Iš Lenkijos ir Čekijos sandėlio su „Aliexpress Awards 2019“ nuolaidomis: unikali išorinė baterija ir starteris viename - „70mai Jump Starter“, turbūt pats geriausias 2019 m. mobilus projektorius ir dar nematytas, unikalus atsuktuvų rinkinys (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

HardAxe 2019-12-13 16:11
dar nematytas, unikalus atsuktuvų rinkinys - dar nematytiems varžtams sukinėti Įsivaizduoju kaip t.lt šika į batą, kai nuo 2021 lietuva apmokestins visas kiniškas siuntas nuo pirmo jevro... Tiesiog pasmerkta Topshop.lt kertinė misija
kestutisz 2019-12-13 18:06
Nieko panašaus, affiliatai tik rankom ploja bo tokie stambūs žaidėjai ir toliau sėkmingai veiks "per Lenkijos sandėlius", o tipinis pirkėjas kuris pats susiranda sau norimą daiktą jau turės labai pagalvoti ar norės damokėti už papildomus reketus - "išmuitinimą" beigi pvm.
kukulis4 2019-12-13 23:03
Apmokestins ne tik Lietuva, bet aplamai visas ES. Is kitos puses ziurint, tai as net gal laukiu sito, nes garantuotai daug didesne 'einamu' prekiu dalis atsiras EU sandeliuose. Kainuos kazkiek brangiau, bet vistiek bus zenkliai pigiau, nei kad pirkt is vietniu re-selleriu, ir nereikes laukt po menesi visokiu smulkiu shuduku. Dar vienas dalykas, kad uz kazkur 50eur mokesti galima tapt 'muitines tarpininku' ir sekmingai atlikinet ismuitinimo proceduras paciam. As dar tikiuosi, kad ir kinieciu customer focus'as biski pageres su tuom. Nes dabar tai gerai kols viskas gerai, o kai nebegerai - tai tragedija...
kestutisz 2019-12-15 00:21
Tai čia viską ką ir surašei ir reiškia, kad tarpininkų bus daugiau - daugiau virtualių gariūnų (kuriuos labai žlugdo patys galintys prasisukti useriai - niekur nevažiuodami, neveždami su dovamom per sienas etc). Nes na nesąmonė bus pačiam siųstis detales ar kokias kitas smulkmenas už porą pinigų kai valstybė plėš dar keliolika - būsi priverstas ieškoti tarpininkų. Kurie jau mokės greitai kurti "sandėlius" eu, ir greitia dingti kol neatėjo mokesčių ar garantijų.
kukulis4 2019-12-15 20:45
Na as kaip ir sakiau - as sumokeiau brangiau uz galimybe ta smulkme gaut per savaite, o ne per pusantro menesio. Nes dabar pavyzdziui susigalvoji kanors konstruot, prisireikia kokio Node MCU ir tada dilema - ar pirkt uz 2 eur is kiniecio, ar uz 10 eur is Anodo. Anodas atsius po poros dienu, bet is kiniceio uz menesio gausi 5 uz ta pacia kaina. Jeigu atsiradus daugiau tarpininku as galeciau ta pati suduka nusipirkt vietoj (kazkur EU) uz 4 eurus - buciau labai patenkintas. Dabar kinieciai i EU sandelius smulkmes negabena - neapsimoka, bet isigaliojus sitai direktyvai, manau, kad ir sita smulkme visa EU uzvers.