TOP 14 geriausių pasiūlymų savaitės pabaigai: nuolaidos kuponai ir mažiausia kaina galingiausiam TV priedėliui, perkamiausiam robotui siurbliui „Alfawise V10 Max“, įspūdingas pasiūlymas „OnePlus 7T Pro“ - net 200€ pigiau nei Lietuvoje (Video, 2019 m. 50 savaitė)  ()

- 6 % nuolaida naujos kartos vienam galingiausių TV priedėlių „Beelink GT-King Pro“ (su nuolaidos kuponu)

- 35 % nuolaida išmaniajam telefonui „OnePlus 7T Pro“ (su nuolaidos kuponu)

- 16 % nuolaida išmaniajam telefonui „Xiaomi Mi 9T Pro“ (su nuolaidos kuponu)

- 57€ nuolaida išmaniajam telefonui „Redmi Note 8“ ir „Redmi Note 8 Pro“ (su nuolaidos kuponu)

- 34 % nuolaida robotui siurbliui „Lenovo X1“

- 19 % nuolaida pigiausiam robotui rinkoje su lazerine navigacija ir grindų plovimo funkcija „Alfawise V10 Max“ (su nuolaidos kuponu)

- 26 % nuolaida išmaniajam laikrodžiui „Amazfit GTR 47 mm“

- 38 % nuolaida įspūdingos galios, 2000 lm žibintuvėliui „NEXTOOL LED Flashlight from Xiaomi Youpin“ (su nuolaidos kuponu)

- 37 % nuolaida stilingam elektroniniam namų laikrodžiui „Mijia“ su drėgmės ir temperatūros matavimu (su nuolaidos kuponu)

- 53 % nuolaida 20000 mAh talpos išorinei baterijai su greituoju įkrovimu „KUULAA“

- 50 % nuolaida „DEKO“ suktuvui

- 35 % nuolaida dronui „LAUMOX SG907“

- 54 % nuolaida geriausioms savo klasėje ausinėms „Haylou GT1 TWS“

- 60 % nuolaida belaidėms ausinėms „Power Beats Pro“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Priminsime, jog gruodžio 13 d yra paskutinė diena, kada vyksta specialus „Aliexpress Awards 2019“ išpardavimas - skelbiami patys perkamiausi 2019 metų daiktai iš AliExpress ir patys populiariausi 2019 metų gamintojai. Jei dar nežiūrėjote, pasižvalgykite - ten yra tikrai dėmesio vertų ir kokybiškų pasiūlymų. Kitos parduotuvės neorganizuoja tokių apdovanojimų, bet siūlo labai geras akcijas ir kainas kitiems daiktams.  

1. Nuolaidos kuponas naujos kartos vienam galingiausių TV priedėlių „Beelink GT-King Pro“

117.39€ | 6 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBCNGTKPDS | „Beelink GT-King Pro“ specifikacijos

„Beelink GT-King Pro“ – tai „Android 9.0“ operacinės sistemos versija aprūpintas TV priedėlis, kuris ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes yra suderinamas su 7.1 garso sistemomis ir taip pat yra aprūpintas „Dolby Audio“ techniniu sprendimu su „DTS“ tipo garso dekoderiu. Be to, šis TV priedėlis turi tiek WiFi ryšio modulį, tiek RJ-45 interneto jungtį ir komplekte atkeliauja su specialiu balso komandas palaikančiu nuotoliniu valdymo pulteliu.

Kaina

Tikrinta 2019 12 13

  • „Gearbest“117.39€
  • su nuolaidos kuponu GBCNGTKPDS
  • Mažiausia kaina su kuponu
  • Į Lietuvą siunčiamas nemokamai prioritetine linija

Prsimenate „Beelink GT King“ TV priedėlį? Jau skelbėme apžvalgą, kurioje apžvalgininkas teigė, kad „Be jokios abejonės, tai yra vienas galingiausių TV priedėlių, o žaisti žaidimus - vienas malonumas“.

TV priedėliai laikas nuo laiko sulaukia atnaujinimo - ir štai dabar atėjo laikas „Beelink GT King“: sulaukėme jo atnaujinimo. Pastarieji įrenginiai kiekvieną kartą stebina ne tik didėjančiu funkcionalumu, bet ir gerėjančiu našumu. Jog abu šiuos akcentus yra įmanoma suderinti puikiai patvirtina naujos kartos, dar geresnis TV priedėlis „Beelink GT-King Pro“.

„Beelink GT-King Pro“ reikšmingą pranašumą prieš daugelį kitų TV priedėlių įgauna dėl tos priežasties, nes iš karto atkeliauja su viena naujausių „Android 9.0“ operacinės sistemos versijų. Tiesa, tokią pat versiją turi ir „Beelink GT King“. Niekam ne naujiena, jog „Android“ platforma vartotojui suteikia maksimalią laisvę, todėl esant poreikiui „Beelink GT-King Pro“ bus galima naudoti ne tik filmų peržiūrai, bet ir muzikos klausymui, žaidimams ar netgi naršymui internete.

Esminis skirtumas, kuris leidžia „Beelink GT-King Pro“ išsiskirti iš kitų kiniškų TV priedėlių ir svarbiausia dalykas, kuo skiriasi nuo „Beelink GT King“ – tai geras suderinamumas su kokybiškomis išorinėmis garso sistemomis. Trumpai tariant, „Beelink GT-King Pro“ TV priedėlis yra suderinamas su 7.1 garso sistemomis ir dar yra aprūpintas „Dolby Audio“ techniniu sprendimu su „DTS“ tipo garso dekoderiu („DTS Listen + Dolby Audio“). Palyginimui, „Beelink GT King“ turėjo tik 5.1 garso sistemą ir panašu, kad vartotojams prireikė geresnio lygio garos galimybių, todėl gamintojas išleido patobulintą labai populiaraus priedėlio versiją. 

Nors tai skamba gana neįtikėtinai, bet „Beelink GT-King Pro“ TV priedėlis yra aprūpintas net keturiais garso apdorojimui skirtais lustais. Du iš jų („ESS DAC-ES9018“) atlieka garso dekoderio funkciją, tuo tarpu kiti du („Ricore RT6862“) yra atsakingi už garso signalo sustiprinimą. Gamintojas tvirtina, kad tokia lustų konfigūracija tikrai itin profesionaliai leidžia išnaudoti praktiškai bet kurios išorinės garso sistemos galimybes.

„Beelink GT-King Pro“ tikrai nenuvilia ir kitų techninių charakteristikų atžvilgiu, bet nelabai kuo skiriasi nuo visiškai pasiteisinusios „Beelink GT King“ konfigūracijos. Abu TV priedėliai turi galingą šešių branduolių „Amlogic S922X-H“ centrinį procesorių bei pakankamo našumo „ARM G52 MP6“ vaizdo plokštę.

Be to, „Beelink GT-King Pro“ taip pat yra aprūpintas 4 GB DDR4 tipo operatyviąja RAM atmintine ir gali pasigirti integruotais didelį našumą siūlančiais WiFi (802.11 a/b/g/n/ac) bei Ethernet (RJ-45, 1000 Mbps) ryšio moduliais.

