Išparduodama unikali stotelė išmaniesiems telefonams: galima įkrauti bateriją, prijungti pelę, klaviatūrą, išorinį monitorių, specialų žaidimams skirtą pultelį ir net projektorių prezentacijoms („7 in 1 Docking Station“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai)  ()

„7 in 1 Docking Station“ – tai unikalus išmaniajam telefonui skirtas aksesuaras, kuris prie išmaniojo telefono su USB C jungtimi paprastai ir greitai leidžia prijungti ne tik USB jungtį turinčius įrenginius, bet net ir išorinį monitorių su HDMI jungtimi. Be to, naudojant šį aksesuarą taip pat galima įkrauti išmaniojo telefono bateriją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai

  • Išmaniojo telefono jungtis: USB C.
  • Jungtys: 3x USB, SD, Micro SD, USB C, HDMI.
  • Korpusas: pagamintas iš plastiko; turi gumines kojeles.
  • Matmenys ir svoris: 11,1 x 7,9 x 2,2 cm; 101 g.

Kaina

  • Gearbest“ – 35,21 €.
  • Dabar parduodamas su 51% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas už 2,02 € registruotu paštu.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Išmanusis telefonas jau gana seniai tapo neatsiejamu mūsų kasdieniniu pagalbininku. Daugeliui išmanusis telefonas vis dažniau yra ne tik pramogų šaltinis, bet ir darbo įrankis.

Jeigu save priskiriate antrajai kategorijai, tuomet „7 in 1 Docking Station“ aksesuaras jums gali garantuoti dar didesnį produktyvumą. Tuo tarpu, pirmajai kategorijai „7 in 1 Docking Station“ leidžia pilnavertiškai mėgautis multimedijos pramogomis tiek namuose, tiek kelionių metu.

Šiuo atveju svarbu atkreipti dėmesį tik į tai, jog prie „7 in 1 Docking Station“ aksesuaro gali būti prijungiami tik USB C jungtį turintys išmanieji telefonai. Būtent to pilnai pakanka, kad vėliau galėtumėte mėgautis septynių „7 in 1 Docking Station“ korpuse integruotų jungčių teikiamais privalumais.

Trumpai tariant, prie „7 in 1 Docking Station“ galima prijungti ne tik USB jungtį turinčius įrenginius ar SD bei Micro SD korteles, bet net ir išorinį monitorių su HDMI jungtimi. Be to, naudojant šį aksesuarą taip pat galima įkrauti išmaniojo telefono bateriją.

Pavyzdžiui, jeigu žaidžiate žaidimus, tuomet naudojami „7 in 1 Docking Station“ prie išmaniojo telefono galėsite prijungti ne tik pelę ar klaviatūrą, bet ir išorinį monitorių bei specialų žaidimams skirtą pultelį. Tuo tarpu, biure šis aksesuaras lengvai ir patogiai leis išmanųjį telefoną prijungti prie projektoriaus ar kitų būtinų įrenginių.

Svarbu atkreipti dėmesį ir tai, jog „7 in 1 Docking Station“ aksesuaras išmaniajam telefonui gali teikti iki 15 W siekiančią galią. Būtent tai reiškia, kad naudojant šį aksesuarą nekils net menkiausių problemų įkraunant ir pačių naujausių išmaniųjų telefonų baterijas.

Galiausiai maloniai stebina ir patvari bei moderni „7 in 1 Docking Station“ korpuso konstrukcija. Čia galima pridėti dar ir tai, jog „7 in 1 Docking Station“ apačioje yra pritvirtintos specialios silikoninės kojelės. Jos šiuo atveju garantuoja, kad šis aksesuaras praktiškai ant bet kokio paviršiaus visuomet laikysis maksimaliai stabiliai ir neslidinės į šonus.

Vertinimai

Šių metų antroje pusėje pasirodęs „7 in 1 Docking Station“ išmaniojo telefono aksesuaras yra gana palankiai vertinimas pirkėjų tarpe ir šiuo metu turi 4,63 žvaigždutes siekiantį įvertinimą. Tai reiškia, jog visi „7 in 1 Docking Station“ įsigiję pirkėjai šiam aksesuarui visada skiria ne mažesnė nei 4 žvaigždučių įvertinimą.

  • Elton. Jau vos tik išpakavus „7 in 1 Docking Station“ likau maloniai nustebęs koks tvirtas yra šis aksesuaras. Taip pat galiu patvirtinti, jog viskas veikia būtent taip kaip deklaruoja gamintojas. Be to, šį aksesuarą esant poreikiui galima naudoti ir prie nešiojamo kompiuterio. Rekomenduoju.
  • Fareez. Trumpai tariant, tai yra būtent tai ko aš jau labai seniai ieškojau. Pats išbandžiau ne tik USB, bet ir HDMI jungtį ir galiu patvirtinti, jog viskas tikrai puikiai veikia. Manau, kad tai geras pasirinkimas už visiems prieinamą kainą.
  • OrlandoMFS. Viskas veikia būtent taip kaip deklaruoja gamintojas. Iš savo patirties galiu pasakyti, kad rasti gerą USB C jungtį turintį šakotuvą (angl. hub) nėra taip paprasta. Anksčiau mano įsigyti produktai neveikė taip kaip aš norėjau. Tuo tarpu, „7 in 1 Docking Station“ atlieka viską puikiai ir be jokių trūkumų.
  • Lyssy. Šis išmaniojo telefono aksesuaras turi viską ko man gali prireikti. Be to, jis taip pat atrodo gana kokybiškai ir sveria pakankamai nedaug. Tuo tarpu, jungčių pasirinkimas yra tikrai gana didelis, todėl „7 in 1 Docking Station“ praverčia net ir tada, kai kitiems aksesuarams funkcionalumo tiesiog pritrūksta.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(1)
(0)

Komentarai ()