Nekainuoja ir 12€, o „garso kokybė tokia pati, kaip ir mano 90€ kainuojančių ausinių“ - už puikią kainą parduodamos šauniosios „QCY M1C“ ausinės (Video)  (1)

„QCY M1C“ yra sportinio tipo ausinės, pasižyminčios labai geromis techninėmis savybėmis. Šauni išvaizda, patogus dėvėjimas, gera baterija ir puiki garso kokybė. Apžvalgininkui šios ausinės labai patiko.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaina ir sąlygos

  • Šiuo metu „QCY M1c Wireless BT5.0 Magnetic In-ear Stereo Headset Waterproof Sports Earbuds“ ausinės parduodamos už 11,46 €;
  • 21 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas  į Lietuvą;
  • 30-ies dienų pinigų grąžinimo garantija;
  • galima rinktis iš dviejų spalvų modelių: baltos ir juodos.

Pakuotėje rasime „QCY M1C“ ausines, USB laidą, skirtą įkrauti ausinių baterijai, naudojimosi instrukciją anglų kalba, 2 poras skirtingų ausinių pagalvėlių ir 2 poras ausinių lankelių.

„QCY M1C“ yra ant kaklo pakabinamos ir aktyvų gyvenimo būdą mėgstantiems žmonėms skirtos ausinės.

Jos aprūpintos naujausiu Bluetooth 5.0 techniniu sprendimu ir yra suporuojamos su daugeliu įrenginių.

„QCY M1C“ taip pat turi 90 mAh talpos bateriją ir gamintojas teigia, kad šios energijos užteks nepertraukamai klausytis muziką 8 valandas. O pačią bateriją įkrausime per maždaug 2 valandas, tad rodikliai yra tikrai geri.

Jei per savaitę sportuojame tris kartus ir kaskart po porą valandų, tai „QCY M1C“ ausinių baterijos užteks daugiau kaip savaitei laiko.

Dar vienas praktiškas „QCY M1C“ ausinių dalykas, tai, kad jų pačiose ausinėse yra magnetukai.

Tad tuo metu, kai muzikos nesiklausysime, šios ausinės gražiai viena prie kitos prikibs ir laikysis ant kaklo. Praktiškas sprendimas - taip ausinės bus po ranka ir jų nepamesime.

Kaip jau ir užsiminėme, „QCY M1C“ pasižymi naujausiu Bluetooth 5.0 techniniu sprendimu ir šios ausinės yra suporuojamos praktiškai su visais išmaniaisiais telefonais. Tad dėka naujojo Bluetooth 5.0, nereikės šalia savęs nuolat laikyti išmaniojo telefono. Galima bus patogiai sportuoti ir klausytis muzikos.

Taip pat ir nesibaiminti, kad praleisime svarbų skambutį. Su „QCY M1C“ ausinėmis galima ne tik valdyti muziką ir garsą, bet taip pat ir atsiliepti į skambučius bei juos atmesti.

Gamintojas teigia, kad ausinių pagaminimo kokybė ir lankstumas yra aukščiausio lygio. „QCY M1C“ netgi atsparios vandeniui bei prakaitui, tad su jomis galima drąsiai keliauti į lauką ir nesibaiminti, kad bebėgiojant užklups lietus.

Kalbant apie dar keletą techninių dalykų, gamintojas pažymi, kad „QCY M1C“ užtikrina 20-20000Hz dažnio atsaką, 32 omų varžą ir maksimalų 108±3dB dB garso lygį.

Apžvalgininkas teigia, kad šios ausinės puikiai atkuria viso spektro tonus ir „garso kokybė nesiskiria nuo mano turimų ir 100 dolerių (90€) kainuojančių sportinių ausinių. Jei jums kokybiškų ir nebrangių ausinių, tada QCY M1C yra labai geras pasirinkimas“:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(5)
(-5)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: