų.

Yra parduodamos 10, 15 ir 20 litrų talpos bei juodos, oranžinės ir juodos-oranžinės spalvų derinių kuprinės.

Šios talpios, išvaizdžios ir vandeniui atsparios kuprinės yra ganėtinai populiarios Aliexpress parduotuvėje ir jas jau įsigijo beveik 400 pirkėjų.

Pastarieji teigia, kad kuprinių kokybė yra labai gera, ji pagaminta iš 600D TPU medžiagos, o dirželiai reguliuojami ir labai tvirti - puikus pasirinkimas mėgstantiems keliauti.

Vandeniui atspari žieminė kepurė

  • Dabar ji parduodama už 12,66 €;
  • 41 % nuolaida;
  • 0,35 € už pristatymą į Lietuvą.

Galima rinktis iš dviejų spalvų modelių: auksinės ir juodos.

Dėka papildomo prailginimo, šios žieminės kepurės pagelbės apsaugoti ne tik galvą, bet ir tuo pačiu kaklo sritį.

Gamintojas teigia, kad kepurės yra pagamintos iš nailono ir pripildytos žąsų plunksnomis. Todėl jos yra labai šiltos, lengvos (tik 35 gr.) ir atsparios vandeniui.

Be to, jas labai patogu gabentis su savimi - tereikės tik truktelėti už dirželio ir kepurė užims nedaug vietos kelioniniame krepšyje. Paprasta ir patogu.

Kelionėms ir iškyloms skirtas dujinių talpyklų adapteris

  • Dabar jis parduodama nuo 10,17 €;
  • 42 % nuolaida;
  • 0,35 € už pristatymą į Lietuvą.

Tai yra ir iš aliuminio lydinio pagamintas adapteris, skirtas daugkartiniam dujų talpų pripildymui. Jis taip pat aprūpintas slėgio atleidimo mygtuku ir reguliuojamu valdymo vožtuvu. 

Praktiškas ir paprastas daikčiukas, praversiantis keliaujant ir iškylaujant.

Trijų ašių gimbalas stabilizatorius „Hohem iSteady Pro/Pro2“

  • Dabar jis parduodama nuo 56,78 €;
  • 36 % nuolaida bei papildomai 5$​ nuolaidos kuponas J4BM9SBS2ZOY;
  • 1,35 € už pristatymą į Lietuvą.

​Galima rinktis iš dviejų gimbalo stabilizatoriaus versijų: „Hohem iSteady Pro“ ir „Hohem iSteady Pro2“ bei drauge atkeliaujančių papildomų priedų kiekio.

Abu gimbalai stabilizatoriai yra labai kokybiškai pagaminti, su patogiu valdymu ir gerai veikiančiais varikliukais, užtikrinančiais didelį kamerų pasukimo kampą, atliekamo proceso stabilumą ir greitį.

Svarbu ir tai, kad „Hohem iSteady Pro2“ turi atnaujintus varikliukus, kurie užtikrina 30 % didesnį sukimo momentą

Taip pat teigiama, kad dėl pasikeitusio „Hohem iSteady Pro2“ dizaino, dabar yra dar patogiau juo naudotis.

Įdomu tai, kad nors baterijos talpa ir šiek tiek sumažėjo: nuo „Hohem iSteady Pro“ turimos 4000 mAh iki „Hohem iSteady Pro2“ turimos 3600 mAh, tačiau abiem atvejais palaikomas kitų įrenginių įkrovimas ir bendras stabilizatorių darbo laikas išliko tas pats - iki 12 val.

Taip pat abu modeliai palaiko 4 pagrindinius veikimo režimus ir tokias vaizdo fiksavimo galimybes, kaip automatinį vaizdo sekimą, panoraminį filmavimą, portreto režimą, fokusavimą ir vaizdo priartinimą ir kt.

„Hohem iSteady Pro“ ir „Hohem iSteady Pro2“ yra suderinami su tokiais įrenginiais, kaip GoPro Hero 7/6/5/4/3, Sony RX0, SJCAM, YI veiksmo kameromis ir panašių išmatavimų įrenginiais.

Jie yra suderinami ir su išmaniaisiais telefonais bei palaiko Bluetotoh techninį sprendimą ir iSteady išmaniąją programėlę. Du šaunūs stabilizatoriai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(9)
(6)
(3)

Komentarai ()