Bendra šių techninių charakteristikų visuma aiškiai nurodo, jog „Beelink GT-King Pro“ TV priedėlis be jokių problemų gali susidoroti net ir su 4K raiškos vaizdo įrašais. Gamintojas dar prideda ir tai, kad TV priedelyje įmontuota HDMI išvestis maksimaliai palaiko 75 FPS 4K raiškos vaizdo įrašus ir taip pat dar siūlo pilnavertį trimačio (3D) vaizdo turinio palaikymą.

Galiausiai norisi pridėti, jog „Beelink GT-King Pro“ TV priedėlis turi net tris USB 3.0 tipo jungtis bei integruotą USB 2.0 jungtį su OTG palaikymu. Būtina atkreipti dėmesį ir į tai, kad šis TV priedėlis iš karto atkeliauja su HDMI kabeliu bei specialiu nuotoliniu valdymo pulteliu palaikančiu balso komandas.

Trumpai:

  • Garsas ir vaizdas: 4K raiška (75 FPS), „DTS Listen + Dolby Audio“.
  • Procesorius: 6 branduolių „Amlogic S922X-H“.
  • Vaizdo plokštė: „ARM G52 MP6“.
  • Atmintis: 4 GB DDR4 tipo RAM; 64 GB ROM..
  • Ryšiai: WiFi (802.11 a/b/g/n/ac), Ethernet (1000 Mbps, RJ-45), Bluetooth 4.1.
  • OS: „Android 9.0“.
  • Išskirtinės savybės:  nuotolinis valdymo pultelis palaikantis balso komandas; 4K raiškos palaikymas; „DTS Listen + Dolby Audio“ palaikymas, 3x USB 3.0 jungtys.
  • Korpusas: pagamintas iš plastiko.
  • Jungtys: HDMI, RJ-45, RS232, USB 3.0, USB 2.0, Micro SD lizdas.
  • Komplektacija: HDMI kabelis, Europos rinkai pritaikytas maitinimas, nuotolinis valdymo pultelis.
  • Matmenys ir masė: 11,9 x 11,9 x 1,79 cm; 380 g.

2. Nuolaidos kuponas ir daugiau nei 200€ pigiau nei Lietuvoje išmanusis „OnePlus 7T Pro“

586.05€ | 35 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBOP7TP8256 | „OnePlus 7T Pro“ specifikacijos

„OnePlus 7T Pro“ – tai naujos kartos išmanusis telefonas, kuris yra aprūpintas kokybišku 60 Hz AMOLED ekranu, „Android 10“ pagrindu sukurta „OxygenOS“ operacine sistema, galingu 8 branduolių „Snapdragon 855 Plus“ centriniu procesoriumi, „Adreno 640“ vaizdo plokšte bei 8 GB RAM ir 256 GB ROM.

„Po savaitės laiko su OnePlus 7 Pro, man praktiškai visais aspektais labiau patinka šis telefonas: nuostabus ekranas, puikus veikimas, kokybiškos kameros. Na, tiesiog viskas puiku. 

Bet OnePlus 7 Pro greičiausiai nebus taip perkamas, kaip Samsung Galaxy S10+. Kodėl? Aiškinu paprastu pavyzdžiu.

Ateis į prekybos centrą koks nors stambus dėdė su krūva pinigų ir priešais jį gulės OnePlus 7 Pro ir Samsung Galaxy S10+. Jis nusipirks OnePlus 7 Pro ir nuėjęs pas savo draugelius parodys naująjį telefoną.

Tie susiėmę už galvos klausinės ką čia tokio nusipirkai, kodėl ne Samsung ar Apple. Tad tas dėdė tiesiog nepirks OnePlus 7 Pro ir pasiims kitą gerai žinomą flagmaną.

Gyvename stereotipų pasaulyje ir marketingas daro itin didelę įtaką. Tegu OnePlus 7 Pro bus 100 kartų geresnis už Samsung ir Apple flagmanus, bet daugelis vis tiek aklai griebs Samsung ir Apple, nors OnePlus 7 Pro siūlo gerokai daugiau.

Savaitės įdomiausių apžvalgų panorama: kodėl „OnePlus 7 Pro“ niekada nebus toks perkamas, kaip „Samsung“ ir „Apple“ telefonai

Kaina

Tikrinta 2019 12 13

  • „Gearbest“586.05€
  • su nuolaidos kuponu GBOP7TP8256
  • Siuntimas į Lietuvą prioritetine linija kainuoja 2.61€.
  • Lietuvoje nuo 815€

„OnePlus 7T Pro“ turi net 6,67 colių (3120 x 1440) įstrižainės ekraną, naudoja 90 Hz AMOLED technologijos ekraną ir turi ekraną su užapvalintais kraštais. Būtent tokio tipo ekranus naudoja ir „Samsung Galaxy“ serijos išmanieji telefonai.

Priekaištų „OnePlus 7T Pro“ našumui taip pat neturės net ir patys išrankiausi pirkėjai, nes šis telefonas yra aprūpintas galingu naujos kartos „Snapdragon 855 Plus“ centriniu procesoriumi su „Qualcomm AI“ dirbtinio intelekto sprendimu. Be to, „OnePlus 7T Pro“ dar gali pasigirti integruota „Adreno 640“ vaizdo plokšte, 8 GB operatyviąją RAM atmintine bei net 256 GB talpos vidine ROM atmintimi.

Gamintojas taip pat prideda, jog naudojant greitos įkrovos techninį sprendimą „OnePlus 7T Pro“ 4085 mAh talpos bateriją iki 68% galima įkrauti vos per 30 minučių. Trumpai tariant, gamintojo atlikti bandymai rodo, jog „OnePlus 7T Pro“ bateriją galima įkrauti bene 23% greičiau nei konkurentų išmaniųjų telefonų baterijas.

„OnePlus 7T Pro“ stebina ir savo gale integruotos kameros galimybėmis. „OnePlus 7T Pro“ gali pasigirti 48 MP + 8 MP + 16 MP kamera su trijų kartų (3x) optiniu priartinimu.

Galiausiai norisi atkreipti dėmesį ir į tai, jog „OnePlus 7T Pro“ naudoja paties gamintojo jau daugelį metų plėtojamą „OxygenOS“ operacinę sistemą. Gamintojas tvirtina, jog ši operacinė sistema taip pat buvo atnaujinta ir nuo šiol remiasi „Android 10“ platformos pagrindu.

3. Su nuolaidos kuponu siūlomas išmanusis telefonas „Xiaomi Mi 9T Pro“ - beveik 100€ pigiau nei Lietuvoje

305.22€ | 16 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBM9TPRO4

„Xiaomi Mi 9T Pro“ - tai populiariojo flagmano su ištraukiama priekine kamera „Redmi K20 Pro” versija Europai.

