TOP 16 geriausių pasiūlymų savaitės pabaigai: nuolaidos kuponas ir labai gera kaina fantastiškam telefonui „OnePlus 7T“, iš Čekijos sandėlio „Oclean Z1“ ir geriausi „Xiaomi“ LED šviestuvai (Video, 2019 m. 49 savaitė)  ()

- 27 % ir 31 % nuolaidos išmaniesiems telefonams - „OnePlus 7T“ ir „OnePlus 7T Pro“ (su nuolaidos kuponais)

- 23 % nuolaida išmaniajam telefonui „Xiaomi Mi 9T“ (su nuolaidos kuponu)

- 27€ nuolaida išmaniajam telefonui „Redmi Note 8T“ (su nuolaidos kuponu)

- 19 % nuolaida pigiausiam robotui rinkoje su lazerine navigacija ir grindų plovimo funkcija „Alfawise V10 Max“ (su nuolaidos kuponu)

- 62 % nuolaida išmaniajai apyrankei „Xiaomi Mi Band 4“ (su nuolaidos kuponu)

- 16 % nuolaida elektriniam dantų šepetėliui „Oclean Z1“ (iš Čekijos sandėlio)

- 20 % nuolaida riboto leidimo Kalėdinei SD kortelei „Alfawise Christmas Fun Edition Micro SD“ (su nuolaidos kuponu)

- 47 % nuolaida LED šviestuvui „Yeelight YLXD42YL“ (iš Čekijos sandėlio)

- 38 % nuolaida perkamiausiam TV priedėliui „H96 MAX RK3318“

- 30 % nuolaida atsuktuvų rinkiniui „Xiaomi Mijia Wiha“

- 49 % nuolaida TV pulteliui „VONTAR G10“

- 44 % nuolaida voltmetrui „Habotest HT100E“

- 48 % nuolaida japoniško stiliaus virtuviniams peiliams „XITUO“

- 56 % nuolaida perkamiausiam peilių galąstuvui

- 47 % nuolaida „Myriwell“ 3D spausdinančiam/piešiančiam rašikliui

- 53 % nuolaida belaidėms ausinėms „Haylou GT1 TWS“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Nuolaidos kuponai ir labai gera kaina išmaniesiems telefonams - „OnePlus 7T“ ir „OnePlus 7T Pro“

433.75€ | 27 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBOP7T8128B | „OnePlus 7T“ | „OnePlus 7T“ ir „OnePlus 7T Pro“ specifikacijos

625.12€ | 31 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBBGOP7TP  | „OnePlus 7T Pro“

„OnePlus 7T“ ir „OnePlus 7T Pro“ – tai naujos kartos išmanieji telefonai, kurie yra aprūpinti kokybiškais 60 Hz AMOLED ekranais, „Android 10“ pagrindu sukurta „OxygenOS“ operacine sistema, galingais 8 branduolių „Snapdragon 855 Plus“ centriniais procesoriais, „Adreno 640“ vaizdo plokštėmis bei 8 GB RAM ir 256 GB ROM.

Šiuo metu tai vieni perkamiausių telefonų iš Kinijos, o „OnePlus 7T“ laikomas turbūt geriausiu 2019 metų modeliu pagal kainą ir kokybę. Dabartinės kainos tokios, kokių Lietuvoje negausite, bet už tokią kainą telefonas tiesiog neįtikėtinai sparčiai išperkamas. 

OnePlus 7T yra pats įdomiausias telefonas šiais metais. Ir kodėl taip sakau? Nes šis telefonas yra simbiozė OnePlus 7 ir OnePlus 7 Pro. 7T surinko viską, kas yra geriausio. Ir tai labai džiugina, nes įrodo, jog OnePlus kompanija įsiklausė į pirkėjų pastebėjimus. Galiu drąsiai sakyti, kad tai yra vienas geriausių šių metų mano pirkinių. Tiesiog už 500 eurų OnePlus 7T yra nuostabus išmanusis telefonas. Nieko geriau už tokią kainą nerasite.

Taip, Mi Note 10 kameros yra geros, bet ne tiek, kad kardinaliai aplenktų konkurentus ir galėtume visiškai užmerkti akis turimiems Mi Note 10 minusams. Taigi, už tokią kainą rinkoje turime OnePlus 7T su aukščiausios klasės procesoriumi, stereo garsiakalbiais, fantastišką ekraną su 90Hz atnaujinimo dažniu ir tuo pačiu geras kameras. Taip, jos prastesnės už Mi Note 10, bet tą pastebės tik patys priekabiausi, o mėgstantys viską fiksuoti ir dėti į socialinius tinklus, bus daugiau nei patenkinti.

Tai yra du, visiškai nauji išmanieji telefonai. Jų specifikacijos yra puikios ir kainų skirtumas gana nedidelis. iPhone 11 kainuoja apie 100 eurų brangiau už OnePlus 7T. Tad kuris telefonas geresnis? Po savaitės laiko ir po telefonų lyginimų skirtingais aspektais galiu pasakyti, kad tarp jų dedu lygybės ženklą. Vienoje kategorijoje yra geresnis iPhone telefonas, kaip kad asmenukių atžvilgiu, o kitoje kategorijoje yra geresnis OnePlus telefonas, kaip kad kur kas patogesnėje ir prie asmeninių poreikių lengviau pritaikomoje Android operacinėje sistemoje. Tad sunku pasakyti kuris iš šių dviejų telefonų yra nugalėtojas, nes viskas priklauso tik nuo jūsų asmeninių poreikių ir to, kas jums yra svarbiau.

Kaina

Tikrinta 2019 12 06

„OnePlus 7T“

  • „Gearbest“433.75€
  • su nuolaidos kuponu GBOP7T8128B
  • Siuntimas į Lietuvą prioritetine linija kainuoja 4.33€.
  • Lietuvoje nuo 600€.

„OnePlus 7T Pro“

  • „Gearbest“625.12€
  • su nuolaidos kuponu GBBGOP7TP
  • Siuntimas į Lietuvą prioritetine linija kainuoja 2.64€.
  • Lietuvoje nuo 710€.

Jeigu ieškote naujos kartos išmaniojo telefono, kuriam keliate pačius aukščiausius reikalavimus, tuomet rekomenduojame pasidomėti „OnePlus“ naujienomis, t. y. „OnePlus 7T“  ir „OnePlus 7T Pro“ išmaniaisiais telefonais.

Verta paminėti, jog „OnePlus 7T“ šiuo atveju atitinkamai turi 6,55 colių (2400 x 1080), o „OnePlus 7T Pro“ net 6,67 colių (3120 x 1440) įstrižainės ekraną. Abu šie išmanieji telefonai naudoja 90 Hz AMOLED technologijos ekranus, o „OnePlus 7T Pro“ ypatingas tampa dar ir dėl tos priežasties, nes turi ekraną su užapvalintais kraštais. Būtent tokio tipo ekranus naudoja ir „Samsung Galaxy“ serijos išmanieji telefonai.

