Iš Lenkijos ir Čekijos sandėlio su „Aliexpress Awards 2019“ nuolaidomis: unikali išorinė baterija ir starteris viename - „70mai Jump Starter“, turbūt pats geriausias 2019 m. mobilus projektorius ir dar nematytas, unikalus atsuktuvų rinkinys (Video)  (5)

Geriausi Aliexpress ir Gearbest pasiūlymai:

- Labai perkama ir puikiai pirkėjų iš Lietuvos vertinama išorinė baterija ir starteris viename - „New Arrival 70mai Jump Starter 70Mai car jump starter Battery Power Bank With Bag car starter Auto Buster Car Emergency Booster“;

- Vienas perkamiausių mobilių projektorių su gerais atsiliepimais - „BYINTEK UFO P10 Portable Smart Home Theater Android 7.1.2 OS Wifi Mini HD LED dlp Projector For Full 1080P MAX 4K for Iphone 11“;

- Patogus rinkinukas su netradicine, labai universalia ir patogia rankena sunkiai įsukamiems varžtams - „DUKA RS1 24-in-1 Multifunction Ratchet Set“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Labai perkama ir puikiai pirkėjų iš Lietuvos vertinama išorinė baterija ir starteris viename - „70mai Jump Starter“

  • Dabar jis parduodamas už 42,99 €;
  • 53 % nuolaida;
  • Lenkijos sandėlio;
  • 3,86 € už pristatymą į Lietuvą.

„70mai Jump Starter“ yra ypatingai populiarus prietaisas Aliexpress parduotuvėje ir jį jau įsigijo beveik 4 000 pirkėjų.

Taip pat turime beveik 2 000 atsiliepimų ir pastarieji yra ypatingai geri. Ne veltui „70mai Jump Starter“ reitingas siekia net 4,9 balus. Įdomu tai, kad jis turi daug pirkimų iš Lietuvos, o mūsų tautiečių palikti komentarai labai geri - prietaisas tikrai veikia ir veikia taip, kaip deklaruoja gamintojas. 

Iš esmės „70mai Jump Starter“ yra išorinė baterija ir tuo pačiu automobilio užvedimui skirtas prietaisas.

Toks daikčiukas labai pravers atėjus šaltajam metų sezonui ir kai ryte reikės užvesti automobilį, „70mai Jump Starter“ bus būtent tas pagalbininkas.

Jis turi 11 100 mAh (41,07Wh) talpos bateriją ir didžiausia srovė pasiekia 600A. Jis tinka daugeliui transporto priemonių - 12V, bet netinka 24V.

Tuo pačiu „70mai Jump Starter“ turi žibintuvėlį, ant korpuso LED indikatorius, kurie informuos apie baterijos energijos likutį, ir tuo pačiu su juo galėsime įkrauti kitus įrenginius: išmaniuosius telefonus, planšetes ir kt.

Nurodoma, kad „70mai Jump Starter“ baterijos energijos užteks automobilį užvesti iki 40 kartų, kol ją vėl reikės įkrauti.

„70mai Jump Starter“ įkrovimas užtrunka 5,5 val bei palaiko įvairias apsaugos priemones: nuo perkrovos, temperatūros, trumpo jungimo ir kt.

Džiugu ir tai, kad pakuotėje jau yra visos reikiamos priemonės ir nieko papildomai pirkti nereikės. Štai keletas patenkintų pirkėjų padarytų nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto.

O čia galite pasižiūrėti, kaip „70mai Jump Starter“ yra išbandomas praktiškai:

Vienas perkamiausių mobilių projektorių su gerais atsiliepimais - „BYINTEK UFO P10“

  • Dabar jis parduodamas už 210,77 €;
  • 52 % nuolaida;
  • Čekijos sandėlio;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

„BYINTEK UFO P10“ yra labai populiarus mobilus projektorius Aliexpress.com internetinėje parduotuvėje ir jį jau įsigijo beveik 1 500 pirkėjų.

Jie ypač gerai atsiliepia apie šį kompaktišką ir patogų naudotis mini vaizdo projektorių ir „BYINTEK UFO P10“ įvertintas net 4,9 balais iš 5 galimų.

Tai yra kompaktiškas, delne telpantis projektorius, kurį galima prijungti prie įvairių įrenginių: žaidimo konsolių, TV, kompiuterių, telefonų, DVD leistuvų ir kt., bei naudoti, kaip atskirą multimedijos centrą, nes pats palaiko „Android“ operacinę sistemą.

Žinoma yra Bluetooth 4.0, WiFi 2.4 ir 5 GHz. Šauni savybė ir ta, kad jis turi 4200 mAh talpos bateriją (tik Update versijoje aut. past.) ir jos užtenka 1,5 val. Taip pat prie jo galima prijungti išorinę bateriją ar duoti maitinimą iš automobilio.

„BYINTEK UFO P10“ yra šaunus vaizdo projektorius, kurį labai giria jį išbandęs apžvalgininkas:

„Galiu drąsiai pasakyti, kad kainos/kokybės/kompaktiškumo kategorijoje BYINTEK UFO P10 yra geriausias vaizdo projektorius.

Jis yra labai kompaktiškas ir funkcionalus. Galima prijungti įvairius įrenginius ir tuos pačius išmaniuosius telefonus. Už tokią kainą jis tiesiog neturi konkurentų.“

Patogus rinkinukas su netradicine, labai universalia ir patogia rankena sunkiai įsukamiems varžtams

  • Dabar jis parduodamas už 18,22 €;
  • GBGJ4625806 nuolaidos kuponas;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

„DUKA RS1 24-in-1 Multifunction Ratchet Set“ rinkinys pravers visiems, kurie mėgsta namuose pasidarbuoti bei pataisyti elektronikos įrenginius.

Pakuotėje rasime iš labai kokybiškų medžiagų pagamintus 24 antgalius, papildomą antgalių laikiklį/ilgiklį ir kiek netradicinę, bet pirkėjų giriamą rankeną/suktuvą.

Į ją galima įvairiai įstatyti reikiamus antgalius ir priklausomai nuo reikiamo pasiekti varžto, pasinaudoti šiuo įrankiu, palaikančiu reketo mechanizmą. Štai, kaip tai atrodo praktiškai:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(1)
(7)

Komentarai (5)