Kaina

Tikrinta 2019 12 13

6GB RAM 128GB ROM

  • „Gearbest“ - 305.22€ (mėlynas)
  • su nuolaidos kuponu GBM9TPRO4
  • Su kuponu - tai mažiausia kaina
  • į Lietuvą siunčia už 3.31€
  • „Gearbest“ - 305.22€ (juodas) 
  • su nuolaidos kuponu GBM9TPRO6
  • į Lietuvą siunčia už 3.31€
  • „Gearbest“ - 305.22€ (raudonas) 
  • su nuolaidos kuponu GBM9TPRO7
  • AliExpress - 323.44€
  • Lietuvoje nuo 406€

Pirkėjai gaus stilingo dizaino korpusą, pagamintą iš stiklo ir metalo, 6,39” AMOLED ekraną su „Full HD“ raiška ir integruotu pirštų atspaudų skaitytuvu, „Snapdragon 855“ mikroschemų rinkinį, 6 GB RAM, 64 GB ROM, trigubą pagrindinę kamerą su 48 megapikselių „Sony IMX586“ jutikliu ir plačiakampiu objektyvu, 4000 mAh talpos bateriją su 27 vatų sparčiu įkrovimu ir „Android 9 Pie“ su MIUI 10 sąsaja.

4. Nuolaidos kuponas išmaniesiems telefonams „Redmi Note 8“ ir „Redmi Note 8 Pro“

123.72€ | nuolaidos kuponas GBNOTE805 | 4.82 balai iš 5 (22 vertinimai)

„Aukščiausia kokybė už tokius pinigus, būsimas bestseleris ir tiesiog rezonansą sukėlęs išmanusis telefonas. Žinoma, kad kalbu apie naująjį Redmi Note 8 Pro. Turėjau pereiti 7 pragaro ratus, kad man į Ukrainą atsiųstų šį telefoną, bet labai tikiuosi, kad Redmi Note 8 Pro yra to vertas.“

„Redmi Note 8 Pro nuotraukų kokybę palyginau su Xiaomi Mi 9T bei Galaxy Note 10+ ir žinote – rezultatas šokiruojantis. Jie iš tikrųjų daro magiškus dalykus.“ („Redmi Note 8 Pro“ apžvalga, Video, Globali versija)

Kaina

Tikrinta 2019 12 13

„Redmi Note 8“, 3GB RAM 32GB ROM

  • Gearbest - 123.72€ (mėlynas)
  • Su nuolaidos kuponu GBNOTE805
  • Gearbest - 123.72€ (juodas)
  • Su nuolaidos kuponu GBNOTE803

„Redmi Note 8“, 4GB RAM 64GB ROM

  • Gearbest - 139.07€ (juodas)
  • Su nuolaidos kuponu GBNOTE801

„Redmi Note 8 Pro“, 6GB RAM 64GB ROM

  • Gearbest - 180.60€
  • Su nuolaidos kuponu GBNOTE8P8
  • su kuponu - tai mažiausia kaina
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą
  • Lietuvoje - nuo 232€

Apžvalgininkas savo apžvalgą pradeda nuo pakuotės turinio ir jam ypač patinka tai, kad nors „Redmi Note 8 Pro“ yra ganėtinai nebrangus išmanusis telefonas, bet drauge iškart atkeliauja ir greitąjį baterijos įkrovimą palaikantis 18W įkroviklis.

„Ir Xiaomi teigia, jog šis įkroviklis iškart palaiko dvi įkrovimo technologijas: MediaTek Pump Express ir Qualcomm Quick Charge.“

Toliau pakuotės turinys yra gana įprastas: adatėlė išimti SIM ir atminties kortelių dėklui, silikoninis apsauginis telefono dėkliukas, USB laidas ir pats „Redmi Note 8 Pro“ telefonas.

„Aš užsisakiau baltos spalvos Redmi Note 8 Pro, bet būtinai dar įsigysiu ir žalios spalvos modelį. Taip pat yra ir pilkos spalvos telefonas, bet jo dizainas manęs per daug nesudomino.

Redmi Note 8 Pro išvaizda yra nuostabi – labai patogu laikyti rankoje, puikiai pagamintas, kiekviena detalė apgalvota. Paimi telefoną į ranką ir iškart supranti, kad tai aukščiausios kokybės produktas.

Man Redmi Note 8 Pro dizainas netgi šiek tiek primena Samsung Galaxy S7. Ten irgi buvo tokios užapvalintos telefono korpuso kraštinės.

Beje, mūsų komandoje yra vienas žmogus, kuris nemėgsta Xiaomi kompanijos – tik pagalvokite, kaip jam sunku su mumis dirbti – bet net ir jam patiko naujojo Redmi Note 8 Pro išvaizda.“

Vienas iš itin įdomių „Redmi Note 8 Pro“ dalykų yra jo gale esantis kamerų modulis ir ypatingai 64MP kamera.

„Skamba išties įspūdingai – juolab, kad matricos dydis čia yra lygiai toks pats, kaip ir Huawei P30 Pro.“

Pastebima, kad pačių kamerų modulis yra išsikišęs į išorę ir uždėjus dėkliuką – jis pilnai to modulio nepaslepia.

„Dar vienas kiek nepatogus dalykas, kad pirštų atspaudų skaitytuvas yra įrengtas prie pat kamerų. Tad kai tik bandysite pasinaudoti pirštų atspaudų skaitytuvu ir taip telefoną atrakinti, pataikysite pirštu uždengti kamerą ir vėliau ją teks valyti.

O taip esu visiškai patenkintas Redmi Note 8 Pro korpusu ir jo jungtimis: IR prievadas, C-tipo USB jungtis, 3,5 mm audio jungtis ir kt.

Kalbant apie dydį, tai Redmi Note 8 Pro nei labai didelis, nei labai mažas išmanusis telefonas. Štai kaip jis atrodo šalia Redmi Note 7 ir Honor 9X.“

„Dar vienas svarbus dalykas, kad kaip ir Note 7 modelyje, taip ir Redmi Note 8 Pro nugarėlė yra dengta stiklu, o kraštinės iš plastiko.

Taip pat gamintojas nurodo, kad Note 8 Pro atitinka IP52 standartą, o tai reiškia, kad jis yra atsparus dulkėms ir vandens purslams.“

„Redmi Note 8 Pro turi 6,53 colių įstrižainės FHD+ ekraną ir jis yra nuostabus. Xiaomi jau keletą metų kaip neturi jokių problemų su savo telefonų ekranais ir Note 8 Pro ne išimtis.“

Telefonas darbuojasi su „MIUI 10“ operacine sistema, kurios pagrindas yra „Android 9“ ir tik įjungus telefoną, iškart buvo gautas operacinės sistemos atnaujinimas.

„Redmi Note 8 Pro“ aprūpintas 8-nių branduolių „MediaTek Helio G90T“ procesoriumi ir apžvalgininkas teigia, kad žaisti daug resursų reikalaujantį „PUBG“ žaidimą galima pasirinkus maksimalius grafikos nustatymus.