Priekaištų „OnePlus 7T“ ir „OnePlus 7T Pro“ našumui taip pat neturės net ir patys išrankiausi pirkėjai, nes šie išmanieji telefonai yra aprūpinti galingu naujos kartos „Snapdragon 855 Plus“ centriniu procesoriumi su „Qualcomm AI“ dirbtinio intelekto sprendimu. Be to, „OnePlus 7T“  ir „OnePlus 7T Pro“ dar gali pasigirti integruota „Adreno 640“ vaizdo plokšte, 8 GB operatyviąją RAM atmintine bei net 256 GB talpos vidine ROM atmintimi.

Pristatydamas šiuo išmaniuosius telefonus gamintojas taip pat prideda, jog naudojant greitos įkrovos techninį sprendimą „OnePlus 7T“ atveju 3800 mAh talpos bateriją iki 70%, o „OnePlus 7T Pro“ atveju 4085 mAh talpos bateriją iki 68% galima įkrauto vos per 30 minučių. Trumpai tariant, gamintojo atlikti bandymai rodo, jog „OnePlus 7T“ ir „OnePlus 7T Pro“ baterijas galima įkrauti bene 23% greičiau nei konkurentų išmaniųjų telefonų baterijas.

Šie naujos kartos išmanieji telefonai stebina ir savo gale integruotų kamerų galimybėmis. „OnePlus 7T“ šiuo atveju turi 48 MP + 12 MP + 16 MP konfigūracijos galinę kamerą ir siūlo 2x optinį priartinimą, o „OnePlus 7T Pro“ atitinkamai gali pasigirti 48 MP + 8 MP + 16 MP kamera su dar geresniu trijų kartų (3x) optiniu priartinimu.

Galiausiai norisi atkreipti dėmesį ir į tai, jog tiek „OnePlus 7T“, tiek „OnePlus 7T Pro“ naudoja paties gamintojo jau daugelį metų plėtojamą „OxygenOS“ operacinę sistemą. Gamintojas tvirtina, jog ši operacinė sistema taip pat buvo atnaujinta ir nuo šiol remiasi „Android 10“ platformos pagrindu.

Apibendrinus tampa aišku, jog „OnePlus 7T Pro“ išmanusis telefonas pirkėjui už papildomus 200 eurų siūlo ne tik užapvalintus kraštus turintį didesnės įstrižainės bei raiškos ekraną, bet ir solidesnį dizainą, didesnės talpos bateriją ir geresnę kamerą su 3x optiniu priartinimu.

2. Nuolaidos kuponas išmaniajam telefonui „Xiaomi Mi 9T“ - turbūt geriausia alternatyva „OnePlus 7T“

244.22€ | 23 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBMI9T501 | 4.92 balai iš 5 (437 vertinimai)

„Xiaomi Mi 9T“ atrodo tikrai įspūdingai – priekyje turime didelį ekraną be išpjovos, kurį juosia ploni rėmeliai, o nugarėlė pagaminta iš lenkto stiklo su holografine danga. Telefono surinkimo kokybė yra tikrai flagmanų lygio. Gamintojas nepamiršo ir apie smulkmenas: metalinis pagrindinę kamerą juosiantis rėmelis čia kruopščiai nugaląstas taip, kad netrukdytų pirštams, o C tipo USB jungtis išdėstyta lygiai per centrą.

„Tokioje kainoje tai yra beprotiškai geras pasirinkimas“. Apžvalga

„Telefonas, kuris tiesiog susprogdino rinką ir prikaustė tiek technologijų gerbėjų, tiek paprastų naudotojų dėmesį“. „Xiaomi Mi 9T“ apžvalga: privalumai ir trūkumai (Video)

Kaina

Tikrinta 2019 12 06

6GB RAM 64GB ROM

  • Gearbest - 244.22€ (mėlynas)
  • Su nuolaidos kuponu GBMI9T501
  • Su kuponu - mažiausia kaina
  • Lietuvoje 310€

6GB RAM 128GB ROM

  • Gearbest - 253.33€ (mėlynas)
  • Su nuolaidos kuponu GBMI9T800
  • Gearbest - 253.33€ (juodas)
  • Su nuolaidos kuponu GBMI9T802
  • Gearbest - 253.33€ (raudonas)
  • Su nuolaidos kuponu GBMI9T801
  • Su kuponais - mažiausia kaina
  • Aliexpress - nuo 260€

Vertėtų atkreipti dėmesį, kad „Xiaomi“ išsaugojo šviesos indikatorių, kuris vis dažniau dingsta iš šiuolaikinių berėmių išmaniųjų. Čia jis išdėstytas ant viršutinės kraštinės, ant išstumiamos priekinės kameros skydelio. 

Dviejų SIM kortelių lizde deja, neatsirado vietos kombinuotam microSD lizdui, tačiau gamintojas nepagailėjo vietos senai gerai ausinių jungčiai, kuriai dar ir pažadėjo Hi-Res Audio sertifikatą.

„Xiaomi Mi 9T“ negali pasigirti įspūdinga ergonomika. Turint omenyje 6,39 col. ekrano įstrižainę ir gabaritus artimus „Mi 9“ modeliui, jis sveria tik 20 gramų daugiau. Taip, tai nėra plyta, tačiau tikriausiai nenorėtumėte, kad jis nukristų ant veido užmigus naršant internete.

Ekrane integruotas optinis pirštų atspaudų skaitytuvas lyginant su ultragarsiniu, tokiu, kokį turi „Samsung Galaxy S10“, veikia kiek lėčiau, tačiau skųstis neverčia.

Madingas AMOLED ekranas be išpjovos

„Xiaomi Mi 9T“ gavo stilingą ir iš tikrųjų berėmį AMOLED ekraną su integruotu jame pirštų atspaudų skaitytuvu. Jokių ekrano išpjovų čia nėra. Kaip taisyklė, AMOLED ne visada sąžiningai perteikia spalvas, tačiau visada tos spalvos yra ryškios ir sodrios. „MIUI 10“ nustatymuose galima rankiniu būdu nustatyti spalvinę temperatūrą arba pasirinkti vieną iš trijų nustatymų. Raiškos keisti negalima, ji čia yra 2340x1080 pikselių.

Yra galimybė aktyvuoti „Always-On-Display“ režimą tam, kad užrakintame ekrane visada būtų atvaizduojamas laikas. Vertėtų atkreipti dėmesį į tai, kad pirštų atspaudų skaitytuvo zona yra visada išskirta užrakintame ekrane: tereikia paimti išmanųjį į rankas ir matysime, kur reikėtų pridėti pirštą. Turint omenyje šio modelio kainą, jo ekraną galima vertinti kaip labai puikų. Taip, tai nėra pats geriausias ekranas pasaulyje, tačiau jis čia didelis, tikrai ryškus, berėmis ir su visomis madingomis savybėmis.

Greitas, galingas ir ilgai veikiantis

„Xiaomi Mi 9T“ yra aprūpintas „Qualcomm Snapdragon 730“ procesoriumi. Tai naujas aštuonių branduolių lustas, pagamintas pagal 8 nanometrų technologiją. „Qualcomm Snapdragon 730“ procesorių sudaro šeši energiją taupantys branduoliai ir du didelio našumo branduoliai.

Sumažinto tranzistorių dydžio ir branduolių išdėstymo dėka, lusto įkaitimo lygis yra vidutiniškas, o našumo rezultatai lenkia 2017 m. flagmanus, tokius kaip „OnePlus 5“ ar „Galaxy S8“.

„Xiaomi Mi 9T“ turi 6 GB operatyviosios RAM atminties ir priklausomai nuo versijos skiriasi tik saugyklos dydis. Jos šiame modelyje gali būti arba 64 GB, arba 128 GB. Deja, įdėti atminties kortelės čia negalima.  

Procesoriaus lusto struktūra taip pat teigiamai veikia telefono baterijos autonominio veikimo laiką. Didelė 4000 mAh talpos baterija užtikrina iki pusantros dienos stabilaus naudojimo net ir su įjungtu Always-On-Display ekranu. Naršant internete telefono baterijos užtenka daugiau nei 11 val., o vaizdo įrašų peržiūrai – daugiau nei 17 val. Tokie rezultatai tikrai stebina gerąja prasme.   

„Xiaomi Mi 9T“ kameros

Ko gero sutiksite, kad pagrindiniu tikrų flagmanų parametru jau tapo ne našumas ir net ne dizainas, o kamera. Vertėtų pasakyti, kad „Xiaomi Mi 9T“ fotografavimo galimybės yra tikrai neblogos, nors šis išmanusis ir nepriklauso flagmanų žvaigždžių lygai.

Pagrindinę kamerą sudaro trys moduliai: 8 Mpx teleobjektyvas, 13 Mpx itin plataus kampo objektyvas ir pagrindinis 48 Mpx „Sony IMX5872“ modulis, tas pats, kuris naudojamas „Xiaomi Mi 9“ flagmane ir „DxOMark“ reitinge pelnė jam 107 balus.

Portretams skirtas teleobjektyvas ir itin plataus kampo objektyvas tinka tik mėgėjiškam fotografavimui asmeniniams archyvams. Žinoma, neatimsime iš jų meninių plataus kampo ir pakankamai švaraus „bokeh“ išlieto fono savybių, kurių ko gero ir pakaks daugelius naudotojų. Tačiau reiklesnius mobiliai fotografijai naudotojus triukšmas, neaukštos kokybės vaizdų detalizacija ir silpnas dinaminis diapazonas privers paprakaituoti redaguojant nuotraukas.

Pagrindiniam 48 Mpx kameros moduliui priekaištų rasti sudėtinga. Įprastu režimu kameros programinė įranga apjungia visus 4 fizinius pikselius į 1 super pikselį, kas leidžia kamerai pagauti daugiau šviesos ir detalių 12 Mpx raiškos kadruose. Tiesa, šis kameros modulis neturi optinio vaizdo stabilizavimo funkcijos, tačiau šią problemą neblogai išsprendžia skaitmeninis stabilizavimas, kurio algoritmas veikia tiksliai bei patikimai net ir tamsiuoju paros metu.  

Kalbant apie filmavimo galimybes, vertėtų paminėti, kad „Mi 9T“ filmuoja 4K raiškoje su 30 kadrų per sekundę sparta bei 1080p raiškoje su 30 ir 60 kadrų per sekundę sparta. Taip pat telefonas moka užfiksuoti sulėtintus „slow-motion“ filmukus. Filmuoti galima kiekvienu iš trijų kameros modulių, tačiau negalima jų perjungti filmavimo metu.

4K raiškos filmukų kokybė yra tikrai gera, tačiau jų sklandumas nėra aukščiausio lygio. Štai jau 1080p raiškos vaizdo įrašai yra sklandūs ir puikiai stabilizuoti, tačiau pasižymi ryškiai mažesniu detalumu nei 4K filmukai. Gaila, kad nėra filmavimo palaikymo 4K raiškoje su 60 kadrų per sekundę sparta.

Vienas svarbiausių šio telefono išskirtinumų yra iššokanti priekinė kamera. Iššoka arba gal tikslingiau būtų pasakyti išvažiuoja šis priekinės kameros blokelis pakankamai greitai. Tiesiog paspaudžiate mygtuką ir ji jau beveik iškart yra pasirengusi darbui. Bendrai viskas čia vyksta praktiškai taip pat greitai, kaip kamerų perjungimas daugelyje išmaniųjų. Tam, kad priekinė kamera pasislėptų, galima arba vėl paspausti kamerų perjungimo mygtuką arba tiesiog išeiti iš programėlės. Priekine kamera užfiksuotų nuotraukų kokybė prilygsta „Mi 9 SE“, o tai reiškia, kad asmenukės gaunasi pakankamai geros, tačiau ne geriausios ir ypač tos kokybės trūksta, žinoma, tamsiuoju paros metu.

Apibendrinimas

„Xiaomi Mi 9T“ tikrai galima laikyti vienu geriausių šių metų telefonų už protingą kainą. Šiuolaikiškas dizainas ir kokybiškos medžiagos, ilgai veikianti talpi baterija, labai nebloga kamera ir optimalus procesius: ko dar gali reikėti už tokią kainą?

3. Nuolaidos kuponas išmaniajam telefonui „Redmi Note 8T“ - vidutinė klasė su NFC

173.14€ | nuolaidos kuponas GBNOTE8T1

„Xiaomi“ pasižymi ypatingu talentu sparčiai plėsti savo išmaniųjų telefonų asortimentą, o kai kurie iš jų itin išpopuliarėjo. Tarp pastarųjų galima rasti ne vieną „Redmi Note“ serijos atstovą, o dabar jų šeimoje pasirodė dar vienas modelis - „Redmi Note 8T“.

Kaina

Tikrinta 2019 12 06

4GB RAM 64GB ROM

  • Gearbest - 173.14€ (mėlynas)
  • Su nuolaidos kuponu GBNOTE8T1
  • Su kuponu - mažiausia kaina
  • Gearbest - 173.14€ (baltas)
  • Su nuolaidos kuponu GBNOTE8T2
  • Tai mažiausia kaina
  • Gearbest - 173.14€ (pilkas)
  • Su nuolaidos kuponu GBNOTE8T3
  • Su kuponu - mažiausia kaina

Tiesą sakant, tai yra gerai žinomas „Redmi Note 8“, kuris debiutavo Kinijoje rugpjūčio pabaigoje, tačiau su viena kai kam svarbia naujove – NFC moduliu.

Spalvų paletėje buvo padaryti nedideli pataisymai. „Redmi Note 8T“ ateina į pasaulinę rinką pasidabinęs trimis spalvomis: pilka, mėlyna ir balta.

Išmanusis telefonas aprūpintas 6,3 colio IPS ekranu su FullHD+ skiriamąja geba, kuris užima 90% priekinio skydelio. Ant „smakro“ vis dar tebėra įmonės prekės ženklas, kuris daugeliui atrodo nepatraukliai. 

Viduje darbuojasi „Snapdragon 665“ ir 4/6 GB RAM derinys. „Redmi Note 8T“ arsenale yra 64/128 GB talpos atminties modulis, 4000 mAh baterija, 13 megapikselių „asmenukių kamera ir 48 MP + 8 MP + 2 MP + 2 MP jutikliai, išdėstyti eilute galinėje telefono pusėje. Priekyje ir gale korpusas padengtas stiklu. Pirkėjai taip pat gaus pirštų atspaudų skaitytuvą, C tipo USB jungtį ir 18 W greito įkrovimo technologiją.

Dabartinė 173.14€ kaina yra mažiausia šio išmaniojo telefono kainų istorijoje:

4. Nuolaidos kuponas pigiausiam robotui rinkoje su lazerine navigacija ir grindų plovimo funkcija „Alfawise V10 Max“

200.48€ | 19 % nuolaida + nuolaidos kuponas ALFAV10MAX arba V10MAXYTB | „Alfawise V10 Max“ specifikacijos

„Alfawise V10 Max“ – tai bene pirmasis išmanusis dulkių siurblys rinkoje, kuris gali pasiūlyti net 2200 Pa siurbimo galią. Be to, šis robotas-siurblys taip pat turi 6 darbo režimus, lazerinę navigaciją, gali atlikti tiek sausą, tiek drėgną valymą ir dėka 4300 mAh talpos baterijos be papildomos įkrovos gali veikti net apie 120 minučių. O pagal kainą, tai pats pigiausias robotas siurblys su lazerine navigacija ir grindų plovimo funkcija. Nors jis brangesnis, bet pagal savo parametrus lenkia „Molisu V8S Pro“. Šiuo metu jis yra vienas perkamiausių robotų siurblių. 

Kaina

Tikrinta 2019 12 06

  • „Gearbest“200.48€
  • su nuolaidos kuponu ALFAV10MAX arba V10MAXYTB
  • Į Lietuvą siunčiamas prioritetine linija už 13.53€
  • Lietuvoje neparduodamas.

Išmaniuosiuose dulkių siurbliuose diegiamos technologijos ir toliau tobulėja. Šiems metams einant į pabaigą bene geriausiai tai patvirtina „Alfawise V10 Max“ išmaniojo dulkių siurblio pavyzdys. Negana to, kad šis robotas-siurblys išlaiko konkurencingą kainą, jis taip pat dar maloniai stebina ir pažangiais sprendimais, kuriuos kol kas sunkiai gali pasiūlyti kiti išmanieji dulkių siurbliai.

Priminsime, kad metų pradžioje anonsuoti išmanieji dulkių siurbliai paprastai siūlė 1800 Pa siekiančią siurbimo galią. Tuo tarpu, metų viduryje standartu tapo 2000 Pa siekianti siurbimo galia, kai rankiniai dulkių siurbliai jau pasiekdavo 2200 Pa. Džiugiu, jog „Alfawise V10 Max“ tampa tuo robotu-siurbliu, kuris ir vėl iniciuoja pokyčius, šį kartą jau siūlydamas kol kas išmaniesiems dulkių siurbliams dar ne itin įprastą 2200 Pa siurbimo galią.

Svarbu pridėti ir tai, jog „Alfawise V10 Max“ yra tinkamas ne tik sausam, bet ir drėgnam patalpų valymui. Šis išmanusis dulkių siurblys turi pakankamai didelę 400 mililitrų dulkių surinkimo bei 450 mililitrų vandens talpas. Gamintojas taip pat dar prideda ir tai, kad „Alfawise V10 Max“ turi naujos kartos vandens kontrolės valdymo mechanizmą, kuris šiuo atveju leidžia vandenį naudoti maksimaliai efektyviai ir taupiai.

Greta šešių „Alfawise V10 Max“ darbo režimų norėtųsi pridėti dar ir tai, jog šis išmanusis dulkių siurblys taip pat turi ir lazerinę navigaciją. Pastarosios navigacijos dėka „Alfawise V10 Max“ gali realiu laiku atlikti patalpų skenavimą bei remdamasis šia informacija operatyviai bei maksimaliai tiksliai sudaryti geriausią valymo maršrutą.

Žinoma, ši funkcija nėra naujiena, tačiau praktika rodo, kad kol kas tikrai retas išmanusis dulkių siurblys rinkoje turi tiek sausą bei drėgną valymą ir dar lazerinę navigaciją. Vis dėlto „Alfawise V10 Max“ šiuo atveju tampa malonia išimtimi. Trumpai tariant, šio išmaniojo dulkių siurblio gamintojai sunkiai paaiškinimu būdu sugebėjo rasti neįtikėtinai gerą balansą tarp funkcionalumo ir visiems prieinamos kainos.

Galiausiai norisi pridėti ir tai, jog „Alfawise V10 Max“ gali būti valdomas ne tik komplekte pridedamu nuotoliniu valdymo pulteliu, bet ir išmaniuoju telefonu. Būtina paminėti ir tą faktą, kad „Alfawise V10 Max“ išmanusis dulkių siurblys taip pat yra suderinamas su „Amazon Alexa“ ir „Google Home“ išmaniaisiais asistentais, o tai reiškia, jog esant poreikiui šį robotą-siurblį galima valdyti ir balsu.

5. Nuolaidos kuponas išmaniajai apyrankei „Xiaomi Mi Band 4“ (tarptautinė versija)

23.69€ | 62 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBBAND4MI | 4.89 balai iš 5 (1927 vertinimai)

„Xiaomi Mi Band 4“ tarptautinė versija gali būti ir puiki Kalėdinė dovana, ir tiesiog eilinis nešiojamos elektronikos atnaujinimas. Dabar „Xiaomi Mi Band 4“ siūloma už mažiausią kainą, kokios negausite niekur Lietuvoje, o ir Kinijoje ji yra turbūt pati mažiausia.

„Xiaomi Mi Band 4“ apžvalgos ir palyginimai

Kaina

Tikrinta 2019 12 06

  • Gearbest - 23.69€
  • Tai tarptautinė apyrankės versija
  • su nuolaidos kuponu GBBAND4MI
  • Su kuponu - mažiausia kaina
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą
  • Lietuvoje apie 31€

Pakuotė yra gražaus dizaino ir jos viduje randame pačią „Mi Band 4“ apyrankę, įkroviklį ir naudojimosi instrukciją.

