Išmanusis „Xiaomi“ televizorius iš Vokietijos sandėlio ir net už „Apple AirPods“ geresnės bei apžvalgininko giriamos „Power Beats Pro“ belaidės ausinės (Video)  (1)

Cafago.com pasiūlymai:

- „Xiaomi Mi TV 32 Inch“ išmanusis televizorius iš Vokietijos sandėlio;

- „Power Beats Pro - 1 Pair Totally Wireless Earphones“ belaidės ausinės;


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Išmanusis televizorius „Xiaomi Mi TV 32 Inch“

  • Dabar jis kainuoja tik 179,99 €;
  • 59 % nuolaida;
  • Iš Vokietijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
  • Nemokamas pristatymas į Lietuvą per 3-5 darbo dienas.

Už tokią kainą, šis išmanusis televizorius „Xiaomi Mi TV 32 Inch“ yra puikus pasirinkimas. Juolab, kad jis turi viską, ko tik galima būtų tikėtis išmaniajame televizoriuje.

Palaikomi DTS ir Dolby Audio garso dekodavimo techniniai sprendimai; du stereo garsiakalbiai po 5W; taip pat DVB-T2/C; Bluetooth 4.2; WIFI 2.4G, 5G; standartinė interneto jungtis ir, žinoma, Android 9.0 operacinė sistema.

Šaunaus dizaino ir kokybiškai pagamintas „Xiaomi Mi TV 32 Inch“ išmanusis televizorius turi 32 colių įstrižainės 1366 x 768 HDR ekraną, aprūpintas 64-bit'ų 4-urių branduolių procesoriumi, 1 GB ROM bei 8 GB ROM atmintimi ir turi 3 x HDMI, 2 x USB bei kitas jungtis.

Tad toks Android televizorius palaiko įvairias išmaniųjų televizorių galimybes, kaip Netflix, Youtube, Google Play Store - iš kurios galėsime atsisiųsti norimas programėles ir žaidimus, valdymą balsu ir kt.

O prie televizorius prijungę Bluetooth klaviatūrą, oro pelę ar žaidimų pultą, galėsime dar patogiau valdyti „Xiaomi Mi TV 32 Inch“ ir žaisti žaidimus.

Verta pažymėti, kad pakuotėje jau yra nuotolinio valdymo pultelis ir šis televizorius yra su europietišku kištuku.

Tad beliks jį išpakuoti, prijungti ir mėgautis išmaniųjų televizorių suteikiamais malonumais.

Belaidės ausinės „Power Beats Pro“

  • Dabar jos kainuoja tik 72,89 €;
  • 60 % nuolaida;
  • Nemokamas pristatymas į Lietuvą per 7-20 darbo dienas.

Jei ieškote aukščiausios kokybės belaidžių ausinių, tai „Power Beats Pro“ būtent tokios ir yra.

Jos aprūpintos naujausiais techniniais sprendimais, turi įvairių jutiklių, kurie šias ausines paverčia išties šauniomios.

Pavyzdžiui, ausinės automatiškai suporuojamos su telefonu, kai yra išimamos iš dėkliuko. O kai ausines išimsite iš ausų, jos automatiškai sustabdys muzikos grojimą - vėl ausines įkišite į ausų landas ir jos paleis muziką. Išties šaunios savybės.

Plius, ant pačių ausinių yra valdymo mygtukai, tad su jais galima didinti ir mažinti garso lygį, bei atsiliepti į skambučius.

Šaunu ir tai, kad „Power Beats Pro“ palaiko balso asistentę Siri ir priešingai nei daugelyje kitų belaidžių ausinių, šiuo atveju prieš kažko paprašant balso asistentės, nereikės ausinėse spausti mygtuko. Siri aktyvuojama paprasta balso komanda - „Hey Siri“.

„Power Beats Pro“ yra atsparios vandeniui bei prakaitui ir dėl savo specifinės formos yra puikiai tinkamos mėgstantiems aktyviai sportuoti.

Tačiau tuo pačiu jos yra labai patogios naudoti ir įprastoje kasdienėje veikloje. Abi ausinės turi mikrofonus, tad jas galima naudoti ir kaip laisvų rankų įrangą.

O geriausia turbūt yra tai, kad „Power Beats Pro“ vienu įkrovimu darbuosis net 9 valandas, kas yra labai ilgai. Jų dėkliukas veikia, kaip išorinė baterija ir tiek gamintojas, tiek ir apžvalgininkas teigia, kad vos per 5 minutes šias „Power Beats Pro“ ausines įkrausime tiek, kad galėsime muzikos klausytis 1,5 val - tiesiog puikus rezultatas.

Matyt apžvalgininkas ne veltui teigia, kad „Power Beats Pro“ užtikrina ženkliai geresnę garso kokybę ir apskritai yra kur kas geresnės nei „Apple AirPods“ ausinės:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(9)
(6)
(3)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: