Palygino populiariausias 2019 metų AliExpress ausines „QCY QS2“ su „Redmi Airdots“: „Jų kaina beveik vienoda, abi fantastiškai perkamos, bet skirtumų tikrai yra ir aš jau žinau ką rinkčiausi“ (Apžvalga, Video)  (4)

„Redmi Airdots ar QCY QS2? Kurios belaidės ausinės yra geresnės? Jų kaina yra praktiškai identiška, tad pabandykime išsiaiškinti kurios ausinės yra vertesnės mūsų dėmesio.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šios apžvalgos autorius išvardija pagrindinius šių dviejų belaidžių ausinių skirtumus, panašumus, privalumus ir trūkumus.

Pirmiausiai, „QCY QS2“ atitinka IPX4 reitingą, tad ausinės yra atsparios vandeniui ir prakaitui.

„Asmeniškai nepastebėjau, kad gamintojas rašytų, jog Redmi Airdots būtų atsparios vandeniui ir šis QCY ausinių privalumas gali būti daug kam reikšmingas – ypatingai tiems, kurie mėgsta sportuoti.“

Čia verta pastebėti, jog Aliexpress parduotuvėje nurodoma, kad ir „Redmi Airdots“ ausinės atitinka IPX4 standartą (aut. past.)

Kitas svarbus dalykas yra ausinių dėkliukų dydis - „Redmi Airdots“ ausinių dėkliukas yra mažesnis.

„Tačiau nelaikyčiau tai kritiškai svarbiu momentu, kadangi abiejų ausinių dėkliukai yra kompaktiški ir lengvai telpa kelnių kišenėje.“

Taip pat labai svarbu pastebėti, kad „QCY QS2“ turi net 800 mAh talpos bateriją-dėkliuką, kai „Redmi Airdots“ ausinių dėkliuke yra 300 mAh talpos baterija.

Kalbant apie pačių ausinių dydį, tai iš pradžių apžvalgininkui atrodė, kad šiek tiek didesnės yra „QCY QS2“ ausinės, bet palyginus jas su „Redmi Airdots“ - dydis yra praktiškai vienodas.

„Dėl pačių ausinių dėvėjimo patogumo, tai man labiau patinka QCY QS2 ausinės. Jų forma yra labiau atitinkanti ausų landą ir mano ausyse patogiau laikosi būtent QCY QS2 ausinės.“

Abu belaidžių ausinių modeliai turi fizinius mygtukus ir su „QCY QS2“ ausinėmis galima perjungti, sustabdyti ir paleisti dainą, atsiliepti į skambučius bei iškviesti „Siri“ ir „Google“ balso asistentus.

„Redmi Airdots“ ausinėse nėra galimybės perjungti kitą dainą, o visais kitais atvejais valdymas ir galimybės yra analogiškos.

Apžvalgininkas teigia, kad abejos ausinės palaiko „Bluetooth 5.0“ technologinį sprendimą ir jų signalo perdavimo diapazonas yra vienodas.

Tą patį galima pasakyti ir apie skambučių kokybę - „nieko nuostabaus, bet kaip tokioje kainų kategorijoje visai neblogai“.

„Pastebėjau įdomų dalyką, kad Redmi Airdots ausinės yra šiek tiek garsesnės už QCY QS2. Maždaug 10 proc.

Nors garso kokybė abejose ausinėse yra gera, bet man labiau patinka QCY QS2 – jose yra daugiau žemų tonų, kurių man pritrūko Redmi Airdots ausinėse.

Ir galiausiai ausinių baterijų rezultatai. Vienu įkrovimu QCY QS2 ausinių užtenka muzikai klausytis 4 valandas, o su Redmi Airdots ausinėmis – 3 valandas.“

Geriausi pasiūlymai

„Redmi Airdots“:

  • Aliexpress - nuo 16 € (virš 30 000 pirkimų).
  • Gearbest - nuo 19 €.

„QCY QS2“:

  • Aliexpress - 16,49 € (virš 58 000 pirkimų).
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(3)
(2)

Komentarai (4)