Prieš pradedant naudotis „Mi Band 4“ apyranke, reikia į savo išmanųjį telefoną atsisiųsti „Mi Fit“ programėlę, ją įsidiegti, įjungti „Bluetooth“ ir susieti su „Mi Band 4“ apyranke.

Pastaroji dabar palaiko naujausią „Bluetooth 5.0“ ryšį, dėl ko duomenys yra perduodami greičiau, stabiliau ir mažiau naudojama baterijos energijos. Beje, „Mi Band 4“ suderinama su „Android 4.4“/„iOS 9.0“ ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis.

„Mi Fit“ programėlė yra anglų kalba, kaip ir visa informacija pateikiama angliškoje „Mi Band 4“ versijoje, tad viską suprasti yra labai lengva.

Pačioje programėlėje galima matyti daugybę įvairių apyrankės nustatymų, juos keisti, peržvelgti savo pasiekimus ir taip toliau.

Čia galima valdyti gaunamus skambučius, pranešimus (nustatyti iš kokių programėlių norite gauti pranešimus), įvairius įspėjimus (dėl per ilgo užsisėdėjimo ir pan.) ir kt.

Įdomesnis dalykas yra „Heart rate detection“. Čia galima nustatyti širdies ritmo ribas, kurias peržengus „Mi Band 4“ apie tai informuos. Tai ypač pravers sportuojant. Apyrankė stebės fizinės veiklos rodiklius ir įspės, jei šiek tiek persistengiame.

Dar vienas iškart į akis krentančių dalykų, kad „Mi Band 4“ turi daugybę ekrano atvaizdavimo pasirinkimų. Jų tiek daug, kad kiekvienas ras sau labiausiai patinkantį.

Vos tik programėlėje kuris nors iš jų pasirenkamas, jis iškart rodomas ir „Mi Band 4“ apyrankėje. Beje, šiuos ekrano atvaizdavimus galima rinktis ir pačioje apyrankėje.

Kalbant apie pačią „Mi Band 4“ ir jos valdymą, tai viskas gana paprasta ir intuityvu. Naujoji „Mi Band 4“ aprūpinti 0,95 colių įstrižainės, spalvotu „AMOLED“ ekranu ir apžvalgininkas teigia, kad „nors studijoje dabar yra labai šviesu, šviečia ryškios lempos, bet visa informacija apyrankės ekrane yra puikiai matoma.“

6. Iš Čekijos sandėlio ir mažiausia kaina elektriniam dantų šepetėliui „Oclean Z1“

36.45€ | 16 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio | „Oclean Z1“ specifikacijos

„Oclean Z1“ – tai naujos kartos elektrinis dantų šepetėlis, kuris turi 3 valymo režimus bei 32 intensyvumo lygius ir dar gali pasigirti pilnai magnetiniu šerelių nenaudojančiu varikliu, kuris geba užtikrinti 40000 kartų per minutę siekiantį vibracijos dažnį. Tai vienas iš nedaugelio elektrinių dantų šepetėlių rinkoje su dirbtiniu intelektu bei išskirtine technologija, kuri analizuoja dantų valymo progresą ir jį atvaizduoja išmaniajame telefone.

Kaina

Tikrinta 2019 12 06

Jeigu ieškote elektrinio dantų šepetėlio, kurį taip pat būtų galima susieti ir su išmaniajame telefone diegiama taikomąją programa, tuomet naujos kartos „Oclean Z1“ elektrinis dantų šepetėlis kaip tik jums. Šis elektrinis dantų šepetėlis net ir patį išrankiausią pirkėją gali nustebinti ne tik gera kaina, bet ir išskirtiniu funkcionalumu.

„Oclean“ garsėja savo šepetėliais kaip itin aukštos kokybės ir geros kainos produktais, o „Oclean Z1“ – naujasis produktas gausioje šeimoje. Kuo jis skiriasi nuo prieš tai buvusių šepetėlių, matyti šioje lentelėje:

„Oclean Z1“ elektrinis dantų šepetėlis tarpusavyje apjungia du svarbiausius akcentus – tai aparatinę bei programinę įrangą. Būtent šių dviejų akcentų sąveika šiuo metu yra vienas iš svarbiausių akcentų siekiant sukurti maksimaliai funkcionalų ir kiekvieno pirkėjo poreikius tenkinantį elektrinį dantų šepetėlį.

Aukštą net 40000 kartų per minutę siekiantį vibracijos dažnį šiuo atveju padeda užtikrinti „Oclean Z1“ elektriniame dantų šepetėlyje integruotas galingas variklis. Gamintojas tvirtina, jog šis variklis yra pilnai magnetinis ir nenaudoja šerelių, todėl skleidžia ne didesnį nei 45 dB triukšmą, ko rezultatas – ne didesnis nei 60 dB bendras sukeliamas triukšmas „Oclean Z1“ naudojant net ir galingiausiu režimu.

Pristatant „Oclean Z1“ elektrinį dantų šepetėlį svarbu atkreipti dėmesį dar ir į tai, jog tai yra vienas iš retų atveju, kai elektrinis dantų šepetėlis remiasi dirbtiniu intelektu paremtomis technologijomis. Šis techninis sprendimas itin pravers jautresnių dantų savininkams. Trumpai tariant, „Oclean Z1“ geba įvertinti dantų spaudimui naudojamą jėga ir pagal tai kiekvieną kartą gali automatiškai parinkti patį tinkamiausią šepetėlio galvutės vibracijos dažnį.

Maloniai stebina ir tas faktas, jog „Oclean Z1“ elektriniame dantų šepetėlyje dar yra integruotas ir šešių ašių giroskopas. Būtent jo pagalba „Oclean Z1“ analizuoja ir įvertina dantų valymo įpročius, kuriuos vėliau bet kada galite peržiūrėti taikomojoje programoje. Pavyzdžiui, šis elektrinis dantų šepetėlis gali įvertinti atitinkamų dantų grupių valymo trukmę, geba nustatyti bendrą dantų valymui skiriamą laiką bei taip pat aptinka valymo metu užfiksuotą vidutinę dantų spaudimo jėgą.

Įdomu, jog „Oclean Z1“ turi tik tris dantų valymo režimus (valymo, balinimo ir masažo), tačiau iš viso siūlo net 32 šių režimų intensyvumo lygius. Gamintojas tvirtina, jog „Oclean Z1“ taikomoji programa gali pasiūlyti daugybę įvairių dantų valymo programų, kurių kiekviena šiuo atveju nurodo kokį valymo režimą bei intensyvumo lygį reikėtų pasirinkti norint pasiekti geriausią dantų valymo komfortą.

