Naujos kartos langų valymo robotas su 2800Pa siurbimo galia, gali valyti net ir plyteles, o dabar iš Lenkijos sandėlio – jokios rizikos dėl mokesčių („Liectroux X6“ kaina, Specifikacijos, Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Kirtis 2019-12-04 10:39
Dėl skleidžiamo garso ir analogijų su kitais triukšmo šaltiniais informacija akivaizdžiai neteisinga. 60 dB tikrai nėra "tylu" - tai triukšmas, kurį skleidžia normaliu, nepakeltu tonu kalbantis žmogus. Taip, tai nėra didelis ir nepakeliamas striukšmas, bet visgi tai ganėtinai didelis triukšmas. Palyginimui biure, kuriame dirbu, tyliai groja radijas, 2 m atstumu nuo manęs vidutiniu pajėgumu dirba oro kondicionierius, triukšmo lygis siekia ~ 35 dB. Ir tai nėra tylu - tai jau tam tikras triukšmas.
bahuriux 2019-12-04 17:39
Turiu iš aliexpress iš europos sandėlio be mokesčių Bobot win 3180 jei gerai pamenenu nr. 150 eur. Visi jie labai panašių parametrų 24x24x7cm 65W, 3000 Pa, 20 min laikosi jei dingsta išorinis maiti imas, reiškia jų visų viduriai ko ne standartiniai, triukšmo lygis 50db ištikro toks netylus bet ir neužknisa tas garsas. Kas paliko didžiausią įspudįtai kad su tikrais langų valikliais valo labai šūdinai, tiesiog mozoja ir dar slysta vikšrai, nes tie valikliai riebūs, dėl to pameta lango dydį ir nedavalo viso ploto. Problemą išsprendėm 2 lašai feiry į 500ml vandenį ir ta mixą užpurški kaip rašo instrukcijoj po 5 kartus, tai nuvalė daug švariau, praktiškai švariau nei rankiniu būdu. Toks robotas reikalingas tikrai ne bute gyvenant, pas mus langų 25+ kvadratai iš dviejų pusių. Tiesa mes jį naudojam be apsauginės virvės nes iš vidaus jos net neina niekur pritvirtinti, kolkas dar nekrito. Tai va šitas labai panašių parametrų, arba kiniečiai klonuoja vieni nuo kitų.