Iki 76 % nuolaidos, Vokietijos sandėlis ir žaibiškas pristatymas: išparduodami naujieji ir apžvalgininkų giriami „Xiaomi 70mai Dash Cam Lite“ vaizdo registratoriai bei „TRONXY XY-2 Pro“ ir „Creality 3D CR-10S“ 3D spausdintuvai (Video)  ()

Geriausi Cafago.com pasiūlymai:

- „Xiaomi 70mai Dash Cam Lite“ vaizdo registratorius, globali versija;

- „TRONXY XY-2 Pro 3D Printer Kit“ 3D spausdintuvas;

- „Creality 3D CR-10S Self-assembly 3D DIY Printer“ 3D spausdintuvas;


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Xiaomi 70mai Dash Cam Lite“ vaizdo registratorius, globali versija

  • Dabar parduodamas už 48,19 €;
  • CC346 nuolaidos kuponas;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą;
  • pristatys per 7-20 d.d.;
  • ribotas prekių skaičius.

„Xiaomi 70mai Dash Cam Lite“ yra naujausias kompanijos vaizdo registratorius ir jis yra kiek paprastesnis ir pigesnis už anksčiau pasirodžiusį „Xiaomi 70mai Dash Cam Pro“.

Visgi, didžiąją dalį šauniųjų savybių „Xiaomi 70mai Dash Cam Lite“ išlaikė ir jį išbandę apžvalgininkai yra labai patenkinti.

Kadangi čia turime globalią „Xiaomi 70mai Dash Cam Lite“ versiją, tai balso asistentė kalba anglų kalba, o programėlė - suderinama su iOS ir Android - darbuojasi anglų ir rusų kalbomis.

„Xiaomi 70mai Dash Cam Lite“ palaiko 1080P raišką, 130 laipsnių matymo kampą, naktinį matymą, ant senų vaizdo įrašų įrašo naujesnius, G-jutiklį ir 24 val. stebėjimą - jei kas nors trinktelės į jūsų stovintį automobilį, vaizdo registratorius automatiškai aktyvuojasi ir nufilmuoja kas vyksta aplinkui.

Jis taip pat turi 2 colių įstrižainės ekraną, palaiko GPS modulį ir atminties korteles - juos reikia įsigyti atskirai - 2.4 Ghz WiFi, turi 500 mAh talpos bateriją ir gali darbuotis nuo -10℃ iki +60℃.

Šioje apžvalgoje galite artimiau susipažinti su „Xiaomi 70mai Dash Cam Lite“ vaizdo registratoriumi, jo galimybėmis ir pamatyti kokią jis užtikrina vaizdo įrašų kokybę:

„Kaip ir galima tikėtis iš Xiaomi, tai yra aukščiausios kokybės produktas.

Vaizdo įrašų kokybė yra labai gera, automobilių numeriai matomi gerai, ryškumo užtenka, nakties metu taip pat viskas gerai.

Man patinka ir šio vaizdo registratoriaus kompaktiškumas bei turimas LCD ekranas. Jame puikiai matau fiksuojamą vaizdą, valdymo mygtukai paprasti ir intuityvūs. O naudojimasis yra absoliučiai paprastas.

Čia turime plug and play principą. Tiesiog vaizdo registratorių prijungiame ir viskas – jis automatiškai įsijungia/išsijungia, kai užvedate/užgesinate automobilį. Taip pat viską galima kontroliuoti ir su savo išmaniajame telefone esančia programėle, kas yra labai patogu. Programėlė tinka iOS ir Android telefonams.

Už tokią kainą Xiaomi 70mai Dash Cam Lite yra labai geras vaizdo registratorius – kompaktiškas ir su visomis funkcijomis, kokių jums tik gali prireikti.“

„TRONXY XY-2 Pro 3D Printer Kit“ 3D spausdintuvas

  • Dabar parduodamas už 149,99 €;
  • 76 % nuolaida;
  • Vokietijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą per 4-6 d.d.;
  • ribotas prekių skaičius.

„TRONXY XY-2 Pro“ yra kompaktiškas ir nebrangus 3D spausdintuvas.

Jis labai tinka ir jau patyrusiems profesionalams, ir ypač tiems, kurie dar tik ketina išbandyti 3D spausdintuvų galimybes.

„TRONXY XY-2 Pro“ sveria 8,5 kilogramus, yra 46 x 45,5 x 52 cm išmatavimų ir turi 255 x 255 x 260 mm spausdinimo erdvę.

