Išparduodamas labai išvaizdus, „UMIDIGI Uwatch GT“ išmanusis laikrodis su 12 sporto režimų ir 15 dienų laikančia baterija bei galingasis „X88 PRO PLUS“ TV priedėlis - Cafago skelbia įdomiausius pasiūlymus (Video)  ()

Naujausi Cafago.com pasiūlymai:

- Išmanusis laikrodis „UMIDIGI Uwatch GT Smart Watch Compatible with Android iOS“;

- TV priedėlis „X88 PRO PLUS Android 9.0 Smart TV Box UHD 4K Media Player RK3368 4GB/128GB“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Išmanusis laikrodis „UMIDIGI Uwatch GT“

  • Šiuo metu parduodamas už 40,99 €;
  • 44 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą;
  • ribotas prekių skaičius.

„UMIDIGI Uwatch GT“ yra labai išvaizdus, kokybiškai pagamintas, nuolat širdies ritmą sekantis, palaikantis net 12 skirtingų sporto režimų bei pasižymintis kitomis puikiomis savybėmis išmanusis laikrodis.

„UMIDIGI Uwatch GT“ korpusas pagamintas iš metalo lydinio, o dirželis iš TPU medžiagos.

Išmanusis laikrodis turi du fizinius mygtukus ir 1,3 colių įstrižainės spalvotą ekraną, kuris dengtas apsauginiu ir nuo subraižymų apsaugančiu stikliuku.

Taip pat verta paminėti, kad „UMIDIGI Uwatch GT“ atitinka 5ATM standartą, tad jis yra absoliučiai atsparus vandeniui.

„UMIDIGI Uwatch GT“ nuolat seka širdies ritmą, stebi miego kokybę, skaičiuoja sudegintas kalorijas, nueitą atstumą, žingsnius ir palaiko 12 skirtingų sporto režimų.

Taip pat išmanusis laikrodis informuoja apie gautus pranešimus bei skambučius, tik į juos nėra galimybės atsakyti. Iš kitos pusės - tokioje kainų kategorijoje visi išmanieji laikrodžiai to dar negali.

Dėmesio verta ir „UMIDIGI Uwatch GT“ 280 mAh talpos baterija, kurios energijos užtenka iki 15 dienų, o ją įkrausime per maždaug 2 valandas.

Išmanusis laikrodis aprūpintas naujausiu Bluetooth 5.0 techniniu sprendimu ir yra suporuojamas su Android 4.4/iOS 9.0 ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis aprūpintais įrenginiais.

Beliks tik atsisiųsti išmaniąją programėlę, ją įdiegti, telefoną suporuoti su „UMIDIGI Uwatch GT“ ir jau galėsime visą informaciją peržiūrėti pačiame telefone. Palaikomos anglų, rusų, prancūzų, vokiečių ir kt. kalbos, tad laikrodžiu naudotis bus patogu ir puikiai suprasime pateikiamą informaciją.

TV priedėlis „X88 PRO PLUS“

  • 4GB/64GB versija parduodama už 41,39 €;
  • 4GB/128GB versija parduodama už 47,99 €;
  • 37 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą;
  • ribotas prekių skaičius.

„X88 PRO PLUS“ TV priedėlis turi 8-nių branduolių 64 bitų RK3368 Cortex-A55 procesorių, PowerVR G6110 vaizdo plokštę, iki 4 GB operatyviosios ir 128 vidinės atminties.

Taip pat palaiko 2,4G ir 5G WiFi, Bluetooth 4.0, dirba su Android 9.0 operacine sistema - kas tokioje kainų kategorijoje ir dar kiniškuose TV priedėliuose yra ganėtinai retas dalykas - palaiko iki 4K/2K (H.265, H.264 ir VP9 kodavimas, o 1080P raiškos įrašų kodavimui: VC-1, MPEG-1/2/4, VP6/8) bei turi visas reikalingas jungtis.

„X88 PRO PLUS“ yra puikios kokybės TV priedėlis, kuris atstoja visą multimedijos sistemą.

Su juo galima ne tik žiūrėti 4K raiškos vaizdo įrašus, interneto transliacijas, bet ir klausytis muzikos, žaisti žaidimus ir visą tai - viename televizoriuje.

„X88 PRO PLUS“ yra labai šaunus ir galingas TV priedėlis, palaikantis įvairias kalbas, pasižymintis plačiu funkcionalumu bei dabar parduodamas už puikią kainą. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(1)
(4)

Komentarai ()