Matuoja širdies ritmą, kraujo spaudimą ir net deguonies kiekį kraujyje, o kur dar nuotolinis kameros bei muzikos grotuvo valdymas - už puikią kainą parduodama labai kokybiška „I5“ išmanioji apyrankė  ()

„I5“ išmanioji apyrankė yra atspari vandeniui (IP67), palaiko 5 sporto režimus, seka miego kokybę, matuoja širdies ritmą, kraujo spaudimą ir deguonies kiekį kraujyje, palaiko nuotolinį kameros bei muzikos grotuvo valdymą ir t.t.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaina ir sąlygos

  • Šiuo metu „I5 Smart Sport Watch Heart Rate Pressure Sleeping Monitor Waterproof Gifts B3X1“ parduodama už 11,39 €;
  • nemokamas siuntimas;
  • 30-ies dienų pinigų grąžinimo garantija;
  • galima rinktis iš trijų spalvų: baltos, juodos ir rožinės.

Kaip už tokią kainą, tai „I5“ išmanioji apyrankė turi tikrai ką pasiūlyti: ji seka miego kokybę, matuoja širdies ritmą, taip pat gali išmatuoti kraujo spaudimą ir deguonies kiekį kraujyje.

Išties šaunios savybės tokioje pigioje išmaniojoje apyrankėje.

Neverta pamiršti ir to, kad „I5“ yra kokybiškai pagaminta - iš metalo ir TPU - bei turi spalvotą 1,3 colių dydžio (240 x 240) ekranėlį, reaguojantį į prisilietimus.

„I5“ palaiko 5 sporto režimus: bėgimą, važiavimą dviračiu, kopimą į kalnus, šokinėjimą per šokdynę ir futbolą.

Ji taip pat skaičiuoja nueitus žingsnius, atstumą, sudegintas kalorijas ir primena, kad metas pajudėti, nes per ilgai užsisėdėjome vienoje vietoje.

Svarbu ir tai, kad „I5“ yra atspari dulkėms ir vandeniui - IP67 standartas - tačiau nepatariama su ja plaukioti ir aplieti karštu vandeniu.

Kitas šaunus dalykas, kad „I5“ aprūpinta Bluetooth 4.0 techniniu sprendimu, yra suporuojama su išmaniaisiais telefonais (Android 4.4/iOS8.5 ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis), palaiko programėlę ir joje pateikia visą išsamią statistiką. 

Taip pat palaikomos tokios kalbos, kaip: anglų, rusų, vokiečių, ispanų, italų, prancūzų ir kt.

Programėlėje galima stebėti širdies darbą, kraujo spaudimo ir deguonies kiekio kraujyje pokyčius, miego kokybę, nueitą atstumą ir kt.

Taip pat „I5“ informuos apie gautus pranešimus bei skambučius - tiesa, į juos atsakyti nėra galimybės. Bet apyrankės už tokią kainą vis dar ir negali pasiūlyti tokių galimybių.

Beje, su „I5“ galima rasti savo telefoną, ji palaiko nuotolinį kameros ir muzikos grotuvo valdymą bei rodo orų prognozę.

Galiausiai reikia paminėti ir tai, kad „I5“ turi 170 mAh talpos bateriją, kurios, pasak gamintojo, įkrovimas užtruks 2 valandas, bet šį darbą galėsime pamiršti net 2 savaitėms.

Taip pat be pačios „I5“ išmaniosios apyrankės, pakuotėje drauge atkeliaus reikalingas įkroviklis bei naudojimosi instrukcija. Simpatiška ir labai funkcionali išmanioji apyrankė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(7)
(-1)

Komentarai ()