Net 23 000 Pa siurbimo galia, 5 lygmenų filtravimo sistema, 4 antgaliai, itin greitas dulkių išvalymas ir dabar labai gera kaina - anonso proga nuolaidų kuponas naujos kartos rankiniam dulkių siurbliui iš „Xiaomi“ („Xiaomi Handheld Vacuum Cleaner“ kaina, Specifikacijos)  ()

„Xiaomi Handheld Vacuum Cleaner“ – tai naujos kartos rankinis dulkių siurblys, kuris komplekte atkeliauja su keturiais antgaliais ir maksimaliai siūlo iki 23000 Pa siekiančią siurbimo galią. Šis rankinis dulkių siurblys su 2500 mAh talpos baterija turi 5 lygmenų filtravimo sistemą ir su pilnu baterijos įkrovimu gali veikti iki 30 minučių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Xiaomi Handheld Vacuum Cleaner“ specifikacijos

  • Galia: Elektrinė galia – 350 W; siurbimo galia - iki 23000 Pa.
  • Garsas: 72 dB.
  • Filtras: nėra informacijos, naudojama 5 lygmenų filtravimo sistema.
  • Dulkių dėžutės talpa:  500 ml.
  • Baterija: 2500 mAh.
  • Antgaliai: 4 antgaliai.
  • Matmenys ir masė: 21,2 x 11,1 x 32,2 cm, 1,5 kg.

„Xiaomi Handheld Vacuum Cleaner“ kaina

  • „Gearbest“ – 189,63 € (nuolaidos kodas - GBXMHAND1).
  • Dabar parduodamas su 29% nuolaida, į Lietuvą pristatomas per 10 darbo dienų už 15.33€ (rinkitės Priority Line metodą, jis yra saugiausias nuo papildomų mokesčių).
  • Lietuvoje neparduodamas.

Dulkių siurblys nuo seno yra neatsiejamas kiekvienų namų atributas. Vis dėlto kartais juo naudotis dėl santykinai didelių matmenų nėra patogu. Būtent dėl šios priežasties vis dažniau populiarėja rankiniai dulkių siurbliai, kurie pasižymi kur kas geresniu mobilumu ir kitomis papildomis savybėmis.

Pavyzdžiui, naujos kartos rankinis dulkių siurblys „Xiaomi Handheld Vacuum Cleaner“ komplekte atkeliauja ne tik su keturiais antgaliais, bet dar ir specialia prailginimo rankena. Tokia komplektacija pasiteisina dėl tos priežasties, nes esant poreikiui „Xiaomi Handheld Vacuum Cleaner“ be jokių problemų galima naudoti kaip įprastą dulkių siurblį. Tuo tarpu, kiti antgaliai praverčia nešvarumus siurbiant iš sunkiai prieinamų vietų, lentynų ar spintų.

Gamintojas tvirtina, jog šis rankinis dulkių siurblys nesunkiai išvalo net ir pačius didžiausius nešvarumus. Šį gerą rezultatą pavyksta pasiekti dėl tos priežasties, nes „Xiaomi Handheld Vacuum Cleaner“ naudoja šerelių neturinį variklį, kuris šiuo atveju atitinkamai leidžia pasiekti net 23 000 Pa siurbimo galią. Tai įspūdingas skaičius – robotai siurbliai geriausiu atveju pasiekia vos 2500Pa siurbimo galią ir tai jau yra labai geras rodiklis, o plataus naudojimo geri rankiniai siurbliai dažniausiai pasiekia iki 20 000 Pa siurbimo galią.

Įdomu, jog „Xiaomi Handheld Vacuum Cleaner“ atveju didelė siurbimo galia gali būti kombinuojama su specialiu atgaliu turinčiu elektrinius valymo šerelius. Pasak gamintojo, toks sprendimas leidžia pasiekti neįtikėtina valymo efektyvumą ir leidžia iš audinių pašalinti ne tik dulkių erkutes, bet ir kitas įvairias bakterijas.

„Xiaomi Handheld Vacuum Cleaner“ rankinis dulkių siurblys taip pat gali pasigirti išskirtine savo penkių lygmenų filtravimo sistema, kuri sulaiko iki 0,3 mikronų didžio siekiančius nešvarumus, o tai šiuo atveju atitinka 99,97% siekiantį efektyvumą.

Svarbu pridėti ir tai, jog „Xiaomi Handheld Vacuum Cleaner“ rankinis dulkių siurblys ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes visiškai be jokio papildomo kontakto leidžia išvalyti 500 ml talpos dulkių surinkimo talpą. Trumpai tariant, ant „Xiaomi Handheld Vacuum Cleaner“ paspaudus reikiamą mygtuką tiesiog automatiškai atsidaro šio rankinio dulkių siurblio apačia ir visi susikaupę nešvarumai savaime be jokio papildomos kontakto su rankomis iškrenta į šiukšliadėžę.

Tai labai patogus sprendimas ir tikrai ne visi rinkoje esantys siurbliai turi tokią galimybę – kai kuriems modeliams tenka gerokai pavargti ir suteršti rankas, kol išvaloma dulkių talpa.

Galiausiai norisi pridėti ir tai, jog grindims siurbti skirtas „Xiaomi Handheld Vacuum Cleaner“ antgalis naudoja maksimaliai švelnią medžiagą, kuri šiuo atveju leidžia išvengti net ir pačių mažiausių grindų įbrėžimų. Gamintojas tvirtina, jog naudojant šį atgalį be jokių problemų galima valyti ne tik kilimus, bet ir medinius ar kito tipo paviršius.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(1)
(0)

Komentarai ()