Įspūdinga naujiena iš „Xiaomi“: speciali akcija ir dabar labai gera kaina, neįtikėtinai kompaktiškam, tačiau super ryškiam LED šviestuvui su 7200Lm ryškumu, 95 Ra indeksu ir pilnu nuotoliniu valdymu („Yeelight YLXD50YL“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai)  ()

„Yeelight YLXD50YL“ – tai net 160 LED turintis ant lubų montuojamas šviestuvas, kuris geba sukurti 7400 liumenų siekiantį šviesos srautą bei taip pat gali atkurti 2700 – 6500 K spalvinę temperatūrą. Šis ant lubų montuojamas LED šviestuvas gali būti valdomas ne tik išmaniuoju telefonu, bet ir „Amazon Alexa“ ar „Google Assistant“ išmaniųjų asistentų pagalba.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Yeelight YLXD50YL“ specifikacijos

  • Šviesos srautas:  7400 liumenų.
  • Spalvos temperatūra: 2700 – 6500 K.
  • Galia: 50 W.
  • LED: 160 vnt.
  • Spalvų atkūrimo indeksas: 95 Ra.
  • Ryšiai: „Bluetooth“ ir „WiFi“.
  • Tvirtinimo būdas: montuojamas ant lubų.
  • Išskirtinės funkcijos: valdymas išmaniuoju telefonu bei išmaniaisiais asistentais („Amazon Alexa“, „Google Assistant“); itin tikslus spalvų atkūrimo lygis; dizainas ant kurio gali nusėsti tik labai mažas kiekis dulkių.
  • Matmenys ir svoris: 47 x 47 x 6 cm; 2,09 kg.

„Yeelight YLXD50YL“ kaina

  • „Gearbest“90,23 €.
  • 54% nuolaida arba kuponas YEEGUCAN
  • Į Lietuvą siunčiamas prioritetine linija už 5,18 €.
  • Lietuvoje neparduodamas.

LED kaip reikiant praplėtė šviestuvų pasirinkimą. Jeigu ieškote ne tik ekonomiško, tačiau tuo pačiu ir maksimaliai ryškaus šviestuvo, tuomet LED šviestuvas yra būtent tai kas maksimaliai tenkins jūsų poreikius. Tokių galima įsigyti ir Lietuvoje, bet Kinijoje galima surasti tikrų šedevrų pagal kainą ir kokybę.

Pavyzdžiui, naujausias, 2019 metų pabaigoje pristatytas „Xiaomi“ šeimos LED šviestuvas „Yeelight YLXD50YL“ turėtų pilnai patenkinti net ir itin išrankių pirkėjų poreikius. Trumpai tariant, šis LED šviestuvas pasižymi neįtikėtinu ryškumu, pagal savo galią fantastiškai mažu korpusu ir kitomis papildomomis funkcijomis, kurių retai gali pasiūlyti įprasti Lietuvoje pardavinėjami LED šviestuvai.

Pradėti šiuo atveju reikėtų nuo to, kad „Yeelight YLXD50YL“ geba sukurti net 7400 liumenus siekiantį šviesos srautą – tai įspūdingas ir retai kada sutinkamas ryškumas tokio dydžio šviestuvui. Paprastai tokei šviestuvai sukuria 2000-3000 Lm šviesos srautą, o šis yra daugiau nei dvigubai ryškesnis – dar vienas neįtikėtinas „Xiaomi“ pasiekimas. Ir visa tai – vos 47 x 47 x 6 cm korpuse.

Negana to, jis taip pat leidžia keisti spalvinę šviesos temperatūrą 2700 – 6500 K ribose. Tokia konfigūracija garantuoja, jog sau tinkamą, komfortišką ir malonų akiai apšvietimą galės rasti tikrai kiekvienas.

Kitas svarbus „Yeelight YLXD50YL“ LED šviestuvo privalumas – Ra 95 spalvų atkūrimo indeksas. Priminsime, jog Ra 100 dydžio indeksą sukuria saulė – tai natūrali dienos šviesa. Tuo tarpu, įprastai 60-80 Ra dydžio indeksą turi vidutinės klasės LED, rinkos standartu laikomas Ra 80 – būtent tokių dauguma parduodama Lietuvoje, o aukštos kokybės LED paprastai išsiskiria 90-95 siekiančiu Ra indeksu. Trumpai tariant, šio LED šviestuvo apšviesti objektai atrodo praktiškai lygiai taip pat natūraliai kaip ir esant natūraliam saulės apšvietimui.

Reikia atkreipti dėmesį į tai, kuo aukštesnis Ra indeksas, tuo dažniausiai būna mažesnis šviestuvo ryškumas. Tačiau tik ne šiuo atveju – Ra 95 ir 7400 Lm yra kažkas, ką surasti analogiško būtų labai sudėtinga.

Įdomiu ir išskirtiniu „Yeelight YLXD50YL“ LED šviestuvo akcentu dar tampa ir paties šviestuvo viršuje įmontuota RGB tipo LED juostelė. Pastarasis sprendimas patiks tiems, kurie kambaryje nori sukurti minimalų apšvietimą, pavyzdžiui, vakarėlių ar kitų renginių metu. Be to, tai dar gali praversti ir vaiko kambaryje tuo atveju, kai vaikas bijo eiti miegoti visiškoje tamsoje.

Taip pat maloniai stebina ir šio LED šviestuvo valdymo universalumas. Įprastai tokio tipo LED šviestuvus esame įpratę valdyti tik išmaniuoju telefonu, tačiau esant poreikiui „Yeelight YLXD50YL“ LED šviestuvą dar galima valdyti ir išmaniųjų asistentų pagalba („Amazon Alexa“, „Google Assistant“). Apibendrinant galima pasakyti tiek, jog „Yeelight YLXD50YL“ LED šviestuvas patiks tiems, kurie ieško maksimaliai ryškaus apšvietimo itin plačiame spalvinės temperatūros diapazone.

Tuo tarpu, jeigu jūsų negąsdina šiek tiek didesni šviestuvo matmenys (47 x 47 x 6 cm prieš 48 x 48 x 8 cm), mažesnė galia (50 W prieš 32 W), siauresnis spalvinės temperatūros diapazonas (2700 – 6500 K prieš 2700 – 6000 K) bei mažesnis sukuriamas šviesos srautas (7400 lm prieš 2200 lm), tuomet jūsų poreikius greičiausiai gali pilnai patenkinti ir ankstesnės kartos, labai populiarus ir šiek tiek mažiau kainuojantis „Yeelight YLXD42YL“ LED šviestuvas (82€, iš Čekijos sandėlio).

„Yeelight YLXD50YL“ atsiliepimai

Neseniai prekyboje pasirodęs ant lubų montuojamas „Yeelight YLXD50YL“ LED šviestuvas nuteikia gana optimistiškai. Susumavus pirmųjų pirkėjų vertinimus „Yeelight YLXD50YL“ šiuo metu turi 4,57 žvaižgdučių įvertinimą, o tai reiškia, jog pirkėjai šiam LED šviestuvui dažniausiai skiria 4 arba 5 žvaigždutes.

  • Steve. Tai puikus, itin kompaktiškas, labai ryškus ir nemirgantis LED šviestuvas. Man tikrai patinka, jog šis LED šviestuvas yra labai mažas. Jis dydžiu prilygsta mano seniesiems šviestuvams, bet skleidžia daugiau šviesos ir naudoja mažiau energijos. Esu patenkintas savo pirkiniu ir laikui bėgant galvoju šiuo LED šviestuvu pakeisti ir kitus namuose naudojamus senus šviestuvus.
  • Roger. Turiu prisipažinti, jog šis LED šviestuvas yra netgi geresnis nei aš tikėjausi prieš jį įsigydamas. Aš tiesiog ieškojau geriausio balanso tarp kainos ir kokybės ir dabar turiu pasakyti, kad „Yeelight YLXD50YL“ šias savybes puikiai suderina. Be to, šis LED yra pakankamai plonas, kas, mano supratimu, taip pat yra didelis privalumus.
  • Elva. Lengvai darbui paruošiamas, ekonomiškas ir tuo pačiu itin ryškus LED šviestuvas. Trumpai tariant, neturiu net menkiausių priekaištų „Yeelight YLXD50YL“ LED šviestuvui ir drąsiai jį galiu rekomenduoti įsigyti ir kitiems.
  • Viola. Nuomojuosi butą, kuriame apšvietimas yra per daug ryškus ir mane tai erzina. Norėdamas išspręsti šį nepatogumą įsigijau „Yeelight YLXD50YL“ ir nuo šiol galiu reguliuoti ne tik apšvietimo ryškumą, bet ir spalvinę temperatūrą.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(5)
(-1)

Komentarai ()