Svarbu pabrėžti ir tai, jog „Oclean Z1“ elektrinio dantų šepetėlio galvutės naudoja „Dupont Tynex“ 0,152 milimetrų storio šerelius. Naudojant specialią technologiją šiose galvutėse pavyksta sutalpinti žymiai daugiau nei įprastai šerelių, o tai atitinkamai garantuoja ženkliai didesnį dantų valymo efektyvumą. Be to, šie šereliai yra papildomai suapvalinti, todėl lengviau leidžia pasiekti sunkiai prieinamas apnašas ir taip pat padeda išvengti dantenų pažeidimų.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, jog šis elektrinis dantų šepetėlis yra atsparus vandeniui (IPX7) ir sveria mažiau nei 100 gramų, todėl turėtų itin patikti daug keliaujantiems. Šalia to dar norisi pridėti ir tai, jog „Oclean Z1“ integruota 800 mAh talpos baterija įsikrauna vos per dvi valandas, o vėliau be papildomos įkrovos šis elektrinis dantų šepetėlis gali būti naudojamas net iki 30 dienų.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.92 balai iš 5 (25 vertinimai)
  • Vibracijos dažnis: 40000 kartų per minutę.
  • Baterija: 800 mAh.
  • Valymo režimai: 3 valymo režimai, kurie iš viso siūlo 32 intensyvumo lygius.
  • Galvutės: galvutės yra keičiamos, jas gamina „Dupont“; galvutės yra papildomai apdorotos ir turi didesnį nei įprastai užapvalintų šerelių tankį.
  • Atsparumas vandeniui: IPX7.
  • Programėlė: „Oclean“.
  • Išskirtinės savybės:
    • keičiamos galvutės;
    • itin aukštas vibracijos dažnis;
    • mėnesį laikanti baterija;
    • darbo režimai su keičiamais intensyvumo lygiais;
    • dirbtiniu intelektu pagrįstas mechanizmas, kuris padeda išvengti per didelio dantų spaudimo. 
  • Dydis ir masė: 24,35 x 2,44 x 2,44 cm; 94 g.

Dabartinė 36.45€ kaina yra mažiausia šio dantų šepetėlio kainų istorijoje:

7. Nuolaidos kuponas riboto leidimo Kalėdinei SD kortelei „Alfawise Christmas Fun Edition Micro SD“

13.67€ | 20 % nuolaida + nuolaidos kuponas 11ACFECARD11 | „Alfawise Christmas Fun Edition Micro SD“ specifikacijos

„Alfawise Christmas Fun Edition Micro SD“ – tai žaismingai atrodanti Micro SD kortelė, kuri komplekte atkeliauja su specialiais SD kortelės bei USB tipo adapteriais. Gamintojas mano, jog toks rinkinys gali tapti praktiška, įdomia ir puikia dovana Kalėdų laikotarpiu.

Kaina

Tikrinta 2019 12 06

  • „Gearbest“13.67€ (128GB)
  • Tai mažiausia kaina su kuponu
  • Dabar parduodama su 20 % nuolaida, į Lietuvą siunčiama už 0.47€
  • „Gearbest“8.20€ (64GB)
  • Tai mažiausia kaina
  • „Gearbest“4.92€ (32GB)
  • Tai mažiausia kaina
  • Lietuvoje neparduodama.

Pristatant „Alfawise Christmas Fun Edition Micro SD“ būtina pridėti ir tai, jog šios Micro SD kortelės talpa siekia net 128 GB, duomenų rašymo greitis atitinkamai 30 MB/s, o skaitymo – 80 MB/s. Be to, ši Micro SD kortelė yra atspari vandeniui ir tai bene geriausiai patvirtina jai suteiktas IPX7 sertifikatas.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.91 balai iš 5 (22 vertinimai)
  • Talpa: 128 GB.
  • Sparta: rašymo greitis – 30 MB/s; skaitymo greitis – 80 MB/s.
  • Atsparumas: IPX7.
  • Komplektacija: Micro SD kortelė, SD kortelės ir USB adapteris.
  • Matmenys ir svoris: 1,5 x 1,1 x 0,2 cm; 3 g.

Dabartinė 8.20€ kaina yra mažiausia šios Micro SD kortelės kainų istorijoje:

8. Iš Čekijos sandėlio ir mažiausia kaina LED šviestuvui „Yeelight YLXD42YL“

77.45€ | 47 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio | 4.86 balai iš 5 (22 vertinimai)

„YEELIGHT YLXD42YL“ yra 48.00 x 48.00 x 8.00 cm dydžio ir 1,76 kg svorio LED šviestuvas, kurio galia siekia 32 W.

Kaina

Tikrinta 2019 12 06

  • Gearbest - 77.45€
  • iš Čekijos sandėlio, tai mažiausia kaina
  • Taikoma 47 % nuolaida
  • siuntimas į Lietuvą už 5.63€

„YEELIGHT YLXD42YL“ ryškumas siekia iki 2200 lm, 95 Ra spalvos atkūrimo indeksas ir 32 W galios šviestuvo užtenka apšviesti 25 m2 plotui. Taip pat galima šviesos spalvos temperatūrą reguliuoti 2700 – 6000 K diapazone.

LED šviestuvą taip pat galima valdyti pulteliu, kuris jau yra pakuotėje, išmaniuoju jungikliu, balsu ir išmaniosiomis programėlėmis. Ir smagu tai, kad „YEELIGHT YLXD42YL“ palaiko „Moonligth“ ir „Sunlight“  švietimo režimus.

Šviestuvą galima suporuoti su „Xiaomi Mi Band“ išmaniosiomis apyrankėmis. Ir kai tik apyrankė pradės fiksuoti, jog užmigote, ji automatiškai apie tai informuos šį šviestuvą ir jis pats išsijungs - labai patogus dalykas.

Dabartinė 77.45€ kaina yra mažiausia šio šviestuvo kainų istorijoje:

9. Mažiausia kaina perkamiausiam TV priedėliui „H96 MAX RK3318“

23.56€ | 38 % nuolaida | 4.8 balai iš 5 (11861 vertinimai)

Šiam pažangiam ir naujausiais techniniais sprendimais aprūpintam TV priedėliui gerų žodžių negaili ir juo labai patenkinti pirkėjai iš Lietuvos.

Kaina

Tikrinta 2019 12 06

  • Aliexpress - 23.56€
  • Tai mažaiusia kaina
  • 38 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą

„H96 MAX“ TV priedėlis turi 4-urių branduolių 64 bitų Rockchip RK3318 procesorių, 5-nių branduolių Mali-450 vaizdo plokštę, iki 4 GB operatyviosios ir 64 vidinės atminties, palaiko 2,4G ir 5G WiFi, Bluetooth 4.0, dirba su Android 9.0 operacine sistema - kas tokioje kainų kategorijoje ir dar kiniškuose TV priedėliuose yra ganėtinai retas dalykas - palaiko 4K (60fps, H.265) ir turi visas reikalingas jungtis.

Atkreipkite dėmesį, kad galima rinktis iš keleto variantų: 2 GB + 16 GB, 4 GB + 32 GB arba 4 GB + 64 GB, su papildomais priedais, kaip su pažangesniu valdymo pulteliu, klaviatūra ir kt. Atitinkamai keičiasi ir kaina, tačiau turime galimybę kiekvienas pasirinkti tai, ko mums labiausiai reikia.

