Įspūdingos kainos, naujos kartos vaizdo įrašymo sistema su 1080p raiškos 4 kameromis, 8 kanalų įrašymo įrenginiu ir vaizdų peržiūra iš bet kur, kur bebūtumėte („Stalwall KA1008“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai)  (1)

„Stalwall KA1008“ – tai komplektas, kurį sudaro 8 kanalų vaizdo įrašymo įrenginys bei keturios kartu atkeliaujančios 2 MP CMOS sensorius naudojančios 1080p raiškos kameros. Naudojant šį rinkinį namuose galima lengvai turėti sprendimą, kuris vaizdą iš keturių skirtingų kamerų paprastai leis peržiūrėti viename ekrane ar išmaniajame telefone.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Stalwall KA1008“ specifikacijos

Įrašymo įrenginys:

  • Procesorius: „Hi3520D V300“.
  • Kanalų skaičius: 8 kanalai.
  • Jungtys: RJ-45, BNC , RCA, 2x USB, VGA, HDMI.
  • Sąsaja diskui: SATA II.
  • Kamerų suderinamumas: TVI / CVI / AHD / Analog / IP.

Kameros:

  • Kamerų komplekte: 4x 1080p kameros su 2 MP CMOS sensoriais.
  • Apžvalgos kampas: 88 laipsniai.
  • Naktinis pašvietimas: taip iki 20 metrų, kameros naudoja 36 IR LED.
  • Judesio aptikimas: taip.
  • Korpusas: metalinis.
  • Atsparumas: IP66.
  • Jungtis: BNC.

„Stalwall KA1008“ kaina

  • „Gearbest“ – 109,35 €.
  • Dabar parduodamas su 21% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas prioritetine linija už 0,71 €.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Jeigu turite planų laikui bėgant sodyboje, namuose ar biure turėti daugiau nei vieną kamerą, tuomet jų kokybiškam valdymui bei vaizdo įrašų peržiūrai yra reikalingas vaizdo įrašymo įrenginys. Įdomu, jog Kinijoje užbėgant įvykiams už akių galima rasti komplektų, kuriuose iš karto rasite ne tik vaizdo įrašymo įrenginį, bet ir kameras.

Pavyzdžiui, „Stalwall KA1008“ komplekte iš karto atkeliauja su vaizdo įrašymo įrenginiu bei keturiomis kameromis. Šis rinkinys visų pirma įspūdingas savo kaina – Lietuvoje kažkas panašaus kainuos bent 2-3 kartus brangiau.

Šiuo atveju svarbu pridėti dar ir tai, jog šis komplekte pridedamas vaizdo įrašymo įrenginys iš viso turi 8 kanalus, o tai reiškia, jog esant poreikiui prie jo iš viso galima prijungti net 8 kameras.

„Stalwall KA1008“ komplekte pridedamos kameros yra aukštosios 1080p raiškos ir turi 2 megapikselių CMOS tipo sensorius. Be to, šios kameros gali pasigirti 88 laipsnius siekiančiu apžvalgos kampu ir puikiai tinka vaizdo filmavimui tiek dienos, tiek nakties metu.

Šios kameros puikiai filmuoja nakties metu dėl tos priežasties, nes kiekviena iš jų turi integruotus net 36 vienetus IR tipo LED. Būtent šių LED pagalba pavyksta sukurti pakankamą pašvietimą naktį, o tai atitinkamai leidžia aiškiai matyti objektus esančius maždaug iki 20 metrų atstumu nuo kameros.

Komplekte „Stalwall KA1008“ pridedamos kameros ypatingos tampa dar ir dėl tos priežasties, nes turi įmontuotus judesio daviklius. Toks sprendimas yra naudingas todėl, nes leidžia visuomet realiu laiku žinoti kas vyksta greta jūsų namų. Trumpai tariant, „Stalwall KA1008“ aptikus judesį šeimininkas apie tai yra informuojamas el. paštu, o tada tiesiog belieka prisijungti prie vaizdo įrašymo įrenginio ir realiu laiku nuspręsti kokių veiksmų derėtų imtis.

Galiausiai svarbu pridėti dar ir tai, jog „Stalwall KA1008“ komplekte pridedamos kameros yra atsparios ne tik dulkėms, bet ir drėgmei ir tai bene geriausiai patvirtina šioms kameroms suteiktas IP66 sertifikatas. Be to, gamintojas taip pat prideda, jog esant poreikiui šios kameros gali būti naudojamos ne tik patalpoje, bet ir lauke.

„Stalwall KA1008“ atsiliepimai

„Stalwall KA1008“ vaizdo įrašymo įrenginys kartu su keturių kamerų komplektu yra itin palankiai vertinamas pirkėjų tarpe. Šiuo metu „Stalwall KA1008“ turi 5 žvaigždutėms prilygstantį vertinimą, kuris šiuo atveju Kinijoje atitinka maksimalų galimą įvertinimą.

  • Darryl. Įsigijau šį rinkinį dėl itin geros kainos ir tikrai likau maloniai nustebintas vaizdo įrašų kokybe. Manau, kad šis vaizdo įrašymo įrenginys ir komplekte pridedamos kameros veikia netgi geriau nei mano anksčiau naudota įranga. Be to, dideliu privalumu tampa ir tai, jog komplekte pridedamos kameros yra juodos spalvos.
  • Lenard. Puiki kaina, o kas svarbiausia viskas veikia būtent taip kaip deklaruoja aprašymas. Iš karto įsigijau net keturis komplektus ir visi jie veikia nepriekaištingai. Kameros puikiai filmuoja dienos metu, tačiau vaizdo kokybė tikrai yra puiki ir naktį. Įvertinus kainą rasti geresnį įrašymo įrenginį su keturiomis pridedamomis kameromis yra sunkiai įmanoma.
  • Stewart. Kadangi šiuo metu niekur negali jaustis maksimaliai saugus, turėti kameras yra tiesiog privaloma. Šio vaizdo įrašymo įrenginio bei kamerų paruošimas darbui buvo gana paprastas. Be to, vaizdo įrašymo įrenginį taip pat prijungiau prie nutolusio serverio. Kam nors įveikti šį komplektą kainos aspektu bus labai sudėtinga, todėl prireikus planuojame jį įsigyti dar kartą.
  • Erik. Tai pilnai mano poreikius atitinkantis vaizdo įrašymo įrenginys bei kameros. Prie mano namų lauke dar buvo tokių vietų, kuriose nežinojau kas vyksta, todėl tai buvo pagrindinė priežastis kodėl įsigijau šį komplektą. Žinoma, kaina taip pat buvo lemiamas faktorius pasirinkti būtent šį, o ne kurį nors kitą komplektą.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(3)
(-1)

Komentarai (1)