Tai reiškia, kad „TRONXY XY-2 Pro“ spausintuvas gali maksimaliai spausdinti 26 cm aukščio ir 25,5 cm gylio bei pločio daiktus.

Didelis darbastalis šildomas – vos per 5 minutes gali pasiekti net 110 laipsnių pagal Celsijų. Tai padeda pirmiesiems sluoksniams geriau prilipti, todėl pasiekiamas geresnis rezultatas, lengviau išvengti broko.

Prie kokybės užtikrinimo prisideda ne tik šildomas spausdinimo padėklas, bet ir tai, kad „TRONXY XY-2 Pro“ turi 0,4 mm diametro galvutę, kuri pasiekia net 275 laipsnių temperatūrą. Tai reiškia, kad užpildų pasirinkimas yra labai platus: PLA, HIPS, PC, PVC ir kt.

Galima lieti vos 0,1 mm storio sluoksnius, o spausdinimo greitis siekia 20-100 mm/s.

„TRONXY XY-2 Pro“ turi į prisilietimus reaguojantį, spalvotą LCD ekraną, kuriame ir pasirenkamos visos funkcijos bei atliekami kiti valdymo veiksmai.

Jis taip pat palaiko SD atminties kortelę, iš kurios galima spausdinti įvairius modelius ir palaiko Power loss recovery funkciją, todėl leidžia tęsti darbą po nesklandumų. Taip pat yra ir automatinis informavimas apie spausdinimo medžiagos trūkumą arba nutrūkimą.

Kompanija pabrėžia „TRONXY XY-2 Pro“ spausdintuvo mechanizmų tvirtumą ir panaudotas pažangiausias technologijas. Jo korpusas, ekstruderis, sujungimai ir kitos dalys yra aukščiausios kokybės.

Ir nors „TRONXY XY-2 Pro“ pakuotėje atkeliauja dar nesurinktas, tačiau apžvalgininkas teigia, kad jį surinkti yra visai nesudėtinga:

„Creality 3D CR-10S Self-assembly 3D DIY Printer“ 3D spausdintuvas

  • Dabar parduodamas už 286,96 €;
  • 72 % nuolaida;
  • Vokietijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą per 3-5 d.d.;
  • ribotas prekių skaičius.

„Creality 3D CR-10S“ yra labai kompaktiškas įrenginys su puikiais išmatavimais. Jo matmenys yra 61,5 x 60 x 49 cm ir sveria 10,3 kg, tad tai iš tikrųjų yra rimtas stalinis 3D spausdintuvas.

Jis neužima didelės erdvės, yra kompaktiškas, nesunkiai surenkamas bei patogus naudoti. Pats spausdintuvas pagamintas iš aliuminio lydinio ir yra itin tvirtas bei kokybiškai pagamintas.

„Creality 3D CR-10S“ planuojamo atspausdinti modelio brėžinį galima sukurti naudojant „Windows“, „Linux“ ar „OSX“ operacines sistemas.

Labai svarbu paminėti, kad su „CURA, Repetier-Host, Simplify 3D“ programine įranga sukurtas brėžinys vėliau gali būti atspausdintas tiesiog naudojant TF atminties kortelę, todėl su „Creality 3D CR-10S“ galima dirbti net jei šalia nėra kompiuterio ir/ar interneto ryšio.

„Creality 3D CR-10S“ turi LCD ekraną, tad spausdinimo metu matoma visa svarbiausia informacija, tokia, kaip darbinės charakteristikos bei pačio spausdinimo eiga.

„Creality 3D CR-10S“ pasiekia 80 – 200 mm/s spausdinimo greitį. Purkštukų skersmuo yra 0,4 mm, sluoksnio storis 0,1-0,4 mm, o spausdinimo tikslumas – 0,1 mm.

„Creality 3D CR-10S“ spausdinimui naudoja įvairiais medžiagas: plastikus ABS, PLA, TPU, anglies pluoštą, medienos kompozitą ir kt. medžiagas.

Galima šį 3D spausdintuvą pritaikyti praktiškai bet kam, nuo įvairių mokslinių modelių ar medicininės įrangos spausdinimo iki žaislų vaikams. Viskas priklauso nuo asmeninių poreikių ir fantazijos.

Šiame vaizdo reportaže detaliai parodoma kaip reikia surinkti „Creality 3D CR-10S“ spausdintuvą, kaip jis veikia, kaip juo naudotis, kokie jo privalumai:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(0)
(3)

Komentarai ()