„Tačiau retkarčiais atsiranda vaizdo pastrigimų. Atrodo, kad viskas gerai, bet retkarčiais atsiranda tokių nesklandumų, tad aš siūlyčiau PUBG žaisti šiek tiek sumažinus grafikos reikalavimus.

Bendrai, telefonas veikia puikiai ir po ilgesnio intensyvaus darbo neįkaistas. O tai yra geras dalykas.“

„Redmi Note 8 Pro“ turi vieną garsiakalbį ir, apžvalgininko teigimu, jis yra kokybiškesnis, palyginus su „Redmi Note 7“ ir „Xiaomi Mi 9T“.

„Negaliu sakyti, kad esu sukrėstas Note 8 Pro garso kokybe, bet kaip vidutinės klasės telefonui garso kokybė yra labai gera. Dėl mikrofono kokybės taip pat neturiu priekaištų.“

„Redmi Note 8 Pro“ kameros, nuotraukų pavyzdžiai ir palyginimas su kitais telefonais

„Tikriausiai jau žinote tą faktą, jog Redmi Note 8 Pro yra pirmasis pasaulyje telefonas su 64MP moduliu. Taip pat dar turime 8MP plačiakampį jutiklį, 2MP gylio jutiklį ir ketvirtoji kamera yra atsakinga tik už makro fotografijas.

Pastarieji du, mano nuomone, yra visai nereikalingi. Čia daugiau marketinginis žaidimas, siekiant pasakyti: štai, žiūrėkite, mūsų telefonas turi 5 kameras (įskaičiuojant ir priekyje esančią 20MP kamerą aut. past.). Bet pagrindinės Note 8 Pro kameros dirba tiesiog puikiai.

Štai Redmi Note 8 Pro nuotraukų kokybę palyginau su Xiaomi Mi 9T bei Galaxy Note 10+ ir žinote – rezultatas šokiruojantis.

Jei dar iš pradžių didesnio skirtumo tarp Note 8 Pro ir Galaxy Note 10+ nuotraukų nematyti, tai priartinus ir pasižiūrėjus jų detalumą tampa aišku, kad Redmi telefonas kur kas geresnis.

O juk jis kainuoja beveik 6 kartus pigiau, bet fotografuoja netgi geriau. Štai dėl ko visi taip myli Xiaomi. Jie iš tikrųjų daro magiškus dalykus.“

„O štai esant prastesniam apšvietimui, tokių didelių skirtumų tarp nuotraukų kokybės jau nėra – plius, minus dirba panašiai, kaip ir konkurentai.

Priekinė kamera man taip pat patiko – ji dirba ne ką prasčiau už Xiaomi Mi 9T.

O štai su vaizdo įrašais yra tam tikrų nesklandumų ir belieka tikėtis, kad ateityje vaizdo stabilizavimas veiks geriau. Lieka tik laukti programinių atnaujinimų“.

O kaip baterija?

Apžvalgininkas teigia, kad „ant popieriaus viskas atrodo puikiai: 4500 mAh baterija ir norisi laukti gero tarnavimo laiko, tačiau jau dabar matau, jog tie papildomi 500 mAh, lyginant su Note 8 telefonu, praktiškai neduoda apčiuopiamesnės naudos. Matyt procesorius visą tą energiją ir suvalgo.“

Galutinis verdiktas

„Kas gi man patiko? Surinkimo kokybė, panaudotos medžiagos, ekranas, kameros, NFC (bus tik globalioje versijoje) ir žema kaina.

O kas nepatiko? Mediatek procesorius. Tai yra tamsusis arkliukas ir sunku pasakyti ko iš jo laukti, tad yra tam tikra rizika ir tik laikas parodys ar jis yra geras.

Be to, labai rekomenduoju palaukti globalios Redmi Note 8 Pro versijos – mano žiniomis Aliexpress jis atsiras rugsėjo pabaigoje, spalio pradžioje, nes įprastoje versijoje yra vienas trūkumas. Jis nepalaiko B7 ir B20, tad su mobiliaisiais ryšiais jūsų šalyje gali kilti tam tikrų problemų.

Bendrai, Redmi Note 8 Pro tikrai gali tapti labai populiariu išmaniuoju telefonu. O ką geriau pirkti: Redmi Note 7 už 170 eurų ar Redmi Note 8 Pro už 270 eurų?

Realiai, tai už tą papildomą šimtą eurų jūs gausite naujesnio dizaino telefoną, kuris turi NFC ir plačios aprėpties kamerą. O taip telefonai labai panašūs ir tiesą pasakius įprastas vartotojas tikrai taip nedaro, kaip apžvalginiai.

Juk padarėte nuotrauką, į ją pasižiūrėjote, įdėjote į socialinius tinklus ir judate toliau. Tikrai nekeliate šių nuotraukų į kompiuterį, nepriartinate ir nežiūrite kiek gi ten tos detalizacijos, pikselių ir viso kito reikalo.

Tad įprastas vartotojas tikrai nepastebės skirtumo tarp Redmi Note 7 ir Redmi Note 8 Pro kamerų ir nuotraukų kokybės. O kurį telefoną rinktis – lieka tik jums nuspręsti.“

5. Mažiausia kaina robotui siurbliui „Lenovo X1“

388.29€ | 34 % nuolaida | „Lenovo X1“ specifikacijos

„Lenovo X1“ – tai išmanusis dulkių siurblys, kuris ypatingas tampa dėl itin didelės 585 mililitrų dulkių surinkimo talpos bei neįtikėtinai tylaus 55 dB triukšmo lygio neviršijančio savo darbo. Šis robotas-siurblys naudoja plaunamą HEPA filtrą, turi tris darbo režimus ir taip pat yra aprūpintas LDS lazerine navigacija bei SLAM algoritmu, kurio pagalba yra sudaromas virtualus patalpų žemėlapis.

Tai labai geru našumu išsiskiriantis išmanusis dulkių siurblys. Šeimoje susitarėme, kad daugiau niekada nesiimsime namų valymo, jeigu neturėsime išmaniojo dulkių siurblio. Šis įrenginys tikrai neįtikėtinai padeda taupyti laiką, o ypatingai, kai namuose yra ne tik šuo, bet ir vaikas. Rekomenduoju. (Erik)

Kaina

Tikrinta 2019 12 13

  • „Gearbest“388.29€
  • Tai mažiausia kaina
  • 34 % nuolaida
  • į Lietuvą atsiunčiamas už 11.28€ (rinkitės Priority Line siuntimo būdą - labai maža rizika dėl mokesčių).
  • Lietuvoje neparduodamas.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.92 balai iš 5 (13 vertinimai)
  • Galia: 2200 Pa siurbimo galia.
  • Režimai: 3 darbo režimai (sweeping & mopping mode, sweeping only mode, mopping only mode).
  • Virtualus patalpų žemėlapis: yra; Localization and Mapping (SLAM) algoritmas LDS lazerio pagalba sudaro virtualų patalpos žemėlapį, suplanuoja ir parenka optimaliausią bei geriausią valymo maršrutą.
  • Garsas: iki 55 dB.
  • Filtras: HEPA, plaunamas.
  • Apsaugos: jutikliai leidžia orientuotis ir atpažinti erdvę – robotas neatsitrenkia į sienas ar baldus, taip pat nenukrenta nuo laiptų.
  • Dulkių dėžutės talpa: 585  ml.
  • Vandens talpa: 170 ml;
  • Baterija: 3200 mAh.
  • Valdymas: valdomas taikomąja programa.
  • Išskirtinės savybės: viena didžiausių siurbimo galių rinkoje; didelė dulkių surinkimo talpa; sausas bei drėgnas valymas; išsiskiria tyliu darbu.
  • Matmenys ir masė: 35 x 35 x 10 cm; 3,68 kg.

Dabartinė 388.29€ kaina yra mažiausia šio siurblio kainų istorijoje:

6. Nuolaidos kuponas ir tiesiog nereali kaina robotui siurbliui „Alfawise V10 Max“ - su lazerine navigacija ir grindų plovimo funkcija

197.77€ | 19 % nuolaida + nuolaidos kuponas ALFAV10MAX | „Alfawise V10 Max“ specifikacijos

„Alfawise V10 Max“ – tai bene pirmasis išmanusis dulkių siurblys rinkoje, kuris gali pasiūlyti net 2200 Pa siurbimo galią ir šiuo metu jis neabejotinai yra pats perkamiausias robotas siurblys iš Kinijos. Be to, šis robotas-siurblys taip pat turi 6 darbo režimus, lazerinę navigaciją, gali atlikti tiek sausą, tiek drėgną valymą ir dėka 4300 mAh talpos baterijos be papildomos įkrovos gali veikti net apie 120 minučių.

Pagal kainą, tai pats pigiausias robotas siurblys su lazerine navigacija ir grindų plovimo funkcija. Iki šiol pigiausi robotai siurbliai su lazerine navigacija ir grindų plovimu kainuodavo ne mažiau 250-300€, tad „Alfawise V10 Max“ sumušė visus rekordus.

Kaina

Tikrinta 2019 12 13

  • „Gearbest“197.77€
  • su nuolaidos kuponu ALFAV10MAX
  • Į Lietuvą siunčiamas prioritetine linija už 13.41€
  • Lietuvoje neparduodamas.

Išmaniuosiuose dulkių siurbliuose diegiamos technologijos ir toliau tobulėja. Šiems metams einant į pabaigą bene geriausiai tai patvirtina „Alfawise V10 Max“ išmaniojo dulkių siurblio pavyzdys. Negana to, kad šis robotas-siurblys išlaiko konkurencingą kainą, jis taip pat dar maloniai stebina ir pažangiais sprendimais, kuriuos kol kas sunkiai gali pasiūlyti kiti išmanieji dulkių siurbliai.

Priminsime, kad metų pradžioje anonsuoti išmanieji dulkių siurbliai paprastai siūlė 1800 Pa siekiančią siurbimo galią. Tuo tarpu, metų viduryje standartu tapo 2000 Pa siekianti siurbimo galia, kai rankiniai dulkių siurbliai jau pasiekdavo 2200 Pa. Džiugiu, jog „Alfawise V10 Max“ tampa tuo robotu-siurbliu, kuris ir vėl iniciuoja pokyčius, šį kartą jau siūlydamas kol kas išmaniesiems dulkių siurbliams dar ne itin įprastą 2200 Pa siurbimo galią.

Svarbu pridėti ir tai, jog „Alfawise V10 Max“ yra tinkamas ne tik sausam, bet ir drėgnam patalpų valymui. Šis išmanusis dulkių siurblys turi pakankamai didelę 400 mililitrų dulkių surinkimo bei 450 mililitrų vandens talpas. Gamintojas taip pat dar prideda ir tai, kad „Alfawise V10 Max“ turi naujos kartos vandens kontrolės valdymo mechanizmą, kuris šiuo atveju leidžia vandenį naudoti maksimaliai efektyviai ir taupiai.

Greta šešių „Alfawise V10 Max“ darbo režimų norėtųsi pridėti dar ir tai, jog šis išmanusis dulkių siurblys taip pat turi ir lazerinę navigaciją. Pastarosios navigacijos dėka „Alfawise V10 Max“ gali realiu laiku atlikti patalpų skenavimą bei remdamasis šia informacija operatyviai bei maksimaliai tiksliai sudaryti geriausią valymo maršrutą.

Žinoma, ši funkcija nėra naujiena, tačiau praktika rodo, kad kol kas tikrai retas išmanusis dulkių siurblys rinkoje turi tiek sausą bei drėgną valymą ir dar lazerinę navigaciją. Vis dėlto „Alfawise V10 Max“ šiuo atveju tampa malonia išimtimi. Trumpai tariant, šio išmaniojo dulkių siurblio gamintojai sunkiai paaiškinimu būdu sugebėjo rasti neįtikėtinai gerą balansą tarp funkcionalumo ir visiems prieinamos kainos.

Galiausiai norisi pridėti ir tai, jog „Alfawise V10 Max“ gali būti valdomas ne tik komplekte pridedamu nuotoliniu valdymo pulteliu, bet ir išmaniuoju telefonu. Būtina paminėti ir tą faktą, kad „Alfawise V10 Max“ išmanusis dulkių siurblys taip pat yra suderinamas su „Amazon Alexa“ ir „Google Home“ išmaniaisiais asistentais, o tai reiškia, jog esant poreikiui šį robotą-siurblį galima valdyti ir balsu.

7. Mažiausia kaina išmaniajam laikrodžiui „Amazfit GTR“

126.42€ | 26 % nuolaida„Amazfit GTR“ specifikacijos

„Amazfit GTR“ - tai naujas aukštos klasės išmanusis sporto laikrodis iš „Xiaomi“, pasižymintis klasikine išvaizda, didele baterija, ryškiu ekranu, plačiomis programėlės galimybėmis ir sporto režimų gausa. Kokybiškos medžiagos ir aukšta surinkimo kokybė suteikia prabangaus gaminio įspūdį, tačiau „Amazfit GTR“ išlaikė palyginti žemą kainą.

TOP 16 svarbiausių dalykų, ką reikia žinoti apie „Xiaomi Amazfit GTR“: kokia kalba yra meniu, kuo skiriasi 47 ir 42 mm modeliai, kokia „Android“ versija reikalinga, kaip jis valdomas (Video)

Kaip „Xiaomi“ pavyko sukurti fantastiškos išvaizdos sporto laikrodį, kurio baterija atlaiko net 2.5 mėn? Kelios gudrybės, kurias reikia žinoti prieš perkant („Amazfit GTR“ apžvalga, Video)

Kaina

Tikrinta 2019 12 13

  • Gearbest - 126.42€
  • Tai mažiausia kaina
  • 26 % nuolaida, nemokamas siuntimas į Lietuvą.

„Xiaomi AMAZFIT GTR 47mm“ yra sportinis išmanusis laikrodis su 1,39 colių AMOLED ekranu, 16 MB RAM ir 64 GB ROM atmintimi, GPS ir GLONASS moduliais, 12 sporto režimų tarp kurių - bėgiojimas viduje ir lauke, kopinėjimas, važiavimas dviračiu, plaukiojimas, slidinėjimas.

Taip pat, net 410 mAh talpos baterija. Normaliu režimu atlaikys 24 dienas. Tokio laiko galite tikėtis, jei šį laikrodį naudosite įprastai, tačiau jei išjungsite „Bluetooth“ bei GPS, baterija tarnaus net 74 dienas. Joks kitas išmanusis sporto laikrodis rinkoje negarantuoja tokio ilgo veikimo su vienu įkrovimu. Tai pasiekti padėjo itin naši „Bluetooth 5.0“ technologija, taip pat energijos nešvaistantis „Sony“ GPS modulis.

Kadangi tai globali versija, tai laikrodis palaiko anglų, ispanų, rusų, prancūzų ir italų kalbas.

„Xiaomi AMAZFIT GTR 47mm“ laikrodis su išmaniuoju telefonu suporuojamas Bluetooth 5.0 BLE ryšiu ir palaiko „Mi Fit“ programėlę.

Duomenys pasiekiami įrenginio ekrane, tačiau juos galima peržiūrėti ir išmaniojoje programėlėje, kurioje pateikiama ilgalaikė statistika. „Bluetooth 5.0“ užtikrina puikų laikrodžio ir telefono ryšį.

Laikrodis atitinka 5ATM standartą ir su juo galima plaukioti baseine. 

„Amazfit GTR“ nėra tikras išmanusis laikrodis, nes juo negalima naršyti po internetą, tačiau tai nėra ir paprasta išmanioji apyrankė - jis pasižymi kur kas geresnėmis specifikacijomis ir turi labai gerai atidirbtą programinę įrangą. Tad tai vidutinės kainos, bet labai aukštos kokybės sporto laikrodis.

Be to, „Amazfit GTR“ suteikia galimybę per atstumą valdyti telefono muzikos grotuvą, perspėja apie gautus pranešimus, seka miego ritmus, matuoja širdies ritmą. Iš tikrųjų, pulsas stebimas 24 valandas per parą - šią funkciją atlieka vienas pažangiausių pasaulyje „BioTracker PPG“ jutiklis.

Tiesiai apyrankės ekrane galėsite peržiūrėti ir artimiausių dienų orų prognozę. „Amazfit GTR“ pats nustatys jūsų buvimo vietą ir pagal tai pateiks duomenis apie artėjančias orų permainas. Galiausiai, šio laikrodžio korpusas turi ir vieną programuojamą mygtuką, kuris leis norimą funkciją pasiekti labai greitai, nenaršant po skirtingus įrenginio meniu.

Dabartinė 126.42€ kaina yra mažiausia šio laikrodžio kainų istorijoje:

8. Nuolaidos kuponas įspūdingos galios, 2000 lm žibintuvėliui „NEXTOOL LED Flashlight from Xiaomi Youpin“

30.70€ | 38 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBNEXTOOL | 5 balai iš 5 (10 vertinimai)

Išskirtinis, net 2000Lm žibintuvėlis, apie kurį apžvalgininkas rašo taip: „Šiandien išbandysime naujovę: labai toli šviečiantį žibintuvėlį – NEXTOOL LED Flashlight from Xiaomi Youpin. Įprastose kelionėse man užteko ir turimo Convoy C2, tačiau šis NEXTOOL žibintuvėlis šviečia kur kas ryškiau ir važiuojant miške su dviračiu jis šviečia, kaip traukinys.

Neįtikėtinas 2000 lm žibintuvėlis iš „Xiaomi“: „tamsiajame kambarėlyje jis sukuria daugiau šviesos, nei pakabinta pakankamai ryški lempa, o važiuojant miške su dviračiu jis šviečia kaip traukinys“ („NEXTOOL LED Flashlight from Xiaomi Youpin“ apžvalga)

Kaina

Tikrinta 2019 12 13

  • „Gearbest“30.70€
  • Su nuolaidos kuponu GBNEXTOOL
  • Į Lietuvą siunčiamas registruotu paštu už 1.38€
  • Lietuvoje neparduodamas.

Kalbant apie žibintuvėlio švietimą ir jo režimus, tai šviesa yra gana šilta, maloni ir ryški. Įprastam žmogui, neišbandžiusiam galybės įvairių žibintuvėlių, NEXTOOL yra labai ryškus žibintuvėlis. Štai bute esančiame tamsiajame kambarėlyje šis žibintuvėlis duoda daugiau šviesos, nei pakabinta pakankamai ryški lempa.

Bendrai, žibintuvėlis šviečia neįtikėtinai ryškiai. Žmogų ar bet kokį kitą objektą už 150 metrų galima matyti kuo puikiausiai. Šis žibintuvėlis puikiai tinka medžiotojams, apsaugos darbuotojams bei visiems tiems, kam reikia nakties metu pasišviesti sau kelią.“

Dabartinė 30.70€ kaina yra mažiausia šio žibintuvėlio kainų istorijoje:

9. Nuolaidos kuponas stilingam elektroniniam namų laikrodžiui „Mijia“ su drėgmės ir temperatūros matavimu

12.64€ | 37 % nuolaida + nuolaidos kuponas O9BEW7L8YV„Mijia“ specifikacijos

Tai - drėgmę bei temperatūrą fiksuojantis namų laikrodis „Mijia Temperature Humidity Monitoring Electronic Watch“. Jį galima naudoti namie, garaže, šiltnamyje ar kitose vidaus patalpose. Jis naudoja dvi CR2032 baterijas, kurių pakaks keliems mėnesiams. Šis įrenginys turi ir „Bluetooth“ modulį, kuris leidžia palaikyti ryšį su programėle, kurioje fiksuojami pokyčiai per pusę metų. Pats prietaisas yra paprastas ir lengvai montuojamas - net turi magnetą, todėl jį galima prilipdyti prie šaldytuvo.

Rodo laiką, kambario temperatūrą, drėgnumą, programėlėje yra dienos, savaitės, mėnesio statistika ir net galima kurti įvairius scenarijus („Xiaomi Mijia“ mikroklimato stotelės apžvalga, tikslumo testai, Video)

Kaina

Tikrinta 2019 12 13

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“ - 12.64€
  • su nuolaidos kuponu O9BEW7L8YV
  • 37 % nuolaida
  • Siunčia už 0.08€

Matysite, kaip skirtingi metų laikai, šildymas ir vėdinimas veikia jūsų namų orą, kuomet jis sausiausias, o kada pakankamai drėgnas.

Šis įrenginys taip pat bendrauja su kitais išmaniaisiais namų prietaisais ir jiems praneša dabartinius oro parametrus. Tai gali padėti išmaniesiems orų kondicionieriams, šildytuvams, oro drėkintuvams ir drėgmės sugertuvams.

Žinoma, dabartinius duomenis visada galima pamatyti ekrane. Šis „Mijia“ laikrodis turi 88 x 33 mm elektroninio rašalo ekraną, kuriame didžiąją dalį vietos užima laikas.