Už tokią kainą „H96 MAX“ TV priedėlis yra labai šaunus pasirinkimas ir tikrai ne veltui jis yra taip masiškai perkamas.

O ir patenkintų pirkėjų atsiliepimai leidžia suprasti, kad „H96 MAX“ yra kokybiškas TV priedėlis. Štai keletas pirkėjų padarytų nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.

10. Mažiausia kaina atsuktuvų rinkiniui „Xiaomi Mijia Wiha“

16.48€ | 30 % nuolaida | 5 balai iš 5 (2715 vertinimai)

„Xiaomi Wiha 24 in 1“ - tai elektronikos atsuktuvų rinkinys, kurį jau įsigijo virš 7300 pirkėjų, paliko virš 2 700 atsiliepimų ir šio atsuktuvų rinkinio reitingas yra maksimalus, 5 iš 5.

Kaina

Tikrinta 2019 12 06

  • Aliexpress - 16.48€
  • 30 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

Rasti atsuktuvų rinkinį ar kitą prekę su maksimaliu reitingu ir atsižvelgiant į tokią gausybę pirkimų ir atsiliepimų yra beveik neįmanoma.

Ir kuo gi pirkėjams taip patinka šis „Xiaomi Wiha 24 in 1“ atsuktuvų rinkinys?

Aukščiausia kokybė. Visas „Xiaomi Wiha 24 in 1“ rinkinys yra metalinis. Galvutės, kurios yra suformuojamos ir nušlifuojamos labai preciziškai, yra pagamintos iš S2 plieno, kuris gerai atsispiria dėvėjimuisi. Tuo tarpu rankena ir dėklas yra aliumininiai.

Puikus turinys. Šį „Xiaomi Wiha“ rinkinį sudaro 24 galvutės, rankena ir dėklas. Rinkinyje rasite 5 kryžmines „Philips“, dvi šešiakampes, 8 „Torx“, 4 plokščias, dvi „Pozidriv“, vieną „Tri-wing“, vieną trikampę ir vieną dvišakę galvutes. Jos tinka ne tik pridedamai rankenai, bet ir kitiems standartines galvutes naudojantiems įrankiams.

Plačios panaudojimo galimybės. Manote, kad šie atsuktuvai per maži, kad būtų naudingi? Apsidairykite - mažus varžtus naudoja visi jūsų elektronikos prietaisai.

Šis rinkinys padės išardyti (ir, jei pasiseks, sutaisyti) jūsų telefonus, kameras, televizorius, kompiuterius. Jis taip pat pravers kuriant elektronikos projektus. Galiausiai, šie atsuktuvai yra tokie smulkūs, kad galėsite pažvelgti ir į rankinių laikrodžių vidų ar priveržti atsipalaidavusias akinių kojeles. 

Ir galiausiai kaina. Šiuo metu Aliexpress jis parduodamas už pačią mažiausią kainą ir kitose internetinėse parduotuvės toks pats rinkinys kainuoja bent 3-5 eurais brangiau. Ir įvertinant jo kokybę, už dabartinę kainą geresnį atsuktuvų rinkinį būtų tiesiog sunku surasti.

11. Mažiausia kaina TV pulteliui „VONTAR G10“

6.69€ | 49 % nuolaida4.9 balai iš 5 (2866 vertinimai)

„VONTAR G10 Voice Remote Control 2.4G Wireless Air Mouse Microphone Gyroscope IR Learning for Android tv box T9 H96 Max X96 mini“  iš esmės yra vadinamoji „oro pelė“ ir šis prietaisas veikia kaip nuotolinio valdymo pultas.

Kaina

Tikrinta 2019 12 06

  • Aliexpress - 6.69€
  • 49 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

„VONTAR G10“ yra labai populiarus ir jį jau įsigijo virš 5400 pirkėjų, kurie paliko beveik 3000 atsiliepimų ir ši oro pelė turi itin aukštą balą - 4,9 iš 5.

Daugelis pirkėjų, ir tarp jų iš Lietuvos, džiaugiasi, kad „VONTAR G10“ buvo labai greitai bei saugiai pristatytas ir jis puikiai dirba su daugeliu įrenginių.

Taip pat verta atkreipti dėmesį, kad galima rinktis „VONTAR G10“ su giroskopu ir be jo. Tad prieš pasirinkdami modelį, atkreipkite į tai dėmesį.

„VONTAR G10“ turi mikrofoną bei palaiko balso asistentą, tad komandas galima duoti ne tik mygtukų paspaudimais ir tiesiog pultą vedžiojant ore, bet ir ištariant žodžius.

Štai keletas „VONTAR G10“ įrenginiu patenkintų pirkėjų nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

12. Mažiausia kaina voltmetrui „Habotest HT100E“

7.69€ | 44 % nuolaida4.8 balai iš 5 (623 vertinimai)

„Habotest HT100E digital voltmeter Intelligent Non-contact Pen Alarm voltage detector meter ac voltmeter tester auto tachometer“ yra labai populiarus ir pirkėjų puikiai vertinamas, patogios pieštuko formos skaitmeninis voltmetras.

Kaina

Tikrinta 2019 12 06

  • Aliexpress - 7.69€
  • 44 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

„Habotest HT100E“ voltmetras yra skirtas išmatuoti kintamąją įtampą tarp dviejų taškų elektros grandinėje.

Kompaktiškų išmatavimų - 155 x 20 x 20 mm - ir lengvas - 45 gr. - „Habotest HT100E“ voltmetras pravers tais atvejais, kai norėsime patikrinti įtampą, rasti įtrūkimą laide, surasti elektros instaliaciją sienoje ir pan.

„Habotest HT100E“ palaiko du veikimo režimus: 12-1000V, 48-1000V; turi nedidelį LCD ekranėlį; maitinamas 2 AAA tipo baterijomis; ir apie išmatuotus rezultatus praneša keisdamas indikatoriaus spalvas bei garsiniu signalu.

Taip pat „Habotest HT100E“ voltmetras palaiko ir papildomą apšvietimą, kuris ypatingai pravers tais atvejais, kai teks darbuotis menkai apšviestose ar net visai tamsiose vietose. Šaunus ir praktiškas daikčiukas.

13. Mažiausia kaina japoniško stiliaus virtuviniams peiliams „XITUO“

6.52€ | 48 % nuolaida4.8 balai iš 5 (2202 vertinimai)

„XITUO“ yra puikios kokybės ir išvaizdūs virtuviniai peiliai, kuriems puikių atsiliepimų negaili ir pirkėjai.

Kaina

Tikrinta 2019 12 06

  • Aliexpress - 6.52€
  • siuntimas nemokamas

Galima įsigyti vieną virtuvinį peilį, kelis ar net visą rinkinį, tai yra - 7 skirtingus peilius. Šefo peilį, duonai skirtą pjauti peilį ir kt.

Pirkėjai džiaugiasi, kad „XITUO“ peiliai yra pagaminti iš aukščiausios kokybės 7Cr17 plieno, atsparūs korozijai, o rankenos yra medinės, gražiai dekoruotos ir neslystančios.

Už tokią kainą, tai yra puikus pasirinkimas, praversiantis virtuvėje.

14. Mažiausia kaina perkamiausiam peilių galąstuvui

6.44€ | 56 % nuolaida4.9 balai iš 5 (12969 vertinimai)

Šis pigus, kokybiškas ir patogus naudotis peilių bei kitų įrankių galąstuvas turi net 4,9 reitingą ir daugiau nei 12 400 atsiliepimų. Daugelis pirkėjų, tarp jų ir iš Lietuvos, labai džiaugiasi šiuo įrankių galąstuvu, jo naudojimosi patogu ir kokybe.

Kaina

Tikrinta 2019 12 06

  • Aliexpress - 6.44€
  • Tai mažiausia kaina
  • siuntimas 0.57€

Vienas iš dažniausiai minimų šio galąstuvo privalumų yra galimybė juo pagaląsti praktiškai bet kokį namuose esantį iš plieno ar/ir keramikos pagamintą peilį ar žirkles.

Išties didelis privalumas ir galąstuve yra aiškiai pažymėta, kuris griovelis skirtas konkretaus tipo įrankiui galąsti.

Kitas gąlastuvo privalumas yra jo patogi ABS rankena ir galimybė nuimti galąstuvo galvą ir ją patogiai išvalyti.

Svarbu atkreipti dėmesį ir į tai, kaip teisingai naudotis šiuo galąstuvu. Gamintojas pateikia štai tokią paprastą ir aiškią naudojimosi instrukciją.

Tad viena ranka tvirtai suimame galąstuvą, kita ranka įstatome peilį ir jį šiek tiek spausdami žemyn, traukiame į save. Negalima peilio traukti pirmyn-atgal. Tik į save.

15. Mažiausia kaina „Myriwell“ 3D spausdinančiam/piešiančiam rašikliui

9.70€ | 4.9 balai iš 5 (261 vertinimai)

Artėja dovanų metas, tad nekeista, kad „Myriwell“ tapo labai perkamu rašikliu, Tai yra labai įdomus ir gerai pirkėjų vertinamas prietaisas - 3D spausdinantis/piešiantis rašiklis.

Kaina

Tikrinta 2019 12 06

  • Aliexpress - 9.70€
  • Tai mažiausia kaina
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Su juo galima tiesiog ant popieriaus lapo nupiešti kokį nors piešinį ir taip pasigaminti 3D paveikslėlį arba dekoruoti jau turimus žaislus.

Ant savo korpuso „Myriwell“ 3D rašiklis turi indikatorius, pagal kurių spalvą galima suprasti, kada jis yra pasirengęs darbui.

Taip pat pabrėžiama, kad purkštukas yra keramikinis ir su dviguba apsauga, tad su šiuo 3D rašikliu dirbti yra saugu.

Taip pat ant rašiklio korpuso yra mygtukas, kuriuo ir įjungiamas spausdinimo medžiagos pakaitinimas, o su kitu mygtuku yra kontroliuojamas spausdinimo medžiagos padavimo greitis.

„Myriwell“ 3D spausdinantis/piešiantis rašiklis naudoja iki 1,75 mm storio PLA ir ABS spausdinimo medžiagą. 

Pirkėjai iš Lietuvos ir viso pasaulio yra labai patenkinti šiuo „Myriwell“ 3D rašikliu ir teigia, kad jų vaikams šis įrankis labai patinka.

Štai kaip atrodo atkeliavęs „Myriwell“ 3D rašiklio pakuotės turinys ir porą darbelių pavyzdžių: 1 foto, 2 foto.

Verta pažymėti, kad pakuotėje be pačio „Myriwell“ 3D rašiklio rasime maitinimo adapterį su europietišku kištuku ir trijų skirtingų spalvų 9 metrų ilgio ABS spausdinimo medžiagos.

Žinoma, galima ir papildomai įsigyti spausdinimo medžiagos: 20 skirtingų spalvų ir 100 metrų ilgio, bei 20 skirtingų spalvų ir 200 metrų ilgio.

16. Mažiausia kaina belaidėms ausinėms „Haylou GT1 TWS“

17.04€ | 53 % nuolaida 4.8 balai iš 5 (30836 vertinimai)

„Haylou GT1 TWS“ - tai yra pačios perkamiausios belaidės ausinės iš Aliexpress virš 10€ ir turinčio 4.8 balo įvertinimą iš pirkėjų. Ir oficialioje Haylou parduotuvėje šioms ausinėms pirkėjai jau yra palikę virš 21 tūkst. atsiliepimų. Tad nekeista, kad užteko šias ausines pristatyti ir jos iš karto tapo perkamiausia savaitės preke. 

Kaina

Tikrinta 2019 12 06

  • Aliexpress - 17.04€
  • Tai mažiausia kaina
  • 53 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą

Daugelis jų yra labai teigiami ir ne vienas pirkėjas iš Lietuvos teigia, kad „Haylou GT1 TWS“ yra puikios belaidės ausinės.

„Haylou GT1 TWS“ yra belaidės TWS ausinės, o tai reiškia, kad jas iškart galima naudoti abi arba po vieną.

Tai yra patogu jei ketinate ausines naudoti, kaip laisvų rankų įrangą ir reikia girdėti kas dedasi aplinkui. Galite naudoti vieną ausinę, o paskui, kai jos baterijos energija išseks, naudoti kitą ausinę.

Muzikos ir pokalbio valdymas vyksta liečiant ausinių išorinę dalį.

Ausinės yra laikomos kokybiškame ir tvirtame dėkliuke, kuriame jos ir yra įkraunamos. O energijos suvartojimo rodikliai yra tikrai geri. Dėkliuko turimos 300 mAh baterijos energijos užteks net 12 val. - vienu įkrovimu ausinių energijos užteks 3,5 val.

„Haylou GT1 TWS“ ausinės aprūpintos naujausiu Bluetooth 5.0 technologiniu sprendimu ir yra suderinamos su išmaniaisiais telefonais bei kitais įrenginiais.

Šios šaunios ir nebrangios belaidės ausinės yra atsparios drėgmei (IPX5 standartas), tad tinka tiek sportuojant, tiek ir netikėtai užklupus lietui.

„Haylou GT1 TWS“ turi 7,2 mm diafragmas, kurios užtikrina 20-20000Hz dažnio atsaką, 32 omų varžą ir maksimalų 110±5 dB garso lygį.

Gamintojas taip pat pabrėžia ir tai, kad „Haylou GT1 TWS“ ausinėse yra įdiegta triukšmo slopinimo technologija (DSP), tad pokalbių metu pašnekovas jus puikiai girdės.




 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(2)
(-1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: