Pagal atsiliepimus tai super geri įrankių krepšiai, labai populiari ir puikiai vertinama plovimo šluota ir išskirtinis vandens maišytuvų antgalis - jį kuriant „Xiaomi“ užpatentavo net 17 unikalių sprendimų (Geriausi pasiūlymai iš Aliexpress ir Gearbest)  ()

Geriausi Aliexpress ir Gearbest pasiūlymai:

- Lietuvių perkamas ir puikiai pirkėjų vertinamas krepšys įrankiams - „New Tool bags Size 13 16 18 20 Waterproof Tool Bags Large Capacity Bag Tools“;

- Labai populiari ir puikiai vertinama plovimo šluota - „Congis X-type Microfiber floor mop with 3pcs mop cloth replace Hand-free wash flat mop Manual Extrusion Household Cleaning Tools“;

- Unikalaus dizaino ir pirkėjų labai gerai vertinamas vandens maišytuvas - „DXSZ003 Kitchen Faucet Bubbler 360 Degree Double Modes 2-flow Splash-proof from Xiaomi youpin“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Lietuvių perkamas, puikiai pirkėjų vertinamas ir tiesiog neužmušamas krepšys įrankiams

  • Dabar jis parduodamas nuo 14,50 €;
  • 54 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

Šie krepšiai įrankiams Aliexpress parduotuvėje yra itin populiarūs ir juos jau įsigijo virš 3 100 pirkėjų.

Pastarieji paliko beveik 1 400 atsiliepimų ir šiuos krepšius įvertino net 4,9 reitingu iš 5 galimų.

Pirkėjams ypač patinka tai, kad galima pasirinkti iš dviejų krepšių modelių: su pakietinto plastiko pagrindu arba be jo.

Taip pat yra galimybė pasirinkti skirtingo dydžio krepšius - atsižvelgiant į savo ūgį, naudojamų įrankių kiekį ir kitus aspektus. Pardavėjas pateikia išsamias dydžių lenteles ir yra labai lengva išsirinkti norimo ir reikiamo dydžio krepšį.

Tiek gamintojas, tiek ir pirkėjai pažymi šio krepšio neįtikėtina tvirtumą. Tokie pateikti gamintojo vaizdai vaizdžiai iliustruoja diržų tvirtumo lygį.

Svarbu ir tai, kad krepšiai yra atsparūs vandeniui - IPX4 standartas. Puikus pasirinkimas meistrams ir štai keletas patenkintų pirkėjų padarytų nuotraukų, kurių dažnas teigia, jog tai super geri krepšiai: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.

Labai populiari ir puikiai vertinama plovimo šluota

  • Dabar ji parduodama už 18,13 €;
  • 54 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą;
  • pakuotėje yra 3 mikropluošto plaušinės.

Tai yra išskirtinė šluota, kurią jau įsigijo virš 13 400 pirkėjų, paliko virš 6 500 atsiliepimų ir turime net 4,9 reitingą. Įspūdingi skaičiai tokiam produktui. Ir kuo ši šluota taip patiko pirkėjams?

Pirkėjai džiaugiasi, kad labai veiksmingai yra atliekamas drėgnas grindų valymas ir prie šluotos galvos pritvirtinta plaušinė surenka visas atliekas.

Taip pat grindis galima valyti ir sausai, o pati valymo galva geba pasisukti 360 laipsnių kampu, tad su su šia šluota bus patogu pasiekti ir išvalyti bet kurį namų kampelį.

Vienas iš šaunių ir labai pirkėjams patinkančių dalykų yra šios šluotos plaušinės gręžimo funkcija.

Rankos visada lieka švarios ir jomis nereikia liesti plaušinės. Ją išgręžti galima su pačia šluota.

Valymo plaušinės lengvai pritvirtinamos, nuimamos ir yra plaunamos. Daugelis pirkėjų teigia esantys labai patenkinti šia šluota ir tai, kaip ji atlieka savo darbą.

Taip pat pačioje šluotoje yra dar papildomas valymo šepetys, kuris taip pat praverčia, kai reikia išvalyti sunkiau pasiekiamas vietas: 1 foto, 2 foto, 3 foto.

Unikalaus dizaino ir pirkėjų labai gerai vertinamas „Xiaomi“ vandens maišytuvas

  • Dabar jis parduodamas už 11,73 €;
  • 24 % nuolaida;
  • 0,17 € už pristatymą į Lietuvą.

Puikaus ir unikalaus dizaino, vandenį taupantis „Xiaomi“ vandens maišytuvų antgalis labai patinka pirkėjams.

Jie pirmiausiai pabrėžia, kad šį vandens maišytuvą yra paprasta ir lengva pritvirtinti. Tai užtrunka vos keletą akimirkų.

Taip pat šauni savybė, kad „Xiaomi“ vandens maišytuvas turi 360 laipsnių pasisukančią galvą, kas yra patogu ir praktiška.

Jis taip pat atlieka vandens filtravimą ir leidžia sutaupyti iki 50-80 procentų vandens, lyginant su tuo vandens kiekiu, kurį panaudojame be šio vandens maišytuvo.

Verta pažymėti ir tai, kad „Xiaomi“ vandens maišytuvas palaiko du vandens padavimo režimus bei pagamintas taip, jog apsaugo nuo vandens taškymosi.

Pakuotėje taip pat yra skirtingų dydžių antgaliai, tad šis „Xiaomi“ vandens maišytuvas tinka įvairiems čiaupams.

Sunku tuo ir patikėti, kad tokiame mažame ir atrodytų paprastame įrenginyje gali būti tiek daug technologinių naujovių, bet gamintojas tvirtina, jog norint pagaminti puikaus dizaino ir labai kokybišką „Xiaomi“ vandens maišytuvą reikėjo įgyvendinti daugybę technologinių naujovių ir drauge su šiuo maišytuvu kompanija užpatentavo net 17 unikalių sprendimų.

Išvaizdus, lengvai pritvirtinamas, funkcionalus, taupantis ir valantis vandenį, atsparus korozijai ir pagamintas iš aukščiausios kokybės medžiagų bei ilgaamžis. Puikus pasirinkimas ieškantiems vandens maišytuvo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(7)
(-4)

Komentarai ()