Speciali akcija ir labai gera kaina naujos kartos „Xiaomi“ temperatūros ir drėgmės matuokliui su metus atlaikančia baterija, LCD ekranu ir net integracija su kitais „Xiaomi“ prietaisais („Xiaomi Mijia LYWSD03“ kaina, Specifikacijos)  ()

„Xiaomi Mijia LYWSD03“ – tai LCD ekranu aprūpintas elektrinis termometras, kuris taip pat geba matuoti drėgmę ir esant reikalui naudojant „Mijia Bluetooth Gateway“ gali būti integruojamas su kitais „Xiaomi“ siūlomais sprendimais. Šis praktiškas aksesuaras yra maitinamas nuo CR2032 tipo baterijos ir naudodamas vien jos energiją gali veikti iki vienerių metų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Xiaomi Mijia LYWSD03“ specifikacijos

  • Kiekis: 3 vienetai.
  • Ekranas: LCD.
  • Matuojami parametrai: temperatūra ir drėgmė.
  • Maitinimas: 1x CR2032 tipo baterija.
  • Papildomos funkcijos: gali būti susiejamas su „Mijia Bluetooth Gateway“ ir panaudojamas kartu su kitais „Xiaomi“ siūlomais sprendimais.
  • Korpusas: pagamintas iš ABS plastiko.
  • Matmenys ir svoris: 4,3 x 4,3 x 1,25 cm; 60 g.

„Xiaomi Mijia LYWSD03“ kaina

  • Gearbest“ – 14,58 € (3 vnt.) su 40% nuolaida arba kuponu GB6194762.
  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Gali būti naudojamas kartu su „Mijia Bluetooth Gateway“ - 16.10€

Jeigu namuose mėgstate stebėti ne tik temperatūrą, bet ir drėgmę, tuomet greičiausiai tam reikalui naudojate du atskirus prietaisus arba santykinai brangią meteorologinę stotelę. Džiugu pranešti, jog analogišką rezultatą dabar galima pasiekti kur kas pigiau ir bene geriausiai tai šiuo metu patvirtina „Xiaomi Mijia LYWSD03“ temperatūros bei drėgmės matuoklis.

„Xiaomi Mijia LYWSD03“ yra alternatyva kitam populiariam temperatūros ir drėgmės matuokliui „Xiaomi Miaomiaoce MMC - C201“. Šiuo atveju įdomu tai, jog naujasis pasiūlymas yra gerokai funkcionalesnes, tačiau kainuoja bene dvigubai pigiau.

Pavyzdžiui, šiuo metu prie „Xiaomi Miaomiaoce MMC - C201“ prilygstančios kainos prisidėjus papildomus 7-8 € be jokių problemų galima įsigyti net 3 vienetus „Xiaomi Mijia LYWSD03“ temperatūros ir drėgmės matuoklių.

Naujasis temperatūros ir drėgmės matuoklis „Xiaomi Mijia LYWSD03“ pagrindinį pranašumą įgyja dėl tos priežasties, nes turi įmontuotą ryšio modulį, kuris šiuo atveju naudojant „Mijia Bluetooth Gateway“ leidžia šį aksesuarą susieti su kitais „Xiaomi“ gamintojo įrenginiais.

Pavyzdžiui, tai reiškia, jog turint „Mijia Bluetooth Gateway“ atsiranda galimybė sujungti temperatūros ir drėgmės matuoklį „Xiaomi Mijia LYWSD03“ su „Mijia APP“ taikomąją programa. Tuo tarpu, pats temperatūros ir drėgmės matuoklis turi specialią funkciją, kuri leidžia vartotoją įspėti tuomet, jeigu tam tikroje patalpoje temperatūra ar drėgmė pakyla aukščiau numatytos ribos. Gamintojas mano, jog šis sprendimas itin pravers turintiems mažų vaikų, nes tai lengvai ir patogiai leidžia stebėti patalpos charakteristikas nuotoliniu būdu.

Kaip ir anksčiau anonsuotas „Xiaomi Miaomiaoce MMC - C201“ modelis, taip ir naujos kartos temperatūros ir drėgmės matuoklis „Xiaomi Mijia LYWSD03“ energiją gauna iš CR2032 tipo baterijos. Maloniai stebina tai, jog naujasis temperatūros ir drėgmės matuoklis turi didesnį funkcionalumą, tačiau lygiai taip pat kaip ir anksčiau pasirodęs modelis naudodamas vien tik šios baterijos energiją be pertraukų lygiai taip pat gali veikti apie vienerius metus.

Šis naujos kartos temperatūros ir drėgmės matuoklis daugeliui labiau patikti gali ne tik dėl atnaujinto kur kas solidžiau atrodančio baltos spalvos dizaino, bet dar ir dėl tos priežasties, nes yra gana ženkliai mažesnis už kiek seniau pasirodžiusį „Xiaomi Miaomiaoce MMC - C201“ temperatūros ir drėgmės matuoklį (4,3 x 4,3 x 1,25 cm prieš 6,45 x 6,45 x 0,97 cm).

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(1)
(-1)

Komentarai ()