Po juo galima pamatyti santykinę oro drėgmę bei temperatūrą. Šalia taip pat yra nedidelis šypsenėlės simbolis, kuris nurodo, ar viskas atitinka optimalius parametrus. Jei temperatūrą laikosi ties 19-27 laipsniais Celsijaus, o drėgmė –20-85 % diapazone, šypsenėlė šypsosis, o jei ne – taps liūdna.

Šis įrenginys naudoja dvi mažas CR2032 standarto baterijas. Elektroninio rašalo technologija naudoja labai mažai elektros energijos, todėl baterijų energijos pakanka mėnesių mėnesiams. Vėliau jas galima lengvai pakeisti.

Šis „Mijia“ prietaisas yra labai plonas ir paprastas. ABS plastiko korpusas yra labai plonas ir lengvas, o gale yra stovelis ir magnetas. Taigi, šį įrenginį galima palikti stovėti ant stalo ar spintelės, bet jį galima ir prilipdyti prie šaldytuvo. Taip jis visada išliks akiratyje.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.74 balai iš 5 (46 vertinimai)
  • Tipas: kompaktiškas namų laikrodis su temperatūros ir santykinės oro drėgmės matavimu.
  • Ekranas: 88 x 33 mm elektroninio rašalo ekranas.
  • Korpusas: ABS plastikas su magnetine nugarėle.
  • Maitinimas: dvi CR2032 baterijos, veikia iki vienerių metų.
  • Tinka patalpoms: virtuvei, sandėliukui, darbo kambariui, šiltnamiui.
  • Išskirtinės savybės: „Bluetooth“ ryšiu galima prisijungti prie „Mijia APP“ programėlės, peržiūrėti, kaip kito temperatūra ir drėgmė; gali bendrauti su kitais išmaniųjų namų prietaisais ir jiems siųsti informaciją.
  • Išmatavimai ir svoris: 11,00 x 5,50 x 10,00 cm, 60 gramų.

10. Perkamiausia išorinė baterija, įtraukta į „AliExpress Awards 2019“ išpardavimą - „KUULAA“

17.16€ | 53 % nuolaida | 4.8 balai iš 5 (20346 vertinimai)

„KUULAA“ 20000 mAh yra naujos kartos išorinė baterija ir ją Aliexpress parduotuvėje pirkėjai labai teigiamai vertina.

Kaina

Tikrinta 2019 12 13

  • Aliexpress - 17.16€
  • Tai mažiausia kaina
  • Siunčia už 11.31€

„KUULAA“ yra kompaktiška - 14,5 x 6,7 x 2,8 cm - ir gana lengva - 368 gr - išorinė baterija. Ji savo korpuse turi microUSB, C-tipo USB jungtis ir Lightning, per kurias ir yra įkraunama bei 3 USB jungtis, per kurias yra įkraunami išmanieji telefonai, planšetiniai kompiuteriai ir kiti prietaisai.

Gamintojas teigia, kad įeinanti elektros srovė ir įtampa siekia iki 12V/1,5A, o išeinanti - kitų prietaisų įkrovimui naudojama - taip pat 12V/1,5A.

Čia tik svarbu pabrėžti, kad kai vienu metu prie šios išorinės „KUULAA“  baterijos yra prijungti du ar trys įrenginiai, tuo metu nebus galimybės juos įkrauti greituoju būdu.

Svarbu paminėti ir tai, kad „KUULAA“ išorinė baterija yra aprūpinta visa gausybe įvairių apsaugų: nuo per didelės įtampos, elektros srovės, trumpo jungimo, perkrovimo ir kt.

Ir kaip jau galima buvo suprasti, puikaus dizaino „KUULAA“ išorinė baterija savo korpuse turi ryškiai šviečiantį LCD ekraną, kuriame matysime, kiek gi yra likę baterijos energijos ir koks palaikomas įkrovimas. Labai praktiškas ir protingas gamintojo sprendimas.

11. Perkamiausias Kinijoje „DEKO“ suktuvas su mažiausia kaina - įtrauktas į „AliExpress Awards 2019“ išpardavimą

21.53€ | 50 % nuolaida | 4.7 balai iš 5 (7360 vertinimai)

Turbūt vienas pigiausių ir, neabejotinai, populiariausių elektrinių suktuvų Aliexpress parduotuvėje.

Galima rinktis iš 12V, 16V bei 20V modelių ir su skirtingų baterijų skaičiumi - tad komplektas su baterijomis kainuoja mažiau nei 50 € ir tai yra puikus pasiūlymas.

Atkreipkite dėmesį, kad profesionalaus šiuolaikinio suktuko įtampa paprastai yra nuo 18V, sukimo momentas nuo 40-50 Nm, o tokio komplekto kaina Lietuvoje įprastai prasideda nuo 140-150 €.

Pigiausias variantas, kokį siūlo „DEKO“ yra 12V suktukas, o jo sukimo momentas yra gan mažas - 28 Nm. Tai yra buitinis, namų reikmės skirtas modelis, bet ne statyboms.

O štai kiti „DEKO“ variantai jau kur kas rimtesni ir įdomesni. 16V „DEKO“ suktuvo sukimo momentas siekia 32 Nm bei kainuoja nuo 30 €, o 20V modelio sukimo momentas siekia 42 Nm ir kainuoja nuo 34 €. Už tokią kainą Lietuvoje tikrai negausite suktuko su 42Nm sukimo momentu ir tai labai lengvai paaiškina, kodėl šis suktukas yra toks populiarus. 

12. Perkamiausias dronas pradedantiesiems – „LAUMOX SG907“, įtrauktas į „AliExpress Awards 2019“ išpardavimą

58.24€ | 35 % nuolaida | 4.9 balai iš 5 (741 vertinimai)

Iškart verta atkreipti dėmesį, kad galima pasirinkti, jog drauge atkeliautų ir specialus krepšys, skirtas su savimi gabenti šį šaunų droną.

Taip pat galima papildomai įsigyti ir 2 arba 3 baterijas, skirtas šiam dronui. Standartiniame pakete dronas turi vieną bateriją.

Ir galiausiai, pasirinkti pagrindinę kamerą: 1080P ar 4K. Tad kiekvienas galime pasirinkti pagal asmeninius poreikius ir finansines galimybes.

Kalbant apie bateriją, tai šis naujos kartos dronas turi 7.4V 1600mAh talpos bateriją, kurią įkrauti užtruks 4 valandas, o skrydžio trukmė siekia 18 minučių.

Tad jei planuojate ilgiau skraidinti droną ir ką nors įdomaus filmuoti bei fotografuoti, tada tikrai verta įsigyti papildomą bateriją.

„LAUMOX SG907“ turi dvi kameras: priekinę, kuri pasisuka 90 laipsnių kampu ir jos matymo kampas siekia 120 laipsnių, o raiška 1920x1080P bei 2K(2048x1080P); bei dar vieną kamerą apačioje, kurios raiška siekia 1920x1080P. Nuotraukų raiška siekia 4K(4096*3072P) ir palaikomas 50x priartinimas.

Smagus dalykas, kad šis dronas gali filmuoti ir fotografuoti sureagavęs į rankos mostą. Tokia galimybe pasižymintis dronai dažniausiai kainuoja ženkliai brangiau.

Taip pat programėlėje galima nupiešti trajektoriją ir butent jos laikydamasis dronas skraidys. Netgi palaikomas ir FOLLOW ME režimas bei, vadojauntis GPS/GLONASS navigacijos sistemomis, automatinis grįžimas namo.

Gamintojas teigia, kad kai tik baterijoje liks nedaug energijos arba bus prarasta drono kontrolė, „LAUMOX SG907“ automatiškai grįš namo.

„LAUMOX SG907“ valdomas su pakuotėje esančiu nuotolinio valdymo pulteliu ir išmaniuoju telefonu (tereikės į Android ir iOS įrenginį atsisiųsti programėlę).

Valdymo pulteliu komandos į droną perduodamos 2.4/5 GHz ryšiu ir dronas nuo pultelio gali nutolti iki 500 metrų (atviroje vietovėje aut. past.).

„LAUMOX SG907“ dronas yra geras pasirinkimas jau šiek šiek su dronais susipažinusiems ir tiems, kurie dar tik ieško pirmojo savo drono.

Ir kaip teigia pirkėjai, įsigijus „LAUMOX SG907“ droną, pažintis su tokiais įdomiais įrenginiais tampa labai smagi ir pigi. Štai keletas pirkėjų nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto.

13. Geriausios savo klasėje ausinės „Haylou GT1 TWS“ su mažiausia kaina - įtraukta į „AliExpress Awards 2019“ išpardavimą

16.61€ | 54 % nuolaida4.8 balai iš 5 (32311 vertinimai)

„Haylou GT1 TWS“ - tai yra pačios perkamiausios belaidės ausinės iš Aliexpress virš 10€ ir turinčio 4.8 balo įvertinimą iš pirkėjų. Ir oficialioje Haylou parduotuvėje šioms ausinėms pirkėjai jau yra palikę virš 21 tūkst. atsiliepimų. Tad nekeista, kad užteko šias ausines pristatyti ir jos iš karto tapo perkamiausia savaitės preke.

Puikiai supakuotos ir atkeliavo ypatingai greitai. Haylou GT1 TWS ausines gavau per 12 dienų nuo užsakymo pateikimo. Pagaminimo kokybė labai gera. Kaip už tokią kainą - jokių priekaištų. Garso kokybė taip pat labai gera. Bluetooth ryšys stiprus ir veikia be problemų. Deja, bet aplinkos triukšmo ausinės neslopina, tačiau Haylou GT1 TWS atlieka savo darbą ir jomis esu patenkinta. (G***r)

Kaina

Tikrinta 2019 12 13

  • Aliexpress - 16.61€
  • 54 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą

Daugelis jų yra labai teigiami ir ne vienas pirkėjas iš Lietuvos teigia, kad „Haylou GT1 TWS“ yra puikios belaidės ausinės.

„Haylou GT1 TWS“ yra belaidės TWS ausinės, o tai reiškia, kad jas iškart galima naudoti abi arba po vieną.

Tai yra patogu jei ketinate ausines naudoti, kaip laisvų rankų įrangą ir reikia girdėti kas dedasi aplinkui. Galite naudoti vieną ausinę, o paskui, kai jos baterijos energija išseks, naudoti kitą ausinę.

Muzikos ir pokalbio valdymas vyksta liečiant ausinių išorinę dalį.

Ausinės yra laikomos kokybiškame ir tvirtame dėkliuke, kuriame jos ir yra įkraunamos. O energijos suvartojimo rodikliai yra tikrai geri. Dėkliuko turimos 300 mAh baterijos energijos užteks net 12 val. - vienu įkrovimu ausinių energijos užteks 3,5 val.

„Haylou GT1 TWS“ ausinės aprūpintos naujausiu Bluetooth 5.0 technologiniu sprendimu ir yra suderinamos su išmaniaisiais telefonais bei kitais įrenginiais.

Šios šaunios ir nebrangios belaidės ausinės yra atsparios drėgmei (IPX5 standartas), tad tinka tiek sportuojant, tiek ir netikėtai užklupus lietui.

„Haylou GT1 TWS“ turi 7,2 mm diafragmas, kurios užtikrina 20-20000Hz dažnio atsaką, 32 omų varžą ir maksimalų 110±5 dB garso lygį.

Gamintojas taip pat pabrėžia ir tai, kad „Haylou GT1 TWS“ ausinėse yra įdiegta triukšmo slopinimo technologija (DSP), tad pokalbių metu pašnekovas jus puikiai girdės.

14. 60 % nuolaida belaidėms ausinėms „Power Beats Pro“

72.89€ | 60 % nuolaida

Jei ieškote aukščiausios kokybės belaidžių ausinių, tai „Power Beats Pro“ būtent tokios ir yra.

Jos aprūpintos naujausiais techniniais sprendimais, turi įvairių jutiklių, kurie šias ausines paverčia išties šauniomios.

Pavyzdžiui, ausinės automatiškai suporuojamos su telefonu, kai yra išimamos iš dėkliuko. O kai ausines išimsite iš ausų, jos automatiškai sustabdys muzikos grojimą - vėl ausines įkišite į ausų landas ir jos paleis muziką. Išties šaunios savybės.

Plius, ant pačių ausinių yra valdymo mygtukai, tad su jais galima didinti ir mažinti garso lygį, bei atsiliepti į skambučius.

Šaunu ir tai, kad „Power Beats Pro“ palaiko balso asistentę Siri ir priešingai nei daugelyje kitų belaidžių ausinių, šiuo atveju prieš kažko paprašant balso asistentės, nereikės ausinėse spausti mygtuko. Siri aktyvuojama paprasta balso komanda - „Hey Siri“.

„Power Beats Pro“ yra atsparios vandeniui bei prakaitui ir dėl savo specifinės formos yra puikiai tinkamos mėgstantiems aktyviai sportuoti.

Tačiau tuo pačiu jos yra labai patogios naudoti ir įprastoje kasdienėje veikloje. Abi ausinės turi mikrofonus, tad jas galima naudoti ir kaip laisvų rankų įrangą.

O geriausia turbūt yra tai, kad „Power Beats Pro“ vienu įkrovimu darbuosis net 9 valandas, kas yra labai ilgai. Jų dėkliukas veikia, kaip išorinė baterija ir tiek gamintojas, tiek ir apžvalgininkas teigia, kad vos per 5 minutes šias „Power Beats Pro“ ausines įkrausime tiek, kad galėsime muzikos klausytis 1,5 val - tiesiog puikus rezultatas.

Matyt apžvalgininkas ne veltui teigia, kad „Power Beats Pro“ užtikrina ženkliai geresnę garso kokybę ir apskritai yra kur kas geresnės nei „Apple AirPods“ ausinės.




Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(2